- 17 Haziran 2011
- 139
- 113
- 53
Sağolasın canım ben yaptımSac bantlari cok hos kendinizmi yaptiniz yada yaptirdinizmi.
O kadar pahali hastane cikisini nerden buldunuzBu konuyu açmıştım ya bende :) dr um ilk üç ay önermedi... Geçen kontrolde de 28 haftadan sonra yok dedi.. Bu arada hiç bir risk Vs olmadığı halde... Eşimde hamile kaldığımdan beri dokunmadı zatenacaba dr dan böyle söylemesini o mu istedi diye düşünüyorum
Ben bugun aldım kv ile çıktım oysho dan pofidik sabahlık ve pijama alacaktım bitane bordo sabahlık aldım battaniye gibi kalın bi takım kalın aldım yalnız bildiğin pandalı beğendi kv dem ponpon seklinde kulakları felan var :/ bide pamuklu ince yedek pijama aldım oda fok balıklı felan... Zaten o kadar acele aldım ki 7 dk da girdim ve cıktım mağazaya.... Oğlumada hastane cıkısı alayım cok cok parçalı diye düşünüyordum sonra yine kv ile bi mağazadan 230 liraya su 8 parçalı cıkışlardan aldık bide 130 liraya alt üst atlet ve yelekli bi takım aldıkiçime oturdu resmen.. Güzel ama cok pahalı yazık günah neler alırdım... O sinirle gittim madem dedim tek ben düşünüyorum uygun olsun Vs dir 5 cıtcıtlı 3 tulum 2 alt 2 üst ince battaniye havlu ve corap aldım tekrar... Bundan sonrada netten felan alacam ucuz pahalı demeden eşim düşünsün artık ne geriliyorum o kadar... Ben uygun olsun Vs die ince eliyordum erteliyordum
Kizim eylulde dogdu hava cok sicakti butun hastane cikisini giydirdik battaniyeye sardik polar battaniyeye de sardik yine de usumustu cok agliyordu ben yanima aldim ustunu tekrar battaniyeyle orttum benim sicagimla uyudu vucutlari dis dunyaya hemen adapte olamiyor maalesef. Subatta iyice donacaklar bebisler ben kadife tulum aldim kalin polar battaniye bi de normal battaniye goturmeyi dusunuyorum nolur ne olmaz. Hastane sicak olur ama eve getirirken usurlerNormal takım vardı üzerinde içindede 1 zıbın...
maşallaaaah Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip esiiin :))ben daha yeni yeni almaya başladıııım sanırım azıcık hızlanmam lazım
Canim ben kendimi bildim bileli ayni problemleri yasiyorum. Ne doktorlar gezdim. Ki en korktugum gebelikde daha kotu olmasiydi benim sana tavsiyem. Eget tuketebiliyorsan bir kase yogurda biraz dere otu sapiyla birlikte dograyip yemen hem olusan meme yi kucultuyor hemde olusumunu engelliyor ac karnina yiyebilirsen daha iyi olur. Onun disinda kuru kayisi fakat gun kurusu degil bildigimi sert kuru kayisi olcak aksamdan iliksuya 3 tane at sabah ac karnina suyunu ve 3 kayisiyi tuket onun disinda armut da kabizliga iyi geliyor. Kuru inciri de ihmal etme. Ve aon olarak aci ve domates den uzak dur canm.Bi 15 senedir kabizlik ve genetik hemeroid hastasi olark bunlari tavsiye edebilirim. Eminin suan yanma yapiodur bunun icin eczaneden gebelikde kullanabilecegin bir pomad krem alabilirsin seni rahatlatir biraz.kızlar çok kötü durumdayım yardımcı olabilecek bir fikri olan varsa diye hemen yazayım dedim.
