- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Kızlar doğumdan sonra nasıl korunma yöntemi düşünüyorsunuz. Emzirmişte olacagız ben spiral istemiyorum. Hap içinde malum günümüzün düzene girmesi aylar alıyor kimisinin yani zaman alacağı için kullanamayacagız sanırım. Emziriyorda olunca.. Nasıl çözülebilir bu durum ? tecrübeli annelerimiz var mı bu konu da bilgi sahibi olan?
Canım evlilik cüzdanı neden gerekli ki illa isteniyor mu hiç bilmiyordum bide bebişin ebeye verilecek kıyafetleri için hurç hiç aklıma gelmemişti valize koymaya ikimizede aldım ama bitanr daha alayım hurç
Canım bana msj atar misin? İncelemek isterim :)
instagram hesabi gulcemsen bana yaptiklarini koymadi ama size foto atar benide ekleyebilirsinz bende atarim foto seda_kaltusolur cnm
Bizde geri cekilme yontemiyle devam etmeyi dusunuyoruz cok nadir prezervatf kullanirizBiz 2 yıl geri çekme yöntemiyle korunduk cnm bebiş de isteyince oldueşim kendine çok güveniyor
Sordum az önce gene öyle devam ederiz dedi
Canım evlilik cüzdanı internette baktığım bloglarda hastane çantası listelerinde vardı ben de tam bilmiyorum gerekli olur diye koydum:)
Valizdekiler hep birbirine giriyomuş hurç olmazsa ben de bu yüzden ayrı ayrı yerleştirdim
Prezervatifi sevmedi eşimBizde geri cekilme yontemiyle devam etmeyi dusunuyoruz cok nadir prezervatf kullaniriz
Aynen bendede balayında ve sonrasında hem yanma hem kaşıntı yaptı tahriş etti oyüzden dedim at çöpe gitsinPrezervatifi sevmedi eşimaffedersin ama et ete değecekmiş naylon gibi diyo ayy çok utandım bi de bende yanma yaptı galiba balayında alerji oldum daha da denemedik:)
Bnmkide sevmiyo ama cok nadir sonlandirmak icin kullaniyoruz ayyy bende utandm neyse kapatalim konuyu :)Prezervatifi sevmedi eşimaffedersin ama et ete değecekmiş naylon gibi diyo ayy çok utandım bi de bende yanma yaptı galiba balayında alerji oldum daha da denemedik:)
Kızlar odamız geldi inşallah kızımda sağsalim doğar
Tesekkur ederim canim amin insallahSağlıklı günlerde huzurla kullansın inşallah canım çok güzel olmuş maşallah
Bende sevmiyorum açıkcası naylon gibi gerçekten hemde sendeki gibi yanma yapıyo bende canım. 2014 eylülde evlendik nisana kadar hap kullandım hiç bi yan etkisini görmeden kilo alımı vs sonra ara verilmesi bünyeyi kendine getirirmiş diye işte ara verdim ah kafam onda bi ay geri çekildi eşim ama bi sefer çekilmedi adetimden hemen sonraydı o da bişe olmaz dedi ama oldu :) bu bebişime kaldım hamile bi 3 sene düşünmüyodum ama 1 bucuk sene sonra anne olmuş olucam artık kısmet :) geri çekilmeyi de eşim istemiyo artık bi prezarvatif bi geri çekilme geçinip gidicez emzirme dönemi geçene kadar sonra yasmine başlarım tekrar :) hayatın gerçekleri malesef ama eşin iyi dayanmış bizimki sabredemezdi o kadar zamanPrezervatifi sevmedi eşimaffedersin ama et ete değecekmiş naylon gibi diyo ayy çok utandım bi de bende yanma yaptı galiba balayında alerji oldum daha da denemedik:)
canım bende de oluyor ara sıra benim hemen vajinanın üstü yanma çok oluyor ama orda bir ara sivilce çıktı patladı kanadı arada yine kanıyor ve morarmış gibi kocaman bir sivilce 2-3 güne bir yanma oluyor sivilcedenmi başka bişimi bilmiyorumKızlar ya karnımın alt tarafı vajinamın üstü bazen de kasıklarım sızlıyor yani yanmış gibi sanki öyle ince bir sızı yaşayan var mı?
Kasiklarda ağrı oluyor benimde ara ara ama niye bende bilmiyorum cnmKızlar ya karnımın alt tarafı vajinamın üstü bazen de kasıklarım sızlıyor yani yanmış gibi sanki öyle ince bir sızı yaşayan var mı?
Ay benimki resmen yanmış gibi sızlıyorKasiklarda ağrı oluyor benimde ara ara ama niye bende bilmiyorum cnm
Ben normalde sutyensiz yatardim evde dolasirdim ne zaman hamile kaldim hic cikarmadim sarkmasinlar die bakalim dogumdan snra ne olacak.sen sutyen tak yine toparlanirlarYa kızlar ben artık göğüslerimi hiç beğenmiyorumAllah eksikliğini göstermesin, şükürsüzlük etmeyeyim ama cıvıklaştı, yumuşadı, sarktı
Zaten evde 7 aydır hiç sütyen takmıyorum rahat edemediğim için, sadece gündüz işe giderken takıyorum, o da balensiz, salaş ve rahat sütyenler, demek ki ondan böyle oldu, çok üzüldüm bugün inceleyince
Eşim de farketmiş
Aynii benn.asil emzirip memeden kesince daha cok porsuyor..benim oyle oldu bi muddet taktim kafaya esim sagolsun yok oylede guzel boylede guzel desede bayan icin baya bildigin güvensizlik olusturutor..insallah sizin oyle olmaz..benim ikinci gebelik bu artik gogusler hep vicik vicik olacak eski haline donmez umudum yok ;(( zaten bi muddet hissiyatsiz oluyolar emzirirken hatta sonrasindaYa kızlar ben artık göğüslerimi hiç beğenmiyorumAllah eksikliğini göstermesin, şükürsüzlük etmeyeyim ama cıvıklaştı, yumuşadı, sarktı
Zaten evde 7 aydır hiç sütyen takmıyorum rahat edemediğim için, sadece gündüz işe giderken takıyorum, o da balensiz, salaş ve rahat sütyenler, demek ki ondan böyle oldu, çok üzüldüm bugün inceleyince
Eşim de farketmiş
English home da vardi canm gecen gordum diye hatirliyorum bi bak istersen.Selam hanımlar. Beşik için sadece korumasını satan bi marka varmi bildiginiz. Uyku seti almiycaz ama set dışında tek korumalığı da bulamadım. Veya siparişle yapan bi site de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?