- 20 Haziran 2012
- 5.017
- 4.334
- 448
Hele de gorumceye ne oluyormus Allah Allah ya tamam fikir olarak birseyler soyleyebilirler belki ama emrivaki konusunca insanin koyacagi varsa da koymaz
Isim konusu tum ailelerde sikinti oluyor esim cok sukur sen ne istersen koyalim diyor ama kv bakalim kp ne koyacak ismini deyip beni sinir ediyor korkuyorum esiminde aklina girecekler diye
Benim bir yüküm kalmadı bu yuzden bu kadar uzuluyorum asla konuşmayacağımı da biliyorum cok üzüldüm kırıldım mümkün değil eşim de aynı ben kabullensem ondan isteyemem kabullenmez.. Ki zaten ailemin umrunda değil bunu biliyorum.. İnşallah benim gördüğüm kabusları onlar görürlerTopitikk alış veriş ve isim konusu biz de malesef hala sorun, ve çözüm su an görünmüyor
ailen konusunda çok kurmuşsun ve bunu kabus olarak görüyorsun, hamileliğin verdiği en büyük şeylerden biri
kabuslar, vesveseler, ilizyonlar, hayırlısı ile bol bol dua okuyarak geçir geceni
ve eğer gerçekten için acıyorsa aileni ara konuş için rahatlasın ve acabaların keşkelerin verdiği yükü at üstünden
Yok canım torunun hiç bir etkisi olmayacak yani bundan eminimcanım aile sorunlarını aklına getirme bak bebeğinde üzülür sonrabende kv lohusalık nasıl olcak diye kara kara düşünüyorum bi kaç gündür ama STRES Y... torun geliyor belki ailen gelir yanına barışırsınız en azından annen gelir.
Canım yanlış anladın daha doğurmadım kv le geçecek lohusalık annem vefat etti ablalarmda yurt dışında. Kv hamileliğin ilk aylarında evime CAT kapı misafir getirirdi evimize getirdiklerini gezdiirrdi odama sokacak kdr... Gösterisi çok SEVEN çekinmeyen bi hatun anlamadın evimize karıştırmayı çok sever sanırım doolaplarıma anahtarlıkntqkıcam bu gidişle...
Cok teşekkürler canım okuyacağım :)Canım içine ferahlık versin diye inşirah suresini okuyailirsin. İçin daraldıkça oku. Birde akşamları yatarken ayetel kürsiyi oku etrafına üfle yat. Gece kabuslarını engeller inş. İnşirah suresini foto ekledim
Ay yalancı sancı ama di miCanım sancılar böyle başlıyor işte.. az az iğne batması gibi kısa sürede oluyorlar. Bu zamanlarda yalancı sancılar kasılmalar başlayacak. Rahim kendini yavaştan hazırlamaya başlıyor.
ya var ya nefret ediyorum.. Bu büyüklerin karışmasından, israrla birseyim diretmelerinden.. Esin de sağolsun yanı.. Madem hanı abininde olmayacak, kp ismide olrak ettim sen neden abinin ismini istiyorsun canim
Ay onlara ne yaa onlar kim hatta valla kocana bile ne yani alla alla çocuğun sahipleri sanki yazmazlarsa kimliğe sen de öyle çağır oğlunu abinin adıyla sonrada gider değiştirirsin kimliğe de yazdırırsın hangi devirde yaşıyoruz anneyi takmamak onun düşüncesini önemsememek de noluyo kocanıda sallamaBabam sağolsun biraz pervasiz biri yiyim iceyim gezeyim süsleneyim. Ne babalik nede kocalık fasfi olan biri. Annemle biz küçükken bu sebebten ayrıldılar ve bize abim baktı Okuttu ceyizimi o yapti bende kendimi ona karsi hep mahcup hissediyorum ve boyle bir jest yapmak istiyorum. Ama ikinci ismi kabul ediyorlar abimin adini kabul etmiyorlar.
Canim bence ikisindende vazgecip tamamen bagimsiz bir isim bulun,cok garip bu kadar sorun olmasi isim mevzusunun ya,daha dogmadan aylar oncesinden boyle sorun yapiyorlar.Benav koymak istiyordu dime esin,bi iki kisi dese iyyy o ne bicim isim falan vazgecmez mi soguyup ?Babam sağolsun biraz pervasiz biri yiyim iceyim gezeyim süsleneyim. Ne babalik nede kocalık fasfi olan biri. Annemle biz küçükken bu sebebten ayrıldılar ve bize abim baktı Okuttu ceyizimi o yapti bende kendimi ona karsi hep mahcup hissediyorum ve boyle bir jest yapmak istiyorum. Ama ikinci ismi kabul ediyorlar abimin adini kabul etmiyorlar.
