İki pijama takımı aldım canım gecelik almadım. Gecelik rahat olmaz die düşündümKızlar hastane için gecelik aldınız mı? Kullanılır mı acaba? Pijama takımı aldım ama gecelikte kararsızım
Bu kadar sık ziyaretin Amaçı ne ? Ben aynı mahallemdeki görümceme bu kadar gitmiyorumdur :)pofff pazar konyaya kaynanama gideceğiz
eşimin dayısına evlendiğimden beri her ay 2 kere gidiyoruz son 2 aydır gitmiyorum ve gitmem dedim
1,5 yıldır evliyim daha hayırlı olsuna gelmedi ( hoş daha kaynanam hayırlı olsuna gelmedi ya nyse)
aradı köye gideceğiz sizde gelin dedi, gelmem dayı kusura bakma dedim, ya biliyorum küssün ama gel işte falan filan
eşim gözlerimin için kurbanlık koyun gibi bakıyor, gitmem desem gitmeyecek ama kıyamadım kocam için yarım günlüğüne gideceğim bakalım ne alemdeler
Canım ne giyinmiş te üşümüşKızlar kuzenim yeni doğum yaptı.dün akşam 3 kg doğmuş. Ama çok üşümüş ememiş o yüzden ısıtmak için küveze koymuşlar. 1.2 gün kalacakmış küvezde.. Benide kış bebeginde en çok düşündüren buydu. İnş bebeklerimiz üşümez. İlk gün sıkı giydirmek lazım. İç zıbın ve 2 kat giysi verelim hemşirelere.... ayaklarınada 2 çorap ve tabii battaniye.
Canim kegel i sabah ogle aksam 10ar defa seklinde mi yapmak lazim ?
Zaten 2aya ancak faydasi goruluyormus keske daha erken baslamis olsaydik :)
Çok soru sormuş olucam kusura bakma canımda squati bilmiyodum onu nasıl yapmalıyim ?
Kızlar hastane için gecelik aldınız mı? Kullanılır mı acaba? Pijama takımı aldım ama gecelikte kararsızım
Bu kadar sık ziyaretin Amaçı ne ? Ben aynı mahallemdeki görümceme bu kadar gitmiyorumdur :)
Hatta gebeliğimden ber aramız biraz açıldı hiç gitmiyorum :)
cnm benimde senin ki kadar... yeter sanirim...Kızlar ben 10 lu hastane çıkışı 1 tane 5 li takım 4 tane 0.3 ay alt üst 3 tane 0.3 ay tulum aldım çık mu az aldım ben sizler maşallah çok almışınız
1 gecelik 3 pijama takımı aldım cnm.gecelik belki ilk etapta lazım olur diye düşünüyorum.eşim hastanede onunla gezmeyeceksin heralde deyince dantelli ya onlar malum kıskançlık.Kızlar hastane için gecelik aldınız mı? Kullanılır mı acaba? Pijama takımı aldım ama gecelikte kararsızım
Eğer abla/abi oluyorum fikrivarsa istemez diye düşünüyorum. Sonuçta bebişler ile arasına fark koymak isteyecektir
Bizim doktor 28. haftada yasakladı ama bence devam etmekte sakınca yok hatta dedikleri gibi doğumu kolaylaştırdığı söyleniyorHamişler ilişkiye devam ediyo musunuzbizde 1 aydan fazladır tık yok, aslında ben çok istekliyim ama eşim bebişe bişey olur diye bıraktı da, dra sorarız diyo, canım istiyo bişey olur mu ki 32 haftada
Bu konuyu açmıştım ya bende :) dr um ilk üç ay önermedi... Geçen kontrolde de 28 haftadan sonra yok dedi.. Bu arada hiç bir risk Vs olmadığı halde... Eşimde hamile kaldığımdan beri dokunmadı zatenHamişler ilişkiye devam ediyo musunuzbizde 1 aydan fazladır tık yok, aslında ben çok istekliyim ama eşim bebişe bişey olur diye bıraktı da, dra sorarız diyo, canım istiyo bişey olur mu ki 32 haftada
Ben bugun aldım kv ile çıktım oysho dan pofidik sabahlık ve pijama alacaktım bitane bordo sabahlık aldım battaniye gibi kalın bi takım kalın aldım yalnız bildiğin pandalı beğendi kv dem ponpon seklinde kulakları felan var :/ bide pamuklu ince yedek pijama aldım oda fok balıklı felan... Zaten o kadar acele aldım ki 7 dk da girdim ve cıktım mağazaya.... Oğlumada hastane cıkısı alayım cok cok parçalı diye düşünüyordum sonra yine kv ile bi mağazadan 230 liraya su 8 parçalı cıkışlardan aldık bide 130 liraya alt üst atlet ve yelekli bi takım aldıkKızlar hastane için gecelik aldınız mı? Kullanılır mı acaba? Pijama takımı aldım ama gecelikte kararsızım
Normal takım vardı üzerinde içindede 1 zıbın...Canım ne giyinmiş te üşümüş
maşallaaaah Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip esiiin :))ben daha yeni yeni almaya başladıııım sanırım azıcık hızlanmam lazımKizlar yikadim oglusumun kiyafetleriniii :) cok heyycan verici yahuuu.
1-pilates topu egzersizleri
2-kegel
3- perine masajı
bende havalar soğuk diye bu aralar yürüyüş yapamıyorum bari bunları yapiyim evde :)
canım bizimde ilk bebişimiz olacak bir tane tam takım hastane çıkışı aldık gerisi tulum çıyçıtlı badi zıbın al patikli pijama az mı çok mu hiç bilmiyoruum sanki bebişimin hçbişeyi yokmuş gibi geliyoKızlar ben 10 lu hastane çıkışı 1 tane 5 li takım 4 tane 0.3 ay alt üst 3 tane 0.3 ay tulum aldım çık mu az aldım ben sizler maşallah çok almışınız
ay duymuştum sag ol canm deneyimm biiCnm havuç suyu su azalmasına iyi geliyormuş diye duydum bi dene istersen belki iyi gelir suyun normale döner insallah...
Kızlar hastane için gecelik aldınız mı? Kullanılır mı acaba? Pijama takımı aldım ama gecelikte kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?