Allah huzurunuzu bozmasin. Gorumce diyince anneme esimi ilk soyledigim zamani hatirladim anneme boyle biri var evlenmeyi dusunuyoruz dedigimde annemin ilk sorusu; kiz kardesi var mi? Oldu. Yok diyince hee iyi annesi yasiyor mu diye sordu yasiyor diyince iyi idare eder dediBen gorumcemi severim ya :) uzakta gerçi belki de o yüzden. Ama eşim hiç hamileligimde yardım etmiyordu ilk başlarda anlayamamıştı. Aradım gorumceme dedim. O da ben demeden önce eşimi arayıp nasihat vermiş yapmasın o bir şey demiş kızmış :) ayy ablam benim demiştim. Valla hiçbir şey almasın ama bunlari yapsınlar yeter :) maşallah diyeyim gorumceme.
Biz kutlamiyoruz d.gunu kocaman kadin d.gunu mu kutluyor bi de ise gitmen gerekiyor diye surat mi asiyor daha neler.Benim de kayinvalidenin dogum gunu yarin. Esimle bu sene kimseye dogumgunu hediyesi almama karari aldik. Cunku ardi arkasi kesilmiyor yok anne baba yok abla abi yegenler falan. Gorumcem simdi soruyor ki anneme yarin ne alacaksin diye esimde hicbisey dedi niye de bilmem ne de. Yarin da benim annemlere gitmemiz lazim mutlaka kayinvalidem kesin dogum gunumu kutlamaya gelmediniz diye surat asacak. Gunduz günü var ama ben işe gidecegim icin katilmayacagim ona da ayri surat asacak. Bakalim yarin oglum ve beni hangi entrikalar bekliyor
Yanmam olunca mandalina iyi geliyor bana canim bazilarina daha cok yanma yapiyormus ama bana iyi geliyorKızlar ölüyommm midem de ateş taşıyan ejderha gibi hissediyorum kendimi artık ağzımı açsam ateş çıkacak zannediyorum napıcam ben ya 3 gündür bu halde uyku haram oldu açım resmen ama yanmadan yiyemedim soğuk süt elma gavıscon şurup demeyin işe yaramıyor başka bildiğiniz bişey varsa acil yardım
Canim herkes dr.lardan daha dr oldugu icin laf anlatamazsin ben de bi iki anlatmaya calistim anlamak istemiyorlar daha bebisleriniz dogsun neler neler duycaksiniz dr.larin kesinlikle yapmayin dediklerini kesin yapin diyecekler ben cok bilmis kv ve eltimin yaninda he diyip geciyorum ama hemen yap dediklerini bile yapmiyorum cok israr ederlerse yapmak istemiyorum diyorum baska bi zaman yeri gelince de lafimi sokuyorum hemen anliyorlar herseyi herkese anlatamiyorsun en iyisi duymamazliktan gelmek diyorum suratlari asiliyor ama benim de cahil olmadigimi anlasinlar su cagda kor cahil evlenmisiz hic bi seyden anlamazmisiz gibi davraniyorlarKv ve görümcem bıkmadan usanmadan anlatır. Eşimi 5 görümcemi 5 buçuk kılo doğurmuş , sevgili görümceciğimde çocuklarını 4500 dan asagı doğurmamış ay biz şöyle besledik böyle besledik gözlerde ben neymişim bakışı takınıp anlatmalar. Kilolu bebek hem cok kolay doğarmış kendını itermiş ama dr lar artık o riske girmiyor deyince onlar ne bilir diyorlar :))) ya bize mi batıyor herseyyy gercekten anormallik varmı anlamadım :)))
Maşallah benmde uykum kaçtı esimi ise gonderdm uyumam lazm çok uykm var amaGünaydın hanımlar, hava soğuk iclerimizi isitanlar var çok sukur.. Ogluş uyutmuyunca bende kalktim renklileri attım çamaşır makinasına. Evi havalandirdim. İlacimi içtim , ay acayip bir iş yapasim var bu saatte... Uykuu nerdesin uykuuu
Yok canım o sık dişlilerin bebişe hiçbir faydası yok. Ayrıca onlar bit sirke taragı.. Onlar büyük çocuklar için kiii benim oğlan 4 yaşındayken yine konak oldu. Saçlarını kestirip yine bebek fırçasıyla temizledim.konak için ayrı tarak oluyor diye biliyorum cnm daha sık dişli. Konak olursa bizde ondan alırız napalım.
