Yok kız el sokmuyorlar. Ablam bana dediki doğum anında son zamanlarda bile anca 4.5 parmak giriyormuş. Sana öyle gelmiştirsigiyormus valla
tek parmagimla bakacam dedi kandirdi bide
ben direk sezeryan istemeyi dusunuyorum
tamam normal dogum sagliksi bik bik bikkk..
ama her bunye farkli isteee
yapamaaaaammm...
bizde isterdik yiksa arkadas
bide bu elle muayeneden sonra ertesi kanama oluyor yazmislar nette.
bak simdi sen bende ki korkuya yarin bide kanama gorursem al basina belayi.
Çok kötü bir duygu.yani arada kalmışlık...bu aksam sağı solu aradık.bir doktor tanıdığımız 2 hafta sonra tekrar gidip baktırmamızı ve eğer bişey yoksa mm in küçülmüş olacağını,bundan sonraki her hafta da küçüleceğini söyledi.magnezyum değerimi sordu normal dedi...beklicez...canm simdi eve geldim hastanede okudum senin yazini ama yazamamistim
ben bu dedigin seyi yani enfeksiyon sebebyle bebekteki beyinde olusabilecek problemleri 3 aylikken epey arastirdim ve dert etmistim.ta ki cok guvendigim doktorum asla problem yapma antibiyotikle hallolur diyene kadar. bende de toxo riski olusmustu ve boyle bor risk vardi allaha sukir sonradan negatif cikti ama ozaman cok yiprandim.
hii dogrudur o zamanYok kız el sokmuyorlar. Ablam bana dediki doğum anında son zamanlarda bile anca 4.5 parmak giriyormuş. Sana öyle gelmiştir
vallaha mi
kolunu da sokmus gibj geldi bana
Çok kötü bir duygu.yani arada kalmışlık...bu aksam sağı solu aradık.bir doktor tanıdığımız 2 hafta sonra tekrar gidip baktırmamızı ve eğer bişey yoksa mm in küçülmüş olacağını,bundan sonraki her hafta da küçüleceğini söyledi.magnezyum değerimi sordu normal dedi...beklicez...
Canom Allah yardımcın olsun. Allahdan başka kimse bilemez içini ferah tut. B bol bol dua et..edelim..Çok kötü bir duygu.yani arada kalmışlık...bu aksam sağı solu aradık.bir doktor tanıdığımız 2 hafta sonra tekrar gidip baktırmamızı ve eğer bişey yoksa mm in küçülmüş olacağını,bundan sonraki her hafta da küçüleceğini söyledi.magnezyum değerimi sordu normal dedi...beklicez...
ne yaptın kız cetveli alıpda baksana bi 10 cm ne kadar yapıyor en son anlarında el girer
Öff evet ama çıkıyor işte Allahın işi.. ne büyük mucizehii dogrudur o zaman
ben aciyla anlamadiysam
uff bunda bile cigrindim o koca bebek ordan nasi cikacak bide bunu aydinlatin hele ..
haksiz miyim sezeryan istekli olmakta ?
Dimi ya çok şirin :)) Bende takım yaparım diyorum malzemeler fazla fazla arttı çünkü 30 liraya herşeyi çıkarmış oldum :)Eline sağlık canım. Çok tatlılar ben de bununla kapı süsü yapmam istiyorum çok tatlı :)
cnm o listeye nasil ulasirim... bugun bende hazirlayayim diyorum...
Ha tamam kolla filan girdiğini hayal ettim bir anEl degil parmak ile bakıyorlar 1 parmak olmadı 2 parmak
Dimi ya çok şirin :)) Bende takım yaparım diyorum malzemeler fazla fazla arttı çünkü 30 liraya herşeyi çıkarmış oldum :)
Ay kuzum birşey diyicem o sancılardan ayağını kırsalar hissetmezsin merak etme, o kadar kişiye sordum çıkma kısmı en basit kısım dediler.. Zaten çıkar çıkmazda bir rahatlama geliyomuş, uyku bastırıyomuş.. O yüzden çok endişelenme, asıl bomba ıkınırlenki sancılar .. Ben sezeryan hiç istemiyorum, o daha ağrılı, iki hafta çekiyorsun.. Kısmet ya, görücez..sigiyormus valla
tek parmagimla bakacam dedi kandirdi bide
ben direk sezeryan istemeyi dusunuyorum
tamam normal dogum sagliksi bik bik bikkk..
ama her bunye farkli isteee
yapamaaaaammm...
bizde isterdik yiksa arkadas
bide bu elle muayeneden sonra ertesi kanama oluyor yazmislar nette.
bak simdi sen bende ki korkuya yarin bide kanama gorursem al basina belayi.
Funbou'dan.. Güzel keyifli aslında, sadece hamileliğin verdiği bir yorgunluk oluyor, azıcık iş yapıyorum dünya iş yaptım sanıyorum.. Bundan sonra kendim yaparım arık magnetleri :):) ne guzel canım. Peki nerden almistin keceleri canım.
ayy evet bu yuzden normal istiyorfum ama korkuyorum be canim.. bebege zarar vermekten.ne bilim..Ay kuzum birşey diyicem o sancılardan ayağını kırsalar hissetmezsin merak etme, o kadar kişiye sordum çıkma kısmı en basit kısım dediler.. Zaten çıkar çıkmazda bir rahatlama geliyomuş, uyku bastırıyomuş.. O yüzden çok endişelenme, asıl bomba ıkınırlenki sancılar .. Ben sezeryan hiç istemiyorum, o daha ağrılı, iki hafta çekiyorsun.. Kısmet ya, görücez..
Eki Görüntüle 1715735 Eki Görüntüle 1715736 Eki Görüntüle 1715735 Eki Görüntüle 1715736 Eki Görüntüle 1715735 Eki Görüntüle 1715736 Bugün çooooooook yoruldum
Kızımın cicilerini ütüleyip yerleştirdim
Nasıl olmuş sizce? Düzenli görünüyor mu?
Eki Görüntüle 1715735 Eki Görüntüle 1715736 Eki Görüntüle 1715735 Eki Görüntüle 1715736 Eki Görüntüle 1715735 Eki Görüntüle 1715736 Bugün çooooooook yoruldum
Kızımın cicilerini ütüleyip yerleştirdim
Nasıl olmuş sizce? Düzenli görünüyor mu?
ayy evet bu yuzden normal istiyorfum ama korkuyorum be canim.. bebege zarar vermekten.ne bilim..
Ben kiyafetlerimin hepsini kaldirmistim nasilsa bu kis giyemem diye kisliklari da cikarmadim bi tek hamile kiyafetlerim disarda o yuzden yirttim o konuda:)) sabah enerjisiydi sanırım bende ki... Su anda yataktan çıkasim dahi yok.. Ay sorma bizim evde aynısı.. Hele su an gardrobun kapısı azıcık açık kıyafetlerimi kimseler gormesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?