2016 Şubat Anneleri

Aynen yaaa makyaj çantası benim ilk işim göz altı eyeliner ve allık sürmek olucak.. Ayyy şuan o anı yaşadım sanki.. Allahımmm o günleri görmeyi nasip etsinnn.. Ne kaldı ki şurda, aramıza yeni biri katılıyorr.. Ay ayy ayyyy :)))

hala bilgisayarın başında çalışıyorum gözlerim iptal
karnııııımm çok aç, aklım mutfakta buzdolabının içinde, tatlı tuzlu ekşi ne varsa orda
oğlum yine sola yaslanmış itekliyor, uyuuuuuuuuumaaaaaaaak istiyoruuuummmm artık

Bende hep normal istyrm canım öyle çok zyf deglm ama gobegm o kadar küçük ki giren 4 5 aylık saniyo kilosunda sorun yok Allahtan inşallah hepimizin doğumu normal ve kolay olur

Karın içi boşluğun geniş demekki canım daha güzel. Inşallah canım hepimize normal ve kolay doğumlar yaşatsin Rabbim

Bırak tekmelesin yaaa, bende uzanır uzanmaz başlıyor Allahımmm ne güzel bir duygudur buuu..
Bu arada ben kendine mandalina ve meyveli yoğurt getirdimm sanada tavsiye ederim

Bırak tekmelesin yaaa, bende uzanır uzanmaz başlıyor Allahımmm ne güzel bir duygudur buuu..
Bu arada ben kendine mandalina ve meyveli yoğurt getirdimm sanada tavsiye ederim
Mandalina iyi gidiyor ağzım kuruyor gece kalkıp mandalina yiyorum.yoğurtta bi seçenekmis

Canim benim cevresi morarmis gibi oyle ince cizgi falan yok ama gobek deliginun hassaslastigini okumustum ondandir heralde

Ben çok kötüydum bugün ogleden akşamdan beri sulugöz.bazı insanlarin yaptıklarına tahammül eşiğim düştü gebelikte.en son başımı agridi.Şimdi eşarpla başımı sarmış oturuyorum.bebeğimi de uzdum

Amin inşallah her gün düşüne düşüne bi hal oldm

Düşünme bu kadar canım..şuan düşüncenin bize hiç bir faydası yok. Doğum fizyolojik bi olay bebişlerimiz ne zaman gelmek isterse o zaman gelicek :) ve bizim kadın cinsel organı da doğurabilme yeteneğine göre yaratılmış. Sadece doğru nefes egzersizleriyle bile sancılarımızı hafif atlatabiliriz..bize düşen sadece onları sabırla beklemek, kiii bizim günlerimize daha çooook var. Benim böyle olumlu konuşmamda katildigim normal doğum bilgilendirme sınıfının gerçekten büyük etkisi var.. imkânları olanlarada tavsiye ederim gerçekten her açıdann çok faydası oluyor. Özellikle benim gibi ilk gebeligi olanlara

Mandalina iyi gidiyor ağzım kuruyor gece kalkıp mandalina yiyorum.yoğurtta bi seçenekmis

Ben ttarçınlı süt yada kahvaltı gevreği yiyorum. Yoğurt ile de aram iyi ama gece canım tuzludan yana

Canim benim cevresi morarmis gibi oyle ince cizgi falan yok ama gobek deliginun hassaslastigini okumustum ondandir heralde

himmm anladim canim. Buyuk ihtimalle hamilelikten dolayi

Ben ttarçınlı süt yada kahvaltı gevreği yiyorum. Yoğurt ile de aram iyi ama gece canım tuzludan yana

himmm anladim canim. Buyuk ihtimalle hamilelikten dolayi

tarçınlı süt mü? Ne işe yarıyor canım . Özellikle bi sebebi var mı merak ettim faydalı biseyse bende accik tarçın atarım süte öyle içerim :)

tarçınlı süt mü? Ne işe yarıyor canım . Özellikle bi sebebi var mı merak ettim faydalı biseyse bende accik tarçın atarım süte öyle içerim :)

Aroma katsın diye tarçın eklemeyi seviyorum ama tarçınlı süt ödem atmaya yardimcidir

Bugun saat 5ten beri gobegim neredeyse saatte bir sertlesti bi acayiplik var bu bebis niyeti bozmus olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…