canım ben bı konsere gıtmıstım kadın 7 aylık hamıle hem davul calıyo hem de sarkı soyluyodu, zararı olsa sahneye cıkmazdı sanırımÇok sesten dolayı bebek zarar görebilir dediler bilmiyorum bende işte merak ettim varmı böyle bişey
Senin annen biraz kıl mı :))) - şişko bebek olupta napıcak sanki çok iyi birşeymiş gibi insanlar yarıştırıyolar, hay Allahım ya :))annem banaa eyvaaaahh sen nasıl kilo almışsın dedi yoo 6 kilo dedim çok geldi zaar
oğlum da 1400 gr dedim, eyvah eyvah yediğini kendine alıyorsun oğlun niye zayıf dedi
ahh anam senın zamanında siz kilosunu bilmıodunuz ondan sana ufak gelio dedim
tatlım bu işte bir yanlış olmasın çalışamaz raporu vermesi gerekiyordu, bu şekilde izine çıkamazsın :)Kızlar bugün 32. Hafta çalışabilir raporunu almaya gittim dra. Nst ye bağladılar. Çok şaşırdım tabii once. Neden daha önce bilgi verilmiyor dedim sınırlı sınırlı. Çikolata yedim meyve suyu içtim tatli şeyler yemek ve tok gitmek gerekliymis. Siz yanınızda bulundurun bekleme suresine gore yersiniz.. Bu arada vişne suyunuda çok seviyor bebisler. Kipir kipir oluyolar.
Nst sonucunu Dr beğendi çalışabilir raporumu aldim.. Ve izne ciktim. Bundan sonra çok sukur evdeyim.. Keyif süreceğimm
Kızlar bugün 32. Hafta çalışabilir raporunu almaya gittim dra. Nst ye bağladılar. Çok şaşırdım tabii once. Neden daha önce bilgi verilmiyor dedim sınırlı sınırlı. Çikolata yedim meyve suyu içtim tatli şeyler yemek ve tok gitmek gerekliymis. Siz yanınızda bulundurun bekleme suresine gore yersiniz.. Bu arada vişne suyunuda çok seviyor bebisler. Kipir kipir oluyolar.
Nst sonucunu Dr beğendi çalışabilir raporumu aldim.. Ve izne ciktim. Bundan sonra çok sukur evdeyim.. Keyif süreceğimm
Gecen gunde yazmıştım canım. Seneye devredemedigim izinlerim var. Nöbet izinlerim. Onları kullanicam. Benden önce yapan 2 kişi oldu hatta onlar yilliknizinde aldılar. Firma bir sorun çıkarmadı. Bende tedirgin oldum ama..Calısabılır raporu alıp nasıl ızne cıktın canım anlamadım?
Niye zararlı olsun ki bana pek mantikli gelmedi dogrusu. O kadar da kasmamak lazim diye dusunuyorum.Merhaba kızlar bende 30 haftanın içindeyim eşimle sinemaya gitmeyi düşünüyoruz da zararlı diyenler var zararlimidir bebeğe?
Senin annen biraz kıl mı :))) - şişko bebek olupta napıcak sanki çok iyi birşeymiş gibi insanlar yarıştırıyolar, hay Allahım ya :))
tatlım bu işte bir yanlış olmasın çalışamaz raporu vermesi gerekiyordu, bu şekilde izine çıkamazsın :)
Hayır canim benim. CalisBilir raporu aldım. İzne ciktim. Bu izin tuttuğum nobetlerimin izni. Seneye birakilmiyor, ücreti odenmiyor. Benden önce 2 kişi bu şekilde izne çıktı bende o yüzden izinlerimi bu zamana kadar beklemiştim.İzne ciktiysan çalışamaz raporu almış olmalisin canım?
Ha anladım gayet akıllıca diğerlerinide seneye toptan kullanırsın:) evet haklisin. Ben çalışabilir raporu aldim ve nöbet izinlerimi kullanmaya başladım. Az buz değil ki. 17 iş günü. Seneye aktarılmiyor. Kullanmasam yanacak.
