2016 Şubat Anneleri

59, post: 41412407, member: 684538"]kızlar alttan muayene tehlikelimidir ya 5+3 deyim bugün karından gözükür inş. alttan istemiyorum[/QUOTE]
Ben oglumda

canim ben oglum da 3 ay boyunca hep alttan muayene oldum bi sakincasi yok oda dusuk tehlikem oldugu halde bu hamileligimde ayni iki kere kontrole gittim ikiside altan bakildi

yok gebelık sonlanınca bıraktım benım gebelıkte cıkıyo doıger zamanlarda 1.5 falan cıkıo
anladım çok sağol canım verdiğin bilgiler için. Benim de belki gebelikten dolayı çıkmıştır en son tahlili geçen yıl yaptırmıştım bi sorun yoktu

anladım çok sağol canım verdiğin bilgiler için. Benim de belki gebelikten dolayı çıkmıştır en son tahlili geçen yıl yaptırmıştım bi sorun yoktu
muhtemelen gebelıktendır cnm ama hemen dusuyo yanı merak etme

Canim alttan muayene ile bide kan pıhtılaşma için tahlil istedi yaptirdik sonucuna göre iğne başlatacak dr
Bu pıhtılaşma ne gibi belirtilere göre istedi bide çabuk çıkıyor mu bu test sonucu sanırım tr de bende yaptıracağım nerede yaptırıyorsun istanbulda mı...

Kızlar bu dua listesi için özelden bir gönüllü arkadaşa mesaj atsak isimleri oda liste yapıp herkese mesaj atsa olur mu ben çok iyi değilim maalesef böyle şeylerde var mı gönüllü

yaa iyi etmişsin sormuşsun. biz 6+1iz şimdiye kadar kesmedik ilişkiyi ama dikaktli olalım o zaman :)
orucuda herkes aynı şeyi söylüyor sanırım tutamayacağım bende
Benimde şu an ilişki yasak.. Çünki kanama oldu..ama bi sıkıntı yoksa doktorlar öneriyor bile annede mutluluk hormonu salgılatıp bebeğide olumlu etkiliyor diye duymuştum

anladım canım. doğru tabi biz dayanırız belki ama bebek dayanamaz sonuçta. neyse artık bu sene başka ibadetler ile dolduracağız günlerimizi inşAllah

Benimde şu an ilişki yasak.. Çünki kanama oldu..ama bi sıkıntı yoksa doktorlar öneriyor bile annede mutluluk hormonu salgılatıp bebeğide olumlu etkiliyor diye duymuştum
aa iyiymiş o zaman :=) biz kesmemiştik ama budnan sonrası için dikkatli oluruz daha fazla

Kalp atışını alan arkadaşlar doktor bebeği gördükten sonra hangi tahlilleri istediler sizden?
birsürü test istemiş ama hiçbirini anladım kan ve idrar la ilgili testler hepsi anladığım kadarıyle birde diş muayenesi istemiş benden

aa iyiymiş o zaman :=) biz kesmemiştik ama budnan sonrası için dikkatli oluruz daha fazla
Canım doktora sormak lazım mesela benim doktor çok rahat.. Ama tr deki doktorum tedbir Amaçlı ilişkiden sakının yazdı zaten bi hafta sonra ayrılıyoruz
Ben tr ye geliyorum oda bayrama yakın gelecek
O zamana bakalım ne olacak...

yani yavaş olup dikkat edildiği sürece birşey olmaz gibi geliyor bana ama doktorada danışmak en iyisi tabi ...
buraya ailenin yanına mı geliyorsun

bırazdan sorucam druma ıgne yapıorum ama yetmemıs mı acaba
Bu pıhtılaşma ile ilgili mi bi değer acaba.. Inş bi sıkıntı olmamıştır gönlünü ferah tutmaya çalış arkadaşım... Bende şu an şu ğohtılaşmadan korkuyorum burdaki doktor çok tatlı gülümseyip sadece hiç merak etme diyor ama sen gel gör beni
Genede limonata falan içiyorum şimdi hamilelerde kan zaten koyulaşıyormuş

bana drum hem aspırın hem clexane verdı ben fazla gelır dıye aspırını bıraktım bakalım ne dıyecek bu drum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…