Canım benimde 2.3 gündür oluyor. Nette bende araştırdım. 2.3 dk içinde dagılıyorsa önemli defil yazıyordu. Ama benim baz2n sertleşiyor bayagı bir kalıyor öyle.. ama başka sıkıntım olmuyor. Arada bel agrımda oluyor. Şimdi bakıyorum nagihan ile aynı dertlerim var. 4 gün var kontrolüme. Kanamam falan yok diye bekliyorum. Birde az su içtiğinde vücut sıvısız olduğunda kasılmalar artarmış. Suda içemiyorum :/şuan yarın memlekete gitmeye bile tırstım.. olmazsa bi doktoruma uğrayıp öyle gideyim. off ben normal sanıyordum netten araştırdım eğer pozisyon değiştirince geçiyosa normaldir diiyoduforumdaki bayanın da benim gibi başlamış ama açılması olmus 30. haftada
Canım karnımın her yeri taş gibi oluyor ve 1 2 dk öyle kalıyor benim. Bende oluyordu drda denk geldi cok sukur de anladik. 2 gece hastanede yattim. Hala da bitmiş değil kasılmalar. Senin de20 sefer çokmus. Dikkat et ne olur ne olmaz. Belki yalancı sancılardir seninki rahim ağzın normalse sorun yoktur. Drun olcer.aman allahım tam da bunu soruyordum ki aynı şeyden bahsediyoruz şuan sanırım
off bende de oluoyr o kasılmalar ben normal yalancı doğum sancısı sanıyordum onu?
hatta geçen gün rahat 20 sefer olmuştur erken doğum riski mi bu?
ama bugün en çok 2 oldu hadi 3
Canım benimde 2.3 gündür oluyor. Nette bende araştırdım. 2.3 dk içinde dagılıyorsa önemli defil yazıyordu. Ama benim baz2n sertleşiyor bayagı bir kalıyor öyle.. ama başka sıkıntım olmuyor. Arada bel agrımda oluyor. Şimdi bakıyorum nagihan ile aynı dertlerim var. 4 gün var kontrolüme. Kanamam falan yok diye bekliyorum. Birde az su içtiğinde vücut sıvısız olduğunda kasılmalar artarmış. Suda içemiyorum :/
neolur baksın biri anneler, kontrolum 21 aralıkta ..
yarın da memlekete gitmemiz gerek
sizde olmuyor mu bu hani top gibi oluyo bikaç sanıye sürüyo dağılıyo?
bigün çok oluyo bigün az..
en son 9 gün önce kontrolum vardı rahim ağzı kapalı dedi.Canım karnımın her yeri taş gibi oluyor ve 1 2 dk öyle kalıyor benim. Bende oluyordu drda denk geldi cok sukur de anladik. 2 gece hastanede yattim. Hala da bitmiş değil kasılmalar. Senin de20 sefer çokmus. Dikkat et ne olur ne olmaz. Belki yalancı sancılardir seninki rahim ağzın normalse sorun yoktur. Drun olcer.
Bende de oluyor.bir yerde toplanıyor ve top gibi sımsıkı sert oluyor.hele bugün yorulduğumdan daha aşağıda o halde dolaştım ama sayfadaki çoğu kişide bu var.neolur baksın biri anneler, kontrolum 21 aralıkta ..
Ay kuzum yazık sana yaa kıyamam, diyabet hastaların yediği tatlı atıştırmaşıklar var bari öyle şeyler yesen.. Arada ye bu arada yoksa bir kerede yüklenirsin hiç olmaz bu seferyaa ben tatlı konusunda avartmıyorum. 50 gram yüüklemede tokluk 179 çıkınca doktorum 100 gram yükletti. onda da;
Açlık:82
1 Saat:168
2.Saat:145
3.Saat:112 çıktı.
Doktorum normal şekerin dedi. Canım çok tatlı çekiyor. Talı ve çikolata ye ama abartma dedi. Ben tatlı bşy yemediğimde kendimi çok mutsuz hissediyorum. mutluluk hormonlarım tükendi sanki.. ofiste tatlı yiolar mesela bi dilim yememe izin vermiolar. çocuğunu düşün diolar. tamam da ben 1 dilim yicem bi kutu değil... Nasıl kötü oluyorum anlatamam. sinirlerim bozuldu. bebeğim bunlar yüzünden huysuz olcak... .bende evucumu yalıorum gizlice çocuğuma bşy olmasın veya bi yerim şişmesin diye... hiç yememek olur mu kiii offff psikolojim alt üst oldu yemin ederim
Canım günde 5ten fazla oluyorsa. Özellikle 1 saat içinde 4 5 kezse yalancı sanci değilmiş sanırım. Ve yalancı sanci olmadığı için açılmaya sebep veriyor ki bana çatı muayenesi yaptı 1 cm acilma var dedi. Rahim ağzım da 25 mm ye düşmüş. 30 du 2 hafta önce. Azaltmak için de prepar hap verdi. Adalatı hastanede denedik fayda etmedi. Bu biraz da olsa azaltıyor gibi. Ama carpinti yapıyor. Progestan başladı.( ki ona bence geç kaldı. Bebek asagiday sa hemen verilmeliymis.2 3 haftadır asagida) bir de magnezyum var canimnnagihan canım sana ne verdi doktor şimdi. Bu kasılmaları azaltmak için
Canım bunun tecrübeyle alakası yokki. Benim ikinci hamileliğim. Ama ilkinde böyle kasılmaları hiiç hatırlamıyorum. Son haftalarda oluyordu. Sanki bunda daha bir çabuk agırlaştım. İnsan bilemiyor. Belkide gayeet normaldir bu durum. İlla açılma olacak diye bir durum yok. Ama senin 2 haftan var gitmeden bir kontroke git istersen.evet evet su ile çok alakalı bak onu unutmuştum
ben bı bloga okudum o çok kasılmam olduğu gün dayandım bir sürahyi bitirdim ertesi hiç olmadı nerdeyse
benım bıde bebek hareket edince oluyo sanki daha çok ya of bilemedim ya.