Ay onlara ne yaa onlar kim hatta valla kocana bile ne yani alla alla çocuğun sahipleri sanki yazmazlarsa kimliğe sen de öyle çağır oğlunu abinin adıyla sonrada gider değiştirirsin kimliğe de yazdırırsın hangi devirde yaşıyoruz anneyi takmamak onun düşüncesini önemsememek de noluyo kocanıda sallama
Canim bence ikisindende vazgecip tamamen bagimsiz bir isim bulun,cok garip bu kadar sorun olmasi isim mevzusunun ya,daha dogmadan aylar oncesinden boyle sorun yapiyorlar.Benav koymak istiyordu dime esin,bi iki kisi dese iyyy o ne bicim isim falan vazgecmez mi soguyup ?
cnm masallah cok guzel olmus ellerine saglik da iyi sabir varmis... baya detayli cunkuKızlarrrr ben magnetlerimi nerdeyse bitirdim, bir kaç detaydan sonra tamamdır..
cnm iyi eve geldigin iyi olmus... dedigin gibi artik cantalari hazirlamak gerekli...Merhaba kızlar. Hastane serüvenimizden sonra evdeyim bol bol su içmeye çalışıyorum.ama bulantım geçmediği için çok zorlanıyorum.
Doktorum sunusoyledi. Kasılmalara sancı eşlik ederse erken doğum riski olurmuş...biraz rahatlattı saolsun.
Bende hastane çantamı hazırlamaya başladım ne olur ne olmaz diye
Tesekkur ederim canim ama bebek dogdugunda bu konuda sorunlar yasayacagimdan eminimCanım içinde olan bir ismi soyle eşine.. Celebilirler vallahi.. Tebrikler eşine vallahi
Saol canım.. :)cnm masallah cok guzel olmus ellerine saglik da iyi sabir varmis... baya detayli cunku
Canım o babasının ismini neye dayanarak istiyor bilmiyorum ama bence eşine " ben isterdim ki bir baba ve anne olarak çocugumuza ortak kararla güZel bir isim koyalım. Görüyorum ki sen bebeğimiz büyüyüp kendi bağımsız birey olacagını bildiğin halde 3 şahıslara bağlı iş yapıyorsun. Görmezden gelip bunu farklı bir yola giriyorsun. sen babanın ismini koymak istiyorsun, kendine göre sebeplerin var. Bu yola girdik madem benimde kendime göre var o zaman abimin ismini seçiyorum yanına diyorum. anne baba olarak başka isim seçemiyoruz ben babann ismini anlayışla karşılıyorsam sen neden 2. İsimin abimin olması anlayışını göstermiyorsun ? Beni anlayabiliyorsun aslında benimde bu şekilde koymak istemediğimi.. Anlamazlıktan geliyorsan kusura bakma ben bir anneyim doğacak çocugumun üzerinde benim söz hakkım var ve sana göre bu söz hakkımı kullanamıyorsam, sende babanın isminde ısrar etmeyeceksin ve bir baba olarak isim konusunda yapılan konuşmaların kimseye düşmediğinin bilincinde olup konuşturmayacaksın kimseyi herkese karar bizim siz takılmayın biz seçicez de. Normali bu iken anormal durumun yaşanmasına göz nasıl yumarsın babası olarak " de. Biraz babalıktan annelikten bahset canım. Ben değişeceğini düşünmüyorum ama bu isim konusunu her okudugumda sinirleniyorum vallahi üzülüyorum bir yandan senin için yanlış anlama lütfen hem anlayışsızlık hem bencillik buben kayınpederim ve ağbimin ismi yanyana olsun istiyorum
kabul etmiyorlar, kayınpederin yanına başka isim seç diyorlar ağbin kesinlikle olmaz diyorlar bende onu kabul etmiyorum
saçma sapan bi inad uğruna oğlumun adını anlamsız bi isim seçti kocam, ve bu konuda çok mutsuzum eşim geri adım atmıyor
Tesekkur ederim canim ama bebek dogdugunda bu konuda sorunlar yasayacagimdan eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?