2016 Şubat Anneleri

Kızlar markafoni anne ve cocuk bolumde Dr browns biberon seti var. O cam mi yoksa plastik olanlardan midir. Ben anlayamadım

Ya kızlar benim burnum çok şişti ya habire de tıkalı bu gidişle doğuma kadar kocaman olacak halbuki minnacık bir burnum vardı sinir oluyorum resmen tipimi değiştirdi bu burun ufff

Kızlar odamız geldi inşallah kızımda sağsalim doğar
Canım çok hoşmuş güle güle kullanın. sağlı ve mutlulukla büyüsün bebişin.

Acaba o dönemde göğüs egzersizi yapmak işe yaramaz mı? benim şu an hiç büyümedi daha ama eskisi gibi sert değil sanki yumuşadı ve hafif sarktı gibi geliyor.

Amin canim insallah hepimizin bebisleri saglikli mutlu ve huzurlu ortamlarda buyusunler :)

Ya kızlar benim burnum çok şişti ya habire de tıkalı bu gidişle doğuma kadar kocaman olacak halbuki minnacık bir burnum vardı sinir oluyorum resmen tipimi değiştirdi bu burun ufff

Benimde minnak bi burnum vardı ama büyümüş gibi hissediyorummm nefes alirkende zorlaniyorum arada

Eğer 10 dan geç yatarsa ilk kalktığında tutuyorum yanı 2 3 gibi..ama dün mesela ben 12 de yattım en son yatarken yaptı taaki sabah kadar..durma gore yazdan beri boyleyiz ama iyi yaa yaa 1 kere kaldiriyorum ya da hiç ama soruyorum geceleri çiş var mi diye bazen evet diyebiliyor bazen yok anne geldiğinde soylicem diyor..
Yaşı tam 3 bu arada..atlattık yaa ama.. :))

bende de hafif genişleme oldu kocam dalga geciyor doğana kadar duba olmaz inşAllah

teyzeleri bu da benim kızımın odası

Eklentiler

• image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 237
  • image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 228
  • image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 361
  • image.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 226
  • image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 223
  • image.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 214
  • image.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 221
Ben hâlâ anlamadım ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor
şimdi okurken cevap vereceğin mesajlara çoklu alıntıya tıklayıp geçiyorsun. okuduklarının hepsi bittikten sonra çoklu alıntıları ekle diye cavp yazdığın yerde bir buton çıkıyor onunla cevap bölümüne onları ekliyorsun. mesajların sonunda [/QUOTE] yazıyor ya ondan sonra her istediğine tek tek cavp yazıyorsun. kolay oluyor.

R rzombie maşAllah canım, güle güle büyüsün odanda, çok güzel olmuş

hepiniz odaları güzel, ben altı üstü 10 zıbın 2 tulum aldım kocam evi elbiseyle doldurdun diyor
sanki hepsini giyecek ihtiyac oldukca alınmalı falan filan
sizinkileri görsede utansa

yazıyor ya ondan sonra her istediğine tek tek cavp yazıyorsun. kolay oluyor.[/QUOTE]

Çok güzel açıklamışsın canım anladım şimdi :) çok teşekkürler

aslında bizimkide biraz fazla oldu ama bizim tarafta tek kızım ben eee şimdi benden sonra bir tane daha kız gelince annem ve 3 adet teyzem resmen delirdiler bana sıra bile gelmedi onlardan

Bayıldım sağlıkla kullansın inşallah

Cook sirin olmus canimm ) Mobilya tasarimina bayildimmm guzel gunlede kullanin

çok teşekkür ederim yorumlarınız için, Allah hepinizin hepimizin gönlüne göre versin bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

aslında bizimkide biraz fazla oldu ama bizim tarafta tek kızım ben eee şimdi benden sonra bir tane daha kız gelince annem ve 3 adet teyzem resmen delirdiler bana sıra bile gelmedi onlardan

maşAllah kuzum allah hepsinden razı olsun

her iki tarafın ilk torunuyuz ve erkeğiz, annem 1 valiz eşya aldı o daha gelmedi
kaynanam da zaten daha bişy almadı, yelek örmekten öteye gitmiyor
bu hafta ankara merkeze gidip bol bol tulum alayım diyorum

teyzeleri bu da benim kızımın odası

Ayy maşallah canım bayıldım Allah nazardan saklasın ne kadar çok kıyafeti var benimki çok mu az olmuş çabuk çabuk kirletirse tühh neyse hayırlısı bakalım:) mutlu günlerde kullanın hepsini

Tecrübeli annecikler yazar mısınız 0-3-6 aylar için hangi kıyafetlerden kaç tane olmalı?
Bana herkes çok alma hemen büyüyolar dediker ben de almadım pek

Valla canm doktorun bana dediği aynen buydu demek ki rahatsız olmuyorsun ileri ki haftalarda uyutmaz sırt üstü demişti hakikaten de karnım büyüyüp gerildikçe nefes daha zor alıyorum merdiven çıkarken daha kolay tıkanıyorum sırt üstü uzandığım zamanda nefesim kesikleşiyo demek ki senin bebişin ciğerlerine daha çok fazla baskı yapmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…