Ewt cnm durdu nerdeyse yok.. sadece silince arada kahverengi geliyor bi kere bu kadar.. insallah persembe hayirli haberleri aliriz.. ben raziyim herseye sadece korkum bebegime bisey olmasinda...Selam canım benimde perşembe randevum var hayırlı haberler alırız inşallah bel ağrısı zaman zaman bendede oluyor çekiliyormuş gibi oluyo belim ama sürekli değil, senin kanaman durdumu?
Gunaydin kizkar bendebugun ise gitmedim cumaya kadar raporluyum.. dun belim agridi ama yinede calistim bugun oturdugum yerdende kalkamayinca rapor aldim cuma ya kadar.. persembe drumda rendewum var.. insallah hersey yollundadir.. ama bel agrisi beni korkutuyor.. sizde de bel agrisi varmi...
Kayniyo resmen midem ne yedigimden bisey anliyom ne ictigimden zorla yiyorum kokudan bide burnumdan geliyo Allah im kolaylik versin hepimize yedikten sonra 2 saat kesinlikle yatma dedi hayirlisiBen şu an çok çekiyorum reflüden. Bulantım yok ama reflü beni mahvediyor. Sadece uyumak iyi geliyor.
Yaa basladim bende ama bi tane aliyordum.. eczaci kadin korkutu.. 2 tane fazla degilmi ishal yapar dedi cikti.. onceleri agir kaldirinca agriyordu bi..
benım gıbısın sen de bana da bı dr onermedı bırı onerdı benım mthfr c677t heterozıgot senınkı neKizlar gunaydin. Ben de dun kanda poitif oldugunu da gordum cok sukur. Yalniz aklima takilan.bisi var. Pihtilasmasi olan kizlara sorayim dedim. Brn bi universite hast. de test yapyirmistim pitilasma.cikmisti. Kadin.dogum doktoruma.gosterdim cok ileri duzry bi durum degil. Cleksan igne.kemik erimesi yaptigi ici onermiyorum dedi. Ama diger hastanedeki hematolojo doktoru onermisti. Aklim takildi napsam.bilemedim. Sizlerin pihtilasma sonucunda heterozigot ya da homozigot muydu? Zahmet olmazsa yazabilir midiniz?
benım gıbısın sen de bana da bı dr onermedı bırı onerdı benım mthfr c677t heterozıgot senınkı ne
senınkı onemlı mı onemsız mı bılmıyorum bana da bı dr aspırın yeter dedı bırı ıgne vurman lazım dedıBenimde mthfr1298 heterozigot. ama bana çok önemli değil dedi 3 günde bir vuruluyorum. benim gibi olan varmı?
gunaydin hanimlar sizinle aksam jinekolog bir aile dostumuzdan ogrendigim seyi soyliyeyim .. cinsel hayat ile ilgili erkeklerdeki spermeden onceki zevk suyu dusuk ve erken dogumu tetikliyomus bilginize ...( tibbi olarak aciklamasini da yapti sagolsun ) yavas ve dikkatli olunmasi gerekiyomus
Merhabalar, bende cuma günü doktoru aradım değerimin 3 kat arttığını 769 olduğunu söyledim bana 29 yada 30 hazirana randevu al gel dedi. Bende çok geç değilmi diye sorduğumda, yok anca belli olur cevabını verdi. 6 senelik evliyim. 1,5 sene önce düşük yaptım. 3 günde bir kan sulandırıcı iğnem var. Aynı zamanda folbiol ve coraspin kullanıyorum. Riskli gebelik diye adlandırılıyoruz. Çok geç değilmi en azından kese doğru yere mi yerleşti? İç gebelikmi, dış gebelikmi? Testi tekrarla demedi, atıyorum şu kadar olsun gel felan hiç bişey demedi. Acaba ben mi telaşlanıyorum? Beklemem gerekiyormu?
orgazm yasak olmasa gerek ilişki bızde de yasak
Merhabalar, bende cuma günü doktoru aradım değerimin 3 kat arttığını 769 olduğunu söyledim bana 29 yada 30 hazirana randevu al gel dedi. Bende çok geç değilmi diye sorduğumda, yok anca belli olur cevabını verdi. 6 senelik evliyim. 1,5 sene önce düşük yaptım. 3 günde bir kan sulandırıcı iğnem var. Aynı zamanda folbiol ve coraspin kullanıyorum. Riskli gebelik diye adlandırılıyoruz. Çok geç değilmi en azından kese doğru yere mi yerleşti? İç gebelikmi, dış gebelikmi? Testi tekrarla demedi, atıyorum şu kadar olsun gel felan hiç bişey demedi. Acaba ben mi telaşlanıyorum? Beklemem gerekiyormu?
ınsallah o etkılemıyordur çunku uzun sure ilşki olmayınca uyku esnasında orgazm olabılıyoOrgazmda rahim kasılıyor ya, acaba zararı var mı diye düşündüm. Her şey bi panik sebebi :)
Birbirimize destek oluruz 2. Ye hamile olanlar olarak. Bu hamileliğim diğerinden daha rahat şimdilik inşallah böyle devam eder kızım da sabah bulanti lari hemen başlamıştı kaşık ağrısı da vardı şimdi rahatım şükür sadece goguslerimden şişlik var sanki adet olacakmışim gibi.hamile gibi hissediyorum kendimi.bana bir eş geldi bildiğim kadarı ile sürekli yazanlar arasında 2 bebeği olan tektim 2 kişi olduk.. bir oğlu7m var bu ayın 24 ünde 2 yaşına girecek rabbim
günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnn bu arada herkese
orgazm yasak olmasa gerek ilişki bızde de yasak
ınsallah o etkılemıyordur çunku uzun sure ilşki olmayınca uyku esnasında orgazm olabılıyo
Bize de ilişki yasak dedi doktor ama açıklama yapmadı. Ben de soracaktım orgazm mı yasak yoksa penis/sperm vs mi diye. Sağol bilgi için
benım kayıplar oldugu ıcın dogrudan yasakladılar ılişkiyı daha betam 66 ıken yanı suan henuz bısey olmadı ama benım 23 hafta suren gebelıgımde bır kere olmustu ruyamda orgazm olmustum koşa koşa dra gıttım bısey olur mu dıye dr bı zararının olmadıgını soylemıstı bılmıyorum ama yhaaa ıns bu sefr hıc olmaz oyle bısı korkuyo ınsanYa bi de hormonlar tavan yapmış :))) açıkça da sorulmuyor doktora tam ne yasak ne değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?