2016 Şubat Anneleri

Gece çok AĞRIDI ya dün gezdim biraz diye hep bunlar. Ama öyle böyle ağrı değil. Uyumusum sonra. ben de çat genişliyor dedim. Başka bir şikayetim yok zorlarsa doktora sorarım yine
Şükür benimde baska bi şikayetim yok canım, 2 hafta sonra kontrolum var.. Ama yorulmadigim halde ağrı devam ederse bi arayacağım dr u

Canim pijamalarin cok tatli hic de dalga konusu falan olmazsin. Sahsen ben dantelli seyleri sevmiyorum ve ben de dantelli bisey almadim. Ama bunlarin tek sorunu onden dugmeli olmamasi. Bence sen bi ciktiginda da onden dugmeli duz birsey al. Bu arada oysho nun sabahliklarina bayildim ben yumus yumus ama benim bulundugum sehirde yok. Tatile gittigim yerde gördüm ama o kadar para vermeye kiyamamistim o an

Ayy yaa sabah sabah güldürdün beni Allahta seni güldürsün inşallah :) kız takma kafana aynısından bende de var :) birde benim ilk 4,5 ay zaten ağır geçti azcık gözüm açıldı bu sefer bizimki korktu :):) sadece bi kaç kere öyle yüzeysel oldu yani ilişki anlamında olmadı önümüzde uzunca yıllar var azcık sabret diyor :):)sanki ben erkeğimm bende umursamıyorum artık ama intikamım çok pis olacak görürsün sen dedim :):)

Ahh ahh seni ben anlarım... İşte en son bizim oğlanı yaptığımız olmuştur
aynen canım aynen jübile yapmışızda haberimiz yok ama işte adamında suçu yok benim hamilelik zor geçti kusmalı felan olunca adamı yanıma yaklaştırmadım ki ben istediğimde de iş işten geçmişti karnım büyüdü bu sefer o korkmaya başladı :) kızıma bunu yapamam diyor adam yaa bende bunu yapmasaydın kızın olmazdı zaten dedim erkeklerinde hormonları değişiyor kanımca

Kizlar gunaydinnnnn hayirli cumalar...
Bizde kocacigimla iliski konusunda kardesiz :) cunku bende o da konsantre olamiyoruz en iyisi yapmammak :) aklim he kizimda oluyo hic bisi anlamiyorm iliskiden bu yuzden de canim istemiyo esimle de konustuk o da ayni seyleri hissediyo ve yapmamaya karar verdik opusup