2016 Şubat Anneleri

Gününüz aydın olsun annişler :)
Zaten uyuyamıyorum bir de şu rüzgar sesi deli etti beni. Vuuuu vuuuuu vuuuuuu ...

hepiniz ruyamdaydiniz bugün subat anneleri bulusmasi vardi bazilarimiz emziriyor bazilarimiz bebisler ile defile gibi birsey izliyorduk oglum mavi tulum içinde beyaz teniyle bana guluyordu (anne baba kara, dayısı gibiydi )

Ayyy dun aksam yarim bardak kahve ictim icmez olaydim butun uykumu aldi goturdu zombi gibiyim uyumak istiyorum uykum yok

Biraz polyannacılık olacak ama bence uzulmeye deger bırsey degıl, meme kanserı olup goguslerını aldırmak zorunda kalanlar var nıtekım. Cocuktan sonra amelıytala toparlanma sansı da var nasılsa.

Ben kucuklıgımden berı buyuk goguslere sahıbım, yıllarca kılo al ver derken goguslerım cok sarktı . Hatta dun emzırme sutyenı almıstım penye olanlardan onu denedım ve logusa gecelıgı ıle o kadar sarkık durdukı. Balensız , demırsız sutyenler toparlamıyor ve babanemın goguslerıne benzıyorlar ama uzulmuyorum. Caresı var nasılsa, oyle ahım sahım pahalı da degıl 1-2 seneye yaptırırım dıye dusunuyorum

Günaydın annişler...
Gece uyumak hayal oldu bir çoğumuza alıştırma evresi sanırım

Benim kuzen ilk gebeliğinde 38 kilo , ikinci gebeliğinde ise 35 kilo almıştı. kardeşi ise 28 kilo almıştı ama o çok çok zayıf olduğu için normal insana dönmüştü
şimdi ben nasıl korkmayayım kilo almaktan

Gunaydin herkese..
Bende fazla uyuyamiyorum desem yeridir..benim.büyük kızın birde çiş meselesi var çünkü :)) geceleri ben cişe uyandigimda onuda tutuyorum çünkü..
Ayrıca kızlar ben ilk kızından biliyorum uyuyun uyumaya çalışın zorlayan kendinizi çünkü benim kızım çok uykusuzdu ve 1 saatlik uykuya bile muhtaç olduğum zaman geldi asıl zombilik bence o..

Ayrıca ben 57.7 ile hamile kaldım geçen sağlık ocağına gittim.. Orada ölçüttüler 70..ama asıl pazartesi anlicaz çünkü asıl doktoruma gitcez..ben ilk hamileligimde 16 kilo aldım..56 ile başladım 72 ile bitirdim..eve geldigimde 64 kiloydum dogumdan sonra..ve normal kilomun altina bile dustum..yine öyle olamaz ama 75 76 ile tamamlarsam süper olur.. :)))

Canım evlilik cüzdanı neden gerekli ki illa isteniyor mu hiç bilmiyordum bide bebişin ebeye verilecek kıyafetleri için hurç hiç aklıma gelmemişti valize koymaya ikimizede aldım ama bitanr daha alayım hurç

Ben hurca koymadım buyuk boy buzdolabı posetlerıne koydum. Ilk gıceklerını de yıne ayrı bır posete en uste koyucam. Bır de ınce battanıye var onu da ayrı posetledım. Illa hurca koymaya gerek yok bence

Kilo olayini hic acmayinn
62 63 arasi hamile kaldm suan 79 um
dikkat de etsem hizli aliyorum.. Daha 2 ay var boooooo ilk hamileligim de 23 kilo almistim 1.5 yilda gittiii

yüksek derken ne kadar yuksek canım?

ne o öyle uyku falan, kapandı o devir bize

35 kilo ve ben 85+35 = 120 yapar Alllaahıııııımmmmmmmmmmm
100 ü geçmeyeyim noluurrrrrrr

Günaydın tüm anneler. Ben de uyuyup çok sık uyananlardanim bu gece. Bir saat sonra dersim var. Ama hala uykum var sağlık ocağına gidip idrara testi yenileyecegim eser miktarda protein çıkmıştı. Bugün bir arkadaşım normal yolla gelmeyen çocuğuna inşallah sezeryan ile kavuşacak. 40 haftayı geçti :) ve gelme belirtisi yok :) cocugyb kiloda 4 e doğru gidiyor :) doktor da sezeruanla alalım dedi. Heyecanla bekliyorum :)

çanta hazırlayan arkadaşlar ,
geçen gün arkadaşım nacizane tavsiye olarak şunları söyledi.

