2016 Şubat Anneleri

Peki kalbi ne zaman duyariz canim. Kalbi atmicak diye cok korkuyorum
attığını görünce için çok rahatlıyor zaten canım bende çok korkuyordum ama o pıt pıt ı gördüm ya şuan çok mutluyum :=)
aslında istersen duyabiliriz ama ben ilk 3 ay dinletmiyorum bebeğin kalp gelişimi için olumsuz etki yapıyor o mak. dedi doktorum. bende o zaman dinlemeyelin attığını gördüm o bana yeter dedim. 1,5 ay sonra duyacağım
onlar sağlıklı olsunda yeter bizim için :)
ama birçok doktor dinletiyormuş kalp atışını 6+1 ken duymak mümkün olabiliyor yani

Canim ben dinlemeyeyim hatta gormeyeyim onemli degil. Attigini bilsem bile yeter. Esimin ailesi hala bilmiyor. Kalbi duymayi bekliyoruz. Esimde cok heyecanli. Artik herkese esim hamile diye ilan etmek istiyor :)

Yaa çok iyi fikir. Hatta hatim de yapabiliriz ramazanda hep beraber bebeklerimiz için. Herkes 1er 2şer cüz alırsa birden fazla bile hatim yapabiliriz aslında.

Bi konuya açıklık getirmek istiyorum arkadaşlar. Kalp atışını duymak şart değil atıyosa zaten görünüyor. Gördük ama duyamadık diye bişey olmaz çünkü duyabilmeniz için doppler ile bakılması lazım ve doppler bebeğe çok zararlı olduğu için 6 aydan önce mecbur kalmadıkça kullanılmıyor. Ultrasonda ise teknik olarak zaten sadece görmeniz mümkün. Kalp sesini duyucaz diye tutturup bebeğe zarar vermeyin benden söylemesi. Sebebi ise doppler cihazının yaydığı aşırı ısı bebeğe zarar verip gelişimini olumsuz etkiliyor. Daha önce radyolojide çalıştığım için konuya hakim biri olarak söylüyorum.

gözün aydın adrecim bende gidiyorum yarın bakalım artık hayırlısı daha keseyi görmek için bile gitmedim biliyorsun bir daha kan testi de yaptırmadım ne diyecek ne olacak yaron çok merak ediyoruım

selamün aleyküm...
kızlar napıyounuz?: )
ben dün kan sonucumu aldım, rabbime binlerce şükürler olsun hamileymişim bende: )
muhtemel doğum tarihin 18şubat dedi ebe, bende yeni hamilelik takvimi mi yaptım.
doktor kan hapı verdi, folik asit verdi, birde vitamin vardi.
kafam bir tuhaf, sese gürültüye tahammülüm yok 1-2saattir, folik asidi ilk içtim ve içeli işte 3-4saat oldu, bu sıkıntıları folik asit yapmış olabilirmi sizce?? ay biriniz beni aydınlatsa ne mutlu olurum...
ay öyle böyle değil, çalan müziğin sesine tahammülüm yok, sersemlik desem bi o kadar...

Kizlar bide bende surekli bel ve kasik agrilari oluyo sizdede oylemi bu benim.ikinci hamileligim ama unutmusum aslinda ilk hamileligim cok zor gecmisti ama ilk aylarim hep kusmalarim olurdu gece gunduz aklimda bi bu kalmis

Benimde şu an ilişki yasak.. Çünki kanama oldu..ama bi sıkıntı yoksa doktorlar öneriyor bile annede mutluluk hormonu salgılatıp bebeğide olumlu etkiliyor diye duymuştum

dün ebe bana mümkün oldukça uzak durun dedi, demekki uzak durmak en iyisi.

sağol canım bilgiler için.

gözün aydın adrecim bende gidiyorum yarın bakalım artık hayırlısı daha keseyi görmek için bile gitmedim biliyorsun bir daha kan testi de yaptırmadım ne diyecek ne olacak yaron çok merak ediyoruım

iyi olur inş: )

kızlar folik asit ilk başlarda kafayı bi tuhaf edermiii?: (
öf kafam çok tuhaf, ilk bugün içtim 3-4 saat oluyo işte içeli.

Kizlar bide bende surekli bel ve kasik agrilari oluyo sizdede oylemi bu benim.ikinci hamileligim ama unutmusum aslinda ilk hamileligim cok zor gecmisti ama ilk aylarim hep kusmalarim olurdu gece gunduz aklimda bi bu kalmis

kasık ağrısı ara ara bende de var, sanki rgl ağrısı gibi birazda ağrı şekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…