2016 Şubat Anneleri

gunaydin hanimlar sizinle aksam jinekolog bir aile dostumuzdan ogrendigim seyi soyliyeyim .. cinsel hayat ile ilgili erkeklerdeki spermeden onceki zevk suyu dusuk ve erken dogumu tetikliyomus bilginize ...( tibbi olarak aciklamasini da yapti sagolsun ) yavas ve dikkatli olunmasi gerekiyomus

Selam canım benimde perşembe randevum var hayırlı haberler alırız inşallah bel ağrısı zaman zaman bendede oluyor çekiliyormuş gibi oluyo belim ama sürekli değil, senin kanaman durdumu?
Ewt cnm durdu nerdeyse yok.. sadece silince arada kahverengi geliyor bi kere bu kadar.. insallah persembe hayirli haberleri aliriz.. ben raziyim herseye sadece korkum bebegime bisey olmasinda...

bende de hala bel agrisi var cnm ve hala goguslerim bomba gibi ... baska hic bisi yokk ne mide bulantisi halsizlik hic bisey yokk

K
Ben şu an çok çekiyorum reflüden. Bulantım yok ama reflü beni mahvediyor. Sadece uyumak iyi geliyor.
Kayniyo resmen midem ne yedigimden bisey anliyom ne ictigimden zorla yiyorum kokudan bide burnumdan geliyo Allah im kolaylik versin hepimize yedikten sonra 2 saat kesinlikle yatma dedi hayirlisi

Kizlar gunaydin. Ben de dun kanda poitif oldugunu da gordum cok sukur. Yalniz aklima takilan.bisi var. Pihtilasmasi olan kizlara sorayim dedim. Brn bi universite hast. de test yapyirmistim pitilasma.cikmisti. Kadin.dogum doktoruma.gosterdim cok ileri duzry bi durum degil. Cleksan igne.kemik erimesi yaptigi ici onermiyorum dedi. Ama diger hastanedeki hematolojo doktoru onermisti. Aklim takildi napsam.bilemedim. Sizlerin pihtilasma sonucunda heterozigot ya da homozigot muydu? Zahmet olmazsa yazabilir midiniz?

Yaa basladim bende ama bi tane aliyordum.. eczaci kadin korkutu.. 2 tane fazla degilmi ishal yapar dedi cikti.. onceleri agir kaldirinca agriyordu bi..

Ben de 2 tane kullanıyordum.Kabıza yakındım ben çoğu hamilelerin olduğu gibi, heleki kan ilacı ile tavan yapıyor.Yani ben sanmıyorum ki ishal yapsın.Magnezyum ile wc ye çıkıyordum,hatta doğum sonrası bile kullandım wc için bir süre :)

benım gıbısın sen de bana da bı dr onermedı bırı onerdı benım mthfr c677t heterozıgot senınkı ne

Merhabalar, bende cuma günü doktoru aradım değerimin 3 kat arttığını 769 olduğunu söyledim bana 29 yada 30 hazirana randevu al gel dedi. Bende çok geç değilmi diye sorduğumda, yok anca belli olur cevabını verdi. 6 senelik evliyim. 1,5 sene önce düşük yaptım. 3 günde bir kan sulandırıcı iğnem var. Aynı zamanda folbiol ve coraspin kullanıyorum. Riskli gebelik diye adlandırılıyoruz. Çok geç değilmi en azından kese doğru yere mi yerleşti? İç gebelikmi, dış gebelikmi? Testi tekrarla demedi, atıyorum şu kadar olsun gel felan hiç bişey demedi. Acaba ben mi telaşlanıyorum? Beklemem gerekiyormu?

Bize de ilişki yasak dedi doktor ama açıklama yapmadı. Ben de soracaktım orgazm mı yasak yoksa penis/sperm vs mi diye. Sağol bilgi için

orgazm yasak olmasa gerek ilişki bızde de yasak

Bana da geç geldi biraz açıkçası. Keseyi, kalp atışını falan görseydin bari... Belki doktor tatile falan çıkıyordur ondan geç veriyordur randevuyu?

bende senin gibiyim gecen hafta ogrendim hamile oldugumu aile dostumuz jinekolog var onunla gorusmustum ilk bana zirt pirt kan testi yaptirma bi 10 gun 2 hafta gecsin ozman kan testi yaptir gel dedi erken elemene gerek yok eger gec dollenme olduysa o gorulmedi bu duyulmadi deyip kendini strese sokucaksin ki stresten en uzak durman gereken donem dedi.

orgazm yasak olmasa gerek ilişki bızde de yasak
Orgazmda rahim kasılıyor ya, acaba zararı var mı diye düşündüm. Her şey bi panik sebebi :)
ınsallah o etkılemıyordur çunku uzun sure ilşki olmayınca uyku esnasında orgazm olabılıyo

Birbirimize destek oluruz 2. Ye hamile olanlar olarak. Bu hamileliğim diğerinden daha rahat şimdilik inşallah böyle devam eder kızım da sabah bulanti lari hemen başlamıştı kaşık ağrısı da vardı şimdi rahatım şükür sadece goguslerimden şişlik var sanki adet olacakmışim gibi.hamile gibi hissediyorum kendimi.

Bize de ilişki yasak dedi doktor ama açıklama yapmadı. Ben de soracaktım orgazm mı yasak yoksa penis/sperm vs mi diye. Sağol bilgi için

aynen cnm bize de dedi en azindan 3 -4 aya kadar yasahhh dedi eger dayanamiycaksaniz cok yavas dikkatli olun dedi

Ya bi de hormonlar tavan yapmış :))) açıkça da sorulmuyor doktora tam ne yasak ne değil
benım kayıplar oldugu ıcın dogrudan yasakladılar ılişkiyı daha betam 66 ıken yanı suan henuz bısey olmadı ama benım 23 hafta suren gebelıgımde bır kere olmustu ruyamda orgazm olmustum koşa koşa dra gıttım bısey olur mu dıye dr bı zararının olmadıgını soylemıstı bılmıyorum ama yhaaa ıns bu sefr hıc olmaz oyle bısı korkuyo ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…