- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
maşallah annesi özellikle yediklerin ne ?Kızlar biz geldik.benim tombik kızım yine cok hareketliydi.kilosu da 2250 olmuş. Haftasindan önde gitmeye kararli bu kiz.yanaklari erik sokmuş gibi olmuş kilodan
yanı 32 nın bıtmesı gerekıyor oylemııııCanım ben de çalışabilir raporu alcam 32+0da cagırdı dr
32 bitince doğum iznine ayrılabilirsin ya da raporla 37+0a kadar çalışabilirsin
anladım cnm ben sezeryan dusunuyorum dogum odalarını gezdıınızmı hıcccMedifema da 1000 lira normal doğum 1200 epidural normal doğum 1000 lira sezeryan ben normal doğum istiyorum ama çatı muayeneden sonra belli olcak dedi bu yüzden net karar veremedik
Ne bulursam yiyorum desem yalan olmaz.ama ozellikle elma takıntim var.bunun dışında herhafta mutlaka balik yerim.protein alımına dikkat etmeye çıkıyorum sut yoğurt peynir kırmızı et eksik etmemeye çalışıyorummaşallah annesi özellikle yediklerin ne ?
ben 29 haftalıgım sezeyan dusundugum ıcın buyuk ıhtımalle subatta dogum olur dıye dusunuyorum bendeDeğil cnm.2 boyutlu.kaç haftaliksin
Dün üzücü bir haber almıştım..bir arkadaşımın kocası kalp krizi ile vefat etti dün gece belki bu yüzden de uyuyamamis ta olabilirim..yaaa ki bu sabaha kadar Ablam aradı çok uğraşmalarına rağmen teyze oluyorum..dualarimiz eksik etmeyin lütfen..çok mutlu oldum cokkkk
Arkadaşlar iki gündür bebeğim çok az oynuyor dün gün içinde hç hissetmedim akşam da çok küçük bir kaç hareket, gece hiç hissetmedim ve şimdiye kadar da hissetmedim. öğleye randevu aldım doktordan sizce fazla mı kuruntu yapıyorum. acele mi ediyorum.
yanı 32 nın bıtmesı gerekıyor oylemıııı
Gecmos olsun canim artik daha cok kendine dikkat etmelisin... buhar makinasi oyle hastalik onleyici bisey degil. Sadece bogazin nemli kalmasini sagliyor kuru oksurugu onluyor. O kuru oksuruk iste bogazi tahris ediyor sonra hastaliklara davetiye cikariyorsun. Benimki kroniklestiginden doktorlar ilac onermiyor pastil bile vermiyor. Sicak ihlamur vs bol su ve ortamin nemli olmasini tavsiye ediyorlar. Doktorda bana kis aylarinda buhar makinasi kullan rahatlatir demistj oyle kullaniyorum bende yillardirAy canım bende de sinüzit var faranjit var çok fena .biz normal soba kullanıyoruz. Dün akşam içerisi baya havasız kaldı herhalde ki gece ateşlendim sabahta herzamanki gibi boğaz baş gözlere varana dek heryerim ağrıyor. Bende mi buhar makinası alsam ? Ben hasta oluyosam bu kuru havada bebekte etkilenir hasta olur dimi ?
Doktora gitmende fayda var tabiki canım bişey olacağından değil en azından için rahat eder yerleri daraldikca daha az hareket edermiş bebislerArkadaşlar iki gündür bebeğim çok az oynuyor dün gün içinde hç hissetmedim akşam da çok küçük bir kaç hareket, gece hiç hissetmedim ve şimdiye kadar da hissetmedim. öğleye randevu aldım doktordan sizce fazla mı kuruntu yapıyorum. acele mi ediyorum.
Maşallah cnm bnmde bugün kontrolum vardı haftamız aynı bende 32. Hafta içindeyim ama bnm bebeğim 1730 gr ve 42 cm falan bana az gibi geldi ya doktor da haftasını takip ediyor iyi dedi
Kalsiyum ve protein agirlikli besleniyorum zaten.. ama iste abur cubur yemiyorum.. hani normalde bir tabagi kolayca bitirirken simdi bir kismi artiyor.. ve artmasin diyede porsiyonlarimi azaltmak zorunda kaldim.. ikinciyi alirim diyorum ama tikaniyorum.. Hadi zorladim yedim diyelim acayip siskinlik yapiyor bende, rahat nefes alamiyorum.. Yemek yerken birsey icme aliskanligimda yok ustelik, oyle olsa hic birsey yiyemicem demekki.. sadece iki gundur bir tatli cekiyor canim anlatamam.. muz filan yiyorum, arada kurabiye vs kacamak yapiyorum :)Kizlar ben kilomu verdim bilmiyorum iki hafta once 67,5 kiloydum suan 67 kiloyum.. Ama eskisi kadar yiyemiyorum bebek mideme baski yapiyor, bunun etkisi oldu sanirim.. Umarim bebegimin gelisimi normaldir
Yok cnm hiç gezmedik bu sefer gidişimde inşallahanladım cnm ben sezeryan dusunuyorum dogum odalarını gezdıınızmı hıccc
Seni alintiladim sanmistim ahahaha.. ayyhhh hic gulecegim yoktubebek zaten sende ki butun protein kalsiyumu emiyor :) insAllah iyidir merak etme ^_^ bende gr olarak al ver ile gidiyorum :)
Seni alintiladim sanmistim ahahaha.. ayyhhh hic gulecegim yoktubir ustte kaldi cevabim canim :))
GÜNAYDIN ANNİŞLERYAĞMURLU VE KAPALI BİR MERSİN HAVASI AMA BİZİM HAVAMIZ SÜPER KIZIM İÇERDE DANS EDİYOR ANNESİDE RİTİM TUTUYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?