Sen nasılsın canımGünaydın annişlerrrrrr nasılsınız keyifler nasıl bakalım :)
Aynısı bende de var canım kızım baş aşağı duruyor ne zamandır kasıklarımda da ağrı hissediyorum bir de neresi bilmiyorum ama kızım bi yerlerini dayayıp karnımı sivrilttiğinde çok acıyor karnımGünaydın canım iyiz şükür biraz karnım sert ve ağrım var
Günaydın canım iyiz şükür biraz karnım sert ve ağrım var
Sen nasılsın canım
Canım hastane çantasına ne koyacaksın ve kaçıncı hafta hazırlayacaksınGünaydınlarrr herkese güzel bir haftasonu olsun inşallah herkes içinbugün alışveriş günü iyice ağırlaştığımı hissediyorum sonrasında çok daha zor olacak dışarı çıkıp alışveriş yapmak,kızıma küvet ve bana pijama takımı bakacağız eşimle çok dolanmadan buluruz inşallah sonra yavaş yavaş hastane çantası hazırlıklarına da başlamak lazım
Aynen bnm de öyle canım bnm kide baş aşağı duruyor bazen otururken e bile canım yanıyorAynısı bende de var canım kızım baş aşağı duruyor ne zamandır kasıklarımda da ağrı hissediyorum bir de neresi bilmiyorum ama kızım bi yerlerini dayayıp karnımı sivrilttiğinde çok acıyor karnım
idrar aç yok farketmez canımIdrar testine tok karnına da gidilebiliyor mu? Sağlık ocağındaki hemşire idrar tahlili yaptır bu aylarda idrarda enfeksiyon ya da protein falan çok önemli dedi bizim sağlık ocağı yapmıyormuş ayrıca başka yerde yaptır sonucu getir dedi
Ertele bence ben onları hep doğum sonuna bıraktım 1 emzik 1 biberon 1 de manuel süt pompası aldım ihtiyac olursa alırım ilerde diye düşünüyorum çünkü 2 yıl ücretsiz izne ayrılmayi düşünüyorumsüt saklama kabı veya poşeti aldınız mı kızlar, gerekli mi, alayım mı erteleyeyim mi?
Su an alma istersen sonra konak olursa alırsın bence benimki kız her türlü lazım olur diye aldimBu tarak fırça şart mı ya. Ben almayı düşünmüyorum ne saçı olcak ki. Bide oğlan yani benim ki gerekmez heralde
Bende tam onu araştırıyordum canım hastane çantasına ne koyulur diyeCanım hastane çantasına ne koyacaksın ve kaçıncı hafta hazırlayacaksın
Bnm de hiç fikrim yok canım listeyi hazırlayın ca atarsan bende öyle hazırlarım. Pazar günü bebeğimin kıyafetlerini ütüleyeceğim. Hiç eksik bitmiyor habire birşeyler çıkıyorBende tam onu araştırıyordum canım hastane çantasına ne koyulur diyeanneme sorucam internetten bakıcam bir liste hazırladığımda yazayım canım bir de annem uzakta kayınvalidem vefat etmiş yalnızım yani anneme de biraz geç gel geç dönersin doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olur sana dedim 2-3 hafta sonra gelecekler kardeşimle. Bende yavaş yavaş aklıma geldikçe koyayım çantaya diyorum
Gunaydn.. Uyuyabildin mi canimMaşallah benmde uykum kaçtı esimi ise gonderdm uyumam lazm çok uykm var ama
Uzun zamandir is yapasim da yok yapacak enerjim de yakinda evde mikroorganizmalar iyice buyuyup bizi evden kovacak
Canım bende de oluyor bazen o kadar şiddetli oluyor ki gece uyandırıyor bn nasıl korkarak uyanıyorsam eşim benden beter oluyor galiba popo larını geriyorlargunaydin kizlar..
bu muzur oglum ne zaman babayoksa ozamani secip anneyi extra korkutuyor
butun gece karnim kaskati oldu yine..
esim gelince bsy yok o sehir disina cikti mi basliyo
anlayamiyorum popoyu mu dayiyo yoksa grcekten kasiliyo muyum
poposu bu kadar sert olur mu ki ya bilemiyorumCanım bende de oluyor bazen o kadar şiddetli oluyor ki gece uyandırıyor bn nasıl korkarak uyanıyorsam eşim benden beter oluyor galiba popo larını geriyorlar
Uyudm ama surekli uyana uyana hiç bsy anlamadmGunaydn.. Uyuyabildin mi canim
Bn pazartesi gidecem sorarım eğer olmazsa. Sizde de oluyor mu bn doktora heyecanla gittiğim için soracaklarım ı unutuyorumpoposu bu kadar sert olur mu ki ya bilemiyorum(
herseye de doktora kosmaktan valla utaniyorum artik
alnim kadar sert oluyo bitaraf resmn.bikac saniye durmadan da gecmiyo
aynen yaBn pazartesi gidecem sorarım eğer olmazsa. Sizde de oluyor mu bn doktora heyecanla gittiğim için soracaklarım ı unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?