Allah huzurunuzu bozmasin. Gorumce diyince anneme esimi ilk soyledigim zamani hatirladim anneme boyle biri var evlenmeyi dusunuyoruz dedigimde annemin ilk sorusu; kiz kardesi var mi? Oldu. Yok diyince hee iyi annesi yasiyor mu diye sordu yasiyor diyince iyi idare eder dediinsan bi memleketini isini gucunu sorar demistim o zamanki aklimla ama bazi seyleri duydukca annemin de yasadiklarini ogrendikce hem cok guldum annemin sorusuna hem de cok normal gelmeye basladi
Canım ben kap aldım, ne olacak bilmiyoruz ama elimin altında bulunsun istedim. Ayrıca defalarca kullanabiliyorsun ve süt olmasa bile ileride mamasını başka birşeyini koyarım diye düşündüm. Milkway marka aldım 4'lü 15 tl civilde.
havuç ye canım çok faydasını göreceksin inşallah....Kızlar ölüyommm midem de ateş taşıyan ejderha gibi hissediyorum kendimi artık ağzımı açsam ateş çıkacak zannediyorum napıcam ben ya 3 gündür bu halde uyku haram oldu açım resmen ama yanmadan yiyemedim soğuk süt elma gavıscon şurup demeyin işe yaramıyor başka bildiğiniz bişey varsa acil yardım
havuç ye canım faydasını göreceksin inşallahBütün gün midem yandı. Nasıl bir şey bu yaa. Ne yapsam geçmedi ilac almamıştırm
merak ettim cnm kv seker hastaligi var mi bizimki de 5 kilodan az dogurmamis seker hastasi simdi...Kv ve görümcem bıkmadan usanmadan anlatır. Eşimi 5 görümcemi 5 buçuk kılo doğurmuş , sevgili görümceciğimde çocuklarını 4500 dan asagı doğurmamış ay biz şöyle besledik böyle besledik gözlerde ben neymişim bakışı takınıp anlatmalar. Kilolu bebek hem cok kolay doğarmış kendını itermiş ama dr lar artık o riske girmiyor deyince onlar ne bilir diyorlar :))) ya bize mi batıyor herseyyy gercekten anormallik varmı anlamadım :)))
cnm o listeye nasil ulasirim... bugun bende hazirlayayim diyorum...Teşekkür ederim canım benim tamam ben de civilden alayım:) bu arada senin hastane çantası msjının çıktısını aldım çok güzel bir liste eline sağlık ben de bakarak hazırlıcam
Çok güzelmiş canım Güle güle kullansın sağlıklı günlerdeAlt Açma/Diaper: 46x80 cm
Baş Havlusu/Towel: 30x50 cm
Bornoz/Bathrope: 0-2 Yaş/0-2
Age Kundak/Swaddle:75x80 cm
Önlük/Apron: 24x34 cm
Çanta/Bayb Bag:28x23 cm
Kenar Koruma/Side Protector:40x180 cm
Nevresim/Bed Linen :100x150 cm
Çarşaf/Bed Sheet:110x160 cm
Dekor Yastık Kılıfı/Pillow Sham: 35x45 cm
Düz Yatık/Pillow Case: 35x45 cm
Yorgan/Duvet: 95x145cm
Kese/Bath Glove:15x20 cm
Bunlar var canim resimdekinin mavisini aldm beb
Uzun zamandir is yapasim da yok yapacak enerjim de yakinda evde mikroorganizmalar iyice buyuyup bizi evden kovacakGünaydın hanımlar, hava soğuk iclerimizi isitanlar var çok sukur.. Ogluş uyutmuyunca bende kalktim renklileri attım çamaşır makinasına. Evi havalandirdim. İlacimi içtim , ay acayip bir iş yapasim var bu saatte... Uykuu nerdesin uykuuu
Ben de oyle dusunuyorum ayni ailede yetisen kardesler bile gecinemiyor 20yildan sonra farkli kulture alismaya calisiyoruz cok zor cok sukur eltiler kv.ler hep birlikte ayni evde yasamiyoruz oncekiler gibiÖyle kesinlikle maalesef çoğu zaman anneler haklı çıkıyor :) amin inşallah. Ben çok takmiyorum sorunlar olsa da farklı yetişen aileleriz sorun olması normal :) yine de sukur ablam gibidir .
Günaydın canım iyiz şükür biraz karnım sert ve ağrım varGünaydın annişlerrrrrr nasılsınız keyifler nasıl bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?