Alt Açma/Diaper: 46x80 cmNe va
Ne var canım içinde
ben salı gunu sırketın yılbası eglencesıne cahıdeye gıdıcem ,zararı olmaz bence deNiye zararlı olsun ki bana pek mantikli gelmedi dogrusu. O kadar da kasmamak lazim diye dusunuyorum.
7 ocağa kadar nöbet izinleri canım. Sonra aynen sizin dediginiz gibi yıllık izin kullanılmaz diye ( 2 arkadaş almışlar ama) ben çalışamaz raporu alicam.Ha anladım gayet akıllıca diğerlerinide seneye toptan kullanırsın
Sinemadan birşey olmaz diye tahmin ediyorum, ama şuda var, ben bir nişana gittim o gece çok kasılmalarım ve ertesi gün kahverengi akıntım oldu, alakası varmıydı bilmiyorum ama çok gürültülü bir yere oturmuştuk bebek rahatsız olmuş olabilir pekalaÇok sesten dolayı bebek zarar görebilir dediler bilmiyorum bende işte merak ettim varmı böyle bişey
rapor alamazsın dıye bılıyorum ama ızın olarak kullanıyorsan bır sorun olmaz sanırım.Gecen gunde yazmıştım canım. Seneye devredemedigim izinlerim var. Nöbet izinlerim. Onları kullanicam. Benden önce yapan 2 kişi oldu hatta onlar yilliknizinde aldılar. Firma bir sorun çıkarmadı. Bende tedirgin oldum ama..
rapor alamazsın dıye bılıyorum ama ızın olarak kullanıyorsan bır sorun olmaz sanırım.
Koca kadın. Doğum günü. Gitmedin diye triplerBenim de kayinvalidenin dogum gunu yarin. Esimle bu sene kimseye dogumgunu hediyesi almama karari aldik. Cunku ardi arkasi kesilmiyor yok anne baba yok abla abi yegenler falan. Gorumcem simdi soruyor ki anneme yarin ne alacaksin diye esimde hicbisey dedi niye de bilmem ne de. Yarin da benim annemlere gitmemiz lazim mutlaka kayinvalidem kesin dogum gunumu kutlamaya gelmediniz diye surat asacak. Gunduz günü var ama ben işe gidecegim icin katilmayacagim ona da ayri surat asacak. Bakalim yarin oglum ve beni hangi entrikalar bekliyor
Telefondan kutlarsınız canım, çocuk değiller ya küsmezler heralde.. Ayrıca onlara hediye alınırda abla abi biraz gereksizmi sanki, ha parti organize eder davet eder onu anlarımda diğer türlü almak gereksiz bence ..Benim de kayinvalidenin dogum gunu yarin. Esimle bu sene kimseye dogumgunu hediyesi almama karari aldik. Cunku ardi arkasi kesilmiyor yok anne baba yok abla abi yegenler falan. Gorumcem simdi soruyor ki anneme yarin ne alacaksin diye esimde hicbisey dedi niye de bilmem ne de. Yarin da benim annemlere gitmemiz lazim mutlaka kayinvalidem kesin dogum gunumu kutlamaya gelmediniz diye surat asacak. Gunduz günü var ama ben işe gidecegim icin katilmayacagim ona da ayri surat asacak. Bakalim yarin oglum ve beni hangi entrikalar bekliyor
Canim bende 12 kilo almama rağmen zayıf gorunuyormusum biraz almalısınız diyorlar.bende tartı öyle demiyor diyorum.
Senin annen biraz kıl mı :))) - şişko bebek olupta napıcak sanki çok iyi birşeymiş gibi insanlar yarıştırıyolar, hay Allahım ya :))
Hayır canim benim. CalisBilir raporu aldım. İzne ciktim. Bu izin tuttuğum nobetlerimin izni. Seneye birakilmiyor, ücreti odenmiyor. Benden önce 2 kişi bu şekilde izne çıktı bende o yüzden izinlerimi bu zamana kadar beklemiştim.[/QUOTE
Anladım canım hadi hayırlısı olsun canım :) bol dinlenmeler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?