2016 Şubat Anneleri

Yok yok var öyle kilolu bebek doğurmanın çok iyi olduğuna inananlar...
Gözleri kocaman olarak anlatırken 4kilo bilmem kaç gram çocuk doğurdum diye övünenler :/
Mesela görümcem... "Ah yavrum ileride potansiyel şeker hastası adayları oluyor iri doğan bebekler biliyorsun dimi " dedim havası kaçtı

İyi yapmışsın sanki nasıl doguracaksak.benim yiyenin biri öyle doğdu şimdi çöp gibi 2600 gr doğan kaslı güçlü kuvvetli.hiçbir önemi yok.

Ya benimde çok güzel sırt çantam var nike, 10 tane gözü vardır heralde, onu kullanmak istiyorum eşim olmaz diyo, ama bu kadar iyisini bulamamki zaten.. Tırt modellere bile 100 - 200 istiyolar, bedava verseler takmam oysaki

Evet. Anne bakım cantası deyince acayıp kötü seyler cıkıyor ortaya. Bence rahatlıkla kullanırsın daha ne olsun. Şuan alma o cantayla yapamazsan alırsın. Bence yeterli olacaktır

süt saklama kabı veya poşeti aldınız mı kızlar, gerekli mi, alayım mı erteleyeyim mi?
Çalışacaksan gerekli canım. Çalışmayacaksan hiç boşuna alma. Gerekirse alırsın
peki bebek pudrası gerekli mi? artık son alışverişleri yapcam da liste hazırlıyorum
Pudra zararlı diyenler çok. Ben ilkinde hiiç kullanmadım çünkü hiç pişik olmadı ama ne zaman 2 yaşına geldi artık bezlerin bel kısmı kızartmaya başladı o zaman ilk defa kullandım. Gerçektende çok iyi geldi. Ama küçükken kullanmayı düşünmüyorum. İnş. Hiç pişik olmazlar
Bu tarak fırça şart mı ya. Ben almayı düşünmüyorum ne saçı olcak ki. Bide oğlan yani benim ki gerekmez heralde

Bencede bir 3 ay gerekmicek bile.. Zaten olan saçlarıda dökülecek.. Olmasada olur yani sonrada alınır..
Kızlar fırça saç taramak için degilki kafasında konak olunca temizlemek için. Konak sıkça olabiliyor. O zaman zeytinyagı sürüp bekliyorsunuz kabarıncada furça ile yumuşak yumuşak masaj yapıyorsunuz hop hepsi çıkıyor. Ama tarak gereksiz gerçektnde

konak için ayrı tarak oluyor diye biliyorum cnm daha sık dişli. Konak olursa bizde ondan alırız napalım.

Kızlar ölüyommm midem de ateş taşıyan ejderha gibi hissediyorum kendimi artık ağzımı açsam ateş çıkacak zannediyorum napıcam ben ya 3 gündür bu halde uyku haram oldu açım resmen ama yanmadan yiyemedim soğuk süt elma gavıscon şurup demeyin işe yaramıyor başka bildiğiniz bişey varsa acil yardım

Evet. Anne bakım cantası deyince acayıp kötü seyler cıkıyor ortaya. Bence rahatlıkla kullanırsın daha ne olsun. Şuan alma o cantayla yapamazsan alırsın. Bence yeterli olacaktır
Hiç beğenmedim pazardan aldiklarimiz daha güzel yabende geçen sene jansport tan pembe siyah bi çanta almıştım onu kullanacağım. Bi çok gözü var

Kv ve görümcem bıkmadan usanmadan anlatır. Eşimi 5 görümcemi 5 buçuk kılo doğurmuş , sevgili görümceciğimde çocuklarını 4500 dan asagı doğurmamış ay biz şöyle besledik böyle besledik gözlerde ben neymişim bakışı takınıp anlatmalar. Kilolu bebek hem cok kolay doğarmış kendını itermiş ama dr lar artık o riske girmiyor deyince onlar ne bilir diyorlar :))) ya bize mi batıyor herseyyy gercekten anormallik varmı anlamadım :)))

Msjına güldüm canım gece gece :) tam başları okurken aklımdan geçiriyodum gaviscon iyi gelir ama evinde yoktur belki süt önereyim belki fayda eder feridun kunak amcadan duymuştum ama bana hiiÇç etki etmedi diyecektim ki devamını okudukça gördüm ki sende de etkileri olmamış hiçbirinin:) elma daha da yakıyor beni ayrıca. Naneli şeker bulundur evde canım bazen işe yarıyo ya da saatine denk geliyo :) ben kalkıp biraz su içiyorum ve hemen yatmıyorum bazen de işte öyle deneme yanılmalarla geldik bugüne çok şükür :)

Kelin merhemi olsa kendi başına ( aynı ben hiç bse fayda etmiyo ve şuan midem yandığı için mel mel oturuyorum yatakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…