Canım hapta kullanamazsın eğer emzirirsen sütü etkiliyor çünkü :) ama spirali taktıktan sonra eminim bakımıyla uğraşmak zor gelecek bebek varken birde taktırmanın anlamı kalmıyo hani vücudun yabancı cisim taşımasındansa dediğim gibi emzrme sürecin bitene kadar eşin korunabilir yanma durumunda arada bir geri çekilebilir. emzirmezsen zaten ilaç kullanırsın ben böyle düşünüyorum şahsen çünkü az önce de yazdıgım gibi iğnelerde adet gecikmesi veya hiç görememe durumu yaratıyor. bünyemin dengesini alt üst etmek istemiyorum. Geriyede başka yöntem kalmıyo :)
kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben seviniyordum 6 kilo aldım diye herkes simdiden sonra alırsın diyor..12 kilo ile doğuma gitmek istiyordum
sen ama zayıfmışşın hamile kaldıgında da maşallah. bende maximum 12 diyordum ama herkes son 2 ay 10 kilodan aşağı almazsın diyor48 kiloydum canım gebe kalırken. 27. Haftaya kadar sadece 6 kilo aldım. Sadece 5 hafta içinde (27-32. Hafta arası) 5 kilo aldigimi öğrendim ve toplamda 11 kilo almışim şok oldum. Şimdi dikkat ediyorum. Beyaz ekmek,pilav,makarnadan uzak duruyorum. 15 kiloyla final yapmak istiyorum inşallah :)
sen ama zayıfmışşın hamile kaldıgında da maşallah. bende maximum 12 diyordum ama herkes son 2 ay 10 kilodan aşağı almazsın diyor((
kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben seviniyordum 6 kilo aldım diye herkes simdiden sonra alırsın diyor..12 kilo ile doğuma gitmek istiyordum
en çok korkanlardanım sanırım
şimdilik 7,5 kilodayım ama daha 2 ay var ve daha ne kadar alırım bilmiyorum
85 ile hamile kaldım ve hep 95 i geçmeme düşüncesindeyim ama zor gibi
100 ün adıda çok korkunç25 - 30 kilo alanlar var benim benim 25 im 110 yapar
25 mi 30 mu
sülalesinde evli kız bolluğu olan biri olaraktan ortalama kiloları bu şekilde oldu hepsinin
acaba bende mi son aylarda alacağım korkusu var, çok dikkat etmeliyim
derkeeeenn mutfakta azcık peynir ekmek yedim
Ben 68 le basladım 78 olmuşum bugun kontrolde... Kayla biter bilmiyorum hiçndikkat etmiyorum cunku :) catlak olmasın da zaten doğum sonu diyet bekliyo biziikızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben seviniyordum 6 kilo aldım diye herkes simdiden sonra alırsın diyor..12 kilo ile doğuma gitmek istiyordum
Aslında vazektomi yaptırıp eşleri kısırlaştıracanabooov. Ben şok :) eee bizimde işimiz amma zor yaa. Napalim artık dediğin gibi geriye başka bisey kalmiyo canım. Bi süre öyle idare ederiz. Ahh biz kadınlar ahhh
O zaman cok dikkat t et canım çünkü 25 az değil :) ama son birkaç haftamız kaldı, o kadar almazsın Ayy bende acıktım ama çok hastayım canım domates çekti bi domates yedim ama yetmedi. Aç şekilde uyuyakalmakta istemiyorum bebişim içinnapsamkii bu saatte
Ben 68 le basladım 78 olmuşum bugun kontrolde... Kayla biter bilmiyorum hiçndikkat etmiyorum cunku :) catlak olmasın da zaten doğum sonu diyet bekliyo bizii
Aslında vazektomi yaptırıp eşleri kısırlaştıracanşaka bir yana bi aksilik olmazsa spiral düşünüyorum sizde cok soğuk bakmayın bence eşiniz prezervatif kullanmıyorsa çünkü geri çekmenin koruyuculuğu düşük.. E hap iğne de zaten hemen başlanmıyor ki başlandığı zamanda vücut dengesini etkiliyor uzun vadede.. E hemen cocuk düşünmediğime göre ve eşim prezervatifi kullanmak istemeyeceğine göre tek dileğim spiralin sıkıntı cıkarmaması ki öyle allerjiymiş felan cok cok nadir kayma durumu da genelde cok yada sıkıntılı dopum yapmış bayanlarda bilinçsiz kullanımla oluyor... Ağrı kanama artısıda genelde ilk 3_6 ayda görülebiliyor... Sonuç olarak ne cektik be bayanlar
Gece acikmalarina 1 bardak tarçınlı süt + 3 adet ceviz yiyorum ya da kucuk kase kadar kahvalti gevregi sut ve tarcin yiyorum tok tutuyor. Ama arada peynire aklim peynire gitmiyor dersem ayip
Su an bende uyanigim uykum kacmis durumda kendiliyindenTek uyanık ben mi kaldımhastayım uyuyamıyorum
7de çıkıyorum cnm biselerde yemeden cikmiyorum tansiyonun dusuyor hemen kötü oluyorum .sağol cnm günümüz güzel olsun inşallah bnm yerime de uyu :)sefan olsunServisin var mi M melankoliaLover .. Bu saatte ise gidiceksin. Allah yardımcın olsun canim
Dikkat et kendine canım. Allah kolaylık versin.. Tamamdır senin için uyiyacagim birazdan :* allah zihin açıklığı versin :)7de çıkıyorum cnm biselerde yemeden cikmiyorum tansiyonun dusuyor hemen kötü oluyorum .sağol cnm günümüz güzel olsun inşallah bnm yerime de uyu :)sefan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?