2016 Şubat Anneleri

Off yaa üç gundur bu saatlerde sebepsiz yere gözüm aciliveriyor. Daha da uyuyamiyorum halbuki uykum da var Kalktim oturuyorum oyle. Sastim kaldim bu ise

Allah huzurunuzu bozmasin. Gorumce diyince anneme esimi ilk soyledigim zamani hatirladim anneme boyle biri var evlenmeyi dusunuyoruz dedigimde annemin ilk sorusu; kiz kardesi var mi? Oldu. Yok diyince hee iyi annesi yasiyor mu diye sordu yasiyor diyince iyi idare eder dedi insan bi memleketini isini gucunu sorar demistim o zamanki aklimla ama bazi seyleri duydukca annemin de yasadiklarini ogrendikce hem cok guldum annemin sorusuna hem de cok normal gelmeye basladi

Biz kutlamiyoruz d.gunu kocaman kadin d.gunu mu kutluyor bi de ise gitmen gerekiyor diye surat mi asiyor daha neler.

Yanmam olunca mandalina iyi geliyor bana canim bazilarina daha cok yanma yapiyormus ama bana iyi geliyor

Canim herkes dr.lardan daha dr oldugu icin laf anlatamazsin ben de bi iki anlatmaya calistim anlamak istemiyorlar daha bebisleriniz dogsun neler neler duycaksiniz dr.larin kesinlikle yapmayin dediklerini kesin yapin diyecekler ben cok bilmis kv ve eltimin yaninda he diyip geciyorum ama hemen yap dediklerini bile yapmiyorum cok israr ederlerse yapmak istemiyorum diyorum baska bi zaman yeri gelince de lafimi sokuyorum hemen anliyorlar herseyi herkese anlatamiyorsun en iyisi duymamazliktan gelmek diyorum suratlari asiliyor ama benim de cahil olmadigimi anlasinlar su cagda kor cahil evlenmisiz hic bi seyden anlamazmisiz gibi davraniyorlar

Günaydın hanımlar, hava soğuk iclerimizi isitanlar var çok sukur.. Ogluş uyutmuyunca bende kalktim renklileri attım çamaşır makinasına. Evi havalandirdim. İlacimi içtim , ay acayip bir iş yapasim var bu saatte... Uykuu nerdesin uykuuu

Maşallah benmde uykum kaçtı esimi ise gonderdm uyumam lazm çok uykm var ama

Günaydın herkese

konak için ayrı tarak oluyor diye biliyorum cnm daha sık dişli. Konak olursa bizde ondan alırız napalım.
Yok canım o sık dişlilerin bebişe hiçbir faydası yok. Ayrıca onlar bit sirke taragı.. Onlar büyük çocuklar için kiii benim oğlan 4 yaşındayken yine konak oldu. Saçlarını kestirip yine bebek fırçasıyla temizledim.
Konak kafatasına yapışık oluyor. Tarak çıkarmaz. O fırçalar yumuşak bebegin kafası yumuşak bıngıldakları var. Sakın ha sert tarak sürme çok narinler yumuşak bebek fırçası al

Öyle kesinlikle maalesef çoğu zaman anneler haklı çıkıyor :) amin inşallah. Ben çok takmiyorum sorunlar olsa da farklı yetişen aileleriz sorun olması normal :) yine de sukur ablam gibidir .

Teşekkür ederim canım benim tamam ben de civilden alayım:) bu arada senin hastane çantası msjının çıktısını aldım çok güzel bir liste eline sağlık ben de bakarak hazırlıcam

havuç ye canım çok faydasını göreceksin inşallah....

merak ettim cnm kv seker hastaligi var mi bizimki de 5 kilodan az dogurmamis seker hastasi simdi...

Çok güzelmiş canım Güle güle kullansın sağlıklı günlerde

Uzun zamandir is yapasim da yok yapacak enerjim de yakinda evde mikroorganizmalar iyice buyuyup bizi evden kovacak

Öyle kesinlikle maalesef çoğu zaman anneler haklı çıkıyor :) amin inşallah. Ben çok takmiyorum sorunlar olsa da farklı yetişen aileleriz sorun olması normal :) yine de sukur ablam gibidir .
Ben de oyle dusunuyorum ayni ailede yetisen kardesler bile gecinemiyor 20yildan sonra farkli kulture alismaya calisiyoruz cok zor cok sukur eltiler kv.ler hep birlikte ayni evde yasamiyoruz oncekiler gibi

Günaydın güzel anneler nasılsınız. Hastane çantasına ne koyacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…