2016 Şubat Anneleri

karinda oluyor canim.top gibi toplaniyor bi bolgesi.asiri sert oluyor.olmamis sende olsa anlamaman imkansiz boyle biseyi.hadi en fazla bebegin kafasini dayamasiyla karistirabilirsin ama oda bukaar sert olmuyo.

Ya çok değişik birşey bugün bende de çok oluyo böyle karnımın bir yeri taş gibi Oluyo sonra dağılıyor niye ki ya :(

evet canim.yanj en azindan benim anlattigim sey bu

Ayy bende ilk defa yaşadım ya ilk başta bebeğin kafası falan sandım ama yok doktor bana bebeğin kafasının aşağıda olduğunu söylemişti onu hatırladım. Ve ağrı yapışı ile sizin yazdıklarınz geldi aklıma öyle anladım :)

zahmete girer çünkü hanfendi kendi isteği olsun istiyor,
bn kayınbabam ile ağbimin adı yanyana olsun istiyorum ama onlar ise kayınbabam ile başka bir isim seçmemi istiyorlar, abimin ismi kesinlikle olmazmış, bende o vakit kayınbabamın adı da olmaz dedim, eşim de bağımsız olsun diye saçma sapan bi isim seçti (benav = isimsiz) yanına da said ismini seçtim ama ben benavı da kesinlikle istemiyorum, bakalım ne olcak :KK61:
Benav kürtçe ve anlamı isimsiz adı yok demek haberin Olsun yani çocuğa isin koyim derken adsız diye çağırmış olacaksınız çok güzel isimler var kürtçe düşünüyosan eğer sidar ismini tavsiye ederim

Önemli degil canım. Bende araştırdım nette bayagı kötü şeylerde yazıyorda ben takılmıyorum. Yok plesanta ayrılurmış falan... iyide bebek bayagı bir hareketli zaten.. ablamdan biliyorum doğum yakınken kasılmalar başladığında bebekde harekette azalıyor.... diyorum harekette ediyor prıblem yoktur herhalde...
@nnagihan senin bebek hareketkerinde azaalma falan varmıydı canım?

Öff en büyük korkum o işte benim şimdi akşam gitsem acilde alttanda bakarlar. İstemiyorum hiiiçç ... en büyük korkum o alet :KK43: :KK43:

Ben de gitmem diyorum :) korkuyorum. Elimde değil. Kendimi kasiyorum. Doktor bile Yandık dedi :) Rabbim yardım etsin. Zamanında pıt diye doguruverelim.

Karında sertleşme herkesin sorunu galiba bu hafta bende çokca yaşıyorum. Bugün doktor kontrolüm vardı. Doktor düzenli olmadığı sürece normal dedi. Nst ye daha girmedim. Artık iki haftada bir görcem dedi. Bi dahakine gircem nst ye. Çatı muayenesinide 36. Haftada yapcam dedi:KK57: 32+1 kilomuz 1998 gr boyumuz 42 cm:nazar:

Ay benimki kuduruk ya anlamıyorum ki çocuk mu dürtüyo habire yoksa kasılma mı oluyo o da ittirince canımı yakıyor çünkü hepsi birbirine karışıyor ama sanırım kasılma yaşıyorum bende :KK17:

İşte ben de boyleyim :) hareketli bir oğlum var. Ama kasılma bu sanırım :)

Yav yaşlandıkça çocuklaşıyolar, bırakın gençler mutlu olsun.. Bize Allahtan karışan olmadı eşim bir tek babamın isminide koyarız dedi ama çok eski bir isim istemedim ikna ettim zorda olsa.. Zaten soy ismini alıcak birde isime ne gerek var dimi caaanım :))

bırakırmı hiç kb isminin yanına abimin adını düşünüyorum diye soranlara tripli dedemin adıda aynısı kocamın adını vermem onlara dedesi ile abisinin adını koyuyor demişti hasbaaam

Benav kürtçe ve anlamı isimsiz adı yok demek haberin Olsun yani çocuğa isin koyim derken adsız diye çağırmış olacaksınız çok güzel isimler var kürtçe düşünüyosan eğer sidar ismini tavsiye ederim

parantez içinde de belirttiğim gibi anlamı isimsiz, adama ahirette vebali büyük yapma etme diyorum ama .................. küfür etmicem ama o kocam olacak adamın inadı uğruna bunu yapıyor, resmen bu sebebten nefret ettim adamdan

bende normal doğumdan korkuyrun 30 haftalığım minnoşum daha dönmedi ... doktorum normal doğum diyor dönmezse sezaryan olur diyor öle kendi seçme hakkım yok özel hastanede doğum yapacağım . doktordan doktora değişiyor galiba
Benimki normal doğum yanlısı ama ısrar edersem alır sezeryana :110: hakkımızda hayırlısı olsun..

