2016 Şubat Anneleri

O kadar pahali hastane cikisini nerden buldunuz

Normal takım vardı üzerinde içindede 1 zıbın...
Kizim eylulde dogdu hava cok sicakti butun hastane cikisini giydirdik battaniyeye sardik polar battaniyeye de sardik yine de usumustu cok agliyordu ben yanima aldim ustunu tekrar battaniyeyle orttum benim sicagimla uyudu vucutlari dis dunyaya hemen adapte olamiyor maalesef. Subatta iyice donacaklar bebisler ben kadife tulum aldim kalin polar battaniye bi de normal battaniye goturmeyi dusunuyorum nolur ne olmaz. Hastane sicak olur ama eve getirirken usurler

maşallaaaah Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip esiiin :))ben daha yeni yeni almaya başladıııım sanırım azıcık hızlanmam lazım
Canim ben kendimi bildim bileli ayni problemleri yasiyorum. Ne doktorlar gezdim. Ki en korktugum gebelikde daha kotu olmasiydi benim sana tavsiyem. Eget tuketebiliyorsan bir kase yogurda biraz dere otu sapiyla birlikte dograyip yemen hem olusan meme yi kucultuyor hemde olusumunu engelliyor ac karnina yiyebilirsen daha iyi olur. Onun disinda kuru kayisi fakat gun kurusu degil bildigimi sert kuru kayisi olcak aksamdan iliksuya 3 tane at sabah ac karnina suyunu ve 3 kayisiyi tuket onun disinda armut da kabizliga iyi geliyor. Kuru inciri de ihmal etme. Ve aon olarak aci ve domates den uzak dur canm.Bi 15 senedir kabizlik ve genetik hemeroid hastasi olark bunlari tavsiye edebilirim. Eminin suan yanma yapiodur bunun icin eczaneden gebelikde kullanabilecegin bir pomad krem alabilirsin seni rahatlatir biraz.

Gerçek ipek mi? Değilse kafa ataydın

Kızlar uzun süredir yorgunluk belirtisi olmayan ben bir kaç gündür eve gelince hareket edemiyorum.. Çok yorgun hissediyorum Enerjim çabuk bitiyor biraz birşeyle uğraşsam dünyanın işini yapmış gibi hissediyorum.. Ne olucak benim bu halim

Bendede var canm ama bunlar suan temiz olduklari icin yuksek programa atmadim bende iki durulama yaptim :) bebek programi 90 drc den baslio o kadar yuksek derecede mahvolur camasirlar 60 yeterli bence tabi bi dogup kakalasinlarda. Ben Baby me sivi deterjan kullandim toz deterjan kalir topak yapar ne olur ne olmaz diye canim.

Yalniz degilsin canim :) cogumuz ayniyizdir. Artik son duzlukteyiz :) skma canini keyfine bak.

O kadar pahali hastane cikisini nerden buldunuz
B&G store mu ne öyle bir markadan %20 indirimli ... Gülme ya resmen sinirlerim bozuldu yok almam desem bilmişlik yapmış olacam baska zaman almaya fırsatım yok netten görüp alsam bide kalitesiz felan gelse düşün durumu şaka maka akşam ağlama krizine girdim ve sebebini de söyleyemiyorum tabi eşime yanlış anlar öyle bi durum işte... Pijamalarda kopma noktası oldu 400 liraya pandalı ve foklu 7 dk da aldığım Pijamalarım.. Eşim cok begendi...

Ayy canım napmissin öyle ya bir daha tek başına git bari alışverişe cok biliyoduysa kendi verseydi parasını

Kızlar benim üst bacaklarımın arası ağrıyor hani çok comelirseniz oluşabilecek bir ağrı.. 1 haftadir falan devam ediyor ara ara.. Yaşayan ya da nedenini bilen var mi
Kimsenin bacakarasi agrimiyor mu yaw yoksa catim mi genişliyor doguracak miyim ne

S serppp ahan da buu eldiveni bile yok.. Organik pamuk falan filan güzelde işte TIRMIK işte olmuyor Canım ya eşim olacak yada birileri.. Yaşadığımız yer değil haftasonları aile yanına gelince anca alışveriş imkanı oluyor oda böyle oldu işte..

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-18-00-13-30.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 135
Kızlar bugun wc ye her oturduğumda malum yerde böyle genişleme gibi bir agrı olustu normalde oturup kalkınca yatakta dönünce oluyordu ama bu farklı sanki Bebek çıkacakmış gibi ve tam vajinadan baskılı bir agrı ..

Anladım canjm. Evet bir dogsunlarda ona gore derece ayarlanır. Ben önceden almıştım dalin tozu. Bu bitince sıvı deterjanini alırım diye dusunuyorum

Neyse canım bu seferlik böyle olsun eminim çok güzel şeylerdir uzme kendini bunun icin boşver.. Ikinizde sağlıcakla giyin en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…