- 28 Eylül 2015
- 5.409
- 15.255
- 248
Merhaba , ayni ailevi sorunlar Bende de var. Com sikinti cektim gecmiste. Hakli oldugum halde kendimi sucladim hep. Ama sonra baktim ki Ben ruhsal olarak kotu oldukca oglum ve kocama da yansiyor. Kendimi suclamayi biraktim. Oglum kocam yani asil ailem icon gucluyum artik.Hiç uyku sorunu yaşayamayan ben 10 gündür sabah5 e kadar oturuyorum uyuyunca kabus felan görüyorum.. Duygusallaştım eşim cok anlayışlı ama bazen cok anlayışsız oluyor bahsetmiştim ya alışveriş konusu bebeğin isim konusu Vs. Yaşadığım yerin sartlari da sıkıntılı.. Herneyse ben ailem le görüşmüyorum evlendiğimden beri cok üzdüler düğünümü bile burnumdan getirdiler.. Onlar aklımda hep cok üzülüyorum bide şimdi bebek olunca daha üzülüyorum düşünüyorum ben haketmedim diye yiğenlerim felan aklıma geliyor yaptıklarım felan bidr şimdi böyle yalnızlığımı görüyorum neyse dün gece depreşti başladım sessiz sessiz ağlamaya eşimin eli ıslandı uyurken farketti ağlıyormusun diehaftasonları kv deyiz bu arada evde de gezinemiyorum.. Dedi ağlıyormusun yok dedim sinir oldum uyuyamadım dedim yarı uykulu uyudu geri... Ben sabaha karsı uyumuşum böyle ailemi felan düşünürken sabah bi kabus gördüm hep görüyordum ama bu cok netti..
Annemi öldürmeye calısıyordum dum vuruyoruö bi yandan bi yandan kendimi tutmaya calısıyorum bi yandan bana beddualar ediyor ben bağırıyorum felan kardeşlerime aynı sekildeyim hepsine bağırıyorum sizin yuzunuzdrn diye hesap soruyorum böyle bir kabusla uyandım... Her uyuduğumda böyle olmaya basladım
Doktordan geldik arkadaşlar.biraz yorucu ve Üzücü geçti....Bebeğimin sol beynindeki boşluk,Sağdan daha büyük çıktı.sağ taraf 4mm ,sol 9mm....asimetrisi fazla imiş.torch testi istedi.ptesi yaptıracağız.eğer enfeksiyon çıkarsa bebekten örnek alınıyormuş...off işte böyle...ilaca başlanır dedi.doğduğunda da perinatoloğa gösterirsiniz devam ederse dedi.ama bişey çıkmaz büyük ihtimal dedi sonra da...yani bizim araştırmamıza göre kapanabiliyormuş son aylara doğru.bir ay sonra yine baktıracağız....
Eğer birinizin yakınlarda bir Dr Kontrolü varsa ,siz de sorabilir misiniz?
Çok geçmiş olsun canımDoktordan geldik arkadaşlar.biraz yorucu ve Üzücü geçti....Bebeğimin sol beynindeki boşluk,Sağdan daha büyük çıktı.sağ taraf 4mm ,sol 9mm....asimetrisi fazla imiş.torch testi istedi.ptesi yaptıracağız.eğer enfeksiyon çıkarsa bebekten örnek alınıyormuş...off işte böyle...ilaca başlanır dedi.doğduğunda da perinatoloğa gösterirsiniz devam ederse dedi.ama bişey çıkmaz büyük ihtimal dedi sonra da...yani bizim araştırmamıza göre kapanabiliyormuş son aylara doğru.bir ay sonra yine baktıracağız....
Panik olma canım, bu haftalarda çok normal, sıklığına dikkat et, şüphelendiğindede doktorunla paylaşabilirsin.. İçin rahat eder en azındanAy yalancı sancı ama di miilk defa oldu ben de korkuyorum
Sanki bi daha ne zaman anne baba olucaz biraksalar kendi bebeklerimize kendimiz verelim isim empati kursalar bi her sey guzel olur da nerde((((( cok üzülüyorum böyle olunca ben
Daha bebis yok.. Bizde stres, skinti.. Bizi bize biraksalar keşke..
Cnm yaşar kemal,yaşar Alp en azından bir iki tane buldum.sana yol olur cnmYaşar ismine 2. Anlamlı hangi isim olur ki?
Peki böyle aşırı gaz varmış gibi bir durum da oluyor mu bu aylardaPanik olma canım, bu haftalarda çok normal, sıklığına dikkat et, şüphelendiğindede doktorunla paylaşabilirsin.. İçin rahat eder en azından
Onu bilmiyorum ya, bende reflüde çok olmuyor, ara ara oda yediklerime dikkat etmezsem.. Ama bağırsaklara extra bir yük bindiğini okumuştum canım.. Bence gaz normal, salver gitsin :))Peki böyle aşırı gaz varmış gibi bir durum da oluyor mu bu aylarda
Aynen ya bende okudum ve geri çıktım psikolojim bozulucak zaten riskliyim :/Kızlar ocak annelerini okudum sa şimdiden doğum yapan çok ay endişelenme ye başladım
Onu bilmiyorum ya, bende reflüde çok olmuyor, ara ara oda yediklerime dikkat etmezsem.. Ama bağırsaklara extra bir yük bindiğini okumuştum canım.. Bence gaz normal, salver gitsin :))
Bende bu tür olaylardan çok etkileniyor um canım sonra kuruntu yapıp duruyorumAynen ya bende okudum ve geri çıktım psikolojim bozulucak zaten riskliyim :/
Riskli yim derken canımAynen ya bende okudum ve geri çıktım psikolojim bozulucak zaten riskliyim :/
Erken doğum riskim var :).. Gerçi son kontrolde herşey normale dönmüştü ama bilinmez tabiii..Riskli yim derken canım
Doktordan geldik arkadaşlar.biraz yorucu ve Üzücü geçti....Bebeğimin sol beynindeki boşluk,Sağdan daha büyük çıktı.sağ taraf 4mm ,sol 9mm....asimetrisi fazla imiş.torch testi istedi.ptesi yaptıracağız.eğer enfeksiyon çıkarsa bebekten örnek alınıyormuş...off işte böyle...ilaca başlanır dedi.doğduğunda da perinatoloğa gösterirsiniz devam ederse dedi.ama bişey çıkmaz büyük ihtimal dedi sonra da...yani bizim araştırmamıza göre kapanabiliyormuş son aylara doğru.bir ay sonra yine baktıracağız....
Aynen ya bende okudum ve geri çıktım psikolojim bozulucak zaten riskliyim :/
Olur İnşallah canım benim, içini ferah tut sen 37. 38. Haftayı görüceksin öyle hissediyorum.. O haftalarda millet sezeryan yaptırıyor düşünİnsallah bir şey çıkmaz canım. Baksana büyük ihtimal çıkmaz demiş. Allah onlara sağlık versin.
Benim psikoloji zaten alt üst. Hiç girmim ben oralara o zaman. Gerçi aralık geldi. Ocaga ne kaldi ki çok da erken sayılmaz onlarinkiler. Benim ilk hedefim ocağı görmek mesela. Şu 2016ya bi girebilseydik hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?