şimdiye kadar hamileliğimde hiç kabuzlık yaşamasım ama bugün bişi oldu ve kabız oldum söylemesi ayıp yaparken o kadar canım acıdı ki sonra bir baktım hemoroid olmuşum hem de meme yapmış((
şu an oturamıyorum bile doğru düzgün(( yok böyle bi acı (
birdenbire noldu anlamadım. çok afedersiniz gaz bike çıkaramıyorum acısından.
bir tavsiyesi olan var mı?(
Gerçek ipek mi? Değilse kafa ataydıncanım gecelik sabahlık bakıyorum yaklaşık bir haftadır % 50 indirimdeler sözde en uygun bulduğum 100 TL idizaten söz konusu lohus olunca hemeeeen bi fiyatlar çıkıveriyor onu da anlamış değilim en son lohusa pijama takımı gördüm mevlütte de o giyiliyormuş şahsen yeni öğrendim takımın içerisinde eşarbı falan var saten gibi kumaşı gecelik sabahlık pijama takımı eşarp 500tl cik dedi SUSUTUM
Bingoo kitaplar bende arastirarak almistm. Bugun bide plates seti aldim a101 den :) alistirmalar baslasinnnbak aynı kitapları sipariş etmişiz onuda sipariş etmiştim, instagramda bi bayan doğum koçu tavsiye etti
Bendede var canm ama bunlar suan temiz olduklari icin yuksek programa atmadim bende iki durulama yaptim :) bebek programi 90 drc den baslio o kadar yuksek derecede mahvolur camasirlar 60 yeterli bence tabi bi dogup kakalasinlarda. Ben Baby me sivi deterjan kullandim toz deterjan kalir topak yapar ne olur ne olmaz diye canim.Bende haftaya başlıcam canım insallah.. Dalın toz deterjan aldım. Bende 3o derecede yikarim, çift durulama yapıcam, aslında çamaşır makinasında bebek programı var. Tam hatırlamıyorum ama 2 saat kadar suruyordu yıkaması. Onu kullanacak miyim bebis doğduktan sonra bilemedim gitti
Bingoo kitaplar bende arastirarak almistm. Bugun bide plates seti aldim a101 den :) alistirmalar baslasinnn
Yalniz degilsin canim :) cogumuz ayniyizdir. Artik son duzlukteyiz :) skma canini keyfine bak.Kızlar uzun süredir yorgunluk belirtisi olmayan ben bir kaç gündür eve gelince hareket edemiyorum.. Çok yorgun hissediyorumEnerjim çabuk bitiyor biraz birşeyle uğraşsam dünyanın işini yapmış gibi hissediyorum.. Ne olucak benim bu halim
B&G store mu ne öyle bir markadan %20 indirimli ... Gülme yaO kadar pahali hastane cikisini nerden buldunuz
Ayy canım napmissin öyle ya bir daha tek başına git bari alışverişeB&G store mu ne öyle bir markadan %20 indirimli ... Gülme yaresmen sinirlerim bozuldu yok almam desem bilmişlik yapmış olacam baska zaman almaya fırsatım yok netten görüp alsam bide kalitesiz felan gelse düşün durumu şaka maka akşam ağlama krizine girdim ve sebebini de söyleyemiyorum tabi eşime yanlış anlar öyle bi durum işte... Pijamalarda kopma noktası oldu 400 liraya pandalı ve foklu 7 dk da aldığım Pijamalarım.. Eşim cok begendi...
Kimsenin bacakarasi agrimiyor mu yaw yoksa catim mi genişliyor doguracak miyim neKızlar benim üst bacaklarımın arası ağrıyor hani çok comelirseniz oluşabilecek bir ağrı.. 1 haftadir falan devam ediyor ara ara.. Yaşayan ya da nedenini bilen var mi
Kitabi okuyunca guvenin gelir canim zaten bisey yapmiosun sadece topun ustunde oturuosn :)plates topum var evde de kendime güvenim yok
Kimsenin bacakarasi agrimiyor mu yaw yoksa catim mi genişliyor doguracak miyim ne
Benimde özellikle yatakta donerken cok ağrıyor.. Hayra alamettir inşallahBenım 3 haftadır öyle belkide daha fazla oldu agrı acı karışımı bişi. Oturup kalkınca yatakta dönünce falan iyice tavan yapıyor
Bendede var canm ama bunlar suan temiz olduklari icin yuksek programa atmadim bende iki durulama yaptim :) bebek programi 90 drc den baslio o kadar yuksek derecede mahvolur camasirlar 60 yeterli bence tabi bi dogup kakalasinlarda. Ben Baby me sivi deterjan kullandim toz deterjan kalir topak yapar ne olur ne olmaz diye canim.
Neyse canım bu seferlik böyle olsun eminim çok güzel şeylerdir uzme kendini bunun icin boşver.. Ikinizde sağlıcakla giyin en önemlisi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?