- 23 Mart 2015
- 128
- 80
- 48
- 34
Merhaba bayanlar benim sat:07.05.
Bat:08.06
15.06'da bthcg : 2504 cikti
sizce bu degerler nasil keseyi göremedi doktor alttan bakmiyim dedi gobekden gözükmedi sizlerinki nasıl
tahmini doğum tarihi 14.02.2016
Kızlar bugün 2. bhcg sonucumu aldım. Birincisi geçen 08.06 da 67.7 idi. Bugün de 2029 çıktı :) Yarın ultrason için gidiyorum. Perşembe günü de GETAM da risk ölçümü yaptıracağım. İnşallah bebeğimiz bizimledir.
Kızlar bugün 2. bhcg sonucumu aldım. Birincisi geçen 08.06 da 67.7 idi. Bugün de 2029 çıktı :) Yarın ultrason için gidiyorum. Perşembe günü de GETAM da risk ölçümü yaptıracağım. İnşallah bebeğimiz bizimledir.
Sanmıyorum cnm psikolojiktirkızlar folik asit ilk başlarda kafayı bi tuhaf edermiii?: (
öf kafam çok tuhaf, ilk bugün içtim 3-4 saat oluyo işte içeli.
Hemen neden kan hapı ve vitamini dayadi ki anlamadım bn sadece folik asit içiyorum bebek göründukten sonra kan testi yapip değerlerine göre vermesi lazımdı Dr unu ara söylesene cnmselamün aleyküm...
kızlar napıyounuz?: )
ben dün kan sonucumu aldım, rabbime binlerce şükürler olsun hamileymişim bende: )
muhtemel doğum tarihin 18şubat dedi ebe, bende yeni hamilelik takvimi mi yaptım.
doktor kan hapı verdi, folik asit verdi, birde vitamin vardi.
kafam bir tuhaf, sese gürültüye tahammülüm yok 1-2saattir, folik asidi ilk içtim ve içeli işte 3-4saat oldu, bu sıkıntıları folik asit yapmış olabilirmi sizce?? ay biriniz beni aydınlatsa ne mutlu olurum...
ay öyle böyle değil, çalan müziğin sesine tahammülüm yok, sersemlik desem bi o kadar...
Sanmıyorum cnm psikolojiktir
yok canım ya psikolojik olduğunu hiç sanmıyorum, bence folik asit yaptı...
sabah bişeyim yoktuda ilaçtan 3saat sonra ne oldu da böyle oldum.
çok sağol yine canım cevabın için.
alışma dönemidir, hadi folik asit yaptı diyin bana biriniz: )
bu arada sen ikiz istiyosun galiba?: )))))
ay ikiz zor olur kızzzz...
ben yaptırdım canım tum hepsını aıle saglık merkezlerı yapıyor detaylı yaptırabılırsın pıhtılasmayı sadece devlet hastanelerı yapıyorTarihleri bnm le ya da yakin olan kızlar detaylı kan testinizi yaptırdı mi Dr ?
Aaa bi de devlet e mi gidicem gidemem ki hafta ici çalışıyorumben yaptırdım canım tum hepsını aıle saglık merkezlerı yapıyor detaylı yaptırabılırsın pıhtılasmayı sadece devlet hastanelerı yapıyor
Hemen neden kan hapı ve vitamini dayadi ki anlamadım bn sadece folik asit içiyorum bebek göründukten sonra kan testi yapip değerlerine göre vermesi lazımdı Dr unu ara söylesene cnm
Etmez cannım ya başka bişey etkilemiştir yada psikolojiktir :)kızlar folik asit ilk başlarda kafayı bi tuhaf edermiii?: (
öf kafam çok tuhaf, ilk bugün içtim 3-4 saat oluyo işte içeli.
Folik asit şart cnm neyse demek ki değerlerin eksik ki yazmış cnm endiselenme o zaman belki yan etkisi vardır.. sen kadın doğuma git yine de aynen..canım ben hamile olduğumu daha dün öğrendim, henüz kadın doğum uzamanına gitmedim.
aile hekimi kan tahlili ile gebelik testi yapmıştı.
vitamini, folik asidi, kan hapını aile hekimi yazdı dün.
neyse en yakın zamanda kadın doğuma gitsem iyi olacak galiba...
ama bu verdiği 3şey gereksiz olsaydı yada zararlı olabilecek olsaydı yazmazdı galiba doktor, neden dersen hamileyken içilebilicek mide ilacı varmı gastritim var dedim hayır yok dedi, biraz sabret canım sende dedi.... yani yazacak olsa mideme de hemen yazardı galiba ilacı...
Etmez cannım ya başka bişey etkilemiştir yada psikolojiktir :)
eveet hatırlıyorum , CANIM BENİMKİSİ ADET tarihi ile orantılı ilerlemiş 6+2 yim şuanda keseyide minik bebek tohumunuda gördük kalp atışınıda gördük çok şükür.Merhaba sendemi sade kese gordun hatirlarsan tarihlerimiz ayniydi benimkine dkktor bi hafta kucuk dedi 5 haftalik yani haftaya kalp atisi icin cagirdi ya seni
Gözün aydın, darısı yarın bana olur inşallah. Bugün kaçıncı gündü?Merhabaaa!
Kalp atışı aşamasını da atlattık :) darısı herkesin başına :)
Gözün aydın, darısı yarın bana olur inşallah. Bugün kaçıncı gündü?
gozunuzaydin canim darisi bizlere insallah :)Merhabaaa!
Kalp atışı aşamasını da atlattık :) darısı herkesin başına :)
benim tüp olduğu için hesaplar karışık :) yanlış hesaplamışım. 5 hafta 6 günlükmüş. aşağıdaki takvimi değiştimem lazım :)) inşallah yarın sen de mutlulukla yürürsün sokakta :) videoyaya çektik biz, unutma sen de çek :)
Unutmam :) gözüm yaşlı dönmeyimde gerisi boş. Alttanmı baktı karından göründümü?benim tüp olduğu için hesaplar karışık :) yanlış hesaplamışım. 5 hafta 6 günlükmüş. aşağıdaki takvimi değiştimem lazım :)) inşallah yarın sen de mutlulukla yürürsün sokakta :) videoyaya çektik biz, unutma sen de çek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?