2016 Şubat Anneleri

Duymamazlıktan gelmek güzel taktikmiş Canım benimkiler cok ısrarcıdır sökecegını sanmıyorum ama konu bebegımse lafımı da sokmam gerekecekse sokarım artk ..
Laf sokma isini kavga cikmamasi icin cok farkli zamanda yapiyorum gerci bazilarini bilincsiz yapiyorum bizimkiler cok fazla alingan sonradan esim soyluyor su dedigini boyle anladilar diyor

Ben kiyafetlerimin hepsini kaldirmistim nasilsa bu kis giyemem diye kisliklari da cikarmadim bi tek hamile kiyafetlerim disarda o yuzden yirttim o konuda
Çok iyi yapmışsin canjm. Ben daha bir hurcuda acmadim.. Acmamaliyim :)) denerim olursa giyerim diyorum çıkarıyorum da çıkarıyorum. Sonra oluyor darma daginik dolap

ayyy.. yaaa nasil imrendimmm daha ben yarin yapacagim alisverisii herseyi cok guzel olmus nekadar iyi yapmissin hazir bekliyorsun oh miss :) gule gule giysin insallah :
Allah yardım eder kuzum ya.. Hemşireler ebeler abanmasında karına başka isteğim yok

Çok iyi yapmışsin canjm. Ben daha bir hurcuda acmadim.. Acmamaliyim :)) denerim olursa giyerim diyorum çıkarıyorum da çıkarıyorum. Sonra oluyor darma daginik dolap
Benim ikiz oldugundan karnim o kadar buyudu ki ilk kizimda aldigim hamile kiyafetleri zor oluyor simdiden. O yuzden normal kiyefetlerimin en bol olanlarini bile giyemiyorum ev daginigimiz bitmiyor kizimin oyuncaklari butun evde homojen bi sekilde dagiliyor kocam desen kizimdan beter ve benim onlarin pesini toplayacak hic halim yok artik

Cnm vajinismus nasıl yendin bn vajinismus ken hamile kaldım normal doğum istiyor gönül tabi. Doktoruna söyledim durumu yaparsın yaparsın diyo ama bilmiyorum sanki vajinam tamamen kapalı gibi hissediyorum

ayyy.. yaaa nasil imrendimmm daha ben yarin yapacagim alisverisii herseyi cok guzel olmus nekadar iyi yapmissin hazir bekliyorsun oh miss :) gule gule giysin insallah :

süper olmuş :) sağlıcakla kullansın bebiş :)

Maşallah maşallah canım... Güle güle kullansin bebisin insallah.. Ne kadar da güzel dizmissin öyle..

Ellerine emeğine sağlık, sıra bizde .. :))

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, Allah razı olsun, darısı size, sizler de herşeyi güzel günlerde kullanın inş:) mutlulukla, sağlıkla..

Bu hafta hiç işe gitmek istemiyorum 2015in 40 günlük raporunu hiç kullanmamıştım, yeni yıl girince rapor yenileniyomuş ya hani bu hafta kadın doğumdan rapor alıp biraz dinleneyim hem de evdeki işleri halledeyim diyorum

Daha lohusa takımı ve pijamalar yıkanıp ütülenecek hastane çantası hazırlanacakiş hiç bitmiyoo

Cnm vajinismus nasıl yendin bn vajinismus ken hamile kaldım normal doğum istiyor gönül tabi. Doktoruna söyledim durumu yaparsın yaparsın diyo ama bilmiyorum sanki vajinam tamamen kapalı gibi hissediyorum

40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi yaşayacağım ama bende vajinusmusu çektim canım.üstelik eşimi de çok sevmeme rağmen yaşadım. çok şükür yaklaşık 2 buçuk 3 ay sonunda kendi kendime yendim. ve birazda eşimin desteğiyle.. tamamen psikolojik bi olay.. acele etmedim ve aşama aşama atlatabildim ben çok şükür

