2016 Şubat Anneleri

Bu kadar sık ziyaretin Amaçı ne ? Ben aynı mahallemdeki görümceme bu kadar gitmiyorumdur :)
Hatta gebeliğimden ber aramız biraz açıldı hiç gitmiyorum :)

Canım ne giyinmiş te üşümüş

Canim kegel i sabah ogle aksam 10ar defa seklinde mi yapmak lazim ?

Zaten 2aya ancak faydasi goruluyormus keske daha erken baslamis olsaydik :)

Sabah öğle akşam 100 tekrarlı canım 10 çok çok az, zaten yapmaya başlayınca 10 dkda 100 yapılıyo

Çok soru sormuş olucam kusura bakma canımda squati bilmiyodum onu nasıl yapmalıyim ?

Yok cnm estağfurullah olur mu hiç öyle şey :) squat çömelip kalkma egzersiz i demek
Hamileyken destek alarak yapılmalı bir sandalyeden tut bacaklarını omuz genişliğinde aç nefes al önce, sonra üfleyerek nefes verirken oturur gibi çömel kalk 5 tekrarlı günde 3 kez yeter, fazlası iyi değil

Kızlar hastane için gecelik aldınız mı? Kullanılır mı acaba? Pijama takımı aldım ama gecelikte kararsızım

Ben nolur nolmaz diye aldım

Bu kadar sık ziyaretin Amaçı ne ? Ben aynı mahallemdeki görümceme bu kadar gitmiyorumdur :)
Hatta gebeliğimden ber aramız biraz açıldı hiç gitmiyorum :)

annesi bize emir veriyor gideceksiniz, ne zaman duysa ankaradayız hemen arar dayına git diye, bizimkide
anası isteyince ikiletmez muhakkak gider , 2 aydır gitmiyorum bana neden gitmiyorsunuz dedi bende o gelsin dedim daha evimi görmedi dedim, ona da ima ettim, o sizin büyüğünüz ayıp bu yaptığınız gidin demişti bende asla gitmem oğlun gitmek isterse buyursun dedim
bana küsmüştü, hala da kaynanam beni aramaz sormaz kafam rahaaat

Kızlar hastane için gecelik aldınız mı? Kullanılır mı acaba? Pijama takımı aldım ama gecelikte kararsızım
1 gecelik 3 pijama takımı aldım cnm.gecelik belki ilk etapta lazım olur diye düşünüyorum.eşim hastanede onunla gezmeyeceksin heralde deyince dantelli ya onlar malum kıskançlık.

Eğer abla/abi oluyorum fikrivarsa istemez diye düşünüyorum. Sonuçta bebişler ile arasına fark koymak isteyecektir

Bizde var abla olucaksin şahsen daha 3 yasında ama..onunla oynarsin onu uyutursun süt verirsin falan diye söylüyoruz..

Hamişler ilişkiye devam ediyo musunuz bizde 1 aydan fazladır tık yok, aslında ben çok istekliyim ama eşim bebişe bişey olur diye bıraktı da, dra sorarız diyo, canım istiyobişey olur mu ki 32 haftada
Bizim doktor 28. haftada yasakladı ama bence devam etmekte sakınca yok hatta dedikleri gibi doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor

Hamişler ilişkiye devam ediyo musunuz bizde 1 aydan fazladır tık yok, aslında ben çok istekliyim ama eşim bebişe bişey olur diye bıraktı da, dra sorarız diyo, canım istiyobişey olur mu ki 32 haftada
Bu konuyu açmıştım ya bende :) dr um ilk üç ay önermedi... Geçen kontrolde de 28 haftadan sonra yok dedi.. Bu arada hiç bir risk Vs olmadığı halde... Eşimde hamile kaldığımdan beri dokunmadı zaten acaba dr dan böyle söylemesini o mu istedi diye düşünüyorum

Ben bugun aldım kv ile çıktım oysho dan pofidik sabahlık ve pijama alacaktım bitane bordo sabahlık aldım battaniye gibi kalın bi takım kalın aldım yalnız bildiğin pandalı beğendi kv dem ponpon seklinde kulakları felan var :/ bide pamuklu ince yedek pijama aldım oda fok balıklı felan... Zaten o kadar acele aldım ki 7 dk da girdim ve cıktım mağazaya.... Oğlumada hastane cıkısı alayım cok cok parçalı diye düşünüyordum sonra yine kv ile bi mağazadan 230 liraya su 8 parçalı cıkışlardan aldık bide 130 liraya alt üst atlet ve yelekli bi takım aldık içime oturdu resmen.. Güzel ama cok pahalı yazık günah neler alırdım... O sinirle gittim madem dedim tek ben düşünüyorum uygun olsun Vs dir 5 cıtcıtlı 3 tulum 2 alt 2 üst ince battaniye havlu ve corap aldım tekrar... Bundan sonrada netten felan alacam ucuz pahalı demeden eşim düşünsün artık ne geriliyorum o kadar... Ben uygun olsun Vs die ince eliyordum erteliyordum

1-pilates topu egzersizleri
2-kegel
3- perine masajı
bende havalar soğuk diye bu aralar yürüyüş yapamıyorum bari bunları yapiyim evde :)

ben okul çıkışı hergün yarım saat yürüyorum başkada bir egzersz apamıyorum malesef ev de iş yapmaya bile halim kalmıyor...çok mu çabuk başladım yorulmaya diyorum bazen

Kızlar ben 10 lu hastane çıkışı 1 tane 5 li takım 4 tane 0.3 ay alt üst 3 tane 0.3 ay tulum aldım çık mu az aldım ben sizler maşallah çok almışınız
canım bizimde ilk bebişimiz olacak bir tane tam takım hastane çıkışı aldık gerisi tulum çıyçıtlı badi zıbın al patikli pijama az mı çok mu hiç bilmiyoruum sanki bebişimin hçbişeyi yokmuş gibi geliyo

kızlar çok kötü durumdayım yardımcı olabilecek bir fikri olan varsa diye hemen yazayım dedim.
şimdiye kadar hamileliğimde hiç kabuzlık yaşamasım ama bugün bişi oldu ve kabız oldum söylemesi ayıp yaparken o kadar canım acıdı ki sonra bir baktım hemoroid olmuşum hem de meme yapmış ((

şu an oturamıyorum bile doğru düzgün (( yok böyle bi acı (
birdenbire noldu anlamadım. çok afedersiniz gaz bike çıkaramıyorum acısından.
bir tavsiyesi olan var mı? (

canım ben iki tane pijama takımı aldım birisi dantelli mantelli ilk doğum yapınca lohusa pijaması diğeride evde giyebileceğim normal polar pijama misafirleri onunla karşılarım ilk bikaçgün diyorum...gecelikte bende kararsız kalım sabahlığıyla birlikte çok pahalı geldi bana işe yarar mı bilemiyorum normalde giyebileceğim birşey de değil hala almadım ama doğum sonrası herkes bi geceliğin olsun rahat oluyor diyor sanırım alıcam bir gecelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…