2016 Şubat Anneleri

Bnde iki tane sırt çantası yaptım herşey sigdi içine pembe olan bana siyah olan oglusuma :)
Benimkiler ikiz oldugundan sirt cantasina sigmaz ama kizim icin bi canta almistim kislari veya uzun yola gittigimizde battaniyesine kadar herseyi alan bi bebek cantasi almistim onu doldurcam bi sey lazim olursa hastane carsi icinde evimiz de yakin esim alir gelir

aaa ben sirkeli suyla silmeyi planlıyodummmmm. ay iyiki silmemişim dahaaaaaa....

Pimapenlrri de aynı şekilde silmemek gerekir, onları da sarartıyor

ayy çok hislendim ne güzel bi tavsiye, tühh ben kaçırdım cumayı neyse cumaları açıp kapatıyım bi de çörekotuekliyim cnm çooooook tşk ederim:)
Yarın cuma :) vdeysen bir iki parçasını çıkartıp tekrar dizer gibi yapabilirsin
tavsiyeleri alınca hemen buraya yazmak istiyorum, ama bazen unutuluyor
İnşallah hyırlarla bekleriz kuzularımızı :)

yanı 32 nın bıtmesı gerekıyor oylemıııı
Ben doktorun sekeeterini aramıştım, 32+0 da gel çalışamaz raporu alabilirsin demişti.

Bir arkadaşım ise. 37+5 de gidip çalışamaz raporu almıştılar. 5gün de sona eklenmiş olur diye düşünmüşlerdi.

Ayyy kizlar birsey sorucam yaa, dun esim beni operken "a ne guzel kokuyorsun sen oyle" dedi.. bende "evet anne kokuyorum ben artik" dedim.. bana bakti bakti gozlerinin ici parildadi resmen diyebilirim.. yaa ama kafama takildi acaba farkli bir kokumu salgiliyoruz su gunlerde kizlar, kokum her zamanki kokum yani, ama esime farkli geldigine gore bilemedim :)

Sağol canım. Bende evde olmasına ragmen ilaç kullanmıyorum. Bol su ve dinlenerek atlatmaya çalışıyorum. Sobanın sevmedigim tarafı bu işte yaksan dert yakmasan dert bebişimle sobalı odada yaticaz kış boyunca Allah yardımcım olsun o değilde ilerde napcaz bebiş olcak hasta olmayalım Allah'ım sen yardım et bizlere..

sen ama zayıfmışşın hamile kaldıgında da maşallah. bende maximum 12 diyordum ama herkes son 2 ay 10 kilodan aşağı almazsın diyor ((
Hic belli olmaz kizlar dikkat ederseniz cok kilo almazsiniz kizima hamileyken yaza denk geldi son 3ay. Sicaktan disari da cok cikamadim yemek yemeye cok dustum 20kilo aldim ilk 7ay son 2ay daha fazla dikkat edince havalar serinlediginden daha cok disari cikinca sadece 2kg almistim havalar serin ama en azindan cok sicak degil sarin kafanizi yuzunuzu gozunuzu cikin yuruyun benim ikiz oldugundan midir evde bi cocuk daha oldugundan midir anlamadim cok halsizim ev buyuk ev temizligi yemek bulasik nefes nefese kaliyorum yine de kizim icin kendimi zorlayip hemen hemen her gun disari cikiyorum

Spiral taktirip hamile kalani da duydum kisirlastirmak en iyisi. Kizima ilk seferde hamile kaldim bu sefer de ilkinde ustelik ikiz bi daha olursa 4.olacak Allah korusun

Ben hurca koymadım buyuk boy buzdolabı posetlerıne koydum. Ilk gıceklerını de yıne ayrı bır posete en uste koyucam. Bır de ınce battanıye var onu da ayrı posetledım. Illa hurca koymaya gerek yok bence
Herseyi tek valize koyarsaniz daha cabuk dagilir karman corman olur. Bebekle kendi esyalarimi ayri koyuyorum. Daha once sezeryan oldum zaten sen kalkamiyorsun birileri cantadan alip veriyor ben iki canta goturdugum halde ikisi de karman corman oluyordu hersey tek cantada dusunemiyorum. Ben de icindekiler gorunsun diye bebek alisverislerinden cikan seffaf renkli fermuarli cantamsi seyleri atmadim onlara koyuyorum herseyi

