Cnm artık doğum yaklaşıyor bu sebeple agirlasiyorsun.Şunun şurasinda ne kaldı ki??Hepimiz aynı durumdayız merak etme.Ben bi işe başlıyorum mutfaktan sanki bütün evi temizleyecek gibi bi enerji oluyor en başta. Sonra birden sönüyorumKızlar uzun süredir yorgunluk belirtisi olmayan ben bir kaç gündür eve gelince hareket edemiyorum.. Çok yorgun hissediyorumEnerjim çabuk bitiyor biraz birşeyle uğraşsam dünyanın işini yapmış gibi hissediyorum.. Ne olucak benim bu halim
Amin canımm.. Tama en güzeli olsun isteniyor felan ama zaten cok sıkışık bir dönemdeyiz biz çekiyoruz sonra sıkıntısını biz maddi olarak birikim yapalım diye herşeyden taviz verip köyde çalışıp yaşıyoruz bi taraftanda böyle olunca düşünüyorum ben niye herşeyden mahrum ediyorum kendimi diye sinirimi bozan buNeyse canım bu seferlik böyle olsun eminim çok güzel şeylerdir uzme kendini bunun icin boşver.. Ikinizde sağlıcakla giyin en önemlisi o
Aynen bugün uyku setini attım bebek programında sabun tozu topak topak kaldı sonra 1 kere toz atmadan yikadim birde sonrasında durulama yapmak zorunda kaldım cnm mantıklı sıvı deterjanBendede var canm ama bunlar suan temiz olduklari icin yuksek programa atmadim bende iki durulama yaptim :) bebek programi 90 drc den baslio o kadar yuksek derecede mahvolur camasirlar 60 yeterli bence tabi bi dogup kakalasinlarda. Ben Baby me sivi deterjan kullandim toz deterjan kalir topak yapar ne olur ne olmaz diye canim.
Ahh canım ya çok haklisin ne diyeyim, akıl veren çok.. Akıl vermeyin para verin bende biliyorum en iyisini almayı diyesim geliyor..Amin canımm.. Tama en güzeli olsun isteniyor felan ama zaten cok sıkışık bir dönemdeyiz biz çekiyoruz sonra sıkıntısını biz maddi olarak birikim yapalım diye herşeyden taviz verip köyde çalışıp yaşıyoruz bi taraftanda böyle olunca düşünüyorum ben niye herşeyden mahrum ediyorum kendimi diye sinirimi bozan bu
Yazık olmuş gerçekten canım. Çok pahalıya gelmiş ama canınız sağolsun. Kalite olarak fazlasıyla iyidir en azından..Ben bugun aldım kv ile çıktım oysho dan pofidik sabahlık ve pijama alacaktım bitane bordo sabahlık aldım battaniye gibi kalın bi takım kalın aldım yalnız bildiğin pandalı beğendi kv dem ponpon seklinde kulakları felan var :/ bide pamuklu ince yedek pijama aldım oda fok balıklı felan... Zaten o kadar acele aldım ki 7 dk da girdim ve cıktım mağazaya.... Oğlumada hastane cıkısı alayım cok cok parçalı diye düşünüyordum sonra yine kv ile bi mağazadan 230 liraya su 8 parçalı cıkışlardan aldık bide 130 liraya alt üst atlet ve yelekli bi takım aldıkiçime oturdu resmen.. Güzel ama cok pahalı yazık günah neler alırdım... O sinirle gittim madem dedim tek ben düşünüyorum uygun olsun Vs dir 5 cıtcıtlı 3 tulum 2 alt 2 üst ince battaniye havlu ve corap aldım tekrar... Bundan sonrada netten felan alacam ucuz pahalı demeden eşim düşünsün artık ne geriliyorum o kadar... Ben uygun olsun Vs die ince eliyordum erteliyordum
Yook canım bence normal bu durum. Ben kalkmak bile istemiyorum yerimdenben okul çıkışı hergün yarım saat yürüyorum başkada bir egzersz apamıyorum malesef ev de iş yapmaya bile halim kalmıyor...çok mu çabuk başladım yorulmaya diyorum bazen
Maşallah çok güzel olmuş canım. Giydirmeyi de nasip etsin Rabbim.. ahh keşke bende azıcık örgü falan anlasamda yapabilsem.. çeşit çeşit örerdim kızımaKızıma nacizane yelek ördümEki Görüntüle 1721296
Ayy ben kocamın ağzını arıyorum kadınlar kulübündeki arkadaşlar halen yapıyomuş risk yokmuş hadi diyorum
Adam bişey olsa kk mi kurtarcak seni diyo
Manyak yaa
Başına ne geliyosa azgınlıktan geliyo diyo sanki ne geldiyse başıma
Sanki ben erkeğim bana naz yapıyo
Aynen ilk önce damarların kalın bi şekilde elime değmesiyle anladım canım varis olduğunu da bilmiyodum tabi iğne batar gibi ara ara sancı da yapıyordu ebeme bahsettim hamilelikte olabilen bişey bu bazen dedi ve varis olduğunu söyledi. Doktoruma da söyledim ama muayene etmedi doğumdan sonra büyük ölçüde düzelir dediCanım varis olduğunu nasıl anladın doktora muayene falan oldun mu benimde iç kısımda şişlik var ama boylu boyunca sanki damarlar genişlemiş gibi duruyor bir haftadır vajinamda iğne batması gibi ağrılar oluyordu arada ama çok fazla olmadığı için önemsememistim senin şikayetlerin neler ?
