- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 373
- 38
Canım ben 5 sene önce orada doğum yaptım çok memnun kaldım. Kendim kartalda orturuyorum ama şimdide oraya gidiyorum. Doğum anında sonrasında bebegim hastalandığında hep çok ilgilendiler. Çocuğumuda hala hastalandığında oraya götürüyorum. Doktorlardan bazıları çok boş bazıları çok yoğun. En yoğun olanlar neslihan alan ve neslihan şeker.. ben Şeker'e gidiyorum. hep ilk randevu saatini alıyorum. En fazlayarım saat bekleyip giriyorum. Öğleden sonraları aldığında yoğunluk oluyor çünkü sabah doğuma girebiliyorlar. O zaman bütün randevular aksıyor. Haliyle çok bekliyorsun. İmkanın varsa ilk saate al.. ayrıca doktorumdan çok memnunum çok ilgili güleryüzlü. Bebegim ilk yüzünü gösterdiğinde öyle bir sevindiki kendi bebegini sever gibi konuştu. Şahsen benim çok hoşuma gitti..
Hastanenin diğer hastanelere göre uygun olması bakımından her türlü hastası var. Ondan devlet hastanesi gibi gözükmüştür sana :) şahsen fiyatlarıda çok uygun aynı şeyleri yapan diğer hastanelerde fiyatlar 2 katı.. ben başka bir yere gitmeyi bu yüzden düşünmedim canım.
Hayırlısı bakalım vaktinde gelsinlerde canım![]()
![]()
evet bu n. alan konusunu konuşmuştuk seninle.
aslında beklemelerin çok oluşu, insanların tavırları o izlenimi bıraktı.
en son şeker yüklemesi için gittiğimde inan etrafta peşlerinde ağlayan çocukların dolaştığı araplar, içler acısı durumda olan suriyeliler, eh tabi bizim dünya yansa umursamaz milletimiz çok vardı...
herkes bir geniş, ben özel hastaneye geldim tamam oldum havasındaydılar açıkcası. şaşkınlıkla inceledim etrafımı. hatta o gün kontrol hakkım vardı ama girmeyi unuttum düşün

valla yalovada doğum yapma işine kendimi ve eşimi ikna edebilsem devlet hastanesinde olacağım. buradaki özellere bin basar