2016 Şubat Anneleri

abooov. Ben şok :) eee bizimde işimiz amma zor yaa. Napalim artık dediğin gibi geriye başka bisey kalmiyo canım. Bi süre öyle idare ederiz. Ahh biz kadınlar ahhh

Kızlar, ben PCO luyum.. Yipratici ve mesakatli bir süreçten sonra Rabbim nasıp oldu evladımızi.. Şimdi konusu var ya bende dusunuyordum en başından. Bebekten sonra acaba bir düzelme olur mu bende.. Çünkü ilaçsız adet goremiyorum . ilaç kullanmak istemiyorum. Bakalım.. Dr uma sorcam bu konuyu önümüzde ki randevu da

kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben seviniyordum 6 kilo aldım diye herkes simdiden sonra alırsın diyor.. 12 kilo ile doğuma gitmek istiyordum

48 kiloydum canım gebe kalırken. 27. Haftaya kadar sadece 6 kilo aldım. Sadece 5 hafta içinde (27-32. Hafta arası) 5 kilo aldigimi öğrendim ve toplamda 11 kilo almışim şok oldum. Şimdi dikkat ediyorum. Beyaz ekmek,pilav,makarnadan uzak duruyorum. 15 kiloyla final yapmak istiyorum inşallah :)

sen ama zayıfmışşın hamile kaldıgında da maşallah. bende maximum 12 diyordum ama herkes son 2 ay 10 kilodan aşağı almazsın diyor ((

sen ama zayıfmışşın hamile kaldıgında da maşallah. bende maximum 12 diyordum ama herkes son 2 ay 10 kilodan aşağı almazsın diyor ((

Evet canım ama benim boy baya kısa o yüzden 48 i aşamamaya çalışıyordum :) son ay 10 kilo sanmıyorum yaa bence dikkat edersek. Sık sık ve az yersek, dengeli beslenirsek bu sıkıntı olmaz. Ama bi 4-5 kilo alabiliriz bence bebek kilo alışı hızlanıyor çünkü

kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben seviniyordum 6 kilo aldım diye herkes simdiden sonra alırsın diyor.. 12 kilo ile doğuma gitmek istiyordum

en çok korkanlardanım sanırım
şimdilik 7,5 kilodayım ama daha 2 ay var ve daha ne kadar alırım bilmiyorum
85 ile hamile kaldım ve hep 95 i geçmeme düşüncesindeyim ama zor gibi
100 ün adıda çok korkunç 25 - 30 kilo alanlar var benim benim 25 im 110 yapar

25 mi 30 mu

sülalesinde evli kız bolluğu olan biri olaraktan ortalama kiloları bu şekilde oldu hepsinin
acaba bende mi son aylarda alacağım korkusu var, çok dikkat etmeliyim
derkeeeenn mutfakta azcık peynir ekmek yedim

O zaman cok Dikkat et canım çünkü 25 30 az buz değil :) ama son birkaç haftamız kaldı, o kadar almazsın bence. Ayy bende acıktım ama çok hastayım canım domates çekti bi domates yedim ama yetmedi. Aç şekilde uyuyakalmakta istemiyorum bebişim için napsamkii bu saatte

Ben 68 le basladım 78 olmuşum bugun kontrolde... Kayla biter bilmiyorum hiçndikkat etmiyorum cunku :) catlak olmasın da zaten doğum sonu diyet bekliyo bizii
abooov. Ben şok :) eee bizimde işimiz amma zor yaa. Napalim artık dediğin gibi geriye başka bisey kalmiyo canım. Bi süre öyle idare ederiz. Ahh biz kadınlar ahhh
Aslında vazektomi yaptırıp eşleri kısırlaştıracan şaka bir yana bi aksilik olmazsa spiral düşünüyorum sizde cok soğuk bakmayın bence eşiniz prezervatif kullanmıyorsa çünkü geri çekmenin koruyuculuğu düşük.. E hap iğne de zaten hemen başlanmıyor ki başlandığı zamanda vücut dengesini etkiliyor uzun vadede.. E hemen cocuk düşünmediğime göre ve eşim prezervatifi kullanmak istemeyeceğine göre tek dileğim spiralin sıkıntı cıkarmaması ki öyle allerjiymiş felan cok cok nadir kayma durumu da genelde cok yada sıkıntılı dopum yapmış bayanlarda bilinçsiz kullanımla oluyor... Ağrı kanama artısıda genelde ilk 3_6 ayda görülebiliyor... Sonuç olarak ne cektik be bayanlar

Gece acikmalarina 1 bardak tarçınlı süt + 3 adet ceviz yiyorum ya da kucuk kase kadar kahvalti gevregi sut ve tarcin yiyorum tok tutuyor. Ama arada peynire aklim peynire gitmiyor dersem ayip

Ay valla hakikaten ne çektik bee ben en son prezervatif düşünmüştüm amaa eşimle konuştum prezervatif kullanmak istemiyor.hap düşünüyodum ama oda emzirirken kullanilamiyormus. İğne de olmaz. Mecbur kontrollü olarak spiral kullanicam sanırım. Egitimdeyken Ebe de spiral onermisti. Offf prezervatif olmayacaksa tek yol spiral napiiim başka yol yok

Gece acikmalarina 1 bardak tarçınlı süt + 3 adet ceviz yiyorum ya da kucuk kase kadar kahvalti gevregi sut ve tarcin yiyorum tok tutuyor. Ama arada peynire aklim peynire gitmiyor dersem ayip

Bende şu aralar tam tersi peynirden soğudum :/ Süt içmiştim akşam bidaha icesim yok napiim gidip bu sefer yoğurt ve bir dilim tam buğday ekmeğinden yiyim. Öğlende böyle yapmıştım. 2 3 tanede ceviz yedim mi tamamdır

Günaydın guzelllerrr. Bende gece AC uyumamak için yumurta ve ceviz yiyip yatiyirum, gece de uykunun bir vakti süt iciyorum yatagimim başında. Bubsabah eşime kahvaltı hazırladım. Kendime bir tost ekmeği yaptım. İmmmm nefis oldu vallah... Şimdi yataktayim, uykuyu bekliyorum. Ayrıca dışarısı buz gibi... Allah yardımcısı olsun, dışarıda kalanlara, garibana, yakacak odunu komuru olmayanlara. ve daha neler neler var.. Rabbim sen yardım et ne olur.

Ho ho hooo uyumayan gözlere selam olsunnn hayat tarzim uykusuzluk resmen şimdi kalkıp okula gtcem cooookkk uyudummm ya oy anam oyy. iki saat ya uyudum ya uyumadim ama rüyamda bebisim gobegimden parmaklarını uzatiyordu tam tuttum elimi sıktı aman Allahım o nasıl güzel bi histi yaa öyle de uyandım zaten .sıpa hayaliyle bile mutlu ediyor

7de çıkıyorum cnm biselerde yemeden cikmiyorum tansiyonun dusuyor hemen kötü oluyorum .sağol cnm günümüz güzel olsun inşallah bnm yerime de uyu :)sefan olsun
Dikkat et kendine canım. Allah kolaylık versin.. Tamamdır senin için uyiyacagim birazdan :* allah zihin açıklığı versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…