2016 Şubat Anneleri

Kizlar dogum oncesi buyik temizlik yapacak misiniz ? Eger yapacaksaniz ne zaman yapacaksiniz şuan erken degil mi ben ocagin ilk haftasi yapayim diyorum ama nasil yapacaksam gozumde oyle buyuyor ki
Ben bu hafta sonu halilarimi yikatmaya vericem bi hafta onların gelmesi sürer. Sonra sağolsun öteki haftasonu da annemle bi abla temizlik yapacak .erken bnce ama nolur nolmaz bebek erken gelir diye yapcaz biz. Eşim evi pisletmesin diyede koltuklar ve halılara ortusericem sağolsun hiç dikkat etmez kendisi :/

Gerci her gece bu saatte yatip oglen kalkarsam hic birsey yapamam ya neyse
Eger uyuyorsan ne mutlu cnm uç gundur toplamda 5 saat ya uyudum yada uyumadim .sınır bozuldu artikmide yanmasından uyuyamiyorum yattigim anda safra suyu geliyor yukarı isyana bagladim bna dua edin nolur ya yeminle gözlerim çıkıyor yerinden

Bende ne kadar gec olursa o kadar iyi diye dusunuyorum ama birde dedigin gibi erken gelme ihtimali var.Benimde kucuk kizim var birseyler dokulup saciliyo muhakkak ortude kar etmiyo,temizlik kadar korumak da onemli Ne guzel yardim edenlerin varsa el elden yaparsiniz

Off o yanmayi bilirim insanin beynine kadar ulasiyor sanki.Yastigini yukseltmeyu denedin mi ? Insallah uyuyabilirsin uykusuzluk insanin tum dengesini bozuyor.Benim kiz masallah biraz uykucu o yuzden uyuyabiliyorum.O yattigi an uykum varsa hic bir ise bakmiyorum valla yoksa tersim donuyo

Anneme de kiyamiyorum ki çalışıyor kadın bi pazar günü var . gorumcem bna yakın oturuyo ama sağolsun bi defa demedi yardım edim diye . oysa hamile olmadan önce herseyine kosuyordum işi olduğu zmn çocuğuna bakiyordum amaann Allah bize sağlık sıhhat versin de kimseye muhtaç etmesin inşallah. Allah yardımcın olsun cnm birde minnak kizce varmış evde

En güzeli cnm kesinlikle fırsat bulduğun an uyu resmen zombi gibiyim :))) herşeyi denedim artık birşey kar etmiyo bna

Benim kendi annem vefat etti.Kv de yakin ama onlarinda hastane isi var.Kucuk gorumceme gel desem gelir ama o da fazla isten anlamaz,tirnagin varsa basini kasi demisler dedigin gibi sagligimiz yerinde olsunda bir sekilde hallolur Allah muhtac etmesin.

En güzeli cnm kesinlikle fırsat bulduğun an uyu resmen zombi gibiyim :))) herşeyi denedim artık birşey kar etmiyo bna

Ben de gece uyuyamiyorum gunlerdir, aslında sırt ağrısı dışında şikayetim yok ama bir türlü dalamiyorum sabah 7 8'e kadar,haftaya kontrolüm var inşallah unutmam da sorarım,.

Geçmiş sayfaları okudum da arkadaşlar epidural doğumdan bahsetmiş, ama benim doktorun kesinlikle karşı çıktı herşeyin normal olanı güzel diye,gerçekten bir zararı var mi acaba,yoksa doktor mu abartti

Uyandım ki sanki açlıktan ölüyorum karnımın zil çalıyor koştum mutfağa süt içtim muz yedim. Kemiklerim felaket ağırıyor yine bazı geceler çok zor geçiyor

Kizlar dogum oncesi buyik temizlik yapacak misiniz ? Eger yapacaksaniz ne zaman yapacaksiniz şuan erken degil mi ben ocagin ilk haftasi yapayim diyorum ama nasil yapacaksam gozumde oyle buyuyor ki
Canım ben camları yavaş yavaş siliyorum keyfime göre günde 2 oda falan.. sonra derin süpürüp silme işini ocak ayına bırakacagım.
Yastıklarını olabildiğince yükselt canım o zaman mide suyun geri gelmiyor
Eski zaman olsa tamam ama canım şimdi hiçbir zararı yok. Ben 5 sene önce yaptım ama epidural degil spinal doğum.. ikisi arasında farklar var. Normal ddoğumda epidural oluyor ama sezeryanda spinalde olabiliyor. Benim gittiğim hastanede o zaman sadece spinal vardı. Çok rahat geçti. Bel ağrım hiç olmadı başağrısıda azdı. Kesinlikle tavsiye ederm . Çünkü narkozlu doğumlarda narkoz bebege geçiyor. Çocuk ilk gün kendi yemiş gibi narkozlu oluyor. Ama spinal ve epiduralda öocuğa kesinlikle geçmiyormuş ve herşeyide görüyorsun normal gibi yaşıyorsun. Bebegin çıkınca sana gösteriyorlar koklayabiliyorsun. spinal ve epidural farkı fotoda var canım

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-14-06-25-41.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 135
Son düzenleme:
Epidural.de bildigim kadariyla omurilige igne vuruyorlar igne vurulacagi sirada kendimizi kassak kipirdasak yanlis yere denk gelse felc riski var diye biliyorum ams saglikci bi ark vardi o daha dogrusunu soyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…