2016 Şubat Anneleri

Hamişler ilişkiye devam ediyo musunuz bizde 1 aydan fazladır tık yok, aslında ben çok istekliyim ama eşim bebişe bişey olur diye bıraktı da, dra sorarız diyo, canım istiyobişey olur mu ki 32 haftada

bizimkisi çok istiyor, odaya sürüklüyor sarmaş dolaşız duruyoruz öylece,
sonra bi bahaneyle odaya geri dönüyor 1 haftadır böyle, hayırdır hacı ne iş dedim
yaaa sanki bebeğin kafasına vuracakmışım gibi geliyor o yüzden çok istesemde yapamam dedi
hoş o da 10 gün sürdü pes etti

ben sırtüstü yatamıyorum belim boşluktaymış gibi hissediyoruum rahatsız oluyorum..şu saatten sonra nasıl rahhat yatabiliyorsak öyle yatalım valla...canım çıktı sol tarafta yatmaktan

Hamişler ilişkiye devam ediyo musunuz bizde 1 aydan fazladır tık yok, aslında ben çok istekliyim ama eşim bebişe bişey olur diye bıraktı da, dra sorarız diyo, canım istiyobişey olur mu ki 32 haftada
Canim kanama gibi engelleyici bi sorununuz yoksa son ana kadar cinselligi engellemiyor dr.lar. benimkiler ikiz hala devam ediyoruz tabi kizimizin pestilimizi cikarmadigi gunler cok az ama olsun

Kızlar kuzenim yeni doğum yaptı.dün akşam 3 kg doğmuş. Ama çok üşümüş ememiş o yüzden ısıtmak için küveze koymuşlar. 1.2 gün kalacakmış küvezde.. Benide kış bebeginde en çok düşündüren buydu. İnş bebeklerimiz üşümez. İlk gün sıkı giydirmek lazım. İç zıbın ve 2 kat giysi verelim hemşirelere.... ayaklarınada 2 çorap ve tabii battaniye.

İlk kızın sezeryanmıydı canım ? Ya benimde hep tuvaletim var gibi kasıklarımda baskı hissediyorum en son ki kontrolde bebeğim çapraz duruyordu doktor yavaş yavaş normal doğum pozisyonuna dönüyor demişti acaba tamamen döndü kafası kasığımda olduğu için mi hep baskı hissediyorum normal mi baskı hissetmem sence canım ?

Benimkiler uzun zamandir dogum pozisyonunda ben de dun korktum Birden hareket etti biri resmen rahmin agzinda gibiydi esime gece dogarsa sasirma dedim ama cok sukur bi sey olmadi umarim normaldir ilk kizim sez.di

Kızlar aklıma takıldı. Bebeğim doğunca hemsire ye çıtçıtlı badi tulum şapka ve battaniye verecem sizce bu yeterli mi ürün mü bebeğim

Bence az gelir canım yaa kış bebeleri olacaklar. Bunlara ek iç yeleklerden giydirilmesi iyi olur, hatta çorap yelek. Yani koyucam ben zaten ebe gerek görmezse bebeğin yanında geri yolluyorlar. Bazı ebeler iç yelek de giydirmiyormuş ama bakalım bizimkiler ne olacak.

Ya kızlar benim burnum çok şişti ya habire de tıkalı bu gidişle doğuma kadar kocaman olacak halbuki minnacık bir burnum vardı sinir oluyorum resmen tipimi değiştirdi bu burun ufff
Burnumun dışını aynaya çok bakmadığım için bilmem de içindeki polipler büyüdü resmen hırıltılı nefes alıyorum. O ses beni rahatsıx ediyor yanımdakileri düşünemiyorum

teyzeleri bu da benim kızımın odası
Maşallah canım :) iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. Çok ferah olmuş odası :)
Bir de o ne kadar çok yelek öyleeeeee :)

0-3ay için 5er tane olsa yeter diyorlar. Aman kusan bebek olmasın da o zaman sıkıntısız oluruz:)
Ah canım başta çok güzel yoga yapıyordum ama artık üşeniyorum yürüyüş de yok. Dört gözle 32.haftamı bekliyorum işten ayrılayım rahat rahat doğuma adapte olacağım inşallah :)

Bende başlamadım kafamda dönüp duruyor dert oldu ama daha erken bizim için , herşey bitsin istiyorum bir yandan bir yandanda Zaman gecmıcek diye sonlara da iş bırakıyorum :)) hayırlısı kuzum ya

Aynen bende bizden ileri haftaları gördükçe stres oluyorum ama daha dur bakayım diyip sakinleşiyorum :)
Hep odamız gelsin diyorduk, dün geldi çok şükür boyasını vs sini halledelim de sonra çanta işi de hazırlanır inşallah :) herşey sırayla :)

Canım tulum cok alma alt üst takım daha rahat diyorlar ilk baslarda sürekli bir kaka yapma durumu oldugundan alt pijamasını çıkarıp temizlemek daha kolay oluyormuş Bilgin olsun.
Yaa bizimkiler de tulum daha rahat diyorlar :/ sırtı açılmazmış, kucağa alınınca gaz çıkartırken tulum rahat olurmuş amannn herkesin kendine göre stili var :) bakalım bize hangisi rahat gelecek :))

Bana da gebe pınar önerdi netten e book olarak mı indirsem diye düşüncelerdeyim. Bu akşam D&R a baktım yoktu :/ şimdi sipariş versem anca ptesi ulaşır elime :/ meraklardayım bende :)

Çok soru sormuş olucam kusura bakma canımda squati bilmiyodum onu nasıl yapmalıyim ?

Omuz hizasında bacaklar açılır. Koltuğa oturur gibi yapıp geri kalkılır. Ama ilk etapta koltuk alçak kalabilir, kollar ileriye uzatılabilir bele konabilir destek için.

Kızlar hastane için gecelik aldınız mı? Kullanılır mı acaba? Pijama takımı aldım ama gecelikte kararsızım
gecelik ile soğuk olur ve kullanımı zor olur diye almadım.

pofff pazar konyaya kaynanama gideceğiz
eşimin dayısına evlendiğimden beri her ay 2 kere gidiyoruz son 2 aydır gitmiyorum ve gitmem dedim
1,5 yıldır evliyim daha hayırlı olsuna gelmedi ( hoş daha kaynanam hayırlı olsuna gelmedi ya nyse)
aradı köye gideceğiz sizde gelin dedi, gelmem dayı kusura bakma dedim, ya biliyorum küssün ama gel işte falan filan
eşim gözlerimin için kurbanlık koyun gibi bakıyor, gitmem desem gitmeyecek ama kıyamadım kocam için yarım günlüğüne gideceğim bakalım ne alemdeler

Bizde ediyoruz ve bence normal doğum ve rahim açılması için gerek var diye düşünüyorum tabii bu benim dusuncem..
Uzmanlar da aynısını söylüyor. Hatta son dönemlerde orgazm olmak doğumu tetikliyormuş. 40haftalıklara ilişki önerisi yapılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…