karinda oluyor canim.top gibi toplaniyor bi bolgesi.asiri sert oluyor.olmamis sende olsa anlamaman imkansiz boyle biseyi.hadi en fazla bebegin kafasini dayamasiyla karistirabilirsin ama oda bukaar sert olmuyo.
evet canim.yanj en azindan benim anlattigim sey bu
Kadin dogum devlet hast baska care yok canim burada. Zonguldaktayim..İzmirde yaşıyorum ben,o nasıl şey anlamadım canım ya gece vakti yada hafta sonu başlarsa doğum ne olacak sen nerde yaşıyorsun canım
Benav kürtçe ve anlamı isimsiz adı yok demek haberin Olsun yani çocuğa isin koyim derken adsız diye çağırmış olacaksınız çok güzel isimler var kürtçe düşünüyosan eğer sidar ismini tavsiye ederimzahmete girer çünkü hanfendi kendi isteği olsun istiyor,
bn kayınbabam ile ağbimin adı yanyana olsun istiyorum ama onlar ise kayınbabam ile başka bir isim seçmemi istiyorlar, abimin ismi kesinlikle olmazmış, bende o vakit kayınbabamın adı da olmaz dedim, eşim de bağımsız olsun diye saçma sapan bi isim seçti (benav = isimsiz) yanına da said ismini seçtim ama ben benavı da kesinlikle istemiyorum, bakalım ne olcak
İçmeye çalışıyorum sabahtan beri ya toparlandım yada pskolojik olarak öyle hissediyorumcnm bol bol su iç o zaman. geçmezse doktoruna bi görün derim tansiyonuna kanına baksınlar hiç bişey çıkmasada için rahat olur bebişinle iyi ol önemli olan bu
Önemli degil canım. Bende araştırdım nette bayagı kötü şeylerde yazıyorda ben takılmıyorum. Yok plesanta ayrılurmış falan... iyide bebek bayagı bir hareketli zaten.. ablamdan biliyorum doğum yakınken kasılmalar başladığında bebekde harekette azalıyor.... diyorum harekette ediyor prıblem yoktur herhalde...
@nnagihan senin bebek hareketkerinde azaalma falan varmıydı canım?
Öff en büyük korkum o işte benim şimdi akşam gitsem acilde alttanda bakarlar. İstemiyorum hiiiçç ... en büyük korkum o alet
Ay benimki kuduruk ya anlamıyorum ki çocuk mu dürtüyo habire yoksa kasılma mı oluyo o da ittirince canımı yakıyor çünkü hepsi birbirine karışıyor ama sanırım kasılma yaşıyorum bende
Yav yaşlandıkça çocuklaşıyolar, bırakın gençler mutlu olsun.. Bize Allahtan karışan olmadı eşim bir tek babamın isminide koyarız dedi ama çok eski bir isim istemedim ikna ettim zorda olsa.. Zaten soy ismini alıcak birde isime ne gerek var dimi caaanım :))
Benav kürtçe ve anlamı isimsiz adı yok demek haberin Olsun yani çocuğa isin koyim derken adsız diye çağırmış olacaksınız çok güzel isimler var kürtçe düşünüyosan eğer sidar ismini tavsiye ederim
Benimki normal doğum yanlısı ama ısrar edersem alır sezeryanabende normal doğumdan korkuyrun 30 haftalığım minnoşum daha dönmedi ... doktorum normal doğum diyor dönmezse sezaryan olur diyor öle kendi seçme hakkım yok özel hastanede doğum yapacağım . doktordan doktora değişiyor galiba
Canım karnının bir kısmının yada tümünün sertleşmesi... herkesin bir yeri top gibi sertleşiyormuş. Benim karnım komple sertleşiyor.şimdi iyi bakalım ne oşacak bu durum. İyice tırsttım. Hakkımızda hayırlısı olsun..Kızlar bu kasılma dediğiniz şey nerde oluyo, ilk gebelik olunca insan tam anlayamıyo, vajina mı rahim mi kasılıyo yoksa karın mı? Ben hiç farklı bişey hissetmiyorum
Evet canım. Bunlar olacak zaten ama çok sık olursa sakıncalı diyorlar..Benimde az önce karnımın üst tarafları ufak top gibi oldu semsertti ve hafif ağrıyordu.yavaş yavaş geçti. bu kasılma demek mi kızlar ???
Canım madem inat ediyor kocan çocuğunun hatrına sen vazgeç inadından.bu fedakarlığı yapman gerek yoksa bu isimle bir ömür geçirecek bebeğin vebalini alma.bırakırmı hiç kb isminin yanına abimin adını düşünüyorum diye soranlara tripli dedemin adıda aynısı kocamın adını vermem onlara dedesi ile abisinin adını koyuyor demişti hasbaaam
parantez içinde de belirttiğim gibi anlamı isimsiz, adama ahirette vebali büyük yapma etme diyorum ama .................. küfür etmicem ama o kocam olacak adamın inadı uğruna bunu yapıyor, resmen bu sebebten nefret ettim adamdan
Ya minibüs felan yok canımatla minibüse alışverisini eşin olmadan yap madem erteliyor
Dilerim herkes için kolay ve hızlı bir doğum olur, frambuaz çayımı ne iyi geliyomuş son haftaları görürsem onu denicem :)Benimki normal doğum yanlısı ama ısrar edersem alır sezeryanahakkımızda hayırlısı olsun..
Bendemi epidural yaptırsam benim hastanede fiyat politikası aynı ne yaptırırsan yaptır fix :) ama yinede emin olamıyorum, neyse bir o gün gelsin.. :)Benim bu 2. Çocuğum olacak..ilkinde de aynı şey oldu şimdi de..karnim SEM sert oluyor bunlar çok normal..kasılma diye adlandırılabilir ama genellikle bebek poposunu ayaklarını dayiyor yada geriniyor o yüzden bu şekilde..
İlk doğum benim normal oldu..kanama ile gitmiştim hastaneye zaten açıklıkta vardı..ama 1 gece öncesinden 37 haftaliktim bağırsakların bozuldu ki bu normalmis.ve sağ bacağında kramp vardı topalliyordum resmen..bu bence bir doğum için sinyaldi..
Ertesi gün hastaneye gittim kanama ile..ki azcik bir kanama vardı..sancim 12 -1 gibi gelmeye başladı..epidural oldum..bol bol hastane koridorun da yurudum ilk önceleri 10 dakka da bir böyle alttan bir iğne sokuyorlarmis gibi hissettim sanciyi ay ay diyordum..sonra o 10 dakka 5 dakkaya düştü.. Ve en sonunda doğum yaptım :))
Ama ben epidural olduğum için sanciyi tatlı tali hissettim.. :))
Teşekkür ederim.Canim ben kucukyali ya gidiyorum E5 ustunde Delta Hospital a. Hakan Gurbuz var. Zaten bisey olunca mesajlasiyiruz falan sikinti olmuyor. Simdiye kadarda acil bir durumum olmadi ama bebegimin kalbindeki sorundan dolayi baya mesajlastik. Hemen geri donus yapiyor.
Onun disinda ilac yazdirma, ufak tefek seyler icin Kartal Soganlikta Megapol Hastanesi var. Kucuk bir hastane ama 24 Saat Kadin dogum doktoru var 2ser tane. Orada sira derdi olmuyor. Hamileligimin baslarinda doktorumu belirleyememisken orayada gitmistim. Dogum icin degil ama acil bir durumda doktor gerektiginde gidilebilir, aklinda olsun :)
Doguma cokda kalmadi. Bur an once icine sinen bir yer bulursun umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?