"cuma günü öğle vakit yasin-i şerif okuyup hazırlayın, her cuma günü geldiğinde besmele ile aç tekrar kapat.
çocuğun kıyafetlerini dizerken, battaniyeyi yere serip en alta yelek, üstüne tulum, üstüne içine ne giydirilecekse onları sırayla koyun. ebelere kolaylık olması açısından, en üstte bezi alıp diğerlerini sırayla alsın, en son battaniye ile bitirsin.
çantanın bir kaç yerine de çörek otu (nazar için)"

bende sizlere iletmek isterim... ben sizden geri de olduğum için henüz başlamadım. 2 haftaya hazırlanırım bende inşallah :)

Kizlar ben kilomu verdim bilmiyorum iki hafta once 67,5 kiloydum suan 67 kiloyum.. Ama eskisi kadar yiyemiyorum bebek mideme baski yapiyor, bunun etkisi oldu sanirim.. Umarim bebegimin gelisimi normaldir

ne o öyle uyku falan, kapandı o devir bize

35 kilo ve ben 85+35 = 120 yapar Alllaahıııııımmmmmmmmmmm
100 ü geçmeyeyim noluurrrrrrr

Doktorum (hatta yeni doktorum bile) kilo konusuna çok takıntılı. bende 10 kilo aldım ama çok diyip duruyor. bilse kuzenlerin kilo kapasitesini bana aferin diyecek ama haberi yok

ay uyku konusu harbiden ne o öylee su içmiyordum uyanmamak için, ama sağolsun tepiklenmekten
sabah uyku sersemiydim, kapıyı kilitlerken bir tekmeleme yedim, ay çocuğu da mı yanımda işe götürücem dedim
şuan çok gülüyorum bu duruma

Ah rabbim o günleri bize de göstersin inşallah sağlıkla kavuşsun inallah

uyanma ve uyandrma provalarındalar kesin en azından bebek napıyor diye düşünmeden geçirdiğimiz anlardayız...

Kizlar ben kilo indirdim bilmiyorum iki hafta once 67,5 kiloyludum kiloyum.. Ama eskisi kadar yiyemiyorum bebek mideme baski yapiyor, bunun etkisi oldu sanirim.. Umarim bebegimin gelisimi normaldir

bebek zaten sende ki butun protein kalsiyumu emiyor :) insAllah iyidir merak etme ^_^ bende gr olarak al ver ile gidiyorum :)

aaa ben sirkeli suyla silmeyi planlıyodummmmm. ay iyiki silmemişim dahaaaaaa....

Bende rahatsız oldgm için takmyodm baktm sarkcak bi daha cikarmadim bile ama bu aralar bi yumusadi iyice bende anlamadm

Benimkilerde öyle canım :/ geçer inşallah ya çünkü böyle derisi sarkık ve incecik gibi. Eskiden diri diri duruyorken şimdi pörsük pörsük kötü oluyorum ya hep böyle gitmez inşallah

neyse en azından yanlış değilmişim haklısınız ya o kadar da takmamak lazım, onun için dedim ya şükürsüzlük etmeyeyim diye:) sağlıklı olalım da gerisi boş, artık kafama takmıcam :)

Ben hurca koymadım buyuk boy buzdolabı posetlerıne koydum. Ilk gıceklerını de yıne ayrı bır posete en uste koyucam. Bır de ınce battanıye var onu da ayrı posetledım. Illa hurca koymaya gerek yok bence

tabikihurç şart değil buzdolabı poşeti de güzel fikir.şeffaf olur, içindeki belli olur.

Kilo olayini hic acmayinn
62 63 arasi hamile kaldm suan 79 um
dikkat de etsem hizli aliyorum.. Daha 2 ay var boooooo ilk hamileligim de 23 kilo almistim 1.5 yilda gittiii

valla ben başından beri kiloyu önemsemiyorum bebişim iyi olsun da :) drumuz da pek kızmadı bugüne kadar, zaten aman aman yemiyorum ama önceki aylarda içtiğim balık yağı hapları ve decavit çok kilo yaptı, beslenme alışkanlığımı değiştirmememe rağmen her ay kilo alıyodum

62 le hamiş kaldım şu an 75im ve son ay hiç hilo almadım decaviti de bıraktım

ayy çok hislendim ne güzel bi tavsiye, tühh ben kaçırdım cumayı neyse cumaları açıp kapatıyım bi de çörekotuekliyim cnm çooooook tşk ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…