2016 Şubat Anneleri

yazin cok hediye gelir, benim anne tarafim komple avrupada, simiden hazirlamislar bi suru sey de ilk 6 ay
lazim bana ben de zibin var anca
Annemde de 2 hastahane cikisi 2-3 tane tulum ve bi kac tane zibin var

Eklentiler

• 20151217_152300.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 260
Kegel egzersizi de dogumu cok kolaylastirior canim onuda arastir ve plates topu. Hypobritingh mongan yonteni adinda kitap okuyorum nefes teknkleride onemli. Tavsiye ederim

ay benim kocam bayılıyo misafireee. haa gelince kalkıp kendide hizmet ediyo ama yinede hafta içi sonuçta . evim dağınık. e ikramlık bişeylerde hazırlamak gerek. ya bi de herkese gelin yaaa bize neden gelmiyosunuz diyo. millette habire geliyo. ama biz gitmek istediğimizde hep bi bahaneleri vaaaar. öyle oluncada sinir oluyo insan

Kizlar ben kilomu verdim bilmiyorum iki hafta once 67,5 kiloydum suan 67 kiloyum.. Ama eskisi kadar yiyemiyorum bebek mideme baski yapiyor, bunun etkisi oldu sanirim.. Umarim bebegimin gelisimi normaldir
Bende de aynısı oldu 70 tim 2-3 hafta once bi 80 olurum derken dün tartıldım 69 um kilo vermişim artıkta eskisi gibi yiyemiyorum mide de baskı ve yanma oluyo çok şişirince

Aynen benimde ilk bebişim olucak nasipse birde buara çevremde ki hamile iki kişide 5 hafta arayla 36 haftayı doldurdu ve doğurdu bende onları duydukça dahada stres oluyorum doktorumda 5 aralıkta kontrolümde bebek normal pozisyonunu almaya başlamış dedi bnde bi iki birşey sorayım dedim daha erken dedi haftaya cuma tekrar kontrolüm var bakalım ne olucak nst falan isteyecek mi

Doğru valla haklısın canım.Çalışınca çin işkencesi.Valla ben söyledim eşimede oda halimi görüyor zaten.Oyüzden bana sormadan ne bi yere gidelim diyor nede birilerini çağırıyor.Geçen banada bi kafile gelecekti ama kabul etmedim.Kusura bakmayın doğumdan sonra gelirsiniz artık dedim :) benim kendime hayrım yok zaten :) oyüzden kusura bakmayacaklar

Canım benimde öyle bir hafta falan az oynadı sonra mide yanmalarımdan dolayı az yemeye başladım midemi şişirmedim yermi buldu nedir bilmiyoruö resmen hiç durmuyo kaç gündür kendi dursa hıçkırık durmuyo istersen bi dene

Neyse ki hissettim canım az önce. randevuyu da iptal ettim.
İyi bari sevindim canım arada panik yaşatıyor bizim sıpalar :)

teyzeleri bu da benim kızımın odası
Maşallah ben 3 takım hastane çıkışı birkac ta alt üst takım ve tulum aldım çok aldım artık birşey almamam lazım diye ortada dolaniyorum sen bayağı hazırlık yapmışsın rabbim iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah

dokrota daha gitmedim sağlık ocağına hemşireye anlattım bakayım dedi.vjnal varis ama çok yok dedi.ondan mı bilmiyorum ama esksii kadar zonklama yok.ama hala rahatsız edici. uzun süre oturmaktan sonra ayağa kalkınca hemen kendini belli ediyor.tedavisi varmış. umarım artmaz.dinlenmeyi tavsiye etti hemşire korkma çoğu hamilede var diyor.bende korktum tabi ama rahatlattı beni.çalışıyorum .oturmak da zararlıymış.evde ayakları yukarı kaldıracaksın dedi.

Bende de aynısı oldu 70 tim 2-3 hafta once bi 80 olurum derken dün tartıldım 69 um kilo vermişim artıkta eskisi gibi yiyemiyorum mide de baskı ve yanma oluyo çok şişirince
Aynen canim.. gece aciktim diyelim, cok cok yogurt yiyebiliyorum.. diger seyler refluye yol aciyor..

Canim cok gecmis olsun, peki nasil olusuyormus? kendiligindenmi yoksa fazla yurumekten vs bir sebebi varmi?

Canım pilates topunda hafif hafif zıplarmış gibi bi hareket mi senin dediğin? Bide kegel egzersizini günde 10 defa 10' ar taneden 100 tane yapın demişlerdi eğitimde ama çok fazla geliyor daha az yapsak olmaz mı??

Bizimki de 27aylik yazin sonunda basladik hala arada oyuna dalip kacirdigi oluyor ama bebisler gelmeden hallettik sayilir zor kismini. Benimki geceleri gozunu bile acmiyor bana yaslaniyor tuvaletini yaparken uyuyor

Allaha çok.şükür gündüz kaçırma gibi bir şey yok..benim kızımın uykusu çok derin değildir kimi zaman uyuyor bana yaşlanıp ama kimi zaman uyanıyor..ama bende tam 2,5 yaşındaydı yanı 30 aylık o zaman başladım sadece gündüzleri yaz başı itibari ile gece..düzene giriyorlar mesela bizimkisi halen biberon hastası uyurken mutlaka azcikta olsa o biberonun istiyor..

Bir ay önce bana da rahim varislerin var demişti. Gerçekten de ağrım oluyordu. 3-4 hafta kadar sürdü ve geçti. Dediğin gibi oturduğum zaman kalkarken daha çok ağrıyordu. Bence seninki de geçer. Bir ara vurup geçiyor gebelikte.

herkese merhaba bayanlar;

an itibari ile 30+3 günlük hamişim ...

rabbimin izni ile bir prenses bekliyoruz ,

forumun başlarında olmamzsa olmazımdı şubat anneleri sonrasında tayin ev taşıma net sıkıntısı derken bir süre uzaklaştım forumdan...

son 9 haftamada deneyimlerinizden yararlanmak fikirlerinizi almak istiyorum ilk bebeğimiz veee sudan çıkmış balık gibiyiiiiiiimmmm :) :)

buarada been Zeynep :)

Allahım hepimiizn miniklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

evet biraz çok oldu ama dediğim gibi annem ve teyzemler çıldırmış durumdalar durduramıyorum :) gerçi onlar daha elle tutulur bebeğe ilk etapta lazım olacak eşyaları alıyorlar ben biraz havai alışverişteyim yok dantelli elbiseler yok saç bandıyla mini şort tulumlar falan işte o zamanda sonuç ortada :) kızım, benim 25 yaşındaki kardeşimden sonra ailenin en küçüğü olacak, o yüzden de noldum delisi olduk biz maaile (tabi bu maaile benim tarafım, eşimin ailesinden sadece bebek arabasını gördük onun dışında bir iğne dahi yok o odada ki kızım o tarafında ilk torunu olacak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…