2016 Şubat Anneleri

teşekkür ederim aynen normaller doktor da herşey normal dedi ama biz illa birileriyle karşılaştırmasak ölürüz ya Ne kadar yanlış aslında ama ...

Haklısın tabi canım, annelik içgüdüsüyle yavrularımız için endişeleniyoruz. Acaba kilosu normal mi, acaba boyu iyi mi.. onların hep iyi olmasını istiyoruz tek sebep bu

eşim evde yoktu.
sabah kalkınca da geçti olmadı bida.
yine de arayacağım doktoru

biri anneme oturmasını söylese keşke,
sabah sabah balkonu yıkadı kapıları sildi, tatlı dille yapmaması gerektiğini söyleyince alınıyor
gelse yapsa tamam da, neden kaldırmadın, niye silmedin burayı, balkona neden su dökmedin, bu çiçek burda sence iyi durmuşmu, dur burayı da paspaslıyım, ahh şurda leke mi gördüm
soruları ile söylenerek yapıyor

Havuç ye soda iç cnm.

Ya bana 25 Şubat'a sezeryan dediler :) zaman kısalmasına rağmen yinede bitmedi
Tarihi verdiler demek ayy ben tarihi öğrensem çok heyecanlanırdım. Ama daha bebegin gelişimini görmeden o kadar uzak tarihe nasıl söylüyorki anlamadım
Ayy yapıyorya canım boşver duyma banada bir yapan olsa sesimi çıkarmam valla

eşim evde yoktu.
sabah kalkınca da geçti olmadı bida.
yine de arayacağım doktoru
Canım kasılmalara sancı eşlik esiyorsa bir doktora gitmende fayda var. Bende kasım kasım kasılıyorum ama sancı yok. Pzrts bekleyecegim. En azından için rahat olur. Birde sabaha kadar diyorsun. Bukadar sık sancı oluyorsa gitmen de fayda var. Ama kendini iyi dinle..

İlk defa gordum .. Ayy baktım bende ne güzel kıyafetler var öyle.. Sagolasin yavruuuum :*

Canım merhaba. Doktora gittim bende ama perşembe günü acil bir şekilde. Az evvel senin anlattığın tarzda birşey yaşadım ve hemen Bülent beyi aradım şuan ameliyattayım centralda hemen Nevin hanımı arıyorum ona git dedi. Gittim nst ve ultrason muayenesinden sonra meğersem kızım dik duruma geçmiş yani göğsümün altına kafasını aşağıyada ayaklarını dayadığı için aşırı sancılanmışım. Sadece dinlenmem gerektiğini söyledi ve böyle kalabilir dönmeyebilir dedi keyfine göre hanımın yani :) 2 hafta sonra gel dedi Bülent beyde telefonda. Artık sıklaştı ziyaretler anlayacağın.

Koca kadın. Doğum günü. Gitmedin diye tripler
Ay dur gece gece güldürme ayol
Ahhh canim ahhh aynen oyle. Dedigim gibi sabah uyanmamla entrikalar basladi. Daha evden cikmadan esim ufak bi hediye mi alsak annem simdi 40 yil soyler durur surat asar falan dedi ben de yorum yapmadim cunku benim annem ve kardesimin dogum gunu gecti ve esimle aldigimiz karara binaen hicbisey almadik ama kimsede bir sorun cikarmadi ve bunu esim cok iyi biliyor. İşe gelince annesini arayip dogum gununu kutladik soguk bir ses tonuyla tesekkur etti kapatti niye gelin gune gelmiyor. Baktim esim huzursuzlanip duruyor para icin huzurumu bozamam git ne aliyorsan al dedim ama bu yaptigin da ayip bunu bil dedim. O da farkindayim sana haksizlik ettim ama annemi de biliyorsun diyor. Simdi de gelmis isler toparlayalim da 5 dk da olsa anneme ugra da gonlu olsun diyor. Sinirden aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Kadinin kizi ev hanimi oldugu halde gitmez ama onun cocugu var diye hemen savunmaya gecer ben calistigim halde gitmesem tavir atilir. Esim de hakli cidden annesi cocuk gibi surat asip oturuyor konusmuyor falan yani. Oofff....

Sabah aradim telefonla kutladm canim ama soguk bir ses tonuyla sagol dedi kapatti. Gunu var gitmeyecegim ya onun icin de ayri tripte.

Ayy yapıyorya canım boşver duyma banada bir yapan olsa sesimi çıkarmam valla

ayy yok başta güzel gelsede belli bir süre sonra ben ne pasaklı kadınmışım
meğerse pisss öğğğ bi durumdaymışım gibi hissediyorum, halbuki söylediği şeyleri hiç fark etmemişim

sıkma tatlı canını sen. nasıl işine geliyorsa öyle yap. artık ben öyle yapıyorum çoğu zaman

kimse mükemmel olmak zorunda değil. sonuçta hamilesin. tadını, keyfini çıkar. sen naz yap
Yok canim yok benim kayinvalide istedigi olmasin alinmasin 40 kere soyler surat asar oturur. Ben istemiyorum beklemiyorum oglundan onun bekledigini. Haaa bu arada esime dogum gununde benim annem hediye aldi ama kv ogluna almadi. Esim annesine hediyemi niye almadin dedi sakayla karisik kutlasaydin alirdim dedi. Ama kendisi pastasini hediyesini tam tekmil bekler. Ama senin beklentilerin senin kalp kirintilarin umrunda degildir.

Aç bıraktın bebeği derler bakamıyorsun derler dedikodu kazanılan altını yakarlar. Kilolu olmasa nolcak daha iyi küçük minnacık daha sevimli oluyor

Aç bıraktın bebeği derler bakamıyorsun derler dedikodu kazanılan altını yakarlar. Kilolu olmasa nolcak daha iyi küçük minnacık daha sevimli oluyor

Evet yaaa ben cok kilolu doğsun istemıyorum ufak olsun. Zaten büyüyecek ama hıc bi Zaman küçülmeyecek ki aglıcam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…