Ay hayretle okudum. Allah sabır versin tek bn değilmişim dertli KV den. Bn olsam gtmem hamile halimle daha isim yok bide trip cekcem .asarsa assin suratını çok da TiN . hm de snn annene de hediye vs alınmamış . bn olsam ona da razı gelmezdim de neyse. Keyfin nasıl istiyorsa öyle yap . amaannn salla KV suratını aşıyorsa yatağını ayrı dersin pehhhh . ne doğum gunuymus arkadaş bnm koca sadece mesajla kutlar gidip oldureyim barı adamı :)))))Ahhh canim ahhh aynen oyle. Dedigim gibi sabah uyanmamla entrikalar basladi. Daha evden cikmadan esim ufak bi hediye mi alsak annem simdi 40 yil soyler durur surat asar falan dedi ben de yorum yapmadim cunku benim annem ve kardesimin dogum gunu gecti ve esimle aldigimiz karara binaen hicbisey almadik ama kimsede bir sorun cikarmadi ve bunu esim cok iyi biliyor. İşe gelince annesini arayip dogum gununu kutladik soguk bir ses tonuyla tesekkur etti kapatti niye gelin gune gelmiyor. Baktim esim huzursuzlanip duruyor para icin huzurumu bozamam git ne aliyorsan al dedim ama bu yaptigin da ayip bunu bil dedim. O da farkindayim sana haksizlik ettim ama annemi de biliyorsun diyor. Simdi de gelmis isler toparlayalim da 5 dk da olsa anneme ugra da gonlu olsun diyor. Sinirden aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Kadinin kizi ev hanimi oldugu halde gitmez ama onun cocugu var diye hemen savunmaya gecer ben calistigim halde gitmesem tavir atilir. Esim de hakli cidden annesi cocuk gibi surat asip oturuyor konusmuyor falan yani. Oofff....
Kızlar Allah aşkına şu karnımda kasıga doğru pıt pıt rutin bi şekilde atan damar atması gibi olan şey nedir bilen varsa yazsınn lütfeenn!!!! 32+2 yim ve bu bir kaç gündür inanılmaz arttı her gece yataga girdimde gecenin bi yarısı uzun uzun sürüyor bir de meraktan uyuyamıyorum
Ben biyerde okumustum o hickirik degil ama normal bisey rahimde oluyorburdakiler dediğine göre, hıçkırık olunca öyle olurmuş
hımm herkeste elti görümce kv sorunları var desene ...bnm kv dede kızımı sahiplendi yok göbeğine bezler sarcakmış kundaklayıp uyutacakmış sallicakmış altını değiştircekmiş . evi 100 m de bizde kalacakmış geceleri gitsin kendi evinde yatsın sanki gece o emzircek. zaten yenidoğan annesinin kokusunu ister o buruşuğun kokusunu napsın???Evet yaaa ben cok kilolu doğsun istemıyorum ufak olsun. Zaten büyüyecek ama hıc bi Zaman küçülmeyecek kiaglıcam şimdi
Ben biyerde okumustum o hickirik degil ama normal bisey rahimde oluyor
Kizlar bebegimin haraketleri cok yavasladi ya normalmi acaba 2 gundur zayif haraket ediyor
Arabir kaburgama kafa atiyorartık yeri daraldı garibim napsın en iyisi sessiz sedasız takılayım diyordur :)
ara ara sesi soluğu varsa sıkıntı etme derim
:)) 18`lik deseneYok canım şekeri 61 yasında bu sene alkoldür gezmektir gecelerdir saçma sapan diyetlerdir çok bokunu çıkardığı ıcın biraz yuksek cıkmıs sadece. Bizimki kendni genc kız sanıyorda
Arabir kaburgama kafa atiyorama yine de huzursuzlaniyir insan cok tedirgin annelermiyiz ne
Erkek adam agirdan aliryordurhahahaha
ben hep az hissettiğim için ben tedirgin olmuyorum artık,
biliyorum ki bizimkisi keyfine düşkün
Aman ne nazlılar bunlar. Boşver ağırdan sat kendini ağrım var de birşeyler de. Başka yere gitsen gebe haliyle geziyor lafı yersin kesin.Sabah aradim telefonla kutladm canim ama soguk bir ses tonuyla sagol dedi kapatti. Gunu var gitmeyecegim ya onun icin de ayri tripte.
