- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
süper olmuş :) sağlıcakla kullansın bebiş :)Eki Görüntüle 1715735 Eki Görüntüle 1715736 Eki Görüntüle 1715735 Eki Görüntüle 1715736 Eki Görüntüle 1715735 Eki Görüntüle 1715736 Bugün çooooooook yoruldum
Kızımın cicilerini ütüleyip yerleştirdim
Nasıl olmuş sizce? Düzenli görünüyor mu?
Laf sokma isini kavga cikmamasi icin cok farkli zamanda yapiyorumDuymamazlıktan gelmek güzel taktikmiş Canım benimkiler cok ısrarcıdır sökecegını sanmıyorum ama konu bebegımse lafımı da sokmam gerekecekse sokarım artk ..
Çok iyi yapmışsin canjm. Ben daha bir hurcuda acmadim.. Acmamaliyim :)) denerim olursa giyerim diyorum çıkarıyorum da çıkarıyorum. Sonra oluyor darma daginik dolapBen kiyafetlerimin hepsini kaldirmistim nasilsa bu kis giyemem diye kisliklari da cikarmadim bi tek hamile kiyafetlerim disarda o yuzden yirttim o konuda
Allah yardım eder kuzum ya.. Hemşireler ebeler abanmasında karına başka isteğim yokayyy.. yaaa nasil imrendimmm daha ben yarin yapacagim alisverisii herseyi cok guzel olmus nekadar iyi yapmissin hazir bekliyorsun oh miss :) gule gule giysin insallah :
Herkesin d.gununde isi ekersen zaten ise hic gitmemen gerekecekKendi isim olup esimle birlikte calisinca istesen gitmezsin modunda oluyor kendileri.
Eki Görüntüle 1715735 Eki Görüntüle 1715736 Eki Görüntüle 1715735 Eki Görüntüle 1715736 Eki Görüntüle 1715735 Eki Görüntüle 1715736 Bugün çooooooook yoruldum
Ellerine emeğine sağlık, sıra bizde .. :))Eki Görüntüle 1715735 Eki Görüntüle 1715736 Eki Görüntüle 1715735 Eki Görüntüle 1715736 Eki Görüntüle 1715735 Eki Görüntüle 1715736 Bugün çooooooook yoruldum
Benim ikiz oldugundan karnim o kadar buyudu ki ilk kizimda aldigim hamile kiyafetleri zor oluyor simdiden. O yuzden normal kiyefetlerimin en bol olanlarini bile giyemiyorumÇok iyi yapmışsin canjm. Ben daha bir hurcuda acmadim.. Acmamaliyim :)) denerim olursa giyerim diyorum çıkarıyorum da çıkarıyorum. Sonra oluyor darma daginik dolap
Cnm vajinismus nasıl yendin bn vajinismus ken hamile kaldımsigiyormus valla
tek parmagimla bakacam dedi kandirdi bide
ben direk sezeryan istemeyi dusunuyorum
tamam normal dogum sagliksi bik bik bikkk..
ama her bunye farkli isteee
yapamaaaaammm...
bizde isterdik yiksa arkadas
bide bu elle muayeneden sonra ertesi kanama oluyor yazmislar nette.
bak simdi sen bende ki korkuya yarin bide kanama gorursem al basina belayi.
ayyy.. yaaa nasil imrendimmm daha ben yarin yapacagim alisverisii herseyi cok guzel olmus nekadar iyi yapmissin hazir bekliyorsun oh miss :) gule gule giysin insallah :
amannn maşallahhhçok tatlı olmuşşş yaa.. benimkide kız ya daha bi heycan yaptım şimdik.. herşey çok düzenli ve hoş görünüyor.. sağlıklı günlerde kullanın bebişinle canım..
bu arada çekmecendeki nevresim takımının aynından bende de var annem almıştı ben çok beğendim
süper olmuş :) sağlıcakla kullansın bebiş :)
Maşallah maşallah canım... Güle güle kullansin bebisin insallah.. Ne kadar da güzel dizmissin öyle..
