Tabiki var..ama kaç tane attı bilmiyorum..zaten uyuşturmadi o anda canlı canlı attı zaten bilinirken bir acı cekiyorsun onu anlamiyorsun bile..
Valla ben hemen kucagima almıştım kızımi hemen iyileşiyor sezeryan gibi değil diye düşünüyorum.. :)
Canım bu sertleşme bir yerdemiydi. Karnınmı sertti??
Ayy işte benim gibi olan çıktı sonunda... kafayı yiyecegim ya.. herkes bir yerim sertleşiyor diyor. Benim komple semsert.. hani 9. Ayımızda nasıl olur semsert.. bebegim 2 hafta önden gidiyordu. Daha bir kilomu aldı diyorum. Birde hareketleri kıpır kıpır. Ondan biraz rahatlıyorum. İlk hamileliğimde bunu son zamanlarda yaşamıştım. Bunda bukadar erken olunca korkuyor insan. Herhalde bebegin pozisyonundan kaynaklanıyordur diyorum. Seninde bebegin irimi canım? Yoksa normalmi?
Valla bilmiyorum normal mi iri mi kontrol 21 aralıkta..bundan önce 17 kasımda gittim 906 gr di.. Ama ben ilkini 2.798 gr dogurdum..iri değil minnacikti..aldıkları hep büyük geldi de yeniden alışveriş yapmak zorunda kaldık..
Bebeği gördüm ama yine zayifmis yavrum öğün mu atluyorsub dedi yok dedim 7 de başlarım yemeye süt yumurta yoğurt yerim peynit bazen kek gibi catallayip yerim ama plesantayla alakali olabiliyor dedi yani her plesanta aynı beslemiyor dedi. Protein ye dedi 31.haftadayiz 1550 gram
Kaçıncı haftandasin canım. ? Doktorun magnezyumdan başka ilaç verdi mi? Bi de magnezyumu günde kaç iciyosun? Ben 1 defa içiyorum da ikiye çıkarsam faydası olur mu acaba? Ne çok sordum
31+1 olduk ugun cnm ben gunde 6 tane iciyorum 3x2 olarak :) ben faydasini goruyorum grcekten ve bi forumda gormustum aksam denedim gercekten ise yaradi gece tam yatmadan once icersen mgnezyumu cok rahat uyuyosun... sabaha kadar deliksiz uyudum kendime inanamadim ... kasilmalarin coksa 2 ye cikarabilirsin. bende doktora gitmeden once 1 tane kullaniyodum hemen 6 ya cikardik ama hemen etkisi olmadi tabi 3 gun sonra serum yedim serumdan sonra gunde 6 tane ye devam ediyorum . sadece magnezyum ve demir kullaniyorum ....
Bebeği gördüm ama yine zayifmis yavrum öğün mu atluyorsub dedi yok dedim 7 de başlarım yemeye süt yumurta yoğurt yerim peynit bazen kek gibi catallayip yerim ama plesantayla alakali olabiliyor dedi yani her plesanta aynı beslemiyor dedi. Protein ye dedi 31.haftadayiz 1550 gram
Sıkma canını canım. Küçük doğsada çabuk toparlıyorlar anne sütü çok yarıyor. Sen beslenebildiğin kadar beslen. Büyük olmasıda dert.. daha şimdiden agırlaştım ben. Bel agrım hiç birmiyor. Yeterki saglıklı olsunlar. Sen önemli gıdaları alıyorsan gerisi önemli degil.
31+1 olduk ugun cnm ben gunde 6 tane iciyorum 3x2 olarak :) ben faydasini goruyorum grcekten ve bi forumda gormustum aksam denedim gercekten ise yaradi gece tam yatmadan once icersen mgnezyumu cok rahat uyuyosun... sabaha kadar deliksiz uyudum kendime inanamadim ... kasilmalarin coksa 2 ye cikarabilirsin. bende doktora gitmeden once 1 tane kullaniyodum hemen 6 ya cikardik ama hemen etkisi olmadi tabi 3 gun sonra serum yedim serumdan sonra gunde 6 tane ye devam ediyorum . sadece magnezyum ve demir kullaniyorum ....
Valla bilmiyorum normal mi iri mi kontrol 21 aralıkta..bundan önce 17 kasımda gittim 906 gr di.. Ama ben ilkini 2.798 gr dogurdum..iri değil minnacikti..aldıkları hep büyük geldi de yeniden alışveriş yapmak zorunda kaldık..
Demekki karın sertleşmesinin bebegin iriliğiyle alakası yokmuş canım. İnş durduğu pozisyondandır. benim ilki 3.950 doğdu ama bu kasılmaları en son haftalarda yaşamıştım. Ondan biraz tedirgin oldum. Ama baksana yaşayan çok varmış. Herhalde banada magnezyum verir..
her ikiside oluyodu bende ama genellikle komple sertlesmeye baslamisti son zamnlarda . 24 haftada sadece sag tarafimda toplaniyodu sik sik sonra butune yayildi
Sıkma canını canım. Küçük doğsada çabuk toparlıyorlar anne sütü çok yarıyor. Sen beslenebildiğin kadar beslen. Büyük olmasıda dert.. daha şimdiden agırlaştım ben. Bel agrım hiç birmiyor. Yeterki saglıklı olsunlar. Sen önemli gıdaları alıyorsan gerisi önemli degil.
Evet tabi yeterki sağlıklı olsun işte bende ondan korkuyorum.
Çünkü bana şey dedi doğumda sıkıntı oluyo 2.5 kilolardaki bebekler kalpleri v vucudu zorlaniyo gibi birsey dedi hareketi nasil dedi bende hic durmuyo ondan mi zayif dedim güldü.
foruma yazan 10 kisiden 8i bende de var diyor nerdeyse.
e hepimiz erken dogurmayacaksak
normaldir diye dusunmek ve rahatlamak istiyorum
bu arada sayacagim bugun kac kez olcak
yolculuktan vazgectim
bugun 5ten cok olursa yarin da direk doktoraaa
Gunaydin arkadaslar. Bugun geceden beri bi bas dönmesi basladi. Ama oyle boyle degil. Ozellikle sagimdan soluma, solumdan sagima donerken, ev resmen ters duz oluyor. Nedendir acaba? Bu arada o meshur kasilmalari ben de yasiyorum. Sag tarafima toplaniyor bi an. Hepimiz yasadigimiza gore normal gibi geliyor. Ama benim bastan beri riskli bi gebelik oldugu icin cok korkuyorum.
heheh valla bizim oğlanın maşallahı var kıpır kıpır :) sol kasığım ağrıyor. doktora gittiğimde sıcak su torbası koy demişti. akşam zorlandım baya ağrıdan. bugünde işe gitmedim evden çalışıyorum :)