- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
Benim esimin babanesi benim ismimi koyun diyor ismide dilber :))) Obur kizimda da aynisini diyordu,tabi biz ne yapiyoruz gulup geciyoruz hatta ben diyorum ki inadina Su koyucaz babaanne diye,Su diye isim mi olurmus deyip kiziyor :)))İsim konusu bizde de skinti.. Kp ismini koyun diyorlar ... Ben istemiyorum
İsim konusu bizde de skinti.. Kp ismini koyun diyorlar ... Ben istemiyorum
Benim esimin babanesi benim ismimi koyun diyor ismide dilber :))) Obur kizimda da aynisini diyordu,tabi biz ne yapiyoruz gulup geciyoruz hatta ben diyorum ki inadina Su koyucaz babaanne diye,Su diye isim mi olurmus deyip kiziyor :)))
Bayadir denk geliyorum cnm da anlamadım yanı sn kp nn ismini koymayı kabul etmissin niye abininki olmuyormus onu cozemedim abinin ismi ne ki ?. O zmn ne abinin ki ne de kp ninki koyulsun .Allah Allahhh sabırlı kizsin maşallah şimdiye laz damarın tutmuştu koymuyon ulen diyip çekilen oh mis .kudursunlar :))))ben kayınpederim ve ağbimin ismi yanyana olsun istiyorum
kabul etmiyorlar, kayınpederin yanına başka isim seç diyorlar ağbin kesinlikle olmaz diyorlar bende onu kabul etmiyorum
saçma sapan bi inad uğruna oğlumun adını anlamsız bi isim seçti kocam, ve bu konuda çok mutsuzum eşim geri adım atmıyor
ben kayınpederim ve ağbimin ismi yanyana olsun istiyorum
kabul etmiyorlar, kayınpederin yanına başka isim seç diyorlar ağbin kesinlikle olmaz diyorlar bende onu kabul etmiyorum
saçma sapan bi inad uğruna oğlumun adını anlamsız bi isim seçti kocam, ve bu konuda çok mutsuzum eşim geri adım atmıyor
Haha çok fazla oluyor da insan endişeleniyor :)) ebe ile randevum var zaten haftaya sorarım artık xxartık yeri daraldı garibim napsın en iyisi sessiz sedasız takılayım diyordur :)
ara ara sesi soluğu varsa sıkıntı etme derim
Çok şeker olmuş canım bayıldımKızlarrrr ben magnetlerimi nerdeyse bitirdim, bir kaç detaydan sonra tamamdır..
canım aile sorunlarını aklına getirme bak bebeğinde üzülür sonraHiç uyku sorunu yaşayamayan ben 10 gündür sabah5 e kadar oturuyorum uyuyunca kabus felan görüyorum.. Duygusallaştım eşim cok anlayışlı ama bazen cok anlayışsız oluyor bahsetmiştim ya alışveriş konusu bebeğin isim konusu Vs. Yaşadığım yerin sartlari da sıkıntılı.. Herneyse ben ailem le görüşmüyorum evlendiğimden beri cok üzdüler düğünümü bile burnumdan getirdiler.. Onlar aklımda hep cok üzülüyorum bide şimdi bebek olunca daha üzülüyorum düşünüyorum ben haketmedim diye yiğenlerim felan aklıma geliyor yaptıklarım felan bidr şimdi böyle yalnızlığımı görüyorum neyse dün gece depreşti başladım sessiz sessiz ağlamaya eşimin eli ıslandı uyurken farketti ağlıyormusun diehaftasonları kv deyiz bu arada evde de gezinemiyorum.. Dedi ağlıyormusun yok dedim sinir oldum uyuyamadım dedim yarı uykulu uyudu geri... Ben sabaha karsı uyumuşum böyle ailemi felan düşünürken sabah bi kabus gördüm hep görüyordum ama bu cok netti..
Annemi öldürmeye calısıyordum dum vuruyoruö bi yandan bi yandan kendimi tutmaya calısıyorum bi yandan bana beddualar ediyor ben bağırıyorum felan kardeşlerime aynı sekildeyim hepsine bağırıyorum sizin yuzunuzdrn diye hesap soruyorum böyle bir kabusla uyandım... Her uyuduğumda böyle olmaya basladım
Hiç uyku sorunu yaşayamayan ben 10 gündür sabah5 e kadar oturuyorum uyuyunca kabus felan görüyorum.. Duygusallaştım eşim cok anlayışlı ama bazen cok anlayışsız oluyor bahsetmiştim ya alışveriş konusu bebeğin isim konusu Vs. Yaşadığım yerin sartlari da sıkıntılı.. Herneyse ben ailem le görüşmüyorum evlendiğimden beri cok üzdüler düğünümü bile burnumdan getirdiler.. Onlar aklımda hep cok üzülüyorum bide şimdi bebek olunca daha üzülüyorum düşünüyorum ben haketmedim diye yiğenlerim felan aklıma geliyor yaptıklarım felan bidr şimdi böyle yalnızlığımı görüyorum neyse dün gece depreşti başladım sessiz sessiz ağlamaya eşimin eli ıslandı uyurken farketti ağlıyormusun diehaftasonları kv deyiz bu arada evde de gezinemiyorum.. Dedi ağlıyormusun yok dedim sinir oldum uyuyamadım dedim yarı uykulu uyudu geri... Ben sabaha karsı uyumuşum böyle ailemi felan düşünürken sabah bi kabus gördüm hep görüyordum ama bu cok netti..
