2016 Şubat Anneleri

Canım benimde 2.3 gündür oluyor. Nette bende araştırdım. 2.3 dk içinde dagılıyorsa önemli defil yazıyordu. Ama benim baz2n sertleşiyor bayagı bir kalıyor öyle.. ama başka sıkıntım olmuyor. Arada bel agrımda oluyor. Şimdi bakıyorum nagihan ile aynı dertlerim var. 4 gün var kontrolüme. Kanamam falan yok diye bekliyorum. Birde az su içtiğinde vücut sıvısız olduğunda kasılmalar artarmış. Suda içemiyorum :/
Sen uzun yolamı çıkacaksın birde...

Canım karnımın her yeri taş gibi oluyor ve 1 2 dk öyle kalıyor benim. Bende oluyordu drda denk geldi cok sukur de anladik. 2 gece hastanede yattim. Hala da bitmiş değil kasılmalar. Senin de20 sefer çokmus. Dikkat et ne olur ne olmaz. Belki yalancı sancılardir seninki rahim ağzın normalse sorun yoktur. Drun olcer.

evet evet su ile çok alakalı bak onu unutmuştum
ben bı bloga okudum o çok kasılmam olduğu gün dayandım bir sürahyi bitirdim ertesi hiç olmadı nerdeyse
benım bıde bebek hareket edince oluyo sanki daha çok ya of bilemedim ya.
herşeye de korkuyorum bıktım artık doktoru aramaya çok tecrübesizim çok

neolur baksın biri anneler, kontrolum 21 aralıkta ..
yarın da memlekete gitmemiz gerek
sizde olmuyor mu bu hani top gibi oluyo bikaç sanıye sürüyo dağılıyo?
bigün çok oluyo bigün az..

Canım doktoruna danışmadan yıla çıkma,derim. Geçen hafta yola çıkacaktık gözüm yemedi.

en son 9 gün önce kontrolum vardı rahim ağzı kapalı dedi.
ama benım karnımın her yeri değil de kısım kısım oluyo
ve hergün olmuyo
o 20 kez oldugunda çokkk az su içmiştim ona bağladım

Bende de oluyor.bir yerde toplanıyor ve top gibi sımsıkı sert oluyor.hele bugün yorulduğumdan daha aşağıda o halde dolaştım ama sayfadaki çoğu kişide bu var.

Ay kuzum yazık sana yaa kıyamam, diyabet hastaların yediği tatlı atıştırmaşıklar var bari öyle şeyler yesen.. Arada ye bu arada yoksa bir kerede yüklenirsin hiç olmaz bu sefer

nnagihan canım sana ne verdi doktor şimdi. Bu kasılmaları azaltmak için
Canım günde 5ten fazla oluyorsa. Özellikle 1 saat içinde 4 5 kezse yalancı sanci değilmiş sanırım. Ve yalancı sanci olmadığı için açılmaya sebep veriyor ki bana çatı muayenesi yaptı 1 cm acilma var dedi. Rahim ağzım da 25 mm ye düşmüş. 30 du 2 hafta önce. Azaltmak için de prepar hap verdi. Adalatı hastanede denedik fayda etmedi. Bu biraz da olsa azaltıyor gibi. Ama carpinti yapıyor. Progestan başladı.( ki ona bence geç kaldı. Bebek asagiday sa hemen verilmeliymis.2 3 haftadır asagida) bir de magnezyum var canim

Canım bunun tecrübeyle alakası yokki. Benim ikinci hamileliğim. Ama ilkinde böyle kasılmaları hiiç hatırlamıyorum. Son haftalarda oluyordu. Sanki bunda daha bir çabuk agırlaştım. İnsan bilemiyor. Belkide gayeet normaldir bu durum. İlla açılma olacak diye bir durum yok. Ama senin 2 haftan var gitmeden bir kontroke git istersen.

