Şükür benimde baska bi şikayetim yok canım, 2 hafta sonra kontrolum var.. Ama yorulmadigim halde ağrı devam ederse bi arayacağım dr uGece çok AĞRIDI ya dün gezdim biraz diye hep bunlar. Ama öyle böyle ağrı değil. Uyumusum sonra.ben de çat genişliyor dedim. Başka bir şikayetim yok zorlarsa doktora sorarım yine
Canim pijamalarin cok tatli hic de dalga konusu falan olmazsin. Sahsen ben dantelli seyleri sevmiyorum ve ben de dantelli bisey almadim. Ama bunlarin tek sorunu onden dugmeli olmamasi. Bence sen bi ciktiginda da onden dugmeli duz birsey al. Bu arada oysho nun sabahliklarina bayildim ben yumus yumus ama benim bulundugum sehirde yok. Tatile gittigim yerde gördüm ama o kadar para vermeye kiyamamistim o anBunlar da 400 lira bayılıp hastanede komedi konusu olabileceğimi düşündüğüm lohusa Pijamalarım kv dem ve eşim cok beğendiler... Pandanın kulakları ponpon bu aradaben bu saatte bile sinir oluyorum hala. Alırken bati önden düğmeli bişey olsun diye bakarken kv gerek olmadığını yukarı sıyırıp emzirebilecğimi söyledi.. Tamam dedim bende.. Artık hastanede dalga konusu olduktan sonra evde depresyonda takılırken giyerim tek yumusak olmaları istediğim şey oldu
Ayy yaa sabah sabah güldürdün beni Allahta seni güldürsün inşallah :) kız takma kafana aynısından bende de var :) birde benim ilk 4,5 ay zaten ağır geçti azcık gözüm açıldı bu sefer bizimki korktu :):) sadece bi kaç kere öyle yüzeysel oldu yani ilişki anlamında olmadıAyy ben kocamın ağzını arıyorum kadınlar kulübündeki arkadaşlar halen yapıyomuş risk yokmuş hadi diyorum
Adam bişey olsa kk mi kurtarcak seni diyo
Manyak yaa
Başına ne geliyosa azgınlıktan geliyo diyo sanki ne geldiyse başıma
Sanki ben erkeğim bana naz yapıyo
aynen canım aynen jübile yapmışızda haberimiz yokAhh ahh seni ben anlarım... İşte en son bizim oğlanı yaptığımız olmuştur
20liraya falan uzun gecelikler var. Ben bir daha giymeyeceğim için ona fazla para vermek istemiyorum. Dantelli lohusa takımı aldım. Birde günlük pijamam yeter diye düşünüyorum. Sende ucuzlardan al bir tane dursun çantada
Ne desem senin için rahatlatmıyacak. Ama bende geçtğimiz hafta oysho dan baktım. Eşim yuh muh dedi çıktım. Ki oyshoyu bana kendisi tanıtmıştı :)Bunlar da 400 lira bayılıp hastanede komedi konusu olabileceğimi düşündüğüm lohusa Pijamalarım kv dem ve eşim cok beğendiler... Pandanın kulakları ponpon bu aradaben bu saatte bile sinir oluyorum hala. Alırken bati önden düğmeli bişey olsun diye bakarken kv gerek olmadığını yukarı sıyırıp emzirebilecğimi söyledi.. Tamam dedim bende.. Artık hastanede dalga konusu olduktan sonra evde depresyonda takılırken giyerim tek yumusak olmaları istediğim şey oldu
Kızlar hastane için gecelik aldınız mı? Kullanılır mı acaba? Pijama takımı aldım ama gecelikte kararsızım
Canim bende 30 derecede yikadim ama elde yikama programina attim istersen sonucta 2 durulama yaptirabiliyorsun benim 40 dk da yikadi
Canım benimde ilk hamileliğimde olmuştu memecik çıkmıştı. Doğumdan sonra doktora gittiğimde basur degil çatlak olduğunu söyledi. Oda meme yapıyormuş. Fitil ve krem verdi. O an iyi geliyor. Ama bu hastalık geçmez sadece uyur dedi. Arada kabız olursam nüksediyor.. hergün sıcak suya kayısı ve incir koy yumuşasınlar ye onları suyunuda iç.. başka öaresi yok. Canın çok acıyor ve oturamıyorsan doktora git ftil veriyor.kızlar çok kötü durumdayım yardımcı olabilecek bir fikri olan varsa diye hemen yazayım dedim.
şimdiye kadar hamileliğimde hiç kabuzlık yaşamasım ama bugün bişi oldu ve kabız oldum söylemesi ayıp yaparken o kadar canım acıdı ki sonra bir baktım hemoroid olmuşum hem de meme yapmış((
şu an oturamıyorum bile doğru düzgün(( yok böyle bi acı (
birdenbire noldu anlamadım. çok afedersiniz gaz bike çıkaramıyorum acısından.
bir tavsiyesi olan var mı?(
Oda sıcak diyor kuzenim ama doğduktan sonra bebek odasında ışıgın altına falan yatırıyotlar. Odadan odaya falan gidiyor ya herhalde o zaman üşüdü. Titremekten emememişcanım yaaa kıyamam inşallah düzene girer uzucuk hemen...
bende korktum şimdi napmak lazım ki ilk gün nasıl sıcak tutsak umarım böyle bir sorunla karşılaşmayız gerçi eşime söylesem başında elektikli sobahla bekler kızının
Koy koy bende koyacagım. Fazlasını getiriyorlar. Özellikle battaniye unutmamak lazım. Sonrada kucagımdan bırakmam herhalde :)Kafa rahat harbiden :) bende sevmem 40kez sen git bi kez senn kapın çalınmasın :/
Yani şu hastane çıkışlarını giydirmişlerdi
Ay ben hastane çıkışına patik yelek koymayı düşünüyordum. Düşünmeye devam edeyim o zamangiydirilmeyen varsa çöpe atılmıyor ya sonuçta geri geliyor bebekle...
