2016 Şubat Anneleri

An itibariyle aldığım 9. Kiloyu cikolata ile kutlayabilirim... 77 oldum... Zaten hamilelik boyunca kilodan baska hiç birşey almadım :KK43: iyice depresyona girdim ya

Bende yatamiyorum ama gün içinde sola dönük uzaniyorum gecede sağ yada sırt üstü yapacak bişey yok canım olmuyor sola dönük mümkün değil yatamiyorum

Hiç sorma aynen senin gibiyim sola mümkün değil olmuyor zorlayım diyorum bu sefer Bebek sayısız tekme atıyo demekki rahatsız oluyor minnoş bende hemen sırt üstü pozisyonu alıyorum inşallah bir an önce sağlıkla dünyaya gelirler de bu günleri yad ederiz :)

Hiç sorma aynen senin gibiyim sola mümkün değil olmuyor zorlayım diyorum bu sefer Bebek sayısız tekme atıyo demekki rahatsız oluyor minnoş bende hemen sırt üstü pozisyonu alıyorum inşallah bir an önce sağlıkla dünyaya gelirler de bu günleri yad ederiz :)

sağ tarafıma yastık koyyorum ben de anca öyle dönmüyorum ama nasıl rahatsız uyuyorum öyle de

evet evet aynı durumdayız.. valla dusundukce sinirlerim bozuluyor.. hani maddi imkan olmasada almasam neyse ama imkan varken alamamak daha kötü şimdi hiç birşey yokken internetten almak da olmuyor.. keşke en bastan yavas yavas baslasaydım diyorum esimi dinlemeyip.. bu saatten sonra da acıkcası hiç netten felan ugrasmayacagım hadi derse alacagım yok demezse beni cocugunda tek cöpü yok olmasın artık beni doğuma götürürken bi yere ugrar bi hastane cıkısı alır diye dusunuyorum... ya cok duygusalım bilmiyorum ama acıkcası bu konuya cok uzuluyorum.. ki biliyor görüştüğüm kimse yok aile arkadas anne baba e bende burda dağbasında bişe yapamıyorum.. nolcak demiyor..tabi dusuncesi son ay biyere grip almak.. oldu bitti olacak yani..

dağ başı dediğin nerde canım. Haftasonu falan alışverişe gidemezmisiniz? inan eksikleri bi kağıda yazsan 1 ayda tastamam alırsın herşeyi. sıkıntı yapma. Geç olsun da güç olmasın :KK16:

Canim ama dogum zaten saatler surebiliyor. Acilma artana kadar. 8cm den sonra gelmesi normal bencede. Oncesinde yapacak birseyi yok ki. Sen oda da bekleyeceksin :KK43:

Sadece telefonunu vermemesi kotu bir durum. Iyice dusunmen lazim. Icin bulandiysada devam etme tabi ki :KK43:

Sagol canımmcım şimdilik devam edicem bakalım Zaman ne gösterecek

Ben bebek çikolatası yapmayı düşünüyorum hani hastaneye ziyarete ve eve bebek görmeye gelen misafirlere ikram etmek için yani çikolatayı hazır alıp dilediğimce süslerim kısmetse çikolata kaplamak için renkli folyolar satılıyor üzerine de bir kısmına kurdele bir kısmına bebekli süs bir kısmına da ......... prensesimiz hoşgeldin yazmayı düşünüyorum siz ne düşünyorsunuz? mevlütte de namaz tesbihlerini süslü kesere koyup kurdelemeyi düşünüyorum Allah nasip ederse..

ben günlük ped mantar yapıyor diye duydum. çok hijyenik değil diyorlar ama ne derece doğru bilemiyorum canım.

evet yapıyor. çünkü ortam nemli kalıyor, ama iç çamaşırında da nemli kalıyor. hele sentetik çamaşırlarda :S
sık sık pet değiştirmek tek çözümü.

