2016 Şubat Anneleri

Yok kız el sokmuyorlar. Ablam bana dediki doğum anında son zamanlarda bile anca 4.5 parmak giriyormuş. Sana öyle gelmiştir

Çok kötü bir duygu.yani arada kalmışlık...bu aksam sağı solu aradık.bir doktor tanıdığımız 2 hafta sonra tekrar gidip baktırmamızı ve eğer bişey yoksa mm in küçülmüş olacağını,bundan sonraki her hafta da küçüleceğini söyledi.magnezyum değerimi sordu normal dedi...beklicez...

Yok kız el sokmuyorlar. Ablam bana dediki doğum anında son zamanlarda bile anca 4.5 parmak giriyormuş. Sana öyle gelmiştir
hii dogrudur o zaman
ben aciyla anlamadiysam
uff bunda bile cigrindim o koca bebek ordan nasi cikacak bide bunu aydinlatin hele ..
haksiz miyim sezeryan istekli olmakta ?

dua edelim yer gok dua uzerine..
insallah kapanir gider.
boyle konular vok okudum ama ya sonradan kapanmis diye burda.
o isterse her sey olur dua edelim

Canom Allah yardımcın olsun. Allahdan başka kimse bilemez içini ferah tut. B bol bol dua et..edelim..

hii dogrudur o zaman
ben aciyla anlamadiysam
uff bunda bile cigrindim o koca bebek ordan nasi cikacak bide bunu aydinlatin hele ..
haksiz miyim sezeryan istekli olmakta ?
Öff evet ama çıkıyor işte Allahın işi.. ne büyük mucize

Ay kuzum birşey diyicem o sancılardan ayağını kırsalar hissetmezsin merak etme, o kadar kişiye sordum çıkma kısmı en basit kısım dediler.. Zaten çıkar çıkmazda bir rahatlama geliyomuş, uyku bastırıyomuş.. O yüzden çok endişelenme, asıl bomba ıkınırlenki sancılar .. Ben sezeryan hiç istemiyorum, o daha ağrılı, iki hafta çekiyorsun.. Kısmet ya, görücez..

Bugün çooooooook yoruldum
Kızımın cicilerini ütüleyip yerleştirdim
Nasıl olmuş sizce? Düzenli görünüyor mu?

Eklentiler

• 20151212_164253.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 120
  • 20151212_164253.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 119
  • 20151212_164136.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 120
  • 20151212_164122.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 123
  • 20151212_163221.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 117
ayy evet bu yuzden normal istiyorfum ama korkuyorum be canim.. bebege zarar vermekten.ne bilim..

amannn maşallahhh çok tatlı olmuşşş yaa.. benimkide kız ya daha bi heycan yaptım şimdik.. herşey çok düzenli ve hoş görünüyor.. sağlıklı günlerde kullanın bebişinle canım..
bu arada çekmecendeki nevresim takımının aynından bende de var annem almıştı ben çok beğendim

ayy evet bu yuzden normal istiyorfum ama korkuyorum be canim.. bebege zarar vermekten.ne bilim..

canım korkma senin o dediğin hastalık zıkkımını bende 3 ay kadar çektim..gerçekten psikolojik olarak insanı çok yıpratıyor. bende normal doğumu çok istiyorum nasip olursa tabi. ama doğum konusunu düşününce bebeğimi ittirememeyi yada kendimi kasıp bebeğe zarar vereceğimi hiç düşünmedim. düşünmemde.. çünkü düşünürsem biliyorum bende kötü olurum. hep olumlu olalım. doğumla hiç bağdaştırma bu konuyu cnm. doğum gerçekten çok farklı bir olay. ve kadınlardan duyduğum kadarıyla normal doğumun en rahat kısmıymış bebeğin çıkışı. kadını asıl zorlayan sancılarmış..içini ferahh tutt canım. çatır çatır normal doğurcaz inşallahhh

:)) sabah enerjisiydi sanırım bende ki... Su anda yataktan çıkasim dahi yok.. Ay sorma bizim evde aynısı.. Hele su an gardrobun kapısı azıcık açık kıyafetlerimi kimseler gormesin :)
Ben kiyafetlerimin hepsini kaldirmistim nasilsa bu kis giyemem diye kisliklari da cikarmadim bi tek hamile kiyafetlerim disarda o yuzden yirttim o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…