Canım doktoruna danışmadan yıla çıkma,derim. Geçen hafta yola çıkacaktık gözüm yemedi.

bilemedim ya
olmazsa yarın once bi doktora uğrar öyle giderim gitme demezse gitmem hem sorarım şu kasılma neyin nesi
inanır mısın herşeye koşa koşa gitmekten de bıktım ama her seferinde ya bu defa ciddi bişeyse pişman olursam diyerek mecbur gidiyorum
geçen akıntım brz fazla oldu ortalığı ayağa kaldırdım amniyo sıvım geliyo diye.
sonuç; kocaaaa spekulumla muayene oldum test yapldı örnek alındı felan. tabiki bşy çıkmadı spekulumu sokturduğumla kaldım yani
oyuzden artık sorun içn gitmeye bile korkar oldum
eh be yazasım varmış ammada

Can'ım bendede cok kasılma oluyor gece uyutmuyor hatta dun kontrolüm vardı doktor vajinal muayne yaptı be hc bır sorun yok yani yalancı kasılmaymış. Sende dr una bir görün yola öyle cık yalancı kasılmayla birlikte asagıda dogru iten bir agrı oldugunda gel dedi dr

EVET EVET ÖYLE YAPACAĞIM.
GİDERİM ŞİMDİ BİDE 1 HAFTA KALACAĞIZ KENDIMI YERİM BEN ORDA
of büyük yazmışım çok pardon canım üşendim de silmeye :)

Haha aynı ben. İki damla kanla doktora kostum ve alttan muayene ile kaldım ki çok korktum :) normal yapamam ben diye gezdim ortalarda kasılmalar var aramaya korkuyorum doktoru kesin gel der diye :)

Haha aynı ben. İki damla kanla doktora kostum ve alttan muayene ile kaldım ki çok korktum :) normal yapamam ben diye gezdim ortalarda kasılmalar var aramaya korkuyorum doktoru kesin gel der diye :)

haha aynen ben de valla
bide her seferinde pimpiriklendiğimle kalıyorumya
ha gerçi bişey olmasından sa varsın boşa gitmiş olayım da
üff ne bileyim yaa blemedim şimdi normal mi değil mi
ama yalancı olmasa hergün olmaz mı
ve düzenli olur*
bugun tek 2 kez felan hissettm yani

Valla canım isim konusu herkeste sıkıntı yalnız değilsin bizde çok tartıştık benim istediğimi o istemedi onun dediğini ben istemedim sonra en az 10 15 seçenek içinden ikimiz zorla anlaşarak liste yaptık 5 seçeneğe düşürdük kura çektik çıkan ismide ikimizde kabul ettik konu kapandı ailelerde çenesini kapadı

Kızlar günde 3 4 kez kasılma normalmis. Ama 1saat içinde 4 5 kez oluyorsa sıkıntıymis. O artik yalanci olmjyormus.Kasılma hissedenler takip etsin bence. 1 saatte kaç kez oluyor. Bir de bel ağrısı yaptı bende.belimin İki yanindan girdi ağrım. Doguruyorum diye Ödüm patladı. Hala da çok korkuyorum çok değil bi 4 hafta daha dayansa minigim. Birbirimize dua edelim kızlar.

Siz yazdikca acaba bende kasiliyorum da farketmiyorum mu diye düşünmeye başladım. Zaten cuma gittiğimde bebeğin kafa asagidaydi tecrübesiz olmak çok kötü

Bende de oluyor.bir yerde toplanıyor ve top gibi sımsıkı sert oluyor.hele bugün yorulduğumdan daha aşağıda o halde dolaştım ama sayfadaki çoğu kişide bu var.

bende de oluyo mesajı görünce nasıl seviniyorum normal diye..
bu arada meslektaşız heralde hocam, branş ne :)

Siz yazdikca acaba bende kasiliyorum da farketmiyorum mu diye düşünmeye başladım. Zaten cuma gittiğimde bebeğin kafa asagidaydi tecrübesiz olmak çok kötü

yok farketmemen mümkün değil semsert oluyo top gibi rsmen

oh biraz içim serinledi
aynen ya dua edelim
herkes vaktinde doğursun..
allah korusun minklerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…