- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
canım gecelik sabahlık bakıyorum yaklaşık bir haftadır % 50 indirimdeler sözde en uygun bulduğum 100 TL idi20liraya falan uzun gecelikler var. Ben bir daha giymeyeceğim için ona fazla para vermek istemiyorum. Dantelli lohusa takımı aldım. Birde günlük pijamam yeter diye düşünüyorum. Sende ucuzlardan al bir tane dursun çantada
Ayy ben kocamın ağzını arıyorum kadınlar kulübündeki arkadaşlar halen yapıyomuş risk yokmuş hadi diyorum
Adam bişey olsa kk mi kurtarcak seni diyo
Manyak yaa
Başına ne geliyosa azgınlıktan geliyo diyo sanki ne geldiyse başıma
Sanki ben erkeğim bana naz yapıyo
Kızıma nacizane yelek ördümEki Görüntüle 1721296
Annişeeer bebeğinize hoşgeldin hediyesi ne hazırlatmayı yada hazırlamayı düşünyorsunuz???
magnet;
buzdolabı süsü;
fotoğraf çerçevesi;şeker;
çikolata;
şeker hamuru kurabiye;
sabun ;kokulu taş.......
ufffssss bir türlü karar veremiyorum beeeennnn
Kafa rahat harbiden :) bende sevmem 40kez sen git bi kez senn kapın çalınmasın :/
Ayy ben kocamın ağzını arıyorum kadınlar kulübündeki arkadaşlar halen yapıyomuş risk yokmuş hadi diyorum
Manyak yaa
Annişeeer bebeğinize hoşgeldin hediyesi ne hazırlatmayı yada hazırlamayı düşünyorsunuz???
magnet;
buzdolabı süsü;
çikolata;
şeker hamuru kurabiye;
sabun ;kokulu taş.......
İşte fok balıklı pijamam ince pandalı olan peluş:/ onlarda 400 tuttu benim bu ayki harcama limitim de bittiOhh pofidik pofidik gezersin hastanedeçok kalın terletmez mi? Ben baya ince takımlardan aldım. Sıcağa hiç gelemiyorum. Ben de çok araştırırım ya mutlaka internettende fiyatlara bakar karşılaştırır öyle alırım. Ama senin takımlar baya pahalıya gelmiş. Oturmucak gibi değil
Ahh ahh seni ben anlarım... İşte en son bizim oğlanı yaptığımız olmuşturAyy ben kocamın ağzını arıyorum kadınlar kulübündeki arkadaşlar halen yapıyomuş risk yokmuş hadi diyorum
Manyak yaa
Ahh ahh seni ben anlarım... İşte en son bizim oğlanı yaptığımız olmuştur
30 da yikadim canim kisa programda. Ütülenecekler simdi :)Maşallah maşallah..... Canım kaç derecede yikadin camasirlari
Ben kokulu taş yaptım yapıyorum hatta :)Annişeeer bebeğinize hoşgeldin hediyesi ne hazırlatmayı yada hazırlamayı düşünyorsunuz???
magnet;
buzdolabı süsü;
çikolata;
şeker hamuru kurabiye;
sabun ;kokulu taş.......
500 mücanım gecelik sabahlık bakıyorum yaklaşık bir haftadır % 50 indirimdeler sözde en uygun bulduğum 100 TL idizaten söz konusu lohus olunca hemeeeen bi fiyatlar çıkıveriyor onu da anlamış değilim en son lohusa pijama takımı gördüm mevlütte de o giyiliyormuş şahsen yeni öğrendim takımın içerisinde eşarbı falan var saten gibi kumaşı gecelik sabahlık pijama takımı eşarp 500tl cik dedi SUSUTUM
Ay biz ara vereli bi buçuk ay oldu heralde dahada yapmaya korkyrz ikimzdeAyy ben kocamın ağzını arıyorum kadınlar kulübündeki arkadaşlar halen yapıyomuş risk yokmuş hadi diyorum
Manyak yaa
Evet canim ben okudum bitirdim begendim fakat icerisinde cd lerden bahsediyor bikac teknigi tam olarak anlatmamis. Genel olrak guze bir kitap simdi dr. Hakan coker in 100 soruda dogal dogum kitabina basladim.bende dün sipariş verdim, burası mobil bölge 10 günde anca geliyor diye annemin adresini verdim
bugün mesj atmıs annem kitabın geldi diye çok merak ediyorum şimdiden epey övüyorlar
hoşgelsin, Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Bende haftaya başlıcam canım insallah.. Dalın toz deterjan aldım. Bende 3o derecede yikarim, çift durulama yapıcam, aslında çamaşır makinasında bebek programı var. Tam hatırlamıyorum ama 2 saat kadar suruyordu yıkaması. Onu kullanacak miyim bebis doğduktan sonra bilemedim gitti30 da yikadim canim kisa programda. Ütülenecekler simdi :)
Daha vakit var alırsın cnm dert etme. Alınmış artık napcan. Bundan sonra daha dikkatli harcama yaparsın. Eksikler bitmiyor zaten. Bebişler gelsin daha neler çıkcak bakalımİşte fok balıklı pijamam ince pandalı olan peluş:/ onlarda 400 tuttu benim bu ayki harcama limitim de bittibiliyordum herşeyin böyle oldu bitti olacağını önümüzdeki ay 15 ine kadar bişey alamıyorum ve giysiler baska ne arac gereç ne araba yatak nevresim hiç bişey yok
Sez.olursa pijama normal olursa gecelik giymek gerekiyor sez.sonrasi bana pijama giymen gerekiyor demislerdi normalde de sanci cekerken gecelik rahat olur ilk defa dogum yapacak olanlar bence her ikisini de bulundursun ben kizimi sez.la dogurdum yine de 2pijama takimi 1gecelik alcam yanimaBen daha almadim ama gecelik benim tercihim..doktor doğum sonrası kontrol yaptığında gecelik rahat oluyor..zaten kanamam oluyor geceliği sıva doktor kontrolu yapsın..
Evet canim ben okudum bitirdim begendim fakat icerisinde cd lerden bahsediyor bikac teknigi tam olarak anlatmamis. Genel olrak guze bir kitap simdi dr. Hakan coker in 100 soruda dogal dogum kitabina basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?