2016 Şubat Anneleri

Isim konusu tum ailelerde sikinti oluyor esim cok sukur sen ne istersen koyalim diyor ama kv bakalim kp ne koyacak ismini deyip beni sinir ediyor korkuyorum esiminde aklina girecekler diye

Canım içinde olan bir ismi soyle eşine.. Celebilirler vallahi.. Tebrikler eşine vallahi

Benim bir yüküm kalmadı bu yuzden bu kadar uzuluyorum asla konuşmayacağımı da biliyorum cok üzüldüm kırıldım mümkün değil eşim de aynı ben kabullensem ondan isteyemem kabullenmez.. Ki zaten ailemin umrunda değil bunu biliyorum.. İnşallah benim gördüğüm kabusları onlar görürler

Yok canım torunun hiç bir etkisi olmayacak yani bundan eminim

Cok teşekkürler canım okuyacağım :)

Canım sancılar böyle başlıyor işte.. az az iğne batması gibi kısa sürede oluyorlar. Bu zamanlarda yalancı sancılar kasılmalar başlayacak. Rahim kendini yavaştan hazırlamaya başlıyor.
Ay yalancı sancı ama di mi ilk defa oldu ben de korkuyorum

ya var ya nefret ediyorum.. Bu büyüklerin karışmasından, israrla birseyim diretmelerinden.. Esin de sağolsun yanı.. Madem hanı abininde olmayacak, kp ismide olrak ettim sen neden abinin ismini istiyorsun canim

Babam sağolsun biraz pervasiz biri yiyim iceyim gezeyim süsleneyim. Ne babalik nede kocalık fasfi olan biri. Annemle biz küçükken bu sebebten ayrıldılar ve bize abim baktı Okuttu ceyizimi o yapti bende kendimi ona karsi hep mahcup hissediyorum ve boyle bir jest yapmak istiyorum. Ama ikinci ismi kabul ediyorlar abimin adini kabul etmiyorlar.

Ay onlara ne yaa onlar kim hatta valla kocana bile ne yani alla alla çocuğun sahipleri sanki yazmazlarsa kimliğe sen de öyle çağır oğlunu abinin adıyla sonrada gider değiştirirsin kimliğe de yazdırırsın hangi devirde yaşıyoruz anneyi takmamak onun düşüncesini önemsememek de noluyo kocanıda sallama

Canim bence ikisindende vazgecip tamamen bagimsiz bir isim bulun,cok garip bu kadar sorun olmasi isim mevzusunun ya,daha dogmadan aylar oncesinden boyle sorun yapiyorlar.Benav koymak istiyordu dime esin,bi iki kisi dese iyyy o ne bicim isim falan vazgecmez mi soguyup ?

Merhaba kızlar. Hastane serüvenimizden sonra evdeyim bol bol su içmeye çalışıyorum.ama bulantım geçmediği için çok zorlanıyorum.

Doktorum sunusoyledi. Kasılmalara sancı eşlik ederse erken doğum riski olurmuş...biraz rahatlattı saolsun.

Bende hastane çantamı hazırlamaya başladım ne olur ne olmaz diye

kv geçtim kocamin dayısı diyor eger kp adını koymazsaniz gelip bebeği görmeyiz altın da takmayiz. Dedim siz bilirsiniz buna çok bozuldular ama geri de adım atmadim. Bağımsız isim secelim dedik tamam dedi ama benav i sseçti inad edip geride adım atmadi. Kim sorsa benav dese surat ifadeleri küçümseme hali alıyor ve bunu da görüyor. Geçen kusup konusmayacagim dedim. Dediğimi de yaptim etrafımda döndü durdu kavgasini yaptik. Tamam başka isim bakacağım dedi. sonra diyo tamam benav said olsun biz said diye seslenelim ne olur cokta tatlı diyor bunu ama olmaz başka düşün dedim. Bi ismi said de ikinci ismi bilinmiyor

cnm iyi eve geldigin iyi olmus... dedigin gibi artik cantalari hazirlamak gerekli...

cnm masallah cok guzel olmus ellerine saglik da iyi sabir varmis... baya detayli cunku
Saol canım.. :)
Evde can sıkıntısından başladım, şu bir hafta evde olmasaydım çoook zordu yapmam.. Birde el aliskanligimda yoktu baslarda bir sürü zaman kaybettim derken işi çözdüm ama birde onu bana sor :)

444emarket sitesinden alışveriş yapan var mı? En pahalı markalar bile ciddi indirimle satılıyor anlamadım orjinal mi ya da acaba bir sıkıntı olur mu siparişlerde falan

Canım o babasının ismini neye dayanarak istiyor bilmiyorum ama bence eşine " ben isterdim ki bir baba ve anne olarak çocugumuza ortak kararla güZel bir isim koyalım. Görüyorum ki sen bebeğimiz büyüyüp kendi bağımsız birey olacagını bildiğin halde 3 şahıslara bağlı iş yapıyorsun. Görmezden gelip bunu farklı bir yola giriyorsun. sen babanın ismini koymak istiyorsun, kendine göre sebeplerin var. Bu yola girdik madem benimde kendime göre var o zaman abimin ismini seçiyorum yanına diyorum. anne baba olarak başka isim seçemiyoruz ben babann ismini anlayışla karşılıyorsam sen neden 2. İsimin abimin olması anlayışını göstermiyorsun ? Beni anlayabiliyorsun aslında benimde bu şekilde koymak istemediğimi.. Anlamazlıktan geliyorsan kusura bakma ben bir anneyim doğacak çocugumun üzerinde benim söz hakkım var ve sana göre bu söz hakkımı kullanamıyorsam, sende babanın isminde ısrar etmeyeceksin ve bir baba olarak isim konusunda yapılan konuşmaların kimseye düşmediğinin bilincinde olup konuşturmayacaksın kimseyi herkese karar bizim siz takılmayın biz seçicez de. Normali bu iken anormal durumun yaşanmasına göz nasıl yumarsın babası olarak " de. Biraz babalıktan annelikten bahset canım. Ben değişeceğini düşünmüyorum ama bu isim konusunu her okudugumda sinirleniyorum vallahi üzülüyorum bir yandan senin için yanlış anlama lütfen hem anlayışsızlık hem bencillik bu

Doktordan geldik arkadaşlar.biraz yorucu ve Üzücü geçti....Bebeğimin sol beynindeki boşluk,Sağdan daha büyük çıktı.sağ taraf 4mm ,sol 9mm....asimetrisi fazla imiş.torch testi istedi.ptesi yaptıracağız.eğer enfeksiyon çıkarsa bebekten örnek alınıyormuş...off işte böyle...ilaca başlanır dedi.doğduğunda da perinatoloğa gösterirsiniz devam ederse dedi.ama bişey çıkmaz büyük ihtimal dedi sonra da...yani bizim araştırmamıza göre kapanabiliyormuş son aylara doğru.bir ay sonra yine baktıracağız....
Eğer birinizin yakınlarda bir Dr Kontrolü varsa ,siz de sorabilir misiniz?

Kızlar bebek arabasında kraft twist eco ilgimi çekti, aranızda alanlar varmı? Nasıldır, memnun kaldınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…