2016 Şubat Anneleri

Ayy ben kocamın ağzını arıyorum kadınlar kulübündeki arkadaşlar halen yapıyomuş risk yokmuş hadi diyorum
Adam bişey olsa kk mi kurtarcak seni diyo
Manyak yaa
Başına ne geliyosa azgınlıktan geliyo diyo sanki ne geldiyse başıma

Sanki ben erkeğim bana naz yapıyo

canım gecelik sabahlık bakıyorum yaklaşık bir haftadır % 50 indirimdeler sözde en uygun bulduğum 100 TL idi zaten söz konusu lohus olunca hemeeeen bi fiyatlar çıkıveriyor onu da anlamış değilimen son lohusa pijama takımı gördüm mevlütte de o giyiliyormuş şahsen yeni öğrendim takımın içerisinde eşarbı falan var saten gibi kumaşı gecelik sabahlık pijama takımı eşarp 500tl cik dedi SUSUTUM

Annişeeer bebeğinize hoşgeldin hediyesi ne hazırlatmayı yada hazırlamayı düşünyorsunuz???
magnet;
buzdolabı süsü;
fotoğraf çerçevesi;şeker;
çikolata;
şeker hamuru kurabiye;
sabun ;kokulu taş.......
ufffssss bir türlü karar veremiyorum beeeennnn

Maşşallah. Çok güzel olmuş ellerine sağlık cnm

Ben 100 tane bebek şekeri yaptım
Hacı şeriften de çikolata yaptırcam o kadar
Zaten gurbetteyim gelenimiz çok olmaz ama gene de 100 şeker hazır:))

Kafa rahat harbiden :) bende sevmem 40kez sen git bi kez senn kapın çalınmasın :/

kendisi daha çalmadı tabi, o yüzden ne demek olduğunu anlamıyor hasbaaam

bizimki de ara vermeyi planlıyor bakalım ne zaman kendine hakim olacak

bana gelen giden çok olmayacak ama yine de
hepsinden azar azar magnet, çikolata hazırlamayı düşünüyorum

İşte fok balıklı pijamam ince pandalı olan peluş:/ onlarda 400 tuttu benim bu ayki harcama limitim de bitti biliyordum herşeyin böyle oldu bitti olacağını önümüzdeki ay 15 ine kadar bişey alamıyorum ve giysiler baska ne arac gereç ne araba yatak nevresim hiç bişey yok

Kızlar benim üst bacaklarımın arası ağrıyor hani çok comelirseniz oluşabilecek bir ağrı.. 1 haftadir falan devam ediyor ara ara.. Yaşayan ya da nedenini bilen var mi

Ahh ahh seni ben anlarım... İşte en son bizim oğlanı yaptığımız olmuştur

Mobilyayı bekledik çünkü beşiğin arkasına gelen kısımın duvar rengini üç renk ile boyayacağız diyr beklettik. Şimdi beşiğe göre çizgileri çizip boyarız :) yani inşallah boyayabiliriz

Beşiği nereye nasıl koyarız diye planlamıştık ama geldiğinde hesabımızın uymadığını farkettik. İyi ki beklemişiz dedik.

Ben kokulu taş yaptım yapıyorum hatta :)
Bunlar fire olanlardı amatör yapımlardan :)
Son tüllenmiş hallerini de koyarım

500 mü ben bi iç giyim mağazasından aldım 3lü set dantelli ekru 90 lira. Geceliklerde uygundu bi tane spor bir model vardı 35 biraz bababanne işi olanlar 20 lira falandı. Bana uygun geldi. İnternetten baktım bende uygun bulamadım.

Ay biz ara vereli bi buçuk ay oldu heralde dahada yapmaya korkyrz ikimzde zaten ilk evlendiğimzde bi ay olmadı yapamadm korkudan smdide dogmdan sonra yapamazsam diye korkyrm

Evet canim ben okudum bitirdim begendim fakat icerisinde cd lerden bahsediyor bikac teknigi tam olarak anlatmamis. Genel olrak guze bir kitap simdi dr. Hakan coker in 100 soruda dogal dogum kitabina basladim.

30 da yikadim canim kisa programda. Ütülenecekler simdi :)
Bende haftaya başlıcam canım insallah.. Dalın toz deterjan aldım. Bende 3o derecede yikarim, çift durulama yapıcam, aslında çamaşır makinasında bebek programı var. Tam hatırlamıyorum ama 2 saat kadar suruyordu yıkaması. Onu kullanacak miyim bebis doğduktan sonra bilemedim gitti

Daha vakit var alırsın cnm dert etme. Alınmış artık napcan. Bundan sonra daha dikkatli harcama yaparsın. Eksikler bitmiyor zaten. Bebişler gelsin daha neler çıkcak bakalım

Ben daha almadim ama gecelik benim tercihim..doktor doğum sonrası kontrol yaptığında gecelik rahat oluyor..zaten kanamam oluyor geceliği sıva doktor kontrolu yapsın..
Sez.olursa pijama normal olursa gecelik giymek gerekiyor sez.sonrasi bana pijama giymen gerekiyor demislerdi normalde de sanci cekerken gecelik rahat olur ilk defa dogum yapacak olanlar bence her ikisini de bulundursun ben kizimi sez.la dogurdum yine de 2pijama takimi 1gecelik alcam yanima

Evet canim ben okudum bitirdim begendim fakat icerisinde cd lerden bahsediyor bikac teknigi tam olarak anlatmamis. Genel olrak guze bir kitap simdi dr. Hakan coker in 100 soruda dogal dogum kitabina basladim.

bak aynı kitapları sipariş etmişiz onuda sipariş etmiştim, instagramda bi bayan doğum koçu tavsiye etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…