2016 Şubat Anneleri

Günaydınlarrr herkese güzel bir haftasonu olsun inşallah herkes için bugün alışveriş günü iyice ağırlaştığımı hissediyorum sonrasında çok daha zor olacak dışarı çıkıp alışveriş yapmak,kızıma küvet ve bana pijama takımı bakacağız eşimle çok dolanmadan buluruz inşallah sonra yavaş yavaş hastane çantası hazırlıklarına da başlamak lazım

Günaydın canım iyiz şükür biraz karnım sert ve ağrım var

Sen nasılsın canım

Yiyim bende yorgunum uykusuzm şubat ayı gelse de doğum iznine ayrılsam diyorum artık çok yoruldum hakkaten yaaaa... benimde sırtım belim kalçam ağrıyor. sağıma soluma zor yatıyorum valla.. karnımda iyice gerildi nerdeyse ve oğluşumun hareketleri de çoğaldı... ayakkabımı çorabımı zor giyiyorum. ayyy napcam böyle bakalım ....

Canım hastane çantasına ne koyacaksın ve kaçıncı hafta hazırlayacaksın

Aynen bnm de öyle canım bnm kide baş aşağı duruyor bazen otururken e bile canım yanıyor

Günaydın kızlar dökülüyorum resmen bu grip beni fena çarptı, Tüm gece terledim idrara çıktım, su içtim ama ne kadar yetti bilmiyorum şuan başım ağrıyor :/

idrar aç yok farketmez canım
süt saklama kabı veya poşeti aldınız mı kızlar, gerekli mi, alayım mı erteleyeyim mi?
Ertele bence ben onları hep doğum sonuna bıraktım 1 emzik 1 biberon 1 de manuel süt pompası aldım ihtiyac olursa alırım ilerde diye düşünüyorum çünkü 2 yıl ücretsiz izne ayrılmayi düşünüyorum

Bu tarak fırça şart mı ya. Ben almayı düşünmüyorum ne saçı olcak ki. Bide oğlan yani benim ki gerekmez heralde
Su an alma istersen sonra konak olursa alırsın bence benimki kız her türlü lazım olur diye aldim

Canım hastane çantasına ne koyacaksın ve kaçıncı hafta hazırlayacaksın
Bende tam onu araştırıyordum canım hastane çantasına ne koyulur diye anneme sorucam internetten bakıcam bir liste hazırladığımda yazayım canım bir de annem uzakta kayınvalidem vefat etmiş yalnızım yani anneme de biraz geç gel geç dönersin doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olur sana dedim 2-3 hafta sonra gelecekler kardeşimle. Bende yavaş yavaş aklıma geldikçe koyayım çantaya diyorum

Bnm de hiç fikrim yok canım listeyi hazırlayın ca atarsan bende öyle hazırlarım. Pazar günü bebeğimin kıyafetlerini ütüleyeceğim. Hiç eksik bitmiyor habire birşeyler çıkıyor

gunaydin kizlar..

bu muzur oglum ne zaman babayoksa ozamani secip anneyi extra korkutuyor

butun gece karnim kaskati oldu yine..
esim gelince bsy yok o sehir disina cikti mi basliyo
anlayamiyorum popoyu mu dayiyo yoksa grcekten kasiliyo muyum

Uzun zamandir is yapasim da yok yapacak enerjim de yakinda evde mikroorganizmalar iyice buyuyup bizi evden kovacak

:)) sabah enerjisiydi sanırım bende ki... Su anda yataktan çıkasim dahi yok.. Ay sorma bizim evde aynısı.. Hele su an gardrobun kapısı azıcık açık kıyafetlerimi kimseler gormesin :)

gunaydin kizlar..

bu muzur oglum ne zaman babayoksa ozamani secip anneyi extra korkutuyor

butun gece karnim kaskati oldu yine..
esim gelince bsy yok o sehir disina cikti mi basliyo
anlayamiyorum popoyu mu dayiyo yoksa grcekten kasiliyo muyum
Canım bende de oluyor bazen o kadar şiddetli oluyor ki gece uyandırıyor bn nasıl korkarak uyanıyorsam eşim benden beter oluyor galiba popo larını geriyorlar

Canım bende de oluyor bazen o kadar şiddetli oluyor ki gece uyandırıyor bn nasıl korkarak uyanıyorsam eşim benden beter oluyor galiba popo larını geriyorlar
poposu bu kadar sert olur mu ki ya bilemiyorum (
herseye de doktora kosmaktan valla utaniyorum artik
alnim kadar sert oluyo bitaraf resmn.bikac saniye durmadan da gecmiyo

o poposunu iyice bi isirmazsam bende.boyle korkuttugu icin :)

bide resmen baba yokken yapiyor yaa seciyor sanki adeta :)

asiri hareketliydi butun gece uyumadi. hareketi de olmasa kesin kasilmaydi diycem ama tam o yumrunun altinda hissediyorum spayi

poposu bu kadar sert olur mu ki ya bilemiyorum (
herseye de doktora kosmaktan valla utaniyorum artik
alnim kadar sert oluyo bitaraf resmn.bikac saniye durmadan da gecmiyo
Bn pazartesi gidecem sorarım eğer olmazsa. Sizde de oluyor mu bn doktora heyecanla gittiğim için soracaklarım ı unutuyorum

Bn pazartesi gidecem sorarım eğer olmazsa. Sizde de oluyor mu bn doktora heyecanla gittiğim için soracaklarım ı unutuyorum
aynen ya
ultrasonda bebemi gordummu aklimdaki hersey ucup gidiyor
not alip gidiyorum bende anca :)
sor canm bi neyin nesiymis.
sk sk oluyor mu seninde yoksa arada mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…