Bende hazirladim canim ama senin ambalajlarini acmadigini farkettim.acmadan mi gotureceksin hastaneye. ben steril ettim öyle koydumKizlar hastane cantamizi hazirladim 2ayri canta olarak bebise ve bana ayri yani resimledim bide :) eklicegim bir kac bisey kaldi onlarida ekledimmi tamam insallah
cnm bende kokulu tas yada sabun yaptirmak istiyorum ikiz bebeklerim bi kiz bi erkek 50 adet beyaz cerceve gibi de olur... yada ikizlere uygun diger figurlerde... fiyat olarak bilgi verir misin ¿ ellerine saglik cok guzel gorunuyorlar...[/QUOTE
canım çok güzel modeller var elimde istersen facebook tan özelden yaz istersen de 505 491 67 99 telefon numaram arayabilirsin
Cnm havuç suyu su azalmasına iyi geliyormuş diye duydum bi dene istersen belki iyi gelir suyun normale döner insallah...Kizlar selam. Bizim de dun aksam kontrolumuz vardi. Suyumuz az yine. Oglusum 1762 gr 43 cm olmus masallah. :) 1 hafta sonra tekrar gidicez. Hem suya bakicak hem de nst ye aliriz bi de dedi. Zaman gectikce heyecan ve sabirsizlik artiyor. Kiyafet yikama utuleme isini de bitirdim cok sukur. Besik disinda eksigimiz yok. Artik hayirlisiyla zamaninda kuzuyu bekliyoruz
Komşum da hep sırt ustu yattı sıkıntı olmadı şimdi çok sağlıklı bir bebeği var içini ferah tut cnmKızlar şu sırt üstü yatmama durumu gerçekten önemli mi? ben de bu aralar asla yan yatamıyorum hele soluma hiç yatamıyorum hemen kasılma başlıyor. bütün gece genelde sırt üstü uyuyorum ya da sağa dönüyorum o da çok az. Sırt üstü gayet rahat uyuyorum. annem de biz biliyormuyduk öyle şeyleri her şekilde yatıyorduk takma diyor ama o kadar çok okuduk ve duyduk ki içim rahat değil. bu gidişle hiç uyumayacağım başka yol bulamadım.
OCanım pilates topunda hafif hafif zıplarmış gibi bi hareket mi senin dediğin? Bide kegel egzersizini günde 10 defa 10' ar taneden 100 tane yapın demişlerdi eğitimde ama çok fazla geliyor daha az yapsak olmaz mı??
Kizlar yikadim oglusumun kiyafetleriniii :) cok heyycan verici yahuuu.
Kegel egzersizi de dogumu cok kolaylastirior canim onuda arastir ve plates topu. Hypobritingh mongan yonteni adinda kitap okuyorum nefes teknkleride onemli. Tavsiye ederim
herkese merhaba bayanlar;
an itibari ile 30+3 günlük hamişim ...
rabbimin izni ile bir prenses bekliyoruz ,
forumun başlarında olmamzsa olmazımdı şubat anneleri sonrasında tayin ev taşıma net sıkıntısı derken bir süre uzaklaştım forumdan...
son 9 haftamada deneyimlerinizden yararlanmak fikirlerinizi almak istiyorum ilk bebeğimiz veee sudan çıkmış balık gibiyiiiiiiimmmm :) :)
buarada been Zeynep :)
Allahım hepimiizn miniklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Canim ihtiyac duyarsan her yerde hersey var cikar alirsin veya esine aldirirsin ben 2 tane hastane cikisi almistim kizimda baktim yetmiyor esime 2tane daha aldirdim gelen hediye hast.cikislarindan da bi tane actim iyi oldu en azindan bi de ust bas yikandi mi kurudu mu derdi olmuyoryazin cok hediye gelir, benim anne tarafim komple avrupada, simiden hazirlamislar bi suru sey de ilk 6 ay
lazim bana ben de zibin var anca
Annemde de 2 hastahane cikisi 2-3 tane tulum ve bi kac tane zibin var
Sana gelenlerde varmis sorun canim. Sagolsun ark.lar biz sana gelemeyiz siz gelin diyip duruyorlar gelen de hic kaldirmiyor beni. Ark.im kahvaltiya geldi hem kendi hem benim cocuguma bakti hem de kendi cayini kendi aldi hem de bulasiklari yerlestirdi oyuncaklari kaldirdi oyle gittiay benim kocam bayılıyo misafireee. haa gelince kalkıp kendide hizmet ediyo ama yinede hafta içi sonuçta . evim dağınık. e ikramlık bişeylerde hazırlamak gerek. ya bi de herkese gelin yaaa bize neden gelmiyosunuz diyo. millette habire geliyo. ama biz gitmek istediğimizde hep bi bahaneleri vaaaar. öyle oluncada sinir oluyo insan
Ben de cok korkuyorum 2.gebeligim ama ikiz oldugundan erken gelirler korkusu cok yuksek. Ilk kizimda hic sancim olmamisti dogum sancisi nasil bilmiyorum ama bi iki gundur ara ara adet sancisi gibi sancim oluyor yalanci sanci mi oluyor bilmiyorum ama tirsiyorumAynen benimde ilk bebişim olucak nasipse birde buara çevremde ki hamile iki kişide 5 hafta arayla 36 haftayı doldurdu ve doğurdu bende onları duydukça dahada stres oluyorum doktorumda 5 aralıkta kontrolümde bebek normal pozisyonunu almaya başlamış dedi bnde bi iki birşey sorayım dedim daha erken dedi haftaya cuma tekrar kontrolüm var bakalım ne olucak nst falan isteyecek mi
Benimki hic biberon almadi direkt bardakla ictiAllaha çok.şükür gündüz kaçırma gibi bir şey yok..benim kızımın uykusu çok derin değildir kimi zaman uyuyor bana yaşlanıp ama kimi zaman uyanıyor..ama bende tam 2,5 yaşındaydı yanı 30 aylık o zaman başladım sadece gündüzleri yaz başı itibari ile gece..düzene giriyorlar mesela bizimkisi halen biberon hastası uyurken mutlaka azcikta olsa o biberonun istiyor..
O
Evet evet canım toptaki egzersiz o, sağa sola yaylanma da var
Ürojinekoloji ünitesinde staj yaparken Kegeli biz ilk hafta 100 tekrarlı 2.hafta 125 3.hafta 150 şeklinde yaptırırdık
100den aşağısı kuvvetlendirme için yetersiz olur
Evet ben de yapmayı sevmiyorum ama bebiş için yapcam
Kizlar yikadim oglusumun kiyafetleriniii :) cok heyycan verici yahuuu.
34.haftan bitince perine masajını ve pilates topundakini yap cnm1-pilates topu egzersizleri
2-kegel
3- perine masajı
bende havalar soğuk diye bu aralar yürüyüş yapamıyorum bari bunları yapiyim evde :)
Hamişler ilişkiye devam ediyo musunuzbizde 1 aydan fazladır tık yok, aslında ben çok istekliyim ama eşim bebişe bişey olur diye bıraktı da, dra sorarız diyo, canım istiyo bişey olur mu ki 32 haftada
34.haftan bitince perine masajını ve pilates topundakini yap cnm
Su an kegeli yapabiliriz squat da yapabilirz
hayır hayır bende paketlerinden çıkarttım steril ettim öyle yerleştirdim bu öncesinin resmi ondan öyle olduBende hazirladim canim ama senin ambalajlarini acmadigini farkettim.acmadan mi gotureceksin hastaneye. ben steril ettim öyle koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?