- 28 Eylül 2015
- 5.411
- 15.255
- 248
Hamişler ilişkiye devam ediyo musunuzbizde 1 aydan fazladır tık yok, aslında ben çok istekliyim ama eşim bebişe bişey olur diye bıraktı da, dra sorarız diyo, canım istiyo bişey olur mu ki 32 haftada
34.haftan bitince perine masajını ve pilates topundakini yap cnm
Su an kegeli yapabiliriz squat da yapabilirz
2 gecelik 2 adet de pijama takımı aldımKızlar hastane için gecelik aldınız mı? Kullanılır mı acaba? Pijama takımı aldım ama gecelikte kararsızım
Bende 2 pijama aldım. Gecelik almadım. Bir tane alayım olmazsa. Bulunsun.2 gecelik 2 adet de pijama takımı aldım
ben sırtüstü yatamıyorum belim boşluktaymış gibi hissediyoruum rahatsız oluyorum..şu saatten sonra nasıl rahhat yatabiliyorsak öyle yatalım valla...canım çıktı sol tarafta yatmaktanKızlar şu sırt üstü yatmama durumu gerçekten önemli mi? ben de bu aralar asla yan yatamıyorum hele soluma hiç yatamıyorum hemen kasılma başlıyor. bütün gece genelde sırt üstü uyuyorum ya da sağa dönüyorum o da çok az. Sırt üstü gayet rahat uyuyorum. annem de biz biliyormuyduk öyle şeyleri her şekilde yatıyorduk takma diyor ama o kadar çok okuduk ve duyduk ki içim rahat değil. bu gidişle hiç uyumayacağım başka yol bulamadım.
aynen öyle hastane hali sonuçta ne olur ne olmaz..Bende 2 pijama aldım. Gecelik almadım. Bir tane alayım olmazsa. Bulunsun.
Canim kanama gibi engelleyici bi sorununuz yoksa son ana kadar cinselligi engellemiyor dr.lar. benimkiler ikiz hala devam ediyoruz tabi kizimizin pestilimizi cikarmadigi gunler cok az ama olsunHamişler ilişkiye devam ediyo musunuzbizde 1 aydan fazladır tık yok, aslında ben çok istekliyim ama eşim bebişe bişey olur diye bıraktı da, dra sorarız diyo, canım istiyo bişey olur mu ki 32 haftada
Benimki hic biberon almadi direkt bardakla ictigece de olabildigince cok sivi vermiyorum ins duzene girer bebisler gelmeden asil korkum onlari gorup tekrar bez istemesi
İlk kızın sezeryanmıydı canım ? Ya benimde hep tuvaletim var gibi kasıklarımda baskı hissediyorum en son ki kontrolde bebeğim çapraz duruyordu doktor yavaş yavaş normal doğum pozisyonuna dönüyor demişti acaba tamamen döndü kafası kasığımda olduğu için mi hep baskı hissediyorum normal mi baskı hissetmem sence canım ?Ben de cok korkuyorum 2.gebeligim ama ikiz oldugundan erken gelirler korkusu cok yuksek. Ilk kizimda hic sancim olmamisti dogum sancisi nasil bilmiyorum ama bi iki gundur ara ara adet sancisi gibi sancim oluyor yalanci sanci mi oluyor bilmiyorum ama tirsiyorum
Canim biz devam ediyoruz. Bir sikinti yasamadik :)
Benimkiler uzun zamandir dogum pozisyonunda ben de dun korktum Birden hareket etti biri resmen rahmin agzinda gibiydi esime gece dogarsa sasirma dedim ama cok sukur bi sey olmadi umarim normaldir ilk kizim sez.diİlk kızın sezeryanmıydı canım ? Ya benimde hep tuvaletim var gibi kasıklarımda baskı hissediyorum en son ki kontrolde bebeğim çapraz duruyordu doktor yavaş yavaş normal doğum pozisyonuna dönüyor demişti acaba tamamen döndü kafası kasığımda olduğu için mi hep baskı hissediyorum normal mi baskı hissetmem sence canım ?
