- 22 Ocak 2013
- 30
- 43
- 288
Bebek caddesinde daha uygun fiyatları ama aradığın model var mıdır bilmiyorum. Oraya da bak istersen.Ayy sagolun kizlar butikbebede hemen hemen tum markalar var.aziz bebede var ama model olarak bebitoflari begenmistim fiyatlari 70 80 arasi..siz kaca aldnz.gayet uygun dimi 10lu parca..oglumu uyutiim bakicam .sonunda kizima biseyler alabilecegim cok sukur
Hiçbirini düşünme.hepsi hallolur.1- yatağımız hala yok ve muallaktayız
2- hangi hastahanede doğum yapacağım belli değil, bu gidişle devlete kalıcam
3- bugün halsızlık ve mutsuzluk bir arada
4- kocamı iki kaşının arasında sebebsiz vurasım var
5- çok yoruldum pc başında photoshop yapmaktan artık kafam almıyor
Herkes aynı şeyi diyor valla inşallah değişir biraz uslanir biraz uslu olsa alcam dışarı cikcam alış veriş yapcam ama yok nerdeee birde onun peşinden koşar sonra soluğu hastane de alırım valla.. O yüzden oturuyorum bütün gün evde.. :)
Benimde aynı canım devamlı birşeyler yemek istiyorum. Uykusuzlukla ilgili problemim yok çok şükür :) ama ara sıra adet sancısı veya kasığım da gerilme kasılıyormuş gibi yaşıyorum dünde karnımın sağ tarafı sancılandı ama sırt üstü yatınca geçti normalde yatılmaması lazım ama öyle geçince tam pozisyonumu değiştirdim sonra :) insAn o anki azıcık acıya bile dAyanamıyor birde normal istiyorum güvenip :) ay inşallah hepimize rabbim kolay doğum nasip eder ben özlemeye başladım hareketlerini daha net hissedince resmen içimizdeler şuan 2 büklüm :)
Evet burdada var epey model bakiyim baska ihtiyaclarimizda var burda varsa hepsini bu siteden alayimm.ay cok soru xsordum ama hastane cikisi 2 tane alicam ama ikiside 10lumu olsun bilemedim.digerini 5li 6li mi alsam nasil yaptiniz..3 yil once ogluma nasil ne aldim hic bilemiyorum iyimi :)Bebek caddesinde daha uygun fiyatları ama aradığın model var mıdır bilmiyorum. Oraya da bak istersen.
Bende atamadım bu kış geçen kışta annem buzluğundan verdi ama ne hikmetse tadı değişmişti konserve yaptım bi kerede o da berbat çıktı geçenlerde TAT marka aldım bakkalda denk gelince 2.50tl Geçen markette denk geldim 4.50 di şok oldum :) ama çok lezzetliydi tazesinden farkı yok o marka alablirsin :)
Hiçbirini düşünme.hepsi hallolur.
Canim dr dedigi onemli ona gore takip yapiyorlar normal adet tarihine gore dogum zamani var birde cocugun gelisimine bağli tahmini doğum tarihi hani geriden gelince ne oluyor bilmiyorum ama benim ilerde oldugu icin dr 15 gunde bir gelmemi soyledi son ayda daha da siklasir sanirim
1- yatağımız hala yok ve muallaktayız
2- hangi hastahanede doğum yapacağım belli değil, bu gidişle devlete kalıcam
3- bugün halsızlık ve mutsuzluk bir arada
4- kocamı iki kaşının arasında sebebsiz vurasım var
5- çok yoruldum pc başında photoshop yapmaktan artık kafam almıyor
Merhaba 1. Sayfada bakarken sizin le herseyinimizin tuttugunu farkettim :) yasimizz(30) son adet tarihi de 11 mayiss her ikiside tutuyooo dikkatimi cekti :)))ama sizin cinsiyet kiz degilmi ? Cin takviminde banada 30 yasinda mayis ayinda hamile kalinca kiz diodu erkek cikti bizimkiiiBende sizinle ayniyim aksilik olmazsa bizde subatin 10u gibi oluruz herhalde ...henuz gun vermedi
huzurunmeraklisi
Kafana takma biz kadinlar daha detayli dusunuyoruz erkekler daha rahatBenim esimde gerekli bisuru sey eksik die siraladim gecen gitmis ennn lazimmis gibi oyuncak almis yani tamam guzel de listedeki en son seyyy ooooo.. diger onemlileri sayiyorum hallederizzzz dio :)
4. De hem fikiriz..
4. De hem fikiriz..
Ben memnunum :) anlayışlı sakin düşünceli :) titiz biraz düzenlidir.Bu arada kova erkeği nasıl. Benim bebeklerimin ikisi de erkek.
Canım normal istemesen bile hemen almazlar beklerler.Bana da 14 u olur istersen diyor da ben istemedim sevgililer günü diye yazik çocuğa kendi özel günü olsun
Tahminimce 10una kadar alir ben normale cesaret edemezsem
İyi canım sevindim. Ayrıca nişan gelse bile doğumun hemen olacagı kesin degil.dr. aradım ağrı yoksa gelmene gerekte yok dedi. açık renk olmadığı sürece problem yokmuş. 24 saat içinde doğurursam haber veririmAyyyy Allah korusunnnn
huzurunmeraklisi kızlar madde 4'ü kaldırın bakayım
Gelecek günleri düşünün , örgütleyin çocunuzu şimdidenböyle tatmin olun, etraf kanlanacak falan püff zor iş
Hahhaha o yok işteAdam hazırlıklı bi de diyor ki
sen bakacaksin buyuteceksin butun gun.emek vereceksin ugrasacaksin ama o en cok beni sevecek, çünkü sen hep yapma etme diyeceksin ben isten gelicem yarım saat oynicam ona bagirmicam o hep baba baba diyecek
Evet son adet tarihimiz 11 mayis..doktordada 15 subat cikiyo ama bu cetvelde 18 subat neden bilmiyorumkarincam
Benimde ilk i erkek :) kismett hayirlisi 2 erkek annesi olacagim ins :) sizin son adet 11 mayis degilmi?? Benim son dogum tarihi 15 subat dio sizde 18 nie acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?