2016 Şubat Anneleri

Cemren0604 her türlü konuşma geçiyor, hak hukuk din ama eşimin en kötü huyu inadçılık, bir kere ben abının adını koymayacagım dedi geride adım atmaz artık kıyamet kopsa da üzülsemde ayrılsakta geri adım atmaz ,kv öyle bi yetiştirmiş ki çocuklarını anne sözünden cıkmak anneyi üzmek mümkün değil, anne hep haklı hem sebebi vardır anneler ne derse odur, ama iş ben anne olmaya gelince tırttttt, heepp yüksek sesle dua ederim inşşşşallah oğlum senin ve ailen gibi inatçı ve kindar olmaz inşallah bu huylarını sizden almaz diye, kendimi aşırı üzüyorum ama artık umursamıyorum oğlumu said diye seviyorum ve gerisi umurumda değil.

Merhaba , ayni ailevi sorunlar Bende de var. Com sikinti cektim gecmiste. Hakli oldugum halde kendimi sucladim hep. Ama sonra baktim ki Ben ruhsal olarak kotu oldukca oglum ve kocama da yansiyor. Kendimi suclamayi biraktim. Oglum kocam yani asil ailem icon gucluyum artik.

hiç duymadım böyle bişt
inşAllah geçici bi durumdur rabbim sağlık sıhhat versin inşAllah canımmm kalbini hep temiz tut

Çok geçmiş olsun canım Böyle birşey varsada söyler doktorlar değilmi ki ona göre tedaviye başlanılsın.. Ama çok duyduğum birşey zamanla geçiyor diye biliyorum.. Tekrar geçmiş olsun

Kızlar Arel ismi hoşuma gitmeye başladı anlamıda güzel; temiz, dürüst demekmiş .. İki isimle bır tık daha hoş durur gibime geliyor.. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Peki böyle aşırı gaz varmış gibi bir durum da oluyor mu bu aylarda
Onu bilmiyorum ya, bende reflüde çok olmuyor, ara ara oda yediklerime dikkat etmezsem.. Ama bağırsaklara extra bir yük bindiğini okumuştum canım.. Bence gaz normal, salver gitsin :))

Merhaba arkadaşlar bebek mevlut u için ne gibi düşünceleriniz var acaba . Hediye olarak bn bi türlü karar veremiyorum

İnsallah bir şey çıkmaz canım. Baksana büyük ihtimal çıkmaz demiş. Allah onlara sağlık versin.

Aynen ya bende okudum ve geri çıktım psikolojim bozulucak zaten riskliyim :/

Benim psikoloji zaten alt üst. Hiç girmim ben oralara o zaman. Gerçi aralık geldi. Ocaga ne kaldi ki çok da erken sayılmaz onlarinkiler. Benim ilk hedefim ocağı görmek mesela. Şu 2016ya bi girebilseydik hayırlısıyla

Olur İnşallah canım benim, içini ferah tut sen 37. 38. Haftayı görüceksin öyle hissediyorum.. O haftalarda millet sezeryan yaptırıyor düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…