2016 Şubat Anneleri

yok malesef
ailem baska bir sehirde.
burda akrabam bile yok
esim yardim eder eminim de
acele etmiyo iste cok guveniyo kendine
canım bak üzülme tek derdin alışveriş olsun hepsini eşinle alırsın hazırlarsınn daha geç kalmadın ...bendede doğum stresi ve lohusa stresi başladı ...annem 5 sene evvel vefaat etti ablalarım hepsi yurt dışında ... normal doğum yapıcam yanımda ne ablalarım nne annem olucak..

İsmi öğrenmek için bu kadar zahmete değermi yaw

zahmete girer çünkü hanfendi kendi isteği olsun istiyor,
bn kayınbabam ile ağbimin adı yanyana olsun istiyorum ama onlar ise kayınbabam ile başka bir isim seçmemi istiyorlar, abimin ismi kesinlikle olmazmış, bende o vakit kayınbabamın adı da olmaz dedim, eşim de bağımsız olsun diye saçma sapan bi isim seçti (benav = isimsiz) yanına da said ismini seçtim ama ben benavı da kesinlikle istemiyorum, bakalım ne olcak

Benimki 23.haftada döndü ama bu normal pozisyon dediler dönmemesi sıkıntı.sezeryan istemiyorsan tabiki cnm

Bende bebek çikolatası düşünüyorum. Ama dışını süslemek için kap bulamadım nerde satılır acaba? Güzel olur tek tek süslemek

atla minibüse alışverisini eşin olmadan yap madem erteliyor

Benimki 23.haftada döndü ama bu normal pozisyon dediler dönmemesi sıkıntı.sezeryan istemiyorsan tabiki cnm
Belki benim dr kendimi yormayayim diye dedi bilmiyorum canim.. Normalden korkuyorum ama hayırlısı neyse o olsun normal ya da sezeryan diye bi tutturmam yok suanda tabi zamani gelince belki tirsar sezeryan isterim

Hiç farkında değilim canjm. Ama ntsde hareketleri çıktı. Dr da ondan sordu durdu demek ki hareketleri nasıl diye. Her akşamki gibi cok olmasa da hareket vardı sanırım.

Canım ben çok az su içiyorum günde 1bardak belki iyice abarttım buara.. Ve hiç ilaç kullanmıyorum ama çarpıntı olmuyo bende sadece baş dönmesi..
cnm bol bol su iç o zaman. geçmezse doktoruna bi görün derim tansiyonuna kanına baksınlar hiç bişey çıkmasada için rahat olur bebişinle iyi ol önemli olan bu

Belki benim dr kendimi yormayayim diye dedi bilmiyorum canim.. Normalden korkuyorum ama hayırlısı neyse o olsun normal ya da sezeryan diye bi tutturmam yok suanda tabi zamani gelince belki tirsar sezeryan isterim
bende normal doğumdan korkuyrun 30 haftalığım minnoşum daha dönmedi ... doktorum normal doğum diyor dönmezse sezaryan olur diyor öle kendi seçme hakkım yok özel hastanede doğum yapacağım . doktordan doktora değişiyor galiba

Kızlar bu kasılma dediğiniz şey nerde oluyo, ilk gebelik olunca insan tam anlayamıyo, vajina mı rahim mi kasılıyo yoksa karın mı? Ben hiç farklı bişey hissetmiyorum

Benimde az önce karnımın üst tarafları ufak top gibi oldu semsertti ve hafif ağrıyordu.yavaş yavaş geçti. bu kasılma demek mi kızlar ???

Ay benimki kuduruk ya anlamıyorum ki çocuk mu dürtüyo habire yoksa kasılma mı oluyo o da ittirince canımı yakıyor çünkü hepsi birbirine karışıyor ama sanırım kasılma yaşıyorum bende

Ay benimki kuduruk ya anlamıyorum ki çocuk mu dürtüyo habire yoksa kasılma mı oluyo o da ittirince canımı yakıyor çünkü hepsi birbirine karışıyor ama sanırım kasılma yaşıyorum bende
bende kafasini dayalasiyla jaristiriyorum cogu kez ama kasilma olunca asiri sert oluyo

alniniza dokunun.iste o sertlikte oluyo karnin bi bolgesi.ayni alninizin sertligi

Kızlar bu kasılma dediğiniz şey nerde oluyo, ilk gebelik olunca insan tam anlayamıyo, vajina mı rahim mi kasılıyo yoksa karın mı? Ben hiç farklı bişey hissetmiyorum

karinda oluyor canim.top gibi toplaniyor bi bolgesi.asiri sert oluyor.olmamis sende olsa anlamaman imkansiz boyle biseyi.hadi en fazla bebegin kafasini dayamasiyla karistirabilirsin ama oda bukaar sert olmuyo.

Yav yaşlandıkça çocuklaşıyolar, bırakın gençler mutlu olsun.. Bize Allahtan karışan olmadı eşim bir tek babamın isminide koyarız dedi ama çok eski bir isim istemedim ikna ettim zorda olsa.. Zaten soy ismini alıcak birde isime ne gerek var dimi caaanım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…