2016 Şubat Anneleri

Getam da risk ölçümü ne ya ? Ayy ben hiçbir şey bilmiyorum daha bi kere Dr a gittim kendisi gorebilmisti keseyi o kadar başka bişi demedi folik asit kullan dedi sadece..

Hemen neden kan hapı ve vitamini dayadi ki anlamadım bn sadece folik asit içiyorum bebek göründukten sonra kan testi yapip değerlerine göre vermesi lazımdı Dr unu ara söylesene cnm

Sanmıyorum cnm psikolojiktir

yok canım ya psikolojik olduğunu hiç sanmıyorum, bence folik asit yaptı...
sabah bişeyim yoktuda ilaçtan 3saat sonra ne oldu da böyle oldum.
çok sağol yine canım cevabın için.
alışma dönemidir, hadi folik asit yaptı diyin bana biriniz: )
bu arada sen ikiz istiyosun galiba?: )))))
ay ikiz zor olur kızzzz...

İkiz istiyordum canım evet ama biricik gelio haklısın çok zor olurdu ana şükürler olsun aratmayan Rabbime saglikli olsun da ..
Dr unu ara cnm bnde hiç olmadı belki olan vardır cvp gelir ..

ben yaptırdım canım tum hepsını aıle saglık merkezlerı yapıyor detaylı yaptırabılırsın pıhtılasmayı sadece devlet hastanelerı yapıyor
Aaa bi de devlet e mi gidicem gidemem ki hafta ici çalışıyorum ya bnm Dr söylemedi bebek ultrason da görünen kadar ilaç vermek doğru değilmiş

Hemen neden kan hapı ve vitamini dayadi ki anlamadım bn sadece folik asit içiyorum bebek göründukten sonra kan testi yapip değerlerine göre vermesi lazımdı Dr unu ara söylesene cnm

canım ben hamile olduğumu daha dün öğrendim, henüz kadın doğum uzamanına gitmedim.
aile hekimi kan tahlili ile gebelik testi yapmıştı.
vitamini, folik asidi, kan hapını aile hekimi yazdı dün.
neyse en yakın zamanda kadın doğuma gitsem iyi olacak galiba...
ama bu verdiği 3şey gereksiz olsaydı yada zararlı olabilecek olsaydı yazmazdı galiba doktor, neden dersen hamileyken içilebilicek mide ilacı varmı gastritim var dedim hayır yok dedi, biraz sabret canım sende dedi.... yani yazacak olsa mideme de hemen yazardı galiba ilacı...

Folik asit şart cnm neyse demek ki değerlerin eksik ki yazmış cnm endiselenme o zaman belki yan etkisi vardır.. sen kadın doğuma git yine de aynen..

ahahaha yeni doğum yapan birine sordum şimdi telefonla, başta yapabilir folik asit kafada sersemlik dedi: )
bende de yapmıştı dedi: )))
aslında ebeyi arayıp soracaktım ama bugün onların dışarı günleri yoklardır.

Merhaba sendemi sade kese gordun hatirlarsan tarihlerimiz ayniydi benimkine dkktor bi hafta kucuk dedi 5 haftalik yani haftaya kalp atisi icin cagirdi ya seni
eveet hatırlıyorum , CANIM BENİMKİSİ ADET tarihi ile orantılı ilerlemiş 6+2 yim şuanda keseyide minik bebek tohumunuda gördük kalp atışınıda gördük çok şükür.

Gözün aydın, darısı yarın bana olur inşallah. Bugün kaçıncı gündü?

benim tüp olduğu için hesaplar karışık :) yanlış hesaplamışım. 5 hafta 6 günlükmüş. aşağıdaki takvimi değiştimem lazım :)) inşallah yarın sen de mutlulukla yürürsün sokakta :) videoyaya çektik biz, unutma sen de çek :)

Unutmam :) gözüm yaşlı dönmeyimde gerisi boş. Alttanmı baktı karından göründümü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…