Ilkinde tam 3 tane gecelik almisim ve hicbirini giymedim...sezeryand olunca hele hic gerek kalmadi ..pijama alicam iki takim..lazim olursa esim getirir evdenKızlar hastane için gecelik aldınız mı? Kullanılır mı acaba? Pijama takımı aldım ama gecelikte kararsızım
canım doktorum hamilelikte en çok karşılaşılan sorunun kabızlık olduğunu söyledi ben hergün sıcak suyun çerisine kuru inicir kuru kayısı koyup onları yiyiyyorum üzerine sıcak su içiyorum istersen bir denekızlar çok kötü durumdayım yardımcı olabilecek bir fikri olan varsa diye hemen yazayım dedim.
şimdiye kadar hamileliğimde hiç kabuzlık yaşamasım ama bugün bişi oldu ve kabız oldum söylemesi ayıp yaparken o kadar canım acıdı ki sonra bir baktım hemoroid olmuşum hem de meme yapmış((
şu an oturamıyorum bile doğru düzgün(( yok böyle bi acı (
birdenbire noldu anlamadım. çok afedersiniz gaz bike çıkaramıyorum acısından.
bir tavsiyesi olan var mı?(
Hamişler ilişkiye devam ediyo musunuzbizde 1 aydan fazladır tık yok, aslında ben çok istekliyim ama eşim bebişe bişey olur diye bıraktı da, dra sorarız diyo, canım istiyo bişey olur mu ki 32 haftada
canım yaaa kıyamam inşallah düzene girer uzucuk hemen...Kızlar kuzenim yeni doğum yaptı.dün akşam 3 kg doğmuş. Ama çok üşümüş ememiş o yüzden ısıtmak için küveze koymuşlar. 1.2 gün kalacakmış küvezde.. Benide kış bebeginde en çok düşündüren buydu. İnş bebeklerimiz üşümez. İlk gün sıkı giydirmek lazım. İç zıbın ve 2 kat giysi verelim hemşirelere.... ayaklarınada 2 çorap ve tabii battaniye.
Hamişler ilişkiye devam ediyo musunuzbizde 1 aydan fazladır tık yok, aslında ben çok istekliyim ama eşim bebişe bişey olur diye bıraktı da, dra sorarız diyo, canım istiyo bişey olur mu ki 32 haftada
Bu konuyu açmıştım ya bende :) dr um ilküç ay önermedi... Geçen kontrolde de 28 haftadan sonra yok dedi.. Bu arada hiç bir risk Vs olmadığı halde... Eşimde hamile kaldığımdan beri dokunmadı zaten acaba dr dan böyle söylemesini o mu istedi diye düşünüyorum
Ben bugun aldım kv ile çıktım oysho dan pofidik sabahlık ve pijama alacaktım bitane bordo sabahlık aldım battaniye gibi kalın bi takım kalın aldım yalnız bildiğin pandalı beğendi kv dem ponpon seklinde kulakları felan var :/ bide pamuklu ince yedek pijama aldım oda fok balıklı felan... Zaten o kadar acele aldım ki 7 dk da girdim ve cıktım mağazaya.... Oğlumada hastane cıkısı alayım cok cok parçalı diye düşünüyordumalacam ucuz pahalı demeden eşim düşünsün artık ne geriliyorum o kadar... Ben uygun olsun Vs die ince eliyordum erteliyordum
canım doktorum hamilelikte en çok karşılaşılan sorunun kabızlık olduğunu söyledi ben hergün sıcak suyun çerisine kuru inicir kuru kayısı koyup onları yiyiyyorum üzerine sıcak su içiyorum istersen bir dene
annesi bize emir veriyor gideceksiniz, ne zaman duysa ankaradayız hemen arar dayına git diye, bizimkide
anası isteyince ikiletmez muhakkak gider , 2 aydır gitmiyorum bana neden gitmiyorsunuz dedi bende o gelsin dedim daha evimi görmedi dedim, ona da ima ettim, o sizin büyüğünüz ayıp bu yaptığınız gidin demişti bende asla gitmem oğlun gitmek isterse buyursun dedim
bana küsmüştü, hala da kaynanam beni aramaz sormaz kafam rahaaat
Yani şu hastane çıkışlarını giydirmişlerdiNormal takım vardı üzerinde içindede 1 zıbın...
Ya tam hatırlayamadım ama ılık suyla mı yoksa soğuk suyla mı müdale ediliyorducanım sabah yapacağım inş ama şu anda acımı dindirecek bişi var mıdır acaba(
Sac bantlari cok hos kendinizmi yaptiniz yada yaptirdinizmi.Kizlar hastane cantamizi hazirladim 2ayri canta olarak bebise ve bana ayri yani resimledim bide :) eklicegim bir kac bisey kaldi onlarida ekledimmi tamam insallah
Bende öyle düşünüyordum ama hemşire bir tane gecelikte olsun deyince alayım bari dedim.İki pijama takımı aldım canım gecelik almadım. Gecelik rahat olmaz die düşündüm
çok üzel buu sağlıklı günlerde giysin bebişin canımKızıma nacizane yelek ördümEki Görüntüle 1721296
Ben düz spor birşey düşünüyorum. Belki de kullanmıcam bile. Pijamam yeterince dantelli ve süslü zaten.1 gecelik 3 pijama takımı aldım cnm.gecelik belki ilk etapta lazım olur diye düşünüyorum.eşim hastanede onunla gezmeyeceksin heralde deyince dantelli ya onlar malum kıskançlık.
Ya tam hatırlayamadım ama ılık suyla mı yoksa soğuk suyla mı müdale ediliyordu
Çok rahatlatıyordu :/ ama hatırlayamadım şuan
Çok isal olunca da rahatsız ediyor bilgin olsun
Ohh pofidik pofidik gezersin hastanedeBu konuyu açmıştım ya bende :) dr um ilk üç ay önermedi... Geçen kontrolde de 28 haftadan sonra yok dedi.. Bu arada hiç bir risk Vs olmadığı halde... Eşimde hamile kaldığımdan beri dokunmadı zatenacaba dr dan böyle söylemesini o mu istedi diye düşünüyorum
Ben bugun aldım kv ile çıktım oysho dan pofidik sabahlık ve pijama alacaktım bitane bordo sabahlık aldım battaniye gibi kalın bi takım kalın aldım yalnız bildiğin pandalı beğendi kv dem ponpon seklinde kulakları felan var :/ bide pamuklu ince yedek pijama aldım oda fok balıklı felan... Zaten o kadar acele aldım ki 7 dk da girdim ve cıktım mağazaya.... Oğlumada hastane cıkısı alayım cok cok parçalı diye düşünüyordum sonra yine kv ile bi mağazadan 230 liraya su 8 parçalı cıkışlardan aldık bide 130 liraya alt üst atlet ve yelekli bi takım aldıkiçime oturdu resmen.. Güzel ama cok pahalı yazık günah neler alırdım... O sinirle gittim madem dedim tek ben düşünüyorum uygun olsun Vs dir 5 cıtcıtlı 3 tulum 2 alt 2 üst ince battaniye havlu ve corap aldım tekrar... Bundan sonrada netten felan alacam ucuz pahalı demeden eşim düşünsün artık ne geriliyorum o kadar... Ben uygun olsun Vs die ince eliyordum erteliyordum
Sicak su iyi geliyor bende de olmustu doktoruma soyledigimde iki tane krem verdi biri acisi icin anestol, digeride proctolog.( zeytinyağıyla bişile yapmaya çalıştım bakalım nolacak çok teşekkür ederim :)
20liraya falan uzun gecelikler var. Ben bir daha giymeyeceğim için ona fazla para vermek istemiyorum. Dantelli lohusa takımı aldım. Birde günlük pijamam yeter diye düşünüyorum. Sende ucuzlardan al bir tane dursun çantadacanım ben iki tane pijama takımı aldım birisi dantelli mantelli ilk doğum yapınca lohusa pijaması diğeride evde giyebileceğim normal polar pijama misafirleri onunla karşılarım ilk bikaçgün diyorum...gecelikte bende kararsız kalım sabahlığıyla birlikte çok pahalı geldi bana işe yarar mı bilemiyorum normalde giyebileceğim birşey de değil hala almadım ama doğum sonrası herkes bi geceliğin olsun rahat oluyor diyor sanırım alıcam bir gecelik
Bence az gelir canım yaa kış bebeleri olacaklar. Bunlara ek iç yeleklerden giydirilmesi iyi olur, hatta çorap yelek. Yani koyucam ben zaten ebe gerek görmezse bebeğin yanında geri yolluyorlar. Bazı ebeler iç yelek de giydirmiyormuş ama bakalım bizimkiler ne olacak.
Burnumun dışını aynaya çok bakmadığım için bilmem de içindeki polipler büyüdüresmen hırıltılı nefes alıyorum. O ses beni rahatsıx ediyor yanımdakileri düşünemiyorum
Maşallah canım :) iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. Çok ferah olmuş odası :)
Bir de o ne kadar çok yelek öyleeeeee :)
0-3ay için 5er tane olsa yeter diyorlar. Aman kusan bebek olmasın da o zaman sıkıntısız oluruz:)
Ah canım başta çok güzel yoga yapıyordum ama artık üşeniyorumyürüyüş de yok. Dört gözle 32.haftamı bekliyorum işten ayrılayım rahat rahat doğuma adapte olacağım inşallah :)
Aynen bende bizden ileri haftaları gördükçe stres oluyorum ama daha dur bakayım diyip sakinleşiyorum :)
Hep odamız gelsin diyorduk, dün geldi
Mobilyaları beklerken boyatsaydın keşke :/
Amin canımçok üzel buu sağlıklı günlerde giysin bebişin canım
canım sabah yapacağım inş ama şu anda acımı dindirecek bişi var mıdır acaba(
Canim alabiliyorsan 1 tane al bence.Ben 1 tane aldiydim lohusa sepetinden dantelli büsbuyuk hamile için gibi lohusa dan ziyade normalde giymeyiz ve pahalicanım ben iki tane pijama takımı aldım birisi dantelli mantelli ilk doğum yapınca lohusa pijaması diğeride evde giyebileceğim normal polar pijama misafirleri onunla karşılarım ilk bikaçgün diyorum...gecelikte bende kararsız kalım sabahlığıyla birlikte çok pahalı geldi bana işe yarar mı bilemiyorum normalde giyebileceğim birşey de değil hala almadım ama doğum sonrası herkes bi geceliğin olsun rahat oluyor diyor sanırım alıcam bir gecelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?