2016 Şubat Anneleri

Ay yalancı sancı ama di mi ilk defa oldu ben de korkuyorum
Yalancı sancıdır canım. Günde 2.3 kez falan olabilir ama sıklaşırsa o zaman doktora gitmek lazım. Mesela günde 1 kere yoklamaya başlar şimdi.. sonraları yavaş yavaş artabilir. Panik yapacak bişey yok endişelenme
Canım eli ile çatı muayenesimi yoksa vajinal ultrasonmu daha çok acıtıyor?? Ben hiç vajinal ultrason çektirmedim

günlerimiz aynıymıs canım. aynı şey banada oluyor ve çokk merak ediyorumm bende ne olduğunuu

vajinal ultrason hamileliginnbasinda hep bakilmisti ama el cok fena.. ultrason acitmadi eliyle rahim agzina bakti basbasbagirdim :))
ama buraya yazmistmya hatrliyosundur toplanma siklasti diye.ben sabaha kadar jafayi yerdm gidip gorunmeseydim.aetik el mel ne sokarlarsa razi oldum :)
sey aklima takildi canim ya, evde surekli olan nst de hic olmadi toplanmaya acaba ondan mi cikmadi ama bilirler demi sanci olsa?

Ayy ben çatı muayenesinden çok korkuyorum kesin 36 da yapacak dr um. Sezeryan diyorum ama adam beni hiç sallamiyor
Bu arada geçmiş olsun canım birşey cikmamasina sevindim

Ayy ben çatı muayenesinden çok korkuyorum kesin 36 da yapacak dr um. Sezeryan diyorum ama adam beni hiç sallamiyor
Bu arada geçmiş olsun canım birşey cikmamasina sevindim

ben de coo korkuyorum cokk..
bide ben 4 ay vajinusmus yasadim
ordaki kaslarin nasil kuvbetli siktikalrini cok iyi biliyorum birazda bu yuzden korkuyorum
muayeneyi yapan doktor birak kendini artik elimi cikaramiyorum dedi dusun..
bu haldeyken nasil normal dogim dusunebilirim bilmiyorum
oglumub kafasini sikmak istemem zira

Hiç anlattığım gibi bişey ile karşılaşan yok mu? 2 hafta nasıl geçecek bize bilmiyorum...

Benim de korkum ikanamayip kafasını sıkıştırmak nasıl manyak düşüncelerdeysem artık acıbademe gidiyorum yani özel dr biraz sezeryanci olsun di mi yok ya adam normalci çıktı şansıma

Hiç anlattığım gibi bişey ile karşılaşan yok mu? 2 hafta nasıl geçecek bize bilmiyorum...
canm simdi eve geldim hastanede okudum senin yazini ama yazamamistim
ben bu dedigin seyi yani enfeksiyon sebebyle bebekteki beyinde olusabilecek problemleri 3 aylikken epey arastirdim ve dert etmistim.ta ki cok guvendigim doktorum asla problem yapma antibiyotikle hallolur diyene kadar. bende de toxo riski olusmustu ve boyle bor risk vardi allaha sukir sonradan negatif cikti ama ozaman cok yiprandim.

Canım yazdığını okudum ama hiç duymadım böyle birşey. . Dr un sadece önlem amaçlı konusmustur çünkü kendisi de birsey cikmayacaktir demiş. Stres yapma ki bebegin etkilenmesin ben inanıyorum ki birseycigi yok

nasil hissettigini gercekten cok iyi anliyorum ama ne olur sakin kalmaya calis bebegin hisseder.
ablama da buna benzer birsey soylendi ama kizi sapasaglam dogdu cin gibi simdi.
teyzeme torch yapildi pozitif cikti tum doktorlar aldir beyni hasarli dogacak dedi ama kizi simdi masallah gayet saglikli.
ben bu karmasaya her dustugumde bir ayet gelir aklima "Ana rahmindekini yalnizca biz biliriz.. "

Eline sağlık canım. Çok tatlılar ben de bununla kapı süsü yapmam istiyorum çok tatlı :)

O koca el sığdımı, benim vajinam çok daraldı, kesin tahriş edicek, acıtıcak.. Yaptırmasammı :/

Senin yaşadıkların doğum sancısı olsaydı bitmezdi nstde çıkardı canım. Merak etme. Çünkü gece boyu sürdü gündüzde oldu diyorsun. Nstde bebegin kalp atşları yavaşlamışmı ve ssncı sinyallerine bakıyorlar çıkmadıysa yoktur. Ee ne dedi doktor bu toplanmalara??

Canım hiç bilmiyorum ama Rabbim korur minigi. Üzülüp stres yapma kapanır inşallah. Sen üzülme annesi o da üzülmesin.

O koca el sığdımı, benim vajinam çok daraldı, kesin tahriş edicek, acıtıcak.. Yaptırmasammı :/
sigiyormus valla
tek parmagimla bakacam dedi kandirdi bide
ben direk sezeryan istemeyi dusunuyorum
tamam normal dogum sagliksi bik bik bikkk..
ama her bunye farkli isteee
yapamaaaaammm...
bizde isterdik yiksa arkadas
bide bu elle muayeneden sonra ertesi kanama oluyor yazmislar nette.
bak simdi sen bende ki korkuya yarin bide kanama gorursem al basina belayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…