Var canm memlekette 3ay bi evde oturduk pek önemsemedik oda sobalıydıBeni ikna edemedi eşim henüzdaha once soba deneyimin varsa en iyisini yapmissiniz ohhh sıcacık oturursunuz bende elektrik falan kesilirse size geliim bari
aynı durumdayım. bende de kasılma varda farketmiyor muyum diye düşünmeye başladımSiz yazdikca acaba bende kasiliyorum da farketmiyorum mu diye düşünmeye başladım. Zaten cuma gittiğimde bebeğin kafa asagidayditecrübesiz olmak çok kötü
canım bak üzülme tek derdin alışveriş olsun hepsini eşinle alırsın hazırlarsınn daha geç kalmadın ...bendede doğum stresi ve lohusa stresi başladı ...annem 5 sene evvel vefaat etti ablalarım hepsi yurt dışında ... normal doğum yapıcam yanımda ne ablalarım nne annem olucak..yok malesef
ailem baska bir sehirde.
burda akrabam bile yok
esim yardim eder eminim de
acele etmiyo iste cok guveniyo kendine
İsmi öğrenmek için bu kadar zahmete değermi yaw
Valla canım isim konusu herkeste sıkıntı yalnız değilsin bizde çok tartıştık benim istediğimi o istemedi onun dediğini ben istemedim sonra en az 10 15 seçenek içinden ikimiz zorla anlaşarak liste yaptık 5 seçeneğe düşürdük kura çektik çıkan ismide ikimizde kabul ettik konu kapandı ailelerde çenesini kapadı
Benimki 23.haftada döndü ama bu normal pozisyon dediler dönmemesi sıkıntı.sezeryan istemiyorsan tabiki cnmDr bana bugün kendini çok mu yordun başı aşağı dönmüş dedi. Dinlen yorma kendini aralıkta gelmesini istemeyiz dedi.. Kanala girmemis şükür pozisyon değiştirir daha ama ben hep hareketini ayni yerde hissediyorum normal mi acaba
Kizlar olsa kesin farkedersin yazdi da biraz rahatladim canimaynı durumdayım. bende de kasılma varda farketmiyor muyum diye düşünmeye başladım
Bende bebek çikolatası düşünüyorum. Ama dışını süslemek için kap bulamadım nerde satılır acaba? Güzel olur tek tek süslemekBen bebek çikolatası yapmayı düşünüyorum hani hastaneye ziyarete ve eve bebek görmeye gelen misafirlere ikram etmek için yani çikolatayı hazır alıp dilediğimce süslerim kısmetse çikolata kaplamak için renkli folyolar satılıyor üzerine de bir kısmına kurdele bir kısmına bebekli süs bir kısmına da ......... prensesimiz hoşgeldin yazmayı düşünüyorum siz ne düşünyorsunuz? mevlütte de namaz tesbihlerini süslü kesere koyup kurdelemeyi düşünüyorum Allah nasip ederse..
atla minibüse alışverisini eşin olmadan yap madem erteliyorMerkeze baya uzak bir köy de.. Liste yapalı cok oldu işte toplu alırız dedi eşim baybmall A gidip e toplu para işi yattı 2 haftada bir merkeze gidiyoruz ondada alışverişe cıkarabilene ask olsun eşimi bide hep bişeyler cıkmış oluyor planlanmış.. Ertele ertele böyle oldu eşim daha erteleyecek ertelensin bakalım artık umrumda değil ben hastanedeyken o alır qrtık ben insan değilim hevesim felan yok zaten...
Belki benim dr kendimi yormayayim diye dedi bilmiyorum canim.. Normalden korkuyorum ama hayırlısı neyse o olsun normal ya da sezeryan diye bi tutturmam yok suandaBenimki 23.haftada döndü ama bu normal pozisyon dediler dönmemesi sıkıntı.sezeryan istemiyorsan tabiki cnm
Önemli degil canım. Bende araştırdım nette bayagı kötü şeylerde yazıyorda ben takılmıyorum. Yok plesanta ayrılurmış falan... iyide bebek bayagı bir hareketli zaten.. ablamdan biliyorum doğum yakınken kasılmalar başladığında bebekde harekette azalıyor.... diyorum harekette ediyor prıblem yoktur herhalde...
nnagihan senin bebek hareketkerinde azaalma falan varmıydı canım?
Öff en büyük korkum o işte benim şimdi akşam gitsem acilde alttanda bakarlar. İstemiyorum hiiiçç ... en büyük korkum o alet
cnm bol bol su iç o zaman. geçmezse doktoruna bi görün derim tansiyonuna kanına baksınlar hiç bişey çıkmasada için rahat olur bebişinle iyi ol önemli olan buCanım ben çok az su içiyorum günde 1bardak belki iyice abarttım buara.. Ve hiç ilaç kullanmıyorum ama çarpıntı olmuyo bende sadece baş dönmesi..
bende normal doğumdan korkuyrun 30 haftalığım minnoşum daha dönmedi ... doktorum normal doğum diyor dönmezse sezaryan olur diyor öle kendi seçme hakkım yok özel hastanede doğum yapacağım . doktordan doktora değişiyor galibaBelki benim dr kendimi yormayayim diye dedi bilmiyorum canim.. Normalden korkuyorum ama hayırlısı neyse o olsun normal ya da sezeryan diye bi tutturmam yok suandatabi zamani gelince belki tirsar sezeryan isterim
evet canim.yanj en azindan benim anlattigim sey buBenimde az önce karnımın üst tarafları ufak top gibi oldu semsertti ve hafif ağrıyordu.yavaş yavaş geçti. bu kasılma demek mi kızlar ???
bende kafasini dayalasiyla jaristiriyorum cogu kez ama kasilma olunca asiri sert oluyoAy benimki kuduruk ya anlamıyorum ki çocuk mu dürtüyo habire yoksa kasılma mı oluyo o da ittirince canımı yakıyor çünkü hepsi birbirine karışıyor ama sanırım kasılma yaşıyorum bende
Kızlar bu kasılma dediğiniz şey nerde oluyo, ilk gebelik olunca insan tam anlayamıyo, vajina mı rahim mi kasılıyo yoksa karın mı? Ben hiç farklı bişey hissetmiyorum
Yav yaşlandıkça çocuklaşıyolar, bırakın gençler mutlu olsun.. Bize Allahtan karışan olmadı eşim bir tek babamın isminide koyarız dedi ama çok eski bir isim istemedim ikna ettim zorda olsa.. Zaten soy ismini alıcak birde isime ne gerek var dimi caaanım :))zahmete girer çünkü hanfendi kendi isteği olsun istiyor,
bn kayınbabam ile ağbimin adı yanyana olsun istiyorum ama onlar ise kayınbabam ile başka bir isim seçmemi istiyorlar, abimin ismi kesinlikle olmazmış, bende o vakit kayınbabamın adı da olmaz dedim, eşim de bağımsız olsun diye saçma sapan bi isim seçti (benav = isimsiz) yanına da said ismini seçtim ama ben benavı da kesinlikle istemiyorum, bakalım ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?