- 20 Haziran 2012
- 5.024
- 4.343
- 448
Canım çok hoşmuş güle güle kullanın. sağlı ve mutlulukla büyüsün bebişin.Kızlar odamız geldi inşallah kızımda sağsalim doğar
Acaba o dönemde göğüs egzersizi yapmak işe yaramaz mı? benim şu an hiç büyümedi daha ama eskisi gibi sert değil sanki yumuşadı ve hafif sarktı gibi geliyor.Aynii benn.asil emzirip memeden kesince daha cok porsuyor..benim oyle oldu bi muddet taktim kafaya esim sagolsun yok oylede guzel boylede guzel desede bayan icin baya bildigin güvensizlik olusturutor..insallah sizin oyle olmaz..benim ikinci gebelik bu artik gogusler hep vicik vicik olacak eski haline donmez umudum yok ;(( zaten bi muddet hissiyatsiz oluyolar emzirirken hatta sonrasinda
Amin canim insallah hepimizin bebisleri saglikli mutlu ve huzurlu ortamlarda buyusunler :)Canım çok hoşmuş güle güle kullanın. sağlı ve mutlulukla büyüsün bebişin.
Acaba o dönemde göğüs egzersizi yapmak işe yaramaz mı? benim şu an hiç büyümedi daha ama eskisi gibi sert değil sanki yumuşadı ve hafif sarktı gibi geliyor.
Ya kızlar benim burnum çok şişti ya habire de tıkalı bu gidişle doğuma kadar kocaman olacak halbuki minnacık bir burnum vardı sinir oluyorum resmen tipimi değiştirdi bu burun ufff
Bu arada çoklu alıntı olayını da yeni anladım ve mutlu oldum :))
Her kalktiginda tutuyor musun kizini tuvalete. Ben de buyuk kizimi alistirdim tuvalete bi ara gece 3bucuk gibi uyanip yaptiriyordum artik kalkmiyorum yatmadan once cok su icerse biz yatarken tutuyoruz artik bi daha kalkmiyoruz kac yasinda kizin ne kadar zamandir alistirmaya calisiyorsun
Ya kızlar benim burnum çok şişti ya habire de tıkalı bu gidişle doğuma kadar kocaman olacak halbuki minnacık bir burnum vardı sinir oluyorum resmen tipimi değiştirdi bu burun ufff
şimdi okurken cevap vereceğin mesajlara çoklu alıntıya tıklayıp geçiyorsun. okuduklarının hepsi bittikten sonra çoklu alıntıları ekle diye cavp yazdığın yerde bir buton çıkıyor onunla cevap bölümüne onları ekliyorsun. mesajların sonunda [/QUOTE] yazıyor ya ondan sonra her istediğine tek tek cavp yazıyorsun. kolay oluyor.Ben hâlâ anlamadım ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor
teyzeleri bu da benim kızımın odası
Cook sirin olmus canimmteyzeleri bu da benim kızımın odası
Güzel günlerde kullanın canım çok hoş. ne güzel her şeyi yerleşmiş de küçük hanımın. Sağlık ve mutlulukla büyüsün inşallahteyzeleri bu da benim kızımın odası
yazıyor ya ondan sonra her istediğine tek tek cavp yazıyorsun. kolay oluyor.[/QUOTE]şimdi okurken cevap vereceğin mesajlara çoklu alıntıya tıklayıp geçiyorsun. okuduklarının hepsi bittikten sonra çoklu alıntıları ekle diye cavp yazdığın yerde bir buton çıkıyor onunla cevap bölümüne onları ekliyorsun. mesajların sonunda
Bayıldımsağlıkla kullansın inşallah
Cook sirin olmus canimm) Mobilya tasarimina bayildimmm guzel gunlede kullanin
aslında bizimkide biraz fazla oldu ama bizim tarafta tek kızım ben eee şimdi benden sonra bir tane daha kız gelince annem ve 3 adet teyzem resmen delirdiler bana sıra bile gelmedi onlardan
Ay sorma valla benimkide bir tuhaf oldu bari bu kadar kalsa büyümese dahabende de hafif genişleme oldu kocam dalga geciyordoğana kadar duba olmaz inşAllah
teyzeleri bu da benim kızımın odası
Valla canm doktorun bana dediği aynen buydu demek ki rahatsız olmuyorsun ileri ki haftalarda uyutmaz sırt üstü demişti hakikaten de karnım büyüyüp gerildikçe nefes daha zor alıyorum merdiven çıkarken daha kolay tıkanıyorum sırt üstü uzandığım zamanda nefesim kesikleşiyo demek ki senin bebişin ciğerlerine daha çok fazla baskı yapmıyoYüksek yastıkta yatıldığında sırt üstü olunca baskı olmaz herhalde ben de öyle düşünüyorum. Yan yatmak çok zor.
Ben de hiçbir rahatsızlık olmuyor sırt üstü. aksine çok rahat oluyorum. Sıkıntı yaşamadığın sürece bebeğe de zararı olmaz denebilir mi ondan emin olamıyorum ben de.
yastıkları yükseltirsek sorun olmaz gibi geliyor bana o zaman damara baskı yapamaz herhalde.
Dün gece denedim yine sola yatmayı her tarafım kasıldı. uyku da haram oldu.
Sen o sola yatabilen şanslı gruptansın. ne kadar güzel. sırt üstü yatayım diyorum sonra kızıyorum kendime " kendin rahat etmek için çocuğu önemsemiyorsun diye" sonra yine dönüyorum yana böylece uyku falan olmuyor yani
Birkaç yastıkla az oturur pozisyonda yatarsak sorun olmaz diye düşünmeye başladım bende. Bilimsel bir yanı yok sadece bana öyle diyor. damara baskı yapıyormuş ya oturuken o baskı yok olur. ben bu akşam onu deneyeyim bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?