2016 Şubat Anneleri

Bebek caddesinde daha uygun fiyatları ama aradığın model var mıdır bilmiyorum. Oraya da bak istersen.

Hiçbirini düşünme.hepsi hallolur.

Çocuk olunca öyle canım, gerçi bende çocuk yok ona rağmen cikasim yok dışarı :) kardeş gelince uslanır inşallah genellikle öyle oluyor :)

İnşallah canım amin. Gerçekten bazen banada şaka gibi geliyor minicik bi canlı karnimda tepinip duruyor canımız yanıyor tabi ama hepimizinde hoşuna gidiyor aslinda :) bende normalden yanayım bakalm hakkımızda hayırlısı canım :)

Bebek caddesinde daha uygun fiyatları ama aradığın model var mıdır bilmiyorum. Oraya da bak istersen.
Evet burdada var epey model bakiyim baska ihtiyaclarimizda var burda varsa hepsini bu siteden alayimm.ay cok soru xsordum ama hastane cikisi 2 tane alicam ama ikiside 10lumu olsun bilemedim.digerini 5li 6li mi alsam nasil yaptiniz..3 yil once ogluma nasil ne aldim hic bilemiyorum iyimi :)

Tsk lerr TAT alayim o zaman :)

Hakkımızda hayırlısı cnm bebeklerimiz için hangisi iyiyse o olsun yeter..yoksa ha 1 hafta önde göstermiş ha 1 hafta geride :) ben sadece o 4 gün önde olması benim için daha çabuk kavuşmak demekti o yüzden üzüldüm. Ama anladm ki bunun bi önemi yok yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz :)

huzurunmeraklisi
Kafana takma biz kadinlar daha detayli dusunuyoruz erkekler daha rahat Benim esimde gerekli bisuru sey eksik die siraladim gecen gitmis ennn lazimmis gibi oyuncak almis yani tamam guzel de listedeki en son seyyy ooooo.. diger onemlileri sayiyorum hallederizzzz dio :)

4. De hem fikiriz..

Bende sizinle ayniyim aksilik olmazsa bizde subatin 10u gibi oluruz herhalde ...henuz gun vermedi
Merhaba 1. Sayfada bakarken sizin le herseyinimizin tuttugunu farkettim :) yasimizz(30) son adet tarihi de 11 mayiss her ikiside tutuyooo dikkatimi cekti :)))ama sizin cinsiyet kiz degilmi ? Cin takviminde banada 30 yasinda mayis ayinda hamile kalinca kiz diodu erkek cikti bizimkiii

liste çıkarttım zorla, hepsini de tamamladım ve çoğunu da annem almış yanında da üzerini çiiziyorum
ben aldım, annem aldı şeklinde aaa iyi tamam dedi, eksikler var diyorum bakarız bi ara diyor
geldik 8ci aya ne zaman bakacaksa, alışverişi geçtim hastahane işini halletse kafi ona da pek sıcak bakmıyor pislik

4. De hem fikiriz..

valla çok pis bakıyorum su an ona, gene ne oldu diyip duruyor bişy yok diyorum ama vurabilirim

Son düzenleme:
T three cin takvimi yalan oldu desenize.kismet biraz da..ilki erkekti benim bide kizimiz olacak insallah..baska bebis varmi ilk mi sizin

Bu arada kova erkeği nasıl. Benim bebeklerimin ikisi de erkek.
Ben memnunum :) anlayışlı sakin düşünceli :) titiz biraz düzenlidir. oğlumun kova olmasıda mutlu eder beni
Bana da 14 u olur istersen diyor da ben istemedim sevgililer günü diye yazik çocuğa kendi özel günü olsun
Tahminimce 10una kadar alir ben normale cesaret edemezsem
Canım normal istemesen bile hemen almazlar beklerler.
dr. aradım ağrı yoksa gelmene gerekte yok dedi. açık renk olmadığı sürece problem yokmuş. 24 saat içinde doğurursam haber veririm Ayyyy Allah korusunnnn
İyi canım sevindim. Ayrıca nişan gelse bile doğumun hemen olacagı kesin degil. telaşlanma sen

karincam
Benimde ilk i erkek :) kismett hayirlisi 2 erkek annesi olacagim ins :) sizin son adet 11 mayis degilmi?? Benim son dogum tarihi 15 subat dio sizde 18 nie acaba

huzurunmeraklisi kızlar madde 4'ü kaldırın bakayım
Gelecek günleri düşünün , örgütleyin çocunuzu şimdiden böyle tatmin olun, etraf kanlanacak falan püff zor iş

Adam hazırlıklı bi de diyor ki
sen bakacaksin buyuteceksin butun gun.emek vereceksin ugrasacaksin ama o en cok beni sevecek, çünkü sen hep yapma etme diyeceksin ben isten gelicem yarım saat oynicam ona bagirmicam o hep baba baba diyecek

Hahhaha o yok işte
Öyle sanıyorlar. Ama annem bize öyle duygu sömürüsü yapardı ki babamı boğasımız gelirdi
Hele erkek olacaksa bak gör aradaki aşkı :)

karincam
Benimde ilk i erkek :) kismett hayirlisi 2 erkek annesi olacagim ins :) sizin son adet 11 mayis degilmi?? Benim son dogum tarihi 15 subat dio sizde 18 nie acaba
Evet son adet tarihimiz 11 mayis..doktordada 15 subat cikiyo ama bu cetvelde 18 subat neden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…