ayy yok başta güzel gelsede belli bir süre sonra ben ne pasaklı kadınmışım
meğerse pisss öğğğ bi durumdaymışım gibi hissediyorum, halbuki söylediği şeyleri hiç fark etmemişim
Aynen ya klasik bebek çantası almaya hiç gerek yok, ev çanta kaynıyor, ben yaz içinde güzel torba çanta alabilirim salaş birşey çok hoş olabilir..Evet. Anne bakım cantası deyince acayıp kötü seyler cıkıyor ortaya. Bence rahatlıkla kullanırsın daha ne olsun. Şuan alma o cantayla yapamazsan alırsın. Bence yeterli olacaktır
Amaaan cokta fifi :)) sen yapman gerekeni yapmışsın gerisini o düşünsünSabah aradim telefonla kutladm canim ama soguk bir ses tonuyla sagol dedi kapatti. Gunu var gitmeyecegim ya onun icin de ayri tripte.
Bende karacahome dan aldım canım güzel ve her ihtiyacın olan şey var içinde mali da kaliteliÇok güzelmiş canım Gülee kullansın sağlıklı günlerde
Geçmiş olsun canimm.. Haber ver Dr la gorustukten sonra. Merak ederimeşim evde yoktu.
sabah kalkınca da geçti olmadı bida.
yine de arayacağım doktoru
Ayy bu ne bee adam haliyle ne isi varmis lohusa kadinin yaninda ..bide yatak odasina girmek cikmakk ayyy deli olurum ben..bunlar hangi gorgu kurallarina gore yetistirilmis afedersin bu ne gorgusuzluk ya sinir oldum burdahımm herkeste elti görümce kv sorunları var desene ...bnm kv dede kızımı sahiplendi yok göbeğine bezler sarcakmış kundaklayıp uyutacakmış sallicakmış altını değiştircekmiş . evi 100 m de bizde kalacakmış geceleri gitsin kendi evinde yatsın sanki gece o emzircek. zaten yenidoğan annesinin kokusunu ister o buruşuğun kokusunu napsın???gündüzleri görmeye gelirse gelir eşimle kızımla ailecek başbaşa da mı kalamicaz ya??? eltime yapamadıklarının acısını benden çıkartacak belli .benim eve gelir bütün dolapları karıştırır odama bana sormadan girer karıştırır. artık her kapı çalışında önce odamı kilitler sonrakapıyı açarım eltimde öle yapamaz. evdeyim zaten işim ne kızıma kendim bakarım bakacam da zaten boşuna normal doğum istemiyorum daha hızlı toparlanmak için.. gebeliğimin ilk ayları bulantılarım kusmalarım yorgun bitkindim çat kapı geldi evime misafir getirdi tam afedersin kusarken aniden kapı çaldı... bide eve getirdiklerine evimi gezdiriyor. yatak odamda o gün dağınıktı hastaken yatağımı bile örtemedim elin kadınına göstercek odamı tam kapısını açacaktı engelledim. ehh eltimle kaynanam canım cicimlerdi :7 ay önce eltim doğum yaptı lohusalıkta her gün annesi vardı yanında ehh annesininden yardım istemesi doğal yani. kv gitmiş eşimin yanına bana kapı açmıyor annesi evinden çıkmıyor diye aglamış ne kıskanç kadın yaa... kapı açmadı iftirasını yeni evliyken banada yapmıştı nankör kadın hiç sevmem... annem hayatta olsaydı ahh ahhh . neyse ki eşim zaten 1 ay izin alıcak kv denin eline düşürmesin allah beni düşmemek içinde elimdem geleni yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?