2016 Şubat Anneleri

Benim de aynı şekilde oluyor canım. Sağ tarafıma bir yükleniyor valla nefesim kesiliyor. Cuma günü doktora rahim ağzı uzunluguma baktırdım her şey normal çıktı. Sonra çevremdekilerle konuştum onlarda yaşamış aynı şeyleri. Normal bir durum yani anlayacağın.

günaydın hanımlar:)

hazırlıklarınız ne alemde nasıl gidiyor?

bizim ciciler kurudu şükür ütü beni bekliyo ama gerçekten hiçi hiç halim yok mecbur ctesi halletcem çok heyecanlıyım

Arkadaşlar günaydınn..sizden bi konuda yardım istiyicem. 2 gün önceye kadar kızım çok hareketliydi. deli gibi tekmeliyor deli gibi esniyordu. karnım resmen şekil değiştiriyordu. Ama şu son 2 gündür hareketleri çok yavaşladı. hafif hafif iktiriyor sadece. sanki hiç gücü kalmamış gibi. ne yapsam bilemedim. Her şeye de dr. u aramak istemiyorum. Sizce 2 günde bu kadar yavaşlayabilirmi hareketleri? en son cumartesi dr. a gittim. herşey normal demişti

kızlar günaydın. uzun zamandır kasık ağrısı çekiyorum. Doktorum sıcak su torbası koy demişti. akşam denedim çok iyi geldi.
Kasık ağrısı çeken arkadaşlara duyurulur :)

Bende yeni yeni uyuz olmaya basladim viaya inşallah sorunsuz bir dogum olur

günaydın hanımlar:)

hazırlıklarınız ne alemde nasıl gidiyor?

bizim ciciler kurudu şükür ütü beni bekliyo ama gerçekten hiçi hiç halim yok mecbur ctesi halletcem çok heyecanlıyım
Ben dün bitirdim ütü isinide küçük küçük olunca cok oyalıyor ama hayatımdaki en keyifli utuydu :) hepsini kendim yavaş yavaş yaptım içime sine sine kimse karissin istemedim :) çok sukur bitti kafamda rahatladi :)

Bende de oluyor bazen. Dün gece de oralarda dolaşıyordu. Artık nerelerini nerelerimize dayıyorlar şaşırdım :) Bebişlerin yerleri daralması gerekirken başka başka yerlerde turlamaya başladılar. :)
Ay evet ya...midem bulandı artık.yemekten sonra dalgalandı baya çünkü.daha yerken başlıyor oynamaya,nasıl bir zevk hormonu salgılıyorsam artık

Ay iyice kafayı yedim gece hiç uyuyamadım sabaha karşı dalmışım bir kalktım resmen göbeğimin yarısının üstüne yatmışım anlamadım nasıl oldu hiç mi rahatsız olmadım sızmışım resmen . Ay çocuğa bi zararı olmaz di mi oynamıyorda o da mı uykuya geçti nedir uff kafamda deli sorular

Canım bende böyleyim pzrts randevum var bekliyorum. Bebek gayet normal hareket ediyor ama kasılmalarım çok bel agrımda oluyor. Bakalım ne olacak. Şubatı beklemeyecek gibi geliyor bana
Çok geçmiş olsun ama 1.2 cm açıkla gezen çook. İnş seninkide bekler.
Canım inş bişey olmamıştır. Sen hareketlerini takip et. Akşama kadar hiç hareket etmezse gidersin doktora...

Benim de oturup kalkinca ilk basta oluyor biraz topalliyorum sonra geciyor senin butun gun mu surutor agrin
benim de normalde senin gibiydi... ama iki gundur sabahlari ayak bilegimden basliyor aksam kalcaya kadar suruyor agri... ins gecer diye bekliyorum... yarin bolca dinlencem...

Günaydın.canım çok normal.benim de öyle oluyor.bebekler her gün aynı hareketliliği gösteremez ki.bir Dr yazmış hatta..yeni anne olanlar hareketsizlik olunca telaşlanabilir ama bu gereksizdir diye...benim de 3 gündür durgundu.dün akşam gece de dahil yine coştu.bence bunlar 2 gün dinleniyor 2 gün uyanık :))

Arkadaşımmmm beni nasıl rahatlattın anlatamam. çok teşekkür ederim. Artık buluttan nem kapar oldum. çok soğukkanlı biriydim. nolduysa çok panik birine dönüştüm. prematüre forumunda dolaşıp duruyorum sabahtan beri ya erken doğarsa ya bişey olursa diye. Allahım hepimizin bebeğini korusun. Sağ salim kucağımıza almamızı kokusunu duymamızı nasip etsin...

heh işte aynen hiç 8 saat bi açlığım olmuyorki açlık şekerim düşük olsun :)
neyse sabah açlık şekerime baktım çok şükür gayet normal çıktı

Cnm birseyler yiyincede mi kıpırdamadi

haftaya pazartesi rapor almak için gideceğim. o sırada bende deneyeceğim ya cidden resmen tedirgin oldum şuanda :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…