Kızlar bu kasılma dediğiniz şey nerde oluyo, ilk gebelik olunca insan tam anlayamıyo, vajina mı rahim mi kasılıyo yoksa karın mı? Ben hiç farklı bişey hissetmiyorum
Canım karnının bir kısmının yada tümünün sertleşmesi... herkesin bir yeri top gibi sertleşiyormuş. Benim karnım komple sertleşiyor.şimdi iyi bakalım ne oşacak bu durum. İyice tırsttım. Hakkımızda hayırlısı olsun..
Benimde az önce karnımın üst tarafları ufak top gibi oldu semsertti ve hafif ağrıyordu.yavaş yavaş geçti. bu kasılma demek mi kızlar ???:110:
Evet canım. Bunlar olacak zaten ama çok sık olursa sakıncalı diyorlar..

bırakırmı hiç kb isminin yanına abimin adını düşünüyorum diye soranlara tripli dedemin adıda aynısı kocamın adını vermem onlara dedesi ile abisinin adını koyuyor demişti hasbaaam

parantez içinde de belirttiğim gibi anlamı isimsiz, adama ahirette vebali büyük yapma etme diyorum ama .................. küfür etmicem ama o kocam olacak adamın inadı uğruna bunu yapıyor, resmen bu sebebten nefret ettim adamdan
Canım madem inat ediyor kocan çocuğunun hatrına sen vazgeç inadından.bu fedakarlığı yapman gerek yoksa bu isimle bir ömür geçirecek bebeğin vebalini alma.

kizlar bwnimde sag bacagimda varis cikti cok agriyor kasilamalar bende de varvsertlesme hayirlisyla herkes sagsalim kucagina alsin insallah

Benimki normal doğum yanlısı ama ısrar edersem alır sezeryana :110: hakkımızda hayırlısı olsun..
Dilerim herkes için kolay ve hızlı bir doğum olur, frambuaz çayımı ne iyi geliyomuş son haftaları görürsem onu denicem :)

Benim bu 2. Çocuğum olacak..ilkinde de aynı şey oldu şimdi de..karnim SEM sert oluyor bunlar çok normal..kasılma diye adlandırılabilir ama genellikle bebek poposunu ayaklarını dayiyor yada geriniyor o yüzden bu şekilde..

İlk doğum benim normal oldu..kanama ile gitmiştim hastaneye zaten açıklıkta vardı..ama 1 gece öncesinden 37 haftaliktim bağırsakların bozuldu ki bu normalmis.ve sağ bacağında kramp vardı topalliyordum resmen..bu bence bir doğum için sinyaldi..
Ertesi gün hastaneye gittim kanama ile..ki azcik bir kanama vardı..sancim 12 -1 gibi gelmeye başladı..epidural oldum..bol bol hastane koridorun da yurudum ilk önceleri 10 dakka da bir böyle alttan bir iğne sokuyorlarmis gibi hissettim sanciyi ay ay diyordum..sonra o 10 dakka 5 dakkaya düştü.. Ve en sonunda doğum yaptım :))

Ama ben epidural olduğum için sanciyi tatlı tali hissettim.. :))

Benim bu 2. Çocuğum olacak..ilkinde de aynı şey oldu şimdi de..karnim SEM sert oluyor bunlar çok normal..kasılma diye adlandırılabilir ama genellikle bebek poposunu ayaklarını dayiyor yada geriniyor o yüzden bu şekilde..

İlk doğum benim normal oldu..kanama ile gitmiştim hastaneye zaten açıklıkta vardı..ama 1 gece öncesinden 37 haftaliktim bağırsakların bozuldu ki bu normalmis.ve sağ bacağında kramp vardı topalliyordum resmen..bu bence bir doğum için sinyaldi..
Ertesi gün hastaneye gittim kanama ile..ki azcik bir kanama vardı..sancim 12 -1 gibi gelmeye başladı..epidural oldum..bol bol hastane koridorun da yurudum ilk önceleri 10 dakka da bir böyle alttan bir iğne sokuyorlarmis gibi hissettim sanciyi ay ay diyordum..sonra o 10 dakka 5 dakkaya düştü.. Ve en sonunda doğum yaptım :))

Ama ben epidural olduğum için sanciyi tatlı tali hissettim.. :))
Bendemi epidural yaptırsam benim hastanede fiyat politikası aynı ne yaptırırsan yaptır fix :) ama yinede emin olamıyorum, neyse bir o gün gelsin.. :)

Benimde karnim.az önce semsert taş gibi kasılmisti şimdi kıpır kıpır sanki diyorum karnim kazan bebis kepçe karıştırıp duruyor artık bacaklarını hareket ettirdiği çok net hissediyorum kafasıda sağ kasigima baskı yapıyor bacağımı yukarı doğru cekemiyorum

Canim ben kucukyali ya gidiyorum E5 ustunde Delta Hospital a. Hakan Gurbuz var. Zaten bisey olunca mesajlasiyiruz falan sikinti olmuyor. Simdiye kadarda acil bir durumum olmadi ama bebegimin kalbindeki sorundan dolayi baya mesajlastik. Hemen geri donus yapiyor.

Onun disinda ilac yazdirma, ufak tefek seyler icin Kartal Soganlikta Megapol Hastanesi var. Kucuk bir hastane ama 24 Saat Kadin dogum doktoru var 2ser tane. Orada sira derdi olmuyor. Hamileligimin baslarinda doktorumu belirleyememisken orayada gitmistim. Dogum icin degil ama acil bir durumda doktor gerektiginde gidilebilir, aklinda olsun :)

Doguma cokda kalmadi. Bur an once icine sinen bir yer bulursun umarim :KK43:
Teşekkür ederim.

Back
X