Kızlar hastane için gecelik aldınız mı? Kullanılır mı acaba? Pijama takımı aldım ama gecelikte kararsızım
Cok guzel canim gulegule kullanin insallah :)teyzeleri bu da benim kızımın odası
Kızlar aklıma takıldı. Bebeğim doğunca hemsire ye çıtçıtlı badi tulum şapka ve battaniye verecem sizce bu yeterli mi ürün mü bebeğim
Burnumun dışını aynaya çok bakmadığım için bilmem de içindeki polipler büyüdüYa kızlar benim burnum çok şişti ya habire de tıkalı bu gidişle doğuma kadar kocaman olacak halbuki minnacık bir burnum vardı sinir oluyorum resmen tipimi değiştirdi bu burun ufff
Maşallah canım :) iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. Çok ferah olmuş odası :)teyzeleri bu da benim kızımın odası
0-3ay için 5er tane olsa yeter diyorlar. Aman kusan bebek olmasın da o zaman sıkıntısız oluruz:)Ayy maşallah canım bayıldım Allah nazardan saklasın ne kadar çok kıyafeti var benimki çok mu az olmuş çabuk çabuk kirletirse tühh neyse hayırlısı bakalım:) mutlu günlerde kullanın hepsini
Tecrübeli annecikler yazar mısınız 0-3-6 aylar için hangi kıyafetlerden kaç tane olmalı?
Bana herkes çok alma hemen büyüyolar dediker ben de almadım pek
Ah canım başta çok güzel yoga yapıyordum ama artık üşeniyorumGüzel anneler hamilelikte egzersizle aranız nasıl, baştan beri yaptınız mı, devam ediyor musunuz, normal doğumu kolaylaştırmak için yapacağınız egzersizler var mı?
Ben fizyoterapist olmama rağmen yürüyüş dışında hiç egzersiz yapmadımyazıklar olsun bana o kadar hastalara egzersiz veriyorum yaptırıyorum kendime hayrım sıfır
Bundan sonra pelvik taban kaslarını güçlendirmek için Kegel egzersizleri yapmak çok önemli
Squat yapmak önemli
Pilates topunda yaylanmak önemli
Son ay okşama tarzında dairesel hareketlerle perine masajı yapmak önemli ki epizyotomiye gerek kalmasın
Bende başlamadım kafamda dönüp duruyor dert oldu ama daha erken bizim için , herşey bitsin istiyorum bir yandan bir yandanda Zaman gecmıcek diye sonlara da iş bırakıyorum :)) hayırlısı kuzum ya
Yaa bizimkiler de tulum daha rahat diyorlar :/ sırtı açılmazmış, kucağa alınınca gaz çıkartırken tulum rahat olurmuşCanım tulum cok alma alt üst takım daha rahat diyorlar ilk baslarda sürekli bir kaka yapma durumu oldugundan alt pijamasını çıkarıp temizlemek daha kolay oluyormuş Bilgin olsun.
bende dün sipariş verdim, burası mobil bölge 10 günde anca geliyor diye annemin adresini verdim
bugün mesj atmıs annem kitabın geldi diye çok merak ediyorum şimdiden epey övüyorlar
hoşgelsin, Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Çok soru sormuş olucam kusura bakma canımda squati bilmiyodum onu nasıl yapmalıyim ?
gecelik ile soğuk olur ve kullanımı zor olur diye almadım.Kızlar hastane için gecelik aldınız mı? Kullanılır mı acaba? Pijama takımı aldım ama gecelikte kararsızım
Bende bi tane gecelik aldim rahat olur dieKızlar hastane için gecelik aldınız mı? Kullanılır mı acaba? Pijama takımı aldım ama gecelikte kararsızım
Eğer abla/abi oluyorum fikrivarsa istemez diye düşünüyorum. Sonuçta bebişler ile arasına fark koymak isteyecektirAyyy allah korusun diyorum..tam halletik derken olmaz inşallah..
Uzmanlar da aynısını söylüyor. Hatta son dönemlerde orgazm olmak doğumu tetikliyormuş. 40haftalıklara ilişki önerisi yapılıyormuşBizde ediyoruz ve bence normal doğum ve rahim açılması için gerek var diye düşünüyorum tabii bu benim dusuncem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?