Her kalktiginda tutuyor musun kizini tuvalete. Ben de buyuk kizimi alistirdim tuvalete bi ara gece 3bucuk gibi uyanip yaptiriyordum artik kalkmiyorum yatmadan once cok su icerse biz yatarken tutuyoruz artik bi daha kalkmiyoruz kac yasinda kizin ne kadar zamandir alistirmaya calisiyorsun

Cok guzel faydali bir paylasim olmus sagolasin. Boyle seylerle gelin hakkaten bazen oyle sacma sapan igrenc yalan yanlis seyler yazan var ki sayfalarca okumayacagim diyorum ama gene de arada boyle guzel mesajlar gorunce okumaya devam ediyorum

Benim eşimde bu aralar iltifat ediyor eskisinden daha güzel olmuşsun, hamilelik çok yakışiyor sana vs. Bende beni teselli etmek için söyleme bunları diyorum. Valla billa yok gerçekten dahada güzelleştin çok tatlı oldun falan diyo ciddi ciddi. Bence onlarında hormonları bizimki gibi değişiyor. Dünyanın en güzel duygusunu bizimle yaşadıkları için bize daha çok duygusal anlamda baglaniyorlar. Neticede onların biricik yavrusunu taşıyoruz :) elbet güzel kokariz

Takma boşver nasl olsa duzelr bende rengini begenmyrm kapkara oldu uçları ama geçici soncta

Kızlar aklıma takıldı. Bebeğim doğunca hemsire ye çıtçıtlı badi tulum şapka ve battaniye verecem sizce bu yeterli mi ürün mü bebeğim

ama başka şehirlere göre yine iyiyiz tatlım daha yeni yeni kış geliyor buraya ben çalışınca çok etkilenmiyorum havadan evde olsam bunalıma girerdim ama

Aynen canım birçok şehre göre iyi durumdayız :) ben evdeyim ya bunalım son sınır

Çok şükür az önce hissettim randevuyu da iptal ettim. takıntılı oldum şu tansiyon olayından sonra sürekli kendimi ve bebeği dinleyip duruyorum.

Kızlar aklıma takıldı. Bebeğim doğunca hemsire ye çıtçıtlı badi tulum şapka ve battaniye verecem sizce bu yeterli mi ürün mü bebeğim

Canım ben hazırladım dediklerine ek olarak bi tane de bez koydum ilk hemşireye teslim edeceklerim arasına

Yüksek yastıkta yatıldığında sırt üstü olunca baskı olmaz herhalde ben de öyle düşünüyorum. Yan yatmak çok zor.

Ben de hiçbir rahatsızlık olmuyor sırt üstü. aksine çok rahat oluyorum. Sıkıntı yaşamadığın sürece bebeğe de zararı olmaz denebilir mi ondan emin olamıyorum ben de.

yastıkları yükseltirsek sorun olmaz gibi geliyor bana o zaman damara baskı yapamaz herhalde.

Dün gece denedim yine sola yatmayı her tarafım kasıldı. uyku da haram oldu.

Bence nasil rahat ediyorsan oyle yat. Sen rahat ettigin surece bebis de rahat eder ama ben sirt ustu hic yatamiyorum nefes alamiyorum sagima yatinca da rahatsiz oluyorum hep soluma yatiyorum baska turlu rahat edemiyorum
Sen o sola yatabilen şanslı gruptansın. ne kadar güzel. sırt üstü yatayım diyorum sonra kızıyorum kendime " kendin rahat etmek için çocuğu önemsemiyorsun diye" sonra yine dönüyorum yana böylece uyku falan olmuyor yani

Ben kac aydir sirtustu yatiyorum mumkun degil sol tarafa dogru yatamam carpintim basliyor saga da olmuyor nefes darligi yasiyorum napiyim yani cok zor ya su hamilelik
Birkaç yastıkla az oturur pozisyonda yatarsak sorun olmaz diye düşünmeye başladım bende. Bilimsel bir yanı yok sadece bana öyle diyor. damara baskı yapıyormuş ya oturuken o baskı yok olur. ben bu akşam onu deneyeyim bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…