- 20 Haziran 2012
- 5.017
- 4.334
- 448
Carters nedir yavruuuuuu :)Kızlar carters da %50 indirim vaaarrrr
Carters nedir yavruuuuuu :)
Bebek kıyafetleri üzerine olan bir marka yavruuuumm :) kumaşları harika
Ayyy hepsi çok güzel yaa hepsinden alasim varrKızlar carters da %50 indirim vaaarrrr
teşekkür ederim aynen normaller doktor da herşey normal dedi ama biz illa birileriyle karşılaştırmasak ölürüz ya Ne kadar yanlış aslında ama ...
eşim evde yoktu.Ayy allah korusun canım.ya.. Nasıl dayandin sabaha kadar. Ben ne yapacağını bilemedim. Dr una sorsana bir ne olur olmaz .. sabah kalktim çamaşırları astım, ceviz falan yedim. Mutfakta birşeyler hazırlarken oldu bana
Havuç ye soda iç cnm.Kızlar ölüyommm midem de ateş taşıyan ejderha gibi hissediyorum kendimi artık ağzımı açsam ateş çıkacak zannediyorum napıcam ben ya 3 gündür bu halde uyku haram oldu açım resmen ama yanmadan yiyemedim soğuk süt elma gavıscon şurup demeyin işe yaramıyor başka bildiğiniz bişey varsa acil yardım
Tarihi verdiler demek ayy ben tarihi öğrensem çok heyecanlanırdım. Ama daha bebegin gelişimini görmeden o kadar uzak tarihe nasıl söylüyorki anlamadımYa bana 25 Şubat'a sezeryan dediler :) zaman kısalmasına rağmen yinede bitmedi
Ayy yapıyorya canım boşver duymabiri anneme oturmasını söylese keşke,
sabah sabah balkonu yıkadı kapıları sildi, tatlı dille yapmaması gerektiğini söyleyince alınıyor
gelse yapsa tamam da, neden kaldırmadın, niye silmedin burayı, balkona neden su dökmedin, bu çiçek burda sence iyi durmuşmu, dur burayı da paspaslıyım, ahh şurda leke mi gördüm
soruları ile söylenerek yapıyor
Canım kasılmalara sancı eşlik esiyorsa bir doktora gitmende fayda var. Bende kasım kasım kasılıyorum ama sancı yok. Pzrts bekleyecegim. En azından için rahat olur. Birde sabaha kadar diyorsun. Bukadar sık sancı oluyorsa gitmen de fayda var. Ama kendini iyi dinle..eşim evde yoktu.
sabah kalkınca da geçti olmadı bida.
yine de arayacağım doktoru
İlk defa gordum .. Ayy baktım bende ne güzel kıyafetler var öyle.. Sagolasin yavruuuum :*
Ahhh canim ahhh aynen oyle. Dedigim gibi sabah uyanmamla entrikalar basladi. Daha evden cikmadan esim ufak bi hediye mi alsak annem simdi 40 yil soyler durur surat asar falan dedi ben de yorum yapmadim cunku benim annem ve kardesimin dogum gunu gecti ve esimle aldigimiz karara binaen hicbisey almadik ama kimsede bir sorun cikarmadi ve bunu esim cok iyi biliyor. İşe gelince annesini arayip dogum gununu kutladik soguk bir ses tonuyla tesekkur etti kapatti niye gelin gune gelmiyor. Baktim esim huzursuzlanip duruyor para icin huzurumu bozamam git ne aliyorsan al dedim ama bu yaptigin da ayip bunu bil dedim. O da farkindayim sana haksizlik ettim ama annemi de biliyorsun diyor. Simdi de gelmis isler toparlayalim da 5 dk da olsa anneme ugra da gonlu olsun diyor. Sinirden aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Kadinin kizi ev hanimi oldugu halde gitmez ama onun cocugu var diye hemen savunmaya gecer ben calistigim halde gitmesem tavir atilir. Esim de hakli cidden annesi cocuk gibi surat asip oturuyor konusmuyor falan yani. Oofff....Koca kadın. Doğum günü. Gitmedin diye tripler
Ay dur gece gece güldürme ayol
Sabah aradim telefonla kutladm canim ama soguk bir ses tonuyla sagol dedi kapatti. Gunu var gitmeyecegim ya onun icin de ayri tripte.Telefondan kutlarsınız canım, çocuk değiller ya küsmezler heralde.. Ayrıca onlara hediye alınırda abla abi biraz gereksizmi sanki, ha parti organize eder davet eder onu anlarımda diğer türlü almak gereksiz bence ..
İlk defa gordum .. Ayy baktım bende ne güzel kıyafetler var öyle.. Sagolasin yavruuuum :*
Ayyy hepsi çok güzel yaa hepsinden alasim varr
Kendi isim olup esimle birlikte calisinca istesen gitmezsin modunda oluyor kendileri.Biz kutlamiyoruz d.gunu kocaman kadin d.gunu mu kutluyor bi de ise gitmen gerekiyor diye surat mi asiyor daha neler.
Ayy yapıyorya canım boşver duymabanada bir yapan olsa sesimi çıkarmam valla
Yok canim yok benim kayinvalide istedigi olmasin alinmasin 40 kere soyler surat asar oturur. Ben istemiyorum beklemiyorum oglundan onun bekledigini. Haaa bu arada esime dogum gununde benim annem hediye aldi ama kv ogluna almadi. Esim annesine hediyemi niye almadin dedi sakayla karisik kutlasaydin alirdim dedi. Ama kendisi pastasini hediyesini tam tekmil bekler. Ama senin beklentilerin senin kalp kirintilarin umrunda degildir.sıkma tatlı canını sen. nasıl işine geliyorsa öyle yap. artık ben öyle yapıyorum çoğu zaman
kimse mükemmel olmak zorunda değil. sonuçta hamilesin. tadını, keyfini çıkar. sen naz yap
Canim herkes dr.lardan daha dr oldugu icin laf anlatamazsin ben de bi iki anlatmaya calistim anlamak istemiyorlar daha bebisleriniz dogsun neler neler duycaksiniz dr.larin kesinlikle yapmayin dediklerini kesin yapin diyecekler ben cok bilmis kv ve eltimin yaninda he diyip geciyorum ama hemen yap dediklerini bile yapmiyorum cok israr ederlerse yapmak istemiyorum diyorum baska bi zaman yeri gelince de lafimi sokuyorum hemen anliyorlar herseyi herkese anlatamiyorsun en iyisi duymamazliktan gelmek diyorum suratlari asiliyor ama benim de cahil olmadigimi anlasinlar su cagda kor cahil evlenmisiz hic bi seyden anlamazmisiz gibi davraniyorlar
Aç bıraktın bebeği derler bakamıyorsun derler dedikodu kazanılan altını yakarlar. Kilolu olmasa nolcak daha iyi küçük minnacık daha sevimli oluyorhele bebeğin 3 aylık halini tanıyamıyorsun zavallım nefes alamıyor heryeri kat kat et gözleri kapanmış kilodan bu sefer başlıyor sütüm cok iyi yarıyordu ay inek diyorlardı bana yok efendim doktorlar şaşıyordu. benım Bebek öyle şişko olmazsa vay halime artık kıyaslamaları dinle dur
Aç bıraktın bebeği derler bakamıyorsun derler dedikodu kazanılan altını yakarlar. Kilolu olmasa nolcak daha iyi küçük minnacık daha sevimli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?