- 28 Eylül 2015
- 5.411
- 15.255
- 248
Ya kızlar ben artık göğüslerimi hiç beğenmiyorumAllah eksikliğini göstermesin, şükürsüzlük etmeyeyim ama cıvıklaştı, yumuşadı, sarktı
Zaten evde 7 aydır hiç sütyen takmıyorum rahat edemediğim için, sadece gündüz işe giderken takıyorum, o da balensiz, salaş ve rahat sütyenler, demek ki ondan böyle oldu, çok üzüldüm bugün inceleyince
Eşim de farketmiş
en çok korkanlardanım sanırım
şimdilik 7,5 kilodayım ama daha 2 ay var ve daha ne kadar alırım bilmiyorum
85 ile hamile kaldım ve hep 95 i geçmeme düşüncesindeyim ama zor gibi
100 ün adıda çok korkunç25 - 30 kilo alanlar var benim benim 25 im 110 yapar
Canım evlilik cüzdanı neden gerekli ki illa isteniyor mu hiç bilmiyordum bide bebişin ebeye verilecek kıyafetleri için hurç hiç aklıma gelmemişti valize koymaya ikimizede aldım ama bitanr daha alayım hurç
arkadaşlar hepinize merhaba
ilk başlarda giriyordum fakat sonralarında giremedimson 2 haftadır biraz tansiyon yüksekliğim var sizlerde de oluyormu merak ettim. Hepimiz hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah :)
Günaydın annişler...
Gece uyumak hayal oldu bir çoğumuzaalıştırma evresi sanırım
Benim kuzen ilk gebeliğinde 38 kilo , ikinci gebeliğinde ise 35 kilo almıştı.kardeşi ise 28 kilo almıştı ama o çok çok zayıf olduğu için normal insana dönmüştü
şimdi ben nasıl korkmayayım kilo almaktan
ne o öyle uyku falan, kapandı o devir bize
35 kilo ve ben85+35 = 120 yapar Alllaahıııııımmmmmmmmmmm
100 ü geçmeyeyim noluurrrrrrr
Günaydın tüm anneler. Ben de uyuyup çok sık uyananlardanim bu gece. Bir saat sonra dersim var. Ama hala uykum varsağlık ocağına gidip idrara testi yenileyecegim eser miktarda protein çıkmıştı. Bugün bir arkadaşım normal yolla gelmeyen çocuğuna inşallah sezeryan ile kavuşacak. 40 haftayı geçti :) ve gelme belirtisi yok :) cocugyb kiloda 4 e doğru gidiyor :) doktor da sezeruanla alalım dedi. Heyecanla bekliyorum :)
Kizlar ben kilo indirdim bilmiyorum iki hafta once 67,5 kiloyludum kiloyum.. Ama eskisi kadar yiyemiyorum bebek mideme baski yapiyor, bunun etkisi oldu sanirim.. Umarim bebegimin gelisimi normaldir
çok güzel çok sanslısın :) bende gebbepınar ile iletişime geçmiştim ama dönüş bekliyorum. Hem doğum öncesi hem doğum sonrası görüşmek istiyorum,hypno yöntemi ile kolay doğum olsun istiyorum :) bakalım.
Oda geldi mi buarada?
Tavsiyem adam beşiği falan monte ederken ara parçaları silmenben silemedim, aklıma gelmedi. Beşiğin sallanan kısmının alt kısmı silinmemiş kaldı :/ tam yerleşmeye başladığımızda söktürüp sileceğim
Ayrıca sakın beyaz mobilyaya çamaşır suyu ve sirke sürmeyin dedi, zamanla sararma yapar, cif hiç kullanmayın çiziyor dedi.
Bende sabunlu suyla sildim
Kıyafetlerimiz yokınmadı ama gene de yerleştiriyorum, oodanın kokusu anca kuyafetler yerleşimce çıkıyor bana kalırsa:/
Herşey ortalıktaydı biraz ev rahatlar diye düşündüm :)
Bende rahatsız oldgm için takmyodm baktm sarkcak bi daha cikarmadim bileama bu aralar bi yumusadi iyice bende anlamadm
Benimkilerde öyle canım :/ geçer inşallah ya çünkü böyle derisi sarkık ve incecik gibi. Eskiden diri diri duruyorken şimdi pörsük pörsükkötü oluyorum ya hep böyle gitmez inşallah
Biraz polyannacılık olacak ama bence uzulmeye deger bırsey degıl, meme kanserı olup goguslerını aldırmak zorunda kalanlar var nıtekım. Cocuktan sonra amelıytala toparlanma sansı da var nasılsa.
Ben kucuklıgımden berı buyuk goguslere sahıbım, yıllarca kılo al ver derken goguslerım cok sarktı . Hatta dun emzırme sutyenı almıstım penye olanlardan onu denedım ve logusa gecelıgı ıle o kadar sarkık durdukı. Balensız , demırsız sutyenler toparlamıyor ve babanemın goguslerıne benzıyorlar ama uzulmuyorum. Caresı var nasılsa, oyle ahım sahım pahalı da degıl 1-2 seneye yaptırırım dıye dusunuyorum
Ben hurca koymadım buyuk boy buzdolabı posetlerıne koydum. Ilk gıceklerını de yıne ayrı bır posete en uste koyucam. Bır de ınce battanıye var onu da ayrı posetledım. Illa hurca koymaya gerek yok bence
Kilo olayini hic acmayinn
62 63 arasi hamile kaldm suan 79 um
dikkat de etsem hizli aliyorum.. Daha 2 ay var booooooilk hamileligim de 23 kilo almistim 1.5 yilda gittiii
çanta hazırlayan arkadaşlar ,
geçen gün arkadaşım nacizane tavsiye olarak şunları söyledi.
"cuma günü öğle vakit yasin-i şerif okuyup hazırlayın, her cuma günü geldiğinde besmele ile aç tekrar kapat.
çocuğun kıyafetlerini dizerken, battaniyeyi yere serip en alta yelek, üstüne tulum, üstüne içine ne giydirilecekse onları sırayla koyun. ebelere kolaylık olması açısından, en üstte bezi alıp diğerlerini sırayla alsın, en son battaniye ile bitirsin.
çantanın bir kaç yerine de çörek otu (nazar için)"
bende sizlere iletmek isterim... ben sizden geri de olduğum için henüz başlamadım. 2 haftaya hazırlanırım bende inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?