Kızlaaar
Sol elimdeki yüzük parmağım şişti ve parmağımı kasarken Can'ım yanıyor. Ayakta 15 20 dakikadan fazla kalamıyorum. Millet ne güzel bebişinin kıyafetlerini yıkamış ütülemiş maşallah:) umarım ben de yetiştiririm yaa. Kadın mı tutsam ne yapsam bilemiyorum her şey bana bakıyor((

Arkadaşlar simdi bazi seyleri okudumda cati muayenesiymis cok acimis kotu seyleri yazmasaksa tedirgin olanlar korkuya dusmese daha iyi olmazmi hic hosuma gitmedi YAZDIKLARIMIZA BIRAZ DIKKAT EDELIM LUTFENNNN
Evet evet katiliyorum ben cok etkileniyorum.neyse 1.cide cati muayenesi oldum abartildigi kadar bi durum olmadi ama catim dar oldugundan ve kendimi cok kastigimdn sezeryan oldum.buda sezeryan olucak ama olumsuz ve keskin cumleler beni strese sokuyoo

hii dogrudur o zaman
ben aciyla anlamadiysam
uff bunda bile cigrindim o koca bebek ordan nasi cikacak bide bunu aydinlatin hele ..
haksiz miyim sezeryan istekli olmakta ?
Canım bende normalden çok korkuyorum.bide eşimle 7 aydır ilişki falan yok.böyle olunca vajina iyice darlaşıyormuş ve normal doğum daha da zorlaşıyormuş.ne yapacağımı bilmiyorum hiç

Ablasi aksam msj atmisti ben anneme şunu alcam sen ne aliyosun diye esim oglen aradi senin hediyene ben de ortak oluyum ikimizin olsun dedi. Ablasi ne dese begenirsin ben bisey almadim sen gelirken al. Esim bu sefer sinir oldu madem almadin almayacaksin aksamdan niye ortaya laf dusuruyorsun diye. Sonra da bana kimse kimseyi dusunmuyor ama biz ince dusunup kendimizi uzuyoruz kimseyi umursamayalim dedi. Ciktik biraz dolastik ben gune gitmedim. Sonra kv ye gittik cay falan ictik kv cok tavirli degildi. Sonra benim annemlere gitmemiz gerekiyordu gittik yemege tekrar kv ye gittik bu sefer surat dusmustu ama hic sallamadik. Cikinca esime sonraki gelmemizde niye tavir yapti dedim. Biz disari cikinca pasta ya da hediye alacagiz sanmistir ona bizulmustur kesin dedi. Ozetle sallamadik ve hediyesiz dogumgununu kutladik gecti.

günlerimiz aynıymıs canım. aynı şey banada oluyor ve çokk merak ediyorumm bende ne olduğunuu
Ultrasonda hemşireye sordum ama kesin bişey söylemedi kalp kan pompalıyor falan gibi bişey söyledi.. (İngilizce)kesin bişey söyleyemem dedi Ama haftaya ebe ile randevum var o daha iyi bilir öğrenince yazarım sana da

Evet evet katiliyorum ben cok etkileniyorum.neyse 1.cide cati muayenesi oldum abartildigi kadar bi durum olmadi ama catim dar oldugundan ve kendimi cok kastigimdn sezeryan oldum.buda sezeryan olucak ama olumsuz ve keskin cumleler beni strese sokuyoo
Ilk bebekleri olanlar zaten nasil bi yola ciktigini bilmiyoki boyle olumsuz konusmalar sizi bile etkiliyo 2ci olmasina ragmen bence burda guzel seyleri soyleyip destek olmamiz lazim

Kizlar acayip moralim bozuldu.kendimi nemlendirme me ragmen karnimin altindA kirmizi kirmizi çatlaklar gördüm. damar gibi. Yani catlamisim resmen. Yok yaaa bunun önüne gecilmiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…