2016 Şubat Anneleri

Ah ah daha bebek emmedi bile asıl olay o zaman başlıyacak, ama çözümü var bir kaç egzersize bakar, südyenle filan düzelmez, belki daha az sarkar ama asla önlemeyeceği kesin..

Bende herhlade ocak başı gibi hazirlarim yavaş yavaş çantamı..ama benim öyle kabin tarzi cekcekli bavulum yok..var ama büyüklerden diğerleri de hep spor çanta..ne yapcam yaa??almak

Bende herhlade ocak başı gibi hazirlarim yavaş yavaş çantamı..ama benim öyle kabin tarzi cekcekli bavulum yok..var ama büyüklerden diğerleri de hep spor çanta..ne yapcam yaa??almak

benimde yok hep büyükler annem verecek o vermeyeseydi, ,2 çanta hazırlayacaktım biri bebek için biri benim için
canım varsa 2 cantan o şekilde yapabilirsin

12 saat sutyen takmak 12 saat takmamak gerekiyormus sarkmasini onluyormus ama ben de eve geldigim gibi aninda cikariyorum merak etmeyin emzirme doneminde kocaman dolgun goguslere sahip olacaksiniz

benimde yok hep büyükler annem verecek o vermeyeseydi, ,2 çanta hazırlayacaktım biri bebek için biri benim için
canım varsa 2 cantan o şekilde yapabilirsin

Annemler İstanbul da ben İzmir deyim..isteyemem cnk annemin doğum zamanı bile geleceği meçhul kayinvaldem gelecek ama onda da yok biliyorum.. bir tane kahvrenegi bir cantam var deri en kötü onu yapcam ne yapalım ucuza bulursam alırım yoksa boşver ne yapalım.. :))

Tekerlekli bavullarin kendisi agir oluyor zaten. Nasilsa bi sekilde aracla gideceksiniz az yer kaplayan spor cantalar daha iyi olur zaten. Ben ozellikle bebekler ve kendim icin ayri canta hazirlicam bavul kilik kiyafet olaylariyla baskalari ilgileneceginden bulmalari daha kolay olacak sekilde hazirlicam. Bebislerin hastanede ilk giyeceklerini ayri ayri posetlicem en uste koycam benim de giyeceklerim en ustte olacak yedekler asagiya gelecek bebislerin giyeceklerini de sirayla koymak daha iyi olur hemsirelere kolaylik olur en uste ilk giyeceklerini denk getirmek gerek

12 saat sutyen takmak 12 saat takmamak gerekiyormus sarkmasini onluyormus ama ben de eve geldigim gibi aninda cikariyorum merak etmeyin emzirme doneminde kocaman dolgun goguslere sahip olacaksiniz
Ayy keşke :) inş öyle olur, bakalımm..

Bizde 2013 Eylül de evlendik :) 7-8 ay kadar hap kullandm. Sonra bıraktım. Geri çekilme yöntemiyle uzun bi süre geçti. Taki eşim bebek te bebek diye tutturana kadar :) bende bi 3 yıl kadr düşünmüyordum. Önlisans 2. Sınıftayım uzaktan eğitimle okuyorum. En azından okulum bitmiş olurduu ama kısmet hemen olacağını tahmin edemiyodum, etrafimda hep aylarca uğraşanlar var çünkü. Kırkım çıktıktan 2 sonra hastaneye gidicem spiral için. Eğitimdeki ebe bayan öyle demişti bize. Kırkınız çıksın ilişkiye girmeden gelin demişti. Spiral bi sorun yaratır mi ki acep?

Benimkilerde öyle canım :/ geçer inşallah ya çünkü böyle derisi sarkık ve incecik gibi. Eskiden diri diri duruyorken şimdi pörsük pörsük kötü oluyorum ya hep böyle gitmez inşallah

Kaderimiz aynıymış canım :) benimde eşim istiyordu o yüzden o tek sefere çekilmedi bende adetten sonraydı diye bişe olmaz dedim ama nerden bilebilirdim :) bence spiral düşünme sonuçta onunda korunma derecesi farksız diğerlerine göre biraz daha rahat gelsede kayma durumu var alerjin olarbilir düşebilir yapışabilir eşin alerji olabilir vs vs ve kaydıgında haberin olmuyo yine hamile kalabilirsin. Hoş rabbim verdimi hertürlü de veriyor bunu bu bebegimde anladım ama sana kalmış tabi ki bana spiral soğuk geliyo. Emzirme sürecin bitene kadar diğer yolları deneyebilirsiniz :)

Aynen cnm spiral güvenli değil arkadaşım taktırdı ama yine hamile kaldı.

Aslında spiral taktirip tekrar geri çekilme yöntemiyle korunmayı düşünüyordum. Spiral Takıldıktan bi süre sonra kayma vs var mı diye kontrol ettirmeyi düşünüyorum canım. Herkeste durmuyormuş onu bende duydum. Bi kuzenim bu yöntemi uyguluyor diye bende böyle düşündüm. Ama bakıcam yinede. Belki hap ta kullanabilirim. Allah korusun yine tek sefer kurbanı olmayalım önlem alalım

Bnde iki tane sırt çantası yaptım herşey sigdi içine pembe olan bana siyah olan oglusuma :)

Canım hapta kullanamazsın eğer emzirirsen sütü etkiliyor çünkü :) ama spirali taktıktan sonra eminim bakımıyla uğraşmak zor gelecek bebek varken birde taktırmanın anlamı kalmıyo Kayma sonradan da oluşabilir çünkü hani vücudun yabancı cisim taşımasındansa dediğim gibi emzrme sürecin bitene kadar eşin korunabilir yanma durumunda arada bir geri çekilebilir. emzirmezsen zaten ilaç kullanırsın ben böyle düşünüyorum şahsen çünkü az önce de yazdıgım gibi iğnelerde adet gecikmesi veya hiç görememe durumu yaratıyor. bünyemin dengesini alt üst etmek istemiyorum. Geriyede başka yöntem kalmıyo :)

kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben seviniyordum 6 kilo aldım diye herkes simdiden sonra alırsın diyor.. 12 kilo ile doğuma gitmek istiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…