Aynen yaaa makyaj çantası benim ilk işim göz altı eyeliner ve allık sürmek olucak.. Ayyy şuan o anı yaşadım sanki.. Allahımmm o günleri görmeyi nasip etsinnn.. Ne kaldı ki şurda, aramıza yeni biri katılıyorr.. Ay ayy ayyyy :)))Canimm bence bebek bezini cogalt, sonra kendin için usuyebilirsin , hırka veya yelek.. Hasta bezini hastane vermiyor ise bir tane yetmiyor. Ablamdan biliyorum
Biberon, gogus ucu kremi, kanama olabileceği için kendine bri takım daha pijama koyabilirsin birde imm yanına ayna, allık, rimel falan da koysan nasıl olur :)
Bende hep normal istyrm canım öyle çok zyf deglm ama gobegm o kadar küçük ki giren 4 5 aylık saniyo kilosunda sorun yok Allahtan inşallah hepimizin doğumu normal ve kolay olur
Amin inşallah her gün düşüne düşüne bi hal oldmKarın içi boşluğun geniş demekki canım daha güzel. Inşallah canım hepimize normal ve kolay doğumlar yaşatsin Rabbim
Bırak tekmelesin yaaa, bende uzanır uzanmaz başlıyor Allahımmm ne güzel bir duygudur buuu..hala bilgisayarın başında çalışıyorum gözlerim iptal
karnııııımm çok aç, aklım mutfakta buzdolabının içinde, tatlı tuzlu ekşi ne varsa orda
oğlum yine sola yaslanmış itekliyor, uyuuuuuuuuumaaaaaaaak istiyoruuuummmm artık
Mandalina iyi gidiyor ağzım kuruyor gece kalkıp mandalina yiyorum.yoğurtta bi seçenekmisBırak tekmelesin yaaa, bende uzanır uzanmaz başlıyor Allahımmm ne güzel bir duygudur buuu..
Bu arada ben kendine mandalina ve meyveli yoğurt getirdimm sanada tavsiye ederim
Canim benim cevresi morarmis gibi oyle ince cizgi falan yok ama gobek deliginun hassaslastigini okumustum ondandir heraldegöbek deliği, vajinal bölge ve göğüs uçu renk değiştirebiliyor
vajinal bölge ve göğüs ucu renk değiştirdi, göbek deliğimde hafif kahvemsi bi ton aldı
silik bir kahve ince bir cizgide göbeğimden aşağı iniyor sanırsam
Yoğurtsuz hayat düşünemiyorum yaa.. Çocukluğumdada çok yermişim :) umarım oğluşumda sever..Mandalina iyi gidiyor ağzım kuruyor gece kalkıp mandalina yiyorum.yoğurtta bi seçenekmis
Sevgili anneler biberon ve pompa nasıl temizlenecek ilk kullanım için. Biberon kaynatılıyor peki diğeri?
Amin inşallah her gün düşüne düşüne bi hal oldm
Mandalina iyi gidiyor ağzım kuruyor gece kalkıp mandalina yiyorum.yoğurtta bi seçenekmis
Canim benim cevresi morarmis gibi oyle ince cizgi falan yok ama gobek deliginun hassaslastigini okumustum ondandir heralde
Ben ttarçınlı süt yada kahvaltı gevreği yiyorum. Yoğurt ile de aram iyi ama gece canım tuzludan yana
himmm anladim canim. Buyuk ihtimalle hamilelikten dolayi
tarçınlı süt mü? Ne işe yarıyor canım . Özellikle bi sebebi var mı merak ettim faydalı biseyse bende accik tarçın atarım süte öyle içerim :)
Bana doktor kilo alma dedi.korka korka yiyorum bişey yerken.12 kilo alınca.Ben ttarçınlı süt yada kahvaltı gevreği yiyorum. Yoğurt ile de aram iyi ama gece canım tuzludan yana
himmm anladim canim. Buyuk ihtimalle hamilelikten dolayi
Yok cnm ferah tut içini.Daha yolun var.Artık gün kasilmaları,sancıları,sertlesmeleri olur.Ama gecicidirBugun saat 5ten beri gobegim neredeyse saatte bir sertlesti bi acayiplik var bu bebis niyeti bozmus olmasin
Canim unutma lütfen sor bende de 2 gündür oluyor ciddiye se bende hemen gidim.C
Canım benim var. Yarın doktora unutmazsam soracagim inşallah. Sola yatiyorum o yüzden sanırım. Bir de stres yapmaya basladim
Bende dinlenince geçiyor. Daha önce okumuştum oluyor diye hafta hafta hamilelikte. Ama genede devam ederse doktora sormamiz lazım.merhaba benimde oluyo arada canim oturyorum hemen dinlenince geçiyo
Evet ya cnm bende yeni ilaca başladım cuma günü soylemeseydin hiç aklıma gelmezdi belkide ondandir yan etkilerini okumak lazım.Cnm kalp çarpıntısı oluyo arada mide bulantısı da olmaya başladı ama ilaca basladm o yapiyo onu içmeden önce bsy yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?