mantar ile ilk lisede tanışmış biri olarak çok doktor gezdim, her biri başka birşey öneriyor.
başta pis olduğumdan, taharet alamadığımdan ötürü bile suçlanmıştım :KK62: çocuksun ya hani :KK62:
halbuki asla arkadan öne taharet almayı bırak arka kısma el sürersem asla ön tarafıma dokunmazdım, gene de kontamine olur diye...
kimi pet kullan kimi kullanma dedi. biri çamaşrıı ütüle diğeri ütüleme dedi.
gebelik öncesi en son bir kd doktoru çok titizlikten bile dedi :KK51:

kendi yöntemlerimle çok şükür ilaç kullanmıyorum, ve mantar da olmuyorum.
vücudu biraz takip etmek gerek ;)

sorma :KK43: keşke herkes benim kadar saf olsa. bana özellikle soruldu izinden sonra gelecek misin? diye. bende sazan gibi gelicem diye atladım. doğrucu davut.
halbuki bu durumu kullanması gereken biziz.
ama şimdi onlar 'nasıl olsa yatacaklar' gözüyle bakıp, seni memnun etmeye çalışmıyolar. benim arkadaşım istirahat süresinde maaşını almaya devam etmiş. işe başlayınca şirkete ödeme yapmış. böyle kolaylıklar sağlanabiliyor.
ama bende şu an pek mutlu hissetmiyorum. belki hamilelikten kafama göre.

uzatırım ayaklarımı bende .......:KK51:
aslında öyle demekte iyi yapmışsın. tam tersini dediğini, çalışmıyacam dediğini düşünsene:KK12:
daha acımasız olurlardı. Nasılsa gelmeyecek diye bir daha yüzyüze gelmeyiz diye hem kabalaşacaklar, hem iş yükleyecekler...
ben son ana kadar çalışıcam dedim. 37 de bile belki gelirim sonra biz ayarlarız o izinleri sona ekleriz olur mu falan da dedim hatta:KK48: valla başta gelecektim ama :KK33:
5 ocak günü raporu :stop: verince şok olacaklar :KK45:
gene dönüceğimi söyliyeceğim. nolur nolmaz :KK39: sende öyleyap :KK39:
Allah muhtaç etmesin ama :cry:

ah sormayin.
esim hepsini girer bi magazadan aliriz dedi
mobilya da bir gunde begeniriz bir gunde odasini getirirler kurarlar dedi
temizligi de bir gunde yaptiririz dedi
oyle oyle kaldim ben.
annemin aldigi ufak tefekten baska hicbiseyi yok kuzumun suan.
bakalim bu hafta alalim artik diyoruz
hicbiseyim olmadigini dusundukce panikliyorum daha hastane cantasi hazirlayacagim kendim icin.
yukarda hepsini bir gunde yapariz dediklerimiz acaba son gune kalinca nasil eksiyecegim kocamin basina simdi pnu bekliyorum sabirla :)

bir tek çocuk odası konusuna itirazım var hocam :KK22:
eğer bizim gibi bir yere düşerseniz ,allah düşürmesin :mad: 50 gün beklemek zorunda kalabilirsiniz :KK42:
31. günü sipariş verişimizin :KK51:

diğerleri konusunda haklı eşin. hepsi halledilecek şeyler. zaten yıkamada bir şey yok. asma sıkıntılı. bir de ütü...
hergün on parça ütülesen gene biter. sıkıntı yapma.
ne alacağını kararlaştır o yeter :)

Selam kizlar :) tartida 63 bucugu da gordum :KK43: 11-11bck kg civari almisim bazen diyorum sallama tadini cikar ama yarin dr fazla almissin diyonce psikolojim bozulacak kesin :KK43: kac kilo aliriz ki daha 29. Haftadayim daha sizde nasil durumlar bebisler iyi degil mi benimki burg burg bisiler yapio masallah hareketli guzel kuzum

oo bendensin sende. :KK45:
bende 9 kilodaydım. haftasonunda.
ama bu sabah +2 olmuşum. 3 günde artmış olamam :KK48:
şişlik şişlik:KK48:

hareket konusunda şuan "teyzeme söyle bende çok hareketliyim, anneme çıkınca gününü göstericem mjı veriyorum ama anlamıyor" diyor:KK53:

evet artmaması çok tuhaf insan sınırsız çikolata yeme hakkı varmış gibi hissediyor :=)))

daha ikinci günden cihaza olan güvenim sarsıldı benımde ya :/

hele diyet konusunu artık hiç açmıyorum :) benımde umurum dışı artık:)

benim neslihau2 ama dıaşrı kapalı ya sanırım sen takipte deilsin :KK66:

sen şekerini takip et olsun :KK39:
en az acıyan yüzük parmağıymış.
ben günde 9 ölçüm yapıyordum. öyle hemen pes etmek yok :cool:

takipte değilmiymişimmmmm:KK22: çok ayıp :KK22:

sağlık ocağından geldim, ikinci tetenoz aşımı da vurdum
kilom 91 ile devam , ayy bide oğlumun kalp sesini dinledim :KK36:
yarında kontrolumüz var inşAllah hersey yolundadır

Ben de bu hafta sonu yıkayıp utuleyip çekmecesine dizecegim. Umarım güneşli bir hafta sonu olur.