Evet özellikle ilk gün önemli zaten sonrası kolay. Bende bebegi görünce dedim bu ne yaa incecik giydirmişsiniz. Bir hastane çıkışı vardı üzerinde. Üşümez üşümez deselerde demekkii üşüyormuş yavrucuk..Kizim eylulde dogdu hava cok sicakti butun hastane cikisini giydirdik battaniyeye sardik polar battaniyeye de sardik yine de usumustu cok agliyordu ben yanima aldim ustunu tekrar battaniyeyle orttum benim sicagimla uyudu vucutlari dis dunyaya hemen adapte olamiyor maalesef. Subatta iyice donacaklar bebisler ben kadife tulum aldim kalin polar battaniye bi de normal battaniye goturmeyi dusunuyorum nolur ne olmaz. Hastane sicak olur ama eve getirirken usurler
Hıçkırık :))Kızlar merhaba 30 haftalik hamileyim bende bi kaç haftadır karnımın belli kisimlari kasıklarımda doğru kalp gibi atıyo 3-4dk. Sürüyo neden olabilir korkuyorum ya
Benim oğlanda çook hareketliBirşey sorucam ama kızmayın
Genelde hareketsizliklerinden yakınılır ya, bende tam tersi.
Bu gece o kadar hareketliydi ki uyutmadığı gibi sürekli idrar torbamı ve midemi dürtüp durdu.
En son gittiğinde boynunda kordonu dolanmıştı. Endişelenmeli miyim.
Sanki kordon sıkıldı da ondan mı çabalanıp duruyor diye aklıma geldi sürekli
Doğru valla haklısın canım.Çalışınca çin işkencesi.Valla ben söyledim eşimede oda halimi görüyor zaten.Oyüzden bana sormadan ne bi yere gidelim diyor nede birilerini çağırıyor.Geçen banada bi kafile gelecekti ama kabul etmedim.Kusura bakmayın doğumdan sonra gelirsiniz artık dedim :) benim kendime hayrım yok zaten :) oyüzden kusura bakmayacaklar
Canim bence korkmani gerektiren birsey yok, Allah korusun kotu birsey olsa hareketsiz olurdu. Benim bebegimde cok heraketli ve suan yeri daraldigi halde bu degismedi. Dahada kuvvetli tekme atiyor kaburgama, mideme, idrar torbama.. gece cok hareketli oluyorlar zaten..Birşey sorucam ama kızmayın
Genelde hareketsizliklerinden yakınılır ya, bende tam tersi.
Bu gece o kadar hareketliydi ki uyutmadığı gibi sürekli idrar torbamı ve midemi dürtüp durdu.
En son gittiğinde boynunda kordonu dolanmıştı. Endişelenmeli miyim.
Sanki kordon sıkıldı da ondan mı çabalanıp duruyor diye aklıma geldi sürekli
Canim arayinca zaten geri cevirilmez ki misafir.. bizim tum arkadaslarimiz bir kac gun onceden arayip soruyor yada ben davet ediyorum.. evi toplamak, hazirlik yapmak dahada kolaylasiyor. Cevremde calismayan arkadasimizda olmadigi icin halden anliyor herkes.. ama calismayan anlamaz :) hatta israrci olabilir buda hic hos degil, seni anliyorum.. ama simdi kalp kirmakta hos degil, ama tabi kendini iyi hissetmiyorsan bunu acik bir dille soyleyebilirsin. Arkadas dedigin halden anlar oyle degilmi :)ben diyemiyorum kimillet önce kocamı arıyo. o da diyoki beni aramayın yengenizi arayın. sonra onlarda beni arıyooo bende yok gelmeyin diyemiyorummmm.... sonra eşimden intikamını alıyorum ama neye yarar sonuçta yine de geliyo misafir
Cnm artık doğum yaklaşıyor bu sebeple agirlasiyorsun.Şunun şurasinda ne kaldı ki??Hepimiz aynı durumdayız merak etme.Ben bi işe başlıyorum mutfaktan sanki bütün evi temizleyecek gibi bi enerji oluyor en başta. Sonra birden sönüyorum
Yalniz degilsin canim :) cogumuz ayniyizdir. Artik son duzlukteyiz :) skma canini keyfine bak.
Dogru diyorsunuz kizlar, bu agirliktan ziyade yorgunluk.. kan sekerimmi dusuruyor, tansiyonummu bilemiyorum.. Yada hamileligin getirdigi birsey. Hic bu kadar yorgun hissetmemistim kendimi, ama gun icerisinde gayet iyiyim.. aksam ne oluyorsa oluyorBen en basindan beri oyleyim
Sana gelenlerde varmis sorun canim. Sagolsun ark.lar biz sana gelemeyiz siz gelin diyip duruyorlar gelen de hic kaldirmiyor beni. Ark.im kahvaltiya geldi hem kendi hem benim cocuguma bakti hem de kendi cayini kendi aldi hem de bulasiklari yerlestirdi oyuncaklari kaldirdi oyle gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?