herşeye de korkuyorum bıktım artık doktoru aramaya çok tecrübesizim çok
Canım doktoruna danışmadan yıla çıkma,derim. Geçen hafta yola çıkacaktık gözüm yemedi.
neolur baksın biri anneler, kontrolum 21 aralıkta ..
evet evet su ile çok alakalı bak onu unutmuştum
ben bı bloga okudum o çok kasılmam olduğu gün dayandım bir sürahyi bitirdim ertesi hiç olmadı nerdeyse
benım bıde bebek hareket edince oluyo sanki daha çok ya of bilemedim ya.
herşeye de korkuyorum bıktım artık doktoru aramaya çok tecrübesizim çok
Canım bunun tecrübeyle alakası yokki. Benim ikinci hamileliğim. Ama ilkinde böyle kasılmaları hiiç hatırlamıyorum. Son haftalarda oluyordu. Sanki bunda daha bir çabuk agırlaştım. İnsan bilemiyor. Belkide gayeet normaldir bu durum. İlla açılma olacak diye bir durum yok. Ama senin 2 haftan var gitmeden bir kontroke git istersen.
bilemedim ya
olmazsa yarın once bi doktora uğrar öyle giderim gitme demezse gitmem hem sorarım şu kasılma neyin nesi
inanır mısın herşeye koşa koşa gitmekten de bıktım ama her seferinde ya bu defa ciddi bişeyse pişman olursam diyerek mecbur gidiyorum
geçen akıntım brz fazla oldu ortalığı ayağa kaldırdım amniyo sıvım geliyo diye.
sonuç; kocaaaa spekulumla muayene oldum test yapldı örnek alındı felan. tabiki bşy çıkmadı spekulumu sokturduğumla kaldım yani
oyuzden artık sorun içn gitmeye bile korkar oldum
eh be yazasım varmış ammada
Haha aynı ben. İki damla kanla doktora kostum ve alttan muayene ile kaldım ki çok korktum :) normal yapamam ben diye gezdim ortalardakasılmalar var aramaya korkuyorum doktoru kesin gel der diye :)
Valla canım isim konusu herkeste sıkıntı yalnız değilsin bizde çok tartıştık benim istediğimi o istemedi onun dediğini ben istemedim sonra en az 10 15 seçenek içinden ikimiz zorla anlaşarak liste yaptık 5 seçeneğe düşürdük kura çektik çıkan ismide ikimizde kabul ettik konu kapandı ailelerde çenesini kapadıkv aradı kocamı !! sarı yelek örmüşde cocuk sarılık olmasın diyearkasına isim yazacakmış
eeee isim ne koydunuz diye sordu bizimkisi isimsiz dedi, bişy sordu artık her neyse yok o değil dedi
bu isim konusunda artık nefret ediyorum kimliğe anası babası ninesi yüzünden isimsizdir yazdırcam
Bende de oluyor.bir yerde toplanıyor ve top gibi sımsıkı sert oluyor.hele bugün yorulduğumdan daha aşağıda o halde dolaştım ama sayfadaki çoğu kişide bu var.
Siz yazdikca acaba bende kasiliyorum da farketmiyorum mu diye düşünmeye başladım. Zaten cuma gittiğimde bebeğin kafa asagidayditecrübesiz olmak çok kötü
Kızlar günde 3 4 kez kasılma normalmis. Ama 1saat içinde 4 5 kez oluyorsa sıkıntıymis. O artik yalanci olmjyormus.Kasılma hissedenler takip etsin bence. 1 saatte kaç kez oluyor. Bir de bel ağrısı yaptı bende.belimin İki yanindan girdi ağrım. Doguruyorum diye Ödüm patladı. Hala da çok korkuyorum çok değil bi 4 hafta daha dayansa minigim. Birbirimize dua edelim kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?