Merhaba arkadaşlar ,
Bu konuda şanslıyım desem mi bilemedim . Geçen hafta sonu kayın validem geldi .Tüm eşyaları , yıkadı , ütüledi . Bana sadece bebek odası geldiğinde yerleştirme işlemi kaldı.
Ama bilemedim açıkçası kendim yıkamak , ütülemek isterdim sonucunda bende hevesliyim bu konuda. Onu da kıramadım .

dağ başı dediğin nerde canım. Haftasonu falan alışverişe gidemezmisiniz? inan eksikleri bi kağıda yazsan 1 ayda tastamam alırsın herşeyi. sıkıntı yapma. Geç olsun da güç olmasın :KK16:
Merkeze baya uzak bir köy de.. Liste yapalı cok oldu işte toplu alırız dedi eşim baybmall A gidip e toplu para işi yattı 2 haftada bir merkeze gidiyoruz ondada alışverişe cıkarabilene ask olsun eşimi bide hep bişeyler cıkmış oluyor planlanmış.. Ertele ertele böyle oldu eşim daha erteleyecek ertelensin bakalım artık umrumda değil ben hastanedeyken o alır qrtık ben insan değilim hevesim felan yok zaten...

An itibariyle aldığım 9. Kiloyu cikolata ile kutlayabilirim... 77 oldum... Zaten hamilelik boyunca kilodan baska hiç birşey almadım :KK43: iyice depresyona girdim ya

:D kilodan başka bişe almadım nedir ya tatlı anne :D E dert etme bu kadar kendine cık yarın alsana eşine ne bakınsın sen keyfine göre aheste aheste yap alışverişini ben eşimle cıkınca sinir oluyorum

kalmamış o güzelim alt açmadan yine saçma sapan seyler aldım sinirimden :(( bu arada artk dr a 3 haftada bir gidecekmişim

hastaneden memnun musun bskn bskn , ben geçen 2 saatten fazla bekledim alan'ı.. muayene olamadım, döndüm. hastaneden soğudum resmen. ama evime çok yakın. nasıl yapacağım bilmiyorum. Şifa hastanesi aklımda ama orda dr. erkek :KK43:

:KK64::KK64:
Canım ben 5 sene önce orada doğum yaptım çok memnun kaldım. Kendim kartalda orturuyorum ama şimdide oraya gidiyorum. Doğum anında sonrasında bebegim hastalandığında hep çok ilgilendiler. Çocuğumuda hala hastalandığında oraya götürüyorum. Doktorlardan bazıları çok boş bazıları çok yoğun. En yoğun olanlar neslihan alan ve neslihan şeker.. ben Şeker'e gidiyorum. hep ilk randevu saatini alıyorum. En fazlayarım saat bekleyip giriyorum. Öğleden sonraları aldığında yoğunluk oluyor çünkü sabah doğuma girebiliyorlar. O zaman bütün randevular aksıyor. Haliyle çok bekliyorsun. İmkanın varsa ilk saate al.. ayrıca doktorumdan çok memnunum çok ilgili güleryüzlü. Bebegim ilk yüzünü gösterdiğinde öyle bir sevindiki kendi bebegini sever gibi konuştu. Şahsen benim çok hoşuma gitti..
Hastanenin diğer hastanelere göre uygun olması bakımından her türlü hastası var. Ondan devlet hastanesi gibi gözükmüştür sana :) şahsen fiyatlarıda çok uygun aynı şeyleri yapan diğer hastanelerde fiyatlar 2 katı.. ben başka bir yere gitmeyi bu yüzden düşünmedim canım.
33.hf.ta olan var canim da 33.hf.da olup ikiz olan bi tek benim. Allah korusun hepinizi hepimizi bi aksilik olmazsa ilk doguracak olan benim :KK15:
Hayırlısı bakalım vaktinde gelsinlerde canım :KK66: :KK66:

Merkeze baya uzak bir köy de.. Liste yapalı cok oldu işte toplu alırız dedi eşim baybmall A gidip e toplu para işi yattı 2 haftada bir merkeze gidiyoruz ondada alışverişe cıkarabilene ask olsun eşimi bide hep bişeyler cıkmış oluyor planlanmış.. Ertele ertele böyle oldu eşim daha erteleyecek ertelensin bakalım artık umrumda değil ben hastanedeyken o alır qrtık ben insan değilim hevesim felan yok zaten...

valla bişey diim mi klasik erkek. Eğer ben netten almamış olsaydım uuuuu bizim kızın 3 tane çorabı olucaktı sadece :KK70: ona göre hala erken. hafta içi çalışıyoruz bizde. hafta sonu planları da hiç bitmiyo zaten. sana tavsiyemm başının etini ye aldırana kadar. yoksaaaa inaaaaannn çoooook rahatlaaaarrrr....