Yok cnm estağfurullah olur mu hiç öyle şey :) squat çömelip kalkma egzersiz i demek
Hamileyken destek alarak yapılmalı bir sandalyeden tut bacaklarını omuz genişliğinde aç nefes al önce, sonra üfleyerek nefes verirken oturur gibi çömel kalk 5 tekrarlı günde 3 kez yeter, fazlası iyi değil
Canim bende karar veremedim bir turlu ama ben eminone gidip bakmak istiyorum kendim yapmak içinAnnişeeer bebeğinize hoşgeldin hediyesi ne hazırlatmayı yada hazırlamayı düşünyorsunuz???
magnet;
buzdolabı süsü;
fotoğraf çerçevesi;şeker;
çikolata;
şeker hamuru kurabiye;
sabun ;kokulu taş.......
ufffssss bir türlü karar veremiyorum beeeennnn
Canim bende 30 derecede yikadim ama elde yikama programina attim istersen sonucta 2 durulama yaptirabiliyorsun benim 40 dk da yikadiBende haftaya başlıcam canım insallah.. Dalın toz deterjan aldım. Bende 3o derecede yikarim, çift durulama yapıcam, aslında çamaşır makinasında bebek programı var. Tam hatırlamıyorum ama 2 saat kadar suruyordu yıkaması. Onu kullanacak miyim bebis doğduktan sonra bilemedim gitti
Bunlar da 400 lira bayılıp hastanede komedi konusu olabileceğimi düşündüğüm lohusa Pijamalarım kv dem ve eşim cok beğendiler... Pandanın kulakları ponpon bu aradaben bu saatte bile sinir oluyorum hala. Alırken bati önden düğmeli bişey olsun diye bakarken kv gerek olmadığını yukarı sıyırıp emzirebilecğimi söyledi.. Tamam dedim bende.. Artık hastanede dalga konusu olduktan sonra evde depresyonda takılırken giyerim tek yumusak olmaları istediğim şey oldu
Normal zamanda alıp severken giyeceğim şeyler tamam da düşünsene lohusayım yatakta hastanede bebek emzirmeye calışırken bunları.. Sabahlık istiyodum zaten ama bu renk almazdım heralde kv kombini böyle yaptı..... Off ben mi abartıyorum ama ne bileyim acayip sinir oldum böyle baka baka içime sinerek olmasını cok isterdim.. Bide yediğim kazıkta cabasıBordo pandali bayıldım çok tatlı bence :) tam benlik biseymis bu ve rengide hoşhayırlı olsun canım. Valla cidden güzel. Pahalıymış ama değmiş en azından
Ama bunlar cok guzel bize haksizlik bizimkiler hic guzel degil.Normal zamanda alıp severken giyeceğim şeyler tamam da düşünsene lohusayım yatakta hastanede bebek emzirmeye calışırken bunları.. Sabahlık istiyodum zaten ama bu renk almazdım heralde kv kombini böyle yaptı..... Off ben mi abartıyorum ama ne bileyim acayip sinir oldum böyle baka baka içime sinerek olmasını cok isterdim.. Bide yediğim kazıkta cabası
Aileme anneme ablalarım cok kızıyorum cok üzülüyorum öksüz yetimden farksız oldum iki yıl önceye kadar biricik kızlarıydım biricik ailemdi.. Boşmuş herşey ama bana böyle hissettirip düğünümden sonra bide su zamanlarımda göğsümün ortasında bunu hissettiriyorlar ya asla ve asla affedemiyeceğim ( hoş böyle bi dertlerinin olmadığını biliyorum) ama cok içim acıyor kızlar ya.. Eşime de söyleyemiyorum ordan burdan patlıyorum eşim şimdi gebelikten sanıyor bugun ben ağlama krizindeyken diyor sen doğurmuyorsun tek kendine gel mutlu ol Vs die.. Ama ben nasıl atlatcam bilmiyorum..
İyiki burası var da en azından yazıyorum
.. Bayıyordur okurken biliyorum ama yazmak bile rahatlatıyor..
Ben en basindan beri oyleyimKızlar uzun süredir yorgunluk belirtisi olmayan ben bir kaç gündür eve gelince hareket edemiyorum.. Çok yorgun hissediyorumEnerjim çabuk bitiyor biraz birşeyle uğraşsam dünyanın işini yapmış gibi hissediyorum.. Ne olucak benim bu halim
Kimsenin bacakarasi agrimiyor mu yaw yoksa catim mi genişliyor doguracak miyim ne
Gece mide yanmasindan uyuyamadim uyandim gene midem yaniyo yok mu bunun bir çözumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?