Annemi öldürmeye calısıyordum dum vuruyoruö bi yandan bi yandan kendimi tutmaya calısıyorum bi yandan bana beddualar ediyor ben bağırıyorum felan kardeşlerime aynı sekildeyim hepsine bağırıyorum sizin yuzunuzdrn diye hesap soruyorum böyle bir kabusla uyandım... Her uyuduğumda böyle olmaya basladım
Ayy bu ne bee adam haliyle ne isi varmis lohusa kadinin yaninda ..bide yatak odasina girmek cikmakk ayyy deli olurum ben..bunlar hangi gorgu kurallarina gore yetistirilmis afedersin bu ne gorgusuzluk ya sinir oldum burda
Canım yanlış anladın daha doğurmadım kv le geçecek lohusalık annem vefat etti ablalarmda yurt dışında. Kv hamileliğin ilk aylarında evime CAT kapı misafir getirirdi evimize getirdiklerini gezdiirrdi odama sokacak kdr... Gösterisi çok SEVEN çekinmeyen bi hatun anlamadın evimize karıştırmayı çok sever sanırım doolaplarıma anahtarlıkntqkıcam bu gidişle...Ayy bu ne bee adam haliyle ne isi varmis lohusa kadinin yaninda ..bide yatak odasina girmek cikmakk ayyy deli olurum ben..bunlar hangi gorgu kurallarina gore yetistirilmis afedersin bu ne gorgusuzluk ya sinir oldum burda
İstemediğiniz ismi kesinlikle koymayı bence. Gorumceme zorla kp nin ismini koydudular ve birlik oturuyorlar çocuk dort yaşına geldi gorumcem çocuğun adını söyleyemiyor oğlum o yana oğlum bu yana şist pist vs çok saçma ya
Telle yazıyorum Kelimeler karışıyor bazen kusura bakmacanım aile sorunlarını aklına getirme bak bebeğinde üzülür sonrabende kv lohusalık nasıl olcak diye kara kara düşünüyorum bi kaç gündür ama STRES Y... torun geliyor belki ailen gelir yanına barışırsınız en azından annen gelir.
Canım yanlış anladın daha doğurmadım kv le geçecek lohusalık annem vefat etti ablalarmda yurt dışında. Kv hamileliğin ilk aylarında evime CAT kapı misafir getirirdi evimize getirdiklerini gezdiirrdi odama sokacak kdr... Gösterisi çok SEVEN çekinmeyen bi hatun anlamadın evimize karıştırmayı çok sever sanırım doolaplarıma anahtarlıkntqkıcam bu gidişle...
Neden zararli olsun ki:s bunu ilk defa duydum. Biz haftada 2 kez gidiyoruz rutinimiz canim. Kimsede zararli vs demedi simdiye kadar :sMerhaba kızlar bende 30 haftanın içindeyim eşimle sinemaya gitmeyi düşünüyoruz da zararlı diyenler var zararlimidir bebeğe?
Hele de gorumceye ne oluyormus Allah Allah ya tamam fikir olarak birseyler soyleyebilirler belki ama emrivaki konusunca insanin koyacagi varsa da koymazYa bugün bile kucuk gorumce ben 2. İsmi babamın koyun istiyorum dedi.. Bende eşim bilir dedim..o an savmak için sonrasında annem birsey soyledi bende ya bize bırakın neden karisiyorsunuz diye soyledim
Çok teşekkürler canım, yorucuydu ama bitti işte :).. Bugün yine aç kaldım şimdi birşeyler atıştırıyimÇok şeker olmuş canım bayıldım
Canım içine ferahlık versin diye inşirah suresini okuyailirsin. İçin daraldıkça oku. Birde akşamları yatarken ayetel kürsiyi oku etrafına üfle yat. Gece kabuslarını engeller inş. İnşirah suresini foto ekledimHiç uyku sorunu yaşayamayan ben 10 gündür sabah5 e kadar oturuyorum uyuyunca kabus felan görüyorum.. Duygusallaştım eşim cok anlayışlı ama bazen cok anlayışsız oluyor bahsetmiştim ya alışveriş konusu bebeğin isim konusu Vs. Yaşadığım yerin sartlari da sıkıntılı.. Herneyse ben ailem le görüşmüyorum evlendiğimden beri cok üzdüler düğünümü bile burnumdan getirdiler.. Onlar aklımda hep cok üzülüyorum bide şimdi bebek olunca daha üzülüyorum düşünüyorum ben haketmedim diye yiğenlerim felan aklıma geliyor yaptıklarım felan bidr şimdi böyle yalnızlığımı görüyorum neyse dün gece depreşti başladım sessiz sessiz ağlamaya eşimin eli ıslandı uyurken farketti ağlıyormusun diehaftasonları kv deyiz bu arada evde de gezinemiyorum.. Dedi ağlıyormusun yok dedim sinir oldum uyuyamadım dedim yarı uykulu uyudu geri... Ben sabaha karsı uyumuşum böyle ailemi felan düşünürken sabah bi kabus gördüm hep görüyordum ama bu cok netti..
Canım sancılar böyle başlıyor işte.. az az iğne batması gibi kısa sürede oluyorlar. Bu zamanlarda yalancı sancılar kasılmalar başlayacak. Rahim kendini yavaştan hazırlamaya başlıyor.Kızlar dünden beri ilk defa ara ara kasığıma ağrı giriyo böyle iğne batması gibi kasığımdan azıcık aşağı bacağıma kadar var mı yaşayan bir iki kere de vajinama oldu sanki iğne batıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?