2016 Şubat Anneleri

Benim işte Türkiye de doğal normal dopum yaptırılamıyor dediğim şey tam olarak bu... Dr doğal doğum yaptırmaya calışırsa anne ne yapacağını bilmediği için yine olmuyor ve böyle nahoş görülen ama kolaylaştırıcı yöntemlere gidiliyor ( kesi,bastırma gibi) bu sağlık politikasının değişmesi gerekiyor... Bu konuda cok umutlu değilim kısa vadede..
bskn A bu konuda cok katılıyorum kadınlar olarak yapılarımız artık evrimleşiyor eskiye nazaran erkek pelvis denilen dar catı muhabbeti daha cok görülmeye başlandı rahim mesane sarkmaları aynı sekilde.. Çünkü yaşam seklimiz değişti... Türkiyede en az rahim mesane sarkması nerede biliyormusunuz? Karadeniz bölgesinde... Bi kadın doğumcunun araştırmasını okudum diyor ki Karadeniz bölgesindeki calışın kadınların 4_5 doğum yapsa bile vajen kasları bakiye kızlardan daha genç ve diriydi diyor tas gibiydi yazmış cok gülmüştüm:) cay tarlalarında calışmaktandır belki felan demiş... Düşünsene bir ıkınmaya cocugu pırtlatır :))) Bizde de genelde bir normal doğum sonrası nerdeyse vajinoplastilik oluyor yok idrar tutamamalar Vs.. Doğum sonu hareket kızlar:)) bu kadar yatış yeteerrr:)

Ben biraz Türkiyede ki uygulamaları beğenmiyorum, aslında yurt dışındada doğumu yaptırabilirdim onca süre eşimden ayrı kalmak istemedim.. haberlerde bir sürü şey duyuyoruz ve ister istemez korkutuyor bu durum beni, ben bebeğimi dokunmaya kıyamazken biride gelip var gücüyle abanamaz yani, olay çıkarırım orda.. Doktorumla görüşücem zaten, vajinamıda kesmesin bıraksın kendisi yırtılsın, on tane yerden yırtılsın bir önemi yok.. buda çok saçma uygulama mesela belki hiç yırtılmıcak?? Birşeyin doğalını niye bozuyoruz ki, anlamıyorum yani.. Şöyle bir kabaca baktığımda hep zaman kazanmak için uygulandığını görüyorum buda hiç hoş değil..

Türkiyede bu işte rant var, doktorun süper diyelim oda cebini yakıyor.. Bu meslek bu kadar ticarete dönüştürülmemeli, yazık..

Girme dememle olay cikardikavga ettibide kilidi degistirsem ooooo
Annecim biz yokken eve girmeyin özel eşyalarımı ortada bırakamıyorum rahat edemiyorum de.. Hala kavga ediyorsa kilidi değiştir, çokta tın :)

Elektrigi dogalgazi kontrol ediyomus ah bende bilsem niye olay cikardigini girmen hosuma gitmiyo dedim sadece
Öyle diyince biz yardımınızı istersek söyleriz siz merak etmeyin ben kontrol edip çıkıyorum.. deseydin. Ortada eşya bırakamıyoruz, biraz rahatsız ediyor bu durum beni de..

Ayyy kızlarr acayip uykum var ama uyuyasım yok pehh

Öyle diyince biz yardımınızı istersek söyleriz siz merak etmeyin ben kontrol edip çıkıyorum.. deseydin. Ortada eşya bırakamıyoruz, biraz rahatsız ediyor bu durum beni de..
Ah ah keske laftan anlasa biraksam nolurmus o toplarmis yabancimiymis sadece anormal olan benmiyim diye merak ettim ama haksiz degilim herhalde dimi hos degil yani

Niye siz kontrol edemiyormussunuzmu.Laf olsun diye oyle diyor vardir baska dusuncesi.bu kv ler niye böyle garip insanlar olmak zorunda.
Evlilik sorumlulugunu alacak yasa geldik hatta almisiz yani ama guvenemiyomus ya bisey olursaymis onsan huylaniyo boyle oluncada

Beyaz in psikopat tiplemesi vardiya o jesap oldu bizim uyku iside uykum var ama uyumak istemiyorum yada uykusuzluktan oluyorum ama uyumuyorum
Ayyy evettt :))) benim bebekte bugün box maçı tertiplemiş bir durmadı yaw.. Sabahtan beri, derdi ne anlamış değilim yani..

Kızlar cok mutlu oldum bebeğime ilk alışverişi yaptım.. Eşim kahve içmeye cıkardı alışveriş Merkezine gidince sen içedur şuradan bişeyler alıp gelecem kapanmadan dedim mothercare den bebeğime ilk ihtiyaç giysilerini aldım.. İndirim varmışşş hem yuzden 30 hem 3 al iki öde bende
5 li paket kısa kol
5 li paket Uzun kol cıtcıtlı
3lü paket tulum
3lü paket uzun kol üst
2li paket patikli alt
3 çorap
2li eldiven
2li şapka
coklu ağızbezi
bide yine atletli tulum aldım :)) cok mutluyum hepsi 450 tuttu... Şimdi
iki set hastane cıkısı alayım diyorum coklu olanlardan
yelek
hırka
Havlu
alayım
çorap şapka felan.. Kalın battaniye var kuzeninden bir sürü.. Penye de hastane cıkışından olacak 2 tane bitane daha alıp 03 ay kıyafet olayını kapatmak fikrindeyim sizce? Sonra
park yatak
araba
yastık nevresim
alt acma
kanguru
Çanta ve kendi ihtiyaclarımı alcam bide bakım ürünleri kalıyor ( onları eczacımız sponsor olcak) var mı baska eksik :) iki kıyafet aldım hazırım diye geziyorum da yazarken farkettim cok varmış :))) alışveriş listesi 10 bin tl tutuyor du unutmuşum :))

Heh şoyle yaaa bak nasilda moralin yerine gelmis :) Isteyince nasilda aliniyormus degil mi hep bir bahanen oluyorduInan sen karalarda baglasan kimsenin umuru olmuyor o yuzden hayati kendine guzellestirmeye bak,kendin evladin ve esin icin birseyler yaptikca mutlu olacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…