:KK70: kilodan başka bişe almadım nedir ya tatlı anne :KK70: E dert etme bu kadar kendine cık yarın alsana eşine ne bakınsın sen keyfine göre aheste aheste yap alışverişini ben eşimle cıkınca sinir oluyorum
Çıkacak yer yok işte sorun orda :( en yakın bebek mağazası arabayla 1_ 1,5 saat oda yine küçük bir şehir.. :( 15 güne bir buyuksehre gidiyoruz ancak ondada zaten yapacak bir suru şey birikmiş oluyor dr kontrolu Vs :( bakalım

bundan soonra kiloyu takmayın yaa. ben taktım da noldu. her hafta hedef koydum kendime noldu hedefi aşmaktan başka birşey yapmadım :D

boşverin tek kilo alabildiğimiz nokta bu :D doktorda bir daha çok kilo aldın derse "burası kadın doğum değil mi yaa, gebeyiz herhalde" diyecem.
aaa çok kilo almışsın diyenlere de öyle diyorum zaten :KK71::KK71::KK71:
gelsin kilocuklar :KK5:
Merhaba arkadaşlar ,
Bu konuda şanslıyım desem mi bilemedim . Geçen hafta sonu kayın validem geldi .Tüm eşyaları , yıkadı , ütüledi . Bana sadece bebek odası geldiğinde yerleştirme işlemi kaldı.
Ama bilemedim açıkçası kendim yıkamak , ütülemek isterdim sonucunda bende hevesliyim bu konuda. Onu da kıramadım .
oh ne güzellll :confused::KK36:
ay bugün bende aynı şükürsüzlüğü yaptım. teyzem ben gelir ütülerim dedi, ben de ay kendim ütülesem mi diye düşündüm :KK22: minik minik ya
sonra :KK67: ay hep ütülersin boşversene dedim :rolleyes:

Valla ben acayip yiyorum tatliyi hatta bazen midem bulaniyo cok yedigimden :KK45:

ne güzel walla ne iyi yapıon ye bencede ben abartmadan yiorum o da haftada bi kere eşim ye ye der ısrar eder ben yemiyorum. çevre psikolojisi çok baskın bnde.. çalışma arkadaşlarım kilo aldın diolar sinir oluyorm halbuki aynaya baktgmda bi tek karnım var :(

valla bişey diim mi klasik erkek. Eğer ben netten almamış olsaydım uuuuu bizim kızın 3 tane çorabı olucaktı sadece :KK70: ona göre hala erken. hafta içi çalışıyoruz bizde. hafta sonu planları da hiç bitmiyo zaten. sana tavsiyemm başının etini ye aldırana kadar. yoksaaaa inaaaaannn çoooook rahatlaaaarrrr....
Dediğim gibi bu saatten sonra hiç bişe yapmıycam demeyeceğim... Oğlumun adı da yok bu konuyu da erteledikçe erteledi... Bilgisayarda bşrsürübbebek alışveriş sayfası actım anlasın diye liste çıkardım ortalarda süründü.. Kk dan bahsediyorum anlatıyorum yok umrunda değil bende hiç bişe yapmayacağım artık...

Tatlıya deli gibi düşkün biri olarak çok iyi anlıyorum :KK43: hiç yememek diye bişey yok abartmadan ye bence o kadar kötü hissedecegine... allah yardımcın olsun canım :KK43:

bencede değil kötü. doktorum son yükleme için normal dedi. ye ama abartma dedi. bende abartmıyorum zaten şuan ama çevre psilolojisi çok bende çalışma arkdaşlarm kilo aldın çok şiştin falan dio. halbuki şişlik yok bende. aynaya baktığımda da bi tek karnım war. abartılacak lilom yok derli toplu vücüdum. ama çok bunaldım hakkaten şubat ayı gelse de doğursam diyorum. .Eşime göre de normalim yani... offf valla bugün ekler ısmarladılar sende gel ye demediler. yesem kıyamet kopar ofiste. sanki ben bebğimin sağlığını düşünmüyorum ya. 1 küçük dilim yemek isterdim ama teklif eden olmadı. :(

Back
X