Ellerine emeğine sağlık, sıra bizde .. :))
Cnm vajinismus nasıl yendin bn vajinismus ken hamile kaldımnormal doğum istiyor gönül tabi. Doktoruna söyledim durumu yaparsın yaparsın diyo ama bilmiyorum sanki vajinam tamamen kapalı gibi hissediyorum
Evet evet katiliyorum ben cok etkileniyorum.neyse 1.cide cati muayenesi oldum abartildigi kadar bi durum olmadi ama catim dar oldugundan ve kendimi cok kastigimdn sezeryan oldum.buda sezeryan olucak ama olumsuz ve keskin cumleler beni strese sokuyooArkadaşlar simdi bazi seyleri okudumda cati muayenesiymis cok acimis kotu seyleri yazmasaksa tedirgin olanlar korkuya dusmese daha iyi olmazmi hic hosuma gitmedi YAZDIKLARIMIZA BIRAZ DIKKAT EDELIM LUTFENNNN
Canım bende normalden çok korkuyorum.bide eşimle 7 aydır ilişki falan yok.böyle olunca vajina iyice darlaşıyormuş ve normal doğum daha da zorlaşıyormuş.ne yapacağımı bilmiyorum hiçhii dogrudur o zaman
ben aciyla anlamadiysam
uff bunda bile cigrindim o koca bebek ordan nasi cikacak bide bunu aydinlatin hele ..
haksiz miyim sezeryan istekli olmakta ?
Ablasi aksam msj atmisti ben anneme şunu alcam sen ne aliyosun diye esim oglen aradi senin hediyene ben de ortak oluyum ikimizin olsun dedi. Ablasi ne dese begenirsin ben bisey almadim sen gelirken al. Esim bu sefer sinir oldu madem almadin almayacaksin aksamdan niye ortaya laf dusuruyorsun diye. Sonra da bana kimse kimseyi dusunmuyor ama biz ince dusunup kendimizi uzuyoruz kimseyi umursamayalim dedi. Ciktik biraz dolastik ben gune gitmedim. Sonra kv ye gittik cay falan ictik kv cok tavirli degildi. Sonra benim annemlere gitmemiz gerekiyordu gittik yemege tekrar kv ye gittik bu sefer surat dusmustu ama hic sallamadik. Cikinca esime sonraki gelmemizde niye tavir yapti dedim. Biz disari cikinca pasta ya da hediye alacagiz sanmistir ona bizulmustur kesin dedi. Ozetle sallamadik ve hediyesiz dogumgununu kutladik gecti.Ay hayretle okudum. Allah sabır versin tek bn değilmişim dertli KV den. Bn olsam gtmem hamile halimle daha isim yok bide trip cekcem .asarsa assin suratını çok da TiN . hm de snn annene de hediye vs alınmamış . bn olsam ona da razı gelmezdim de neyse. Keyfin nasıl istiyorsa öyle yap . amaannn salla KV suratını aşıyorsa yatağını ayrı dersin pehhhh . ne doğum gunuymus arkadaş bnm koca sadece mesajla kutlar gidip oldureyim barı adamı :)))))
Ultrasonda hemşireye sordum ama kesin bişey söylemedi kalp kan pompalıyor falan gibi bişey söyledi.. (İngilizce)kesin bişey söyleyemem dedi Ama haftaya ebe ile randevum var o daha iyi bilir öğrenince yazarım sana dagünlerimiz aynıymıs canım. aynı şey banada oluyor ve çokk merak ediyorumm bende ne olduğunuu
Ilk bebekleri olanlar zaten nasil bi yola ciktigini bilmiyoki boyle olumsuz konusmalar sizi bile etkiliyo 2ci olmasina ragmen bence burda guzel seyleri soyleyip destek olmamiz lazimEvet evet katiliyorum ben cok etkileniyorum.neyse 1.cide cati muayenesi oldum abartildigi kadar bi durum olmadi ama catim dar oldugundan ve kendimi cok kastigimdn sezeryan oldum.buda sezeryan olucak ama olumsuz ve keskin cumleler beni strese sokuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?