2016 Şubat Anneleri

canım doktorum hamilelikte en çok karşılaşılan sorunun kabızlık olduğunu söyledi ben hergün sıcak suyun çerisine kuru inicir kuru kayısı koyup onları yiyiyyorum üzerine sıcak su içiyorum istersen bir dene

Hamişler ilişkiye devam ediyo musunuz bizde 1 aydan fazladır tık yok, aslında ben çok istekliyim ama eşim bebişe bişey olur diye bıraktı da, dra sorarız diyo, canım istiyobişey olur mu ki 32 haftada
birsey olmaz ..ilk gebeligimde son ana kadar devam etmistik .doktorada sordun ben olmaz dedi ..gel gorki ben yattigim yerden zor kalkiyorum hic istegimde yok .haftada bir gonlunu ediyorum ancak...

canım yaaa kıyamam inşallah düzene girer uzucuk hemen...
bende korktum şimdi napmak lazım ki ilk gün nasıl sıcak tutsak umarım böyle bir sorunla karşılaşmayız gerçi eşime söylesem başında elektikli sobahla bekler kızının

Hamişler ilişkiye devam ediyo musunuz bizde 1 aydan fazladır tık yok, aslında ben çok istekliyim ama eşim bebişe bişey olur diye bıraktı da, dra sorarız diyo, canım istiyobişey olur mu ki 32 haftada

bizim 32. haftanın bitmesine 1 gün kaldı kısmetse biz de devam ediyoruz
üstelik şeyyy göğüs uçlarının fazla uyarılmaması gerek deniyor ama o anda eşim hiç ona da aldırmıyor
bin şükür hiç öyle kasılma flan da olmadı şimdiye kadar

canım sabah yapacağım inş ama şu anda acımı dindirecek bişi var mıdır acaba (

Kafa rahat harbiden :) bende sevmem 40kez sen git bi kez senn kapın çalınmasın :/

Normal takım vardı üzerinde içindede 1 zıbın...
Yani şu hastane çıkışlarını giydirmişlerdi

Ay ben hastane çıkışına patik yelek koymayı düşünüyordum. Düşünmeye devam edeyim o zaman giydirilmeyen varsa çöpe atılmıyor ya sonuçta geri geliyor bebekle...

Ya tam hatırlayamadım ama ılık suyla mı yoksa soğuk suyla mı müdale ediliyordu
Çok rahatlatıyordu :/ ama hatırlayamadım şuan
Çok isal olunca da rahatsız ediyor bilgin olsun

1 gecelik 3 pijama takımı aldım cnm.gecelik belki ilk etapta lazım olur diye düşünüyorum.eşim hastanede onunla gezmeyeceksin heralde deyince dantelli ya onlar malum kıskançlık.
Ben düz spor birşey düşünüyorum. Belki de kullanmıcam bile. Pijamam yeterince dantelli ve süslü zaten.

Ya tam hatırlayamadım ama ılık suyla mı yoksa soğuk suyla mı müdale ediliyordu
Çok rahatlatıyordu :/ ama hatırlayamadım şuan
Çok isal olunca da rahatsız ediyor bilgin olsun
( zeytinyağıyla bişile yapmaya çalıştım bakalım nolacak çok teşekkür ederim :)

Ohh pofidik pofidik gezersin hastanede çok kalın terletmez mi? Ben baya ince takımlardan aldım. Sıcağa hiç gelemiyorum. Ben de çok araştırırım ya mutlaka internettende fiyatlara bakar karşılaştırır öyle alırım. Ama senin takımlar baya pahalıya gelmiş. Oturmucak gibi değil

20liraya falan uzun gecelikler var. Ben bir daha giymeyeceğim için ona fazla para vermek istemiyorum. Dantelli lohusa takımı aldım. Birde günlük pijamam yeter diye düşünüyorum. Sende ucuzlardan al bir tane dursun çantada

Canım bizim sülale bunun ameliyatına kadar gitmişlik var benim basıma hıc gelmedi ama yapanlardan biliyorum suan en kolay yapabılecegin dolaptan buz cıkar ve kırıp fitil gibi at popodan biraz garip bir uygulama ama şimdilik bu seni rahatlatacaktır.

Canim alabiliyorsan 1 tane al bence.Ben 1 tane aldiydim lohusa sepetinden dantelli büsbuyuk hamile için gibi lohusa dan ziyade normalde giymeyiz ve pahali.o yuzden pijamalari normal pijama aldım ben hastaneden eve çıkınca da giyeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…