2016 Şubat Anneleri

yani yavaş olup dikkat edildiği sürece birşey olmaz gibi geliyor bana ama doktorada danışmak en iyisi tabi ...
buraya ailenin yanına mı geliyorsun
Evet önce bi eşimin ailesini ziyaret edicem Kayseri'ye sonra kendi aileme geçicem istanbula sonra eşim gelecek gene kayseri son durak istanbul. Sonra gene bura benim yaz baya yolculuk dolu umarım tehlike biterde...

Evet önce bi eşimin ailesini ziyaret edicem Kayseri'ye sonra kendi aileme geçicem istanbula sonra eşim gelecek gene kayseri son durak istanbul. Sonra gene bura benim yaz baya yolculuk dolu umarım tehlike biterde...
senin bayağı yoğun bi yaz bekliyor anlaşılan çoook dikkat et canım zaten yeterince yorulacaksın yolculuklarda birde gittiğin yerlerde kendini yormamaya özen göster ki dengeyi bulasın. dahada ilk ayların ,
yurtdışında nerede yaşıyorsunuz

Doktorun kanina goremi verdi igneyi hapi hence Birakmayin bu igneler ve haplar okadar onemliymiski saatini bile sasirmaman gerekiyomus ben elimden geldigikadar dikkat ediyorum siz sabahmi aksammi kullanniyorsunuz

Kızlar bende birazdan doktora gideceğim kalp atışlarını duyabiliriz inşallah dualarınızı eksik etmeyin benden de
adre sorarım doktora değerleri de

tehlikeli gördü demekki sizde canım. yada daha önceki düşükten dolayı belki tedbir amaçlı demiştir. Allaha emanet bebeklerimiz ama sen yinede çok dikaktli ol inşAllah
canım cok dusuk var ya bızde ondan dırek yasakladı ama bız yum donemınde yaptık bıraktık bıdaha yapmadık zaten cunku benım rahımagzı yetmezlıgı degılmıs enfeksıyondan acılıyormusum o yuzden bız korkumuzdan yum gununde yaptık bıraktık yanı kısmet bıraz

Bırakmasamıydın aspirini olmadı bi daha başlarsın..bide kanun çok cıvıklaşması da problem mi acaba
bılmıom kı sımdı akşam 5 ten sonra getır bana sonucları dedı göturcem hemen bı baksın bakalım ne dıyecek dıger hersey normal çıktı zaten bı onlar sınırın az ustunde cıktı

Doktorun kanina goremi verdi igneyi hapi hence Birakmayin bu igneler ve haplar okadar onemliymiski saatini bile sasirmaman gerekiyomus ben elimden geldigikadar dikkat ediyorum siz sabahmi aksammi kullanniyorsunuz
iğneyı akşam 11 de vuruyorum ben aspırını bıraktım

iğneyı akşam 11 de vuruyorum ben aspırını bıraktım

Ben igneignekullandim zaman sabahlari kullanmam gerektigini soylemisti doktorum her sabah ayni waste demisti oglumda simdiki hamileligimde sadece hap iciyorum yine sabah ic dedi

hmm anladımc anım aslında bendede bi ara sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyordu ama inşAllah bir sorun olmaz inşAllah. bana rahim ağzı kapalı dedi doktor ekrana bakarken. o iyi birşey herhalde değil mi

Ben igneignekullandim zaman sabahlari kullanmam gerektigini soylemisti doktorum her sabah ayni waste demisti oglumda simdiki hamileligimde sadece hap iciyorum yine sabah ic dedi
hımm bakalım su sonuclara gore ne dıyecekler

hmm anladımc anım aslında bendede bi ara sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyordu ama inşAllah bir sorun olmaz inşAllah. bana rahim ağzı kapalı dedi doktor ekrana bakarken. o iyi birşey herhalde değil mi
ewet kapalı olmalı su an benımkı de kapalı 4 cm ıyı gayet

dün 5+4 te kesemizi gördük çok sükür 7 mm imiş.haftaya da kalp atışı için çağırdı.Antalya da yaşayan varmı aranızda iyi bir doktor arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…