2016 Şubat Anneleri

İsim konusu bizde de skinti.. Kp ismini koyun diyorlar ... Ben istemiyorum
Benim esimin babanesi benim ismimi koyun diyor ismide dilber :))) Obur kizimda da aynisini diyordu,tabi biz ne yapiyoruz gulup geciyoruz hatta ben diyorum ki inadina Su koyucaz babaanne diye,Su diye isim mi olurmus deyip kiziyor :)))

Kizimin adini zeynep ela koyasimiz var..esim ve benim tarafimda zeynep cok ama ben hz zeynepe binaen koymak istiyorum.oglum olaydi ali koycaktim ..neyseki kimse ne ismine ne kiyafetine vs sine karismiyor bizde

İsim konusu bizde de skinti.. Kp ismini koyun diyorlar ... Ben istemiyorum

ben kayınpederim ve ağbimin ismi yanyana olsun istiyorum
kabul etmiyorlar, kayınpederin yanına başka isim seç diyorlar ağbin kesinlikle olmaz diyorlar bende onu kabul etmiyorum
saçma sapan bi inad uğruna oğlumun adını anlamsız bi isim seçti kocam, ve bu konuda çok mutsuzum eşim geri adım atmıyor

Benim esimin babanesi benim ismimi koyun diyor ismide dilber :))) Obur kizimda da aynisini diyordu,tabi biz ne yapiyoruz gulup geciyoruz hatta ben diyorum ki inadina Su koyucaz babaanne diye,Su diye isim mi olurmus deyip kiziyor :)))

Ya bugün bile kucuk gorumce ben 2. İsmi babamın koyun istiyorum dedi.. Bende eşim bilir dedim..o an savmak için sonrasında annem birsey soyledi bende ya bize bırakın neden karisiyorsunuz diye soyledim

Bayadir denk geliyorum cnm da anlamadım yanı sn kp nn ismini koymayı kabul etmissin niye abininki olmuyormus onu cozemedim abinin ismi ne ki ?. O zmn ne abinin ki ne de kp ninki koyulsun .Allah Allahhh sabırlı kizsin maşallah şimdiye laz damarın tutmuştu koymuyon ulen diyip çekilen oh mis .kudursunlar :))))

ya var ya nefret ediyorum.. Bu büyüklerin karışmasından, israrla birseyim diretmelerinden.. Esin de sağolsun yanı.. Madem hanı abininde olmayacak, kp ismide olmasın. Merak ettim sen neden abinin ismini koymak istiyorsun canim

İstemediğiniz ismi kesinlikle koymayı bence. Gorumceme zorla kp nin ismini koydudular ve birlik oturuyorlar çocuk dort yaşına geldi gorumcem çocuğun adını söyleyemiyor oğlum o yana oğlum bu yana şist pist vs çok saçma ya

canım aile sorunlarını aklına getirme bak bebeğinde üzülür sonra bende kv lohusalık nasıl olcak diye kara kara düşünüyorum bi kaç gündür ama STRES Y... torun geliyor belki ailen gelir yanına barışırsınız en azından annen gelir.
Ayy bu ne bee adam haliyle ne isi varmis lohusa kadinin yaninda ..bide yatak odasina girmek cikmakk ayyy deli olurum ben..bunlar hangi gorgu kurallarina gore yetistirilmis afedersin bu ne gorgusuzluk ya sinir oldum burda
Ayy bu ne bee adam haliyle ne isi varmis lohusa kadinin yaninda ..bide yatak odasina girmek cikmakk ayyy deli olurum ben..bunlar hangi gorgu kurallarina gore yetistirilmis afedersin bu ne gorgusuzluk ya sinir oldum burda
Canım yanlış anladın daha doğurmadım kv le geçecek lohusalık annem vefat etti ablalarmda yurt dışında. Kv hamileliğin ilk aylarında evime CAT kapı misafir getirirdi evimize getirdiklerini gezdiirrdi odama sokacak kdr... Gösterisi çok SEVEN çekinmeyen bi hatun anlamadın evimize karıştırmayı çok sever sanırım doolaplarıma anahtarlıkntqkıcam bu gidişle...

Ahh keşke öyle olsa.. Ben yine bir ismini kurtardım.. Diğeri skinti..

Telle yazıyorum Kelimeler karışıyor bazen kusura bakma

Merhaba kızlar bende 30 haftanın içindeyim eşimle sinemaya gitmeyi düşünüyoruz da zararlı diyenler var zararlimidir bebeğe?
Neden zararli olsun ki:s bunu ilk defa duydum. Biz haftada 2 kez gidiyoruz rutinimiz canim. Kimsede zararli vs demedi simdiye kadar :s

Ya bugün bile kucuk gorumce ben 2. İsmi babamın koyun istiyorum dedi.. Bende eşim bilir dedim..o an savmak için sonrasında annem birsey soyledi bende ya bize bırakın neden karisiyorsunuz diye soyledim
Hele de gorumceye ne oluyormus Allah Allah ya tamam fikir olarak birseyler soyleyebilirler belki ama emrivaki konusunca insanin koyacagi varsa da koymaz

Kızlar dünden beri ilk defa ara ara kasığıma ağrı giriyo böyle iğne batması gibi kasığımdan azıcık aşağı bacağıma kadar var mı yaşayan bir iki kere de vajinama oldu sanki iğne batıyor gibi

Canım içine ferahlık versin diye inşirah suresini okuyailirsin. İçin daraldıkça oku. Birde akşamları yatarken ayetel kürsiyi oku etrafına üfle yat. Gece kabuslarını engeller inş. İnşirah suresini foto ekledim

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-12-17-16-53.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 55
Isim konusu tum ailelerde sikinti oluyor esim cok sukur sen ne istersen koyalim diyor ama kv bakalim kp ne koyacak ismini deyip beni sinir ediyor korkuyorum esiminde aklina girecekler diye

Canım sancılar böyle başlıyor işte.. az az iğne batması gibi kısa sürede oluyorlar. Bu zamanlarda yalancı sancılar kasılmalar başlayacak. Rahim kendini yavaştan hazırlamaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…