2016 Şubat Anneleri

Gunaydin annisler :) bugun oglumla göruş gunumuz ins yuzunu gosterir artik surekli eliyle kapatiyor ya da plesantaya yasliyor. Bir de doktorumu degistirme karari almistim ilk defa gidecegim bu doktora ins iyi ilgilenir.
İlk defa gidiceksen iyi ilgilenicektir merak etme canım Ama şunu anlamıyorum ben doktorla muhabbet edicek birşey bulamıyorum, bebeği görünce kafamdaki herşey siliniyor mesela..

İlk defa gidiceksen iyi ilgilenicektir merak etme canım Ama şunu anlamıyorum ben doktorla muhabbet edicek birşey bulamıyorum, bebeği görünce kafamdaki herşey siliniyor mesela..
Canım bende öyleyim önceden liste yapardım şimdi onu bilene unutuyorum bebeğimi görme heyecanından

O bende de oluyor :) esimi tembihliyorum artik. Ben aglama moduna giriyorum bebisi gordukce, esim daha sakin. Sagolsun sorularimi hatirlatiyor hatta benden cok o konusuyor doktorla

Bende takmk istemiyorum ama dogumdan sonraki halimi hayal edince moralim bozuluyor.sonra da diyorum ki amannn bikini giymeyecegim zaten.esiminde catlaklari var.catlaklari tokustururuz sorun yok diyorum

Bende takmk istemiyorum ama dogumdan sonraki halimi hayal edince moralim bozuluyor.sonra da diyorum ki amannn bikini giymeyecegim zaten.esiminde catlaklari var.catlaklari tokustururuz sorun yok diyorum
Canım Arko kremi denesene zeytinyağlı olanı şimdiye kadar onu kullandım çatlama yok

Kizlar iyi aksamlar bugun farkettim benim gobek deliğimin cevresi morarmis sizde de oldu mu sıkıntı olmaz dimi
Benimde göbek çevrem bayağı mor üstelik 1 ay falan önce oldu zayıf gebe kaldım gerilmekten hassaslasti diye düşünüyorum ben

Canım Arko kremi denesene zeytinyağlı olanı şimdiye kadar onu kullandım çatlama yok
birde onu deneyeyim canım. çatlağımı gördüğümden beri her bulduğumu sürüyorum.ama tabi olanı silmek mümkün değil. kendime loş ışıklarda bakıyorum artık

birde onu deneyeyim canım. çatlağımı gördüğümden beri her bulduğumu sürüyorum.ama tabi olanı silmek mümkün değil. kendime loş ışıklarda bakıyorum artık
Bnm de bacaklarım da sivilce tarzı şeyler çıktı canım sivilce değil ama cildim çok kuruyor ondan mı ki

:)) valla bana kalsa saç baş fonlu. Makyajlı gidesim var doğuma . ogluş güzel görsün anneyi değil mi ben söylüyorum ablama bana makyaj yap diye hemen. Birşey dicem ya şaka maka birşey kalmıyor.. Biz ne ara hamile kaldik da bu haftalara kadar geldik yaa

Canım sen çatlamadan önce düzenli bir şekilde sabah akşam sürüyor muydun?

Canım yastıgını yükselttin mi. Ben o şekilde çok rahat ediyorum. İki yastık üst üste koydum. öyle yatıyorum.

K kahveyesil evet temizlik yapicam ama bi bayan tutup ona yaptircam.karnimiz burnumuzda cam vs silmek akilli isi degil Allah korusun bisey olur birde..ayrica son aylarda oyle cok ayakta durmak yorulmak iyi degil diye biliyorum kanama vs olabilir ne biliyim hic gerek yok..

Doktordan çıktım kızlar bu karnın komple sertleşmesi magnezyum eksikliğindenmiş. Karın sertleşmesi ile birlikte adet sancısı olursa yada iğne batması olursa sancıdır dedi. Magnezyum verdi. Oğluşum 2079 gr olmuş 10 gün büyük gözüküyor. Maşallah tosunuma...
İride olsa büyükde olsa 38. Haftayı bekleyecegim dedi. dedim çok tosbik ama 1 hafta daha önce olmazmı? Yok dedi zaten sezeryan olacagı için bekleyelim bebek bütün herşeyini tamamlasın dedi. B vitaminim normale döndüğü için onuda kesti. Allaha şükürler olsun herşeyim normalmiş.
Kızlar bu kalp çarpıntısınıda sordum. Kandaki demir düşüklüğünden dolayı olurmuş. Çok çarpıntısı olan yakın zamanda tahlil yaptırmadıysa yaptırsın. Değerleriniz düşmüş olabilir.

Günaydın annişler, saat 6 da uyudum yeni uyandım biraz dinlenmiş hissediyorum su an ^_^ kendime güzel bir kahvaltı hazırlayıp isimin başına oturacağım :)

Bana doktor kilo alma dedi.korka korka yiyorum bişey yerken.12 kilo alınca.

geçen hafta kontrolüm vardı kilomu sordu 91 dedim fazla peki kac kg hamile kaldın dedi 85 dedim himmm cok almamissin ama dikkat et alacağın döneme girdin dedi bende gece yemesini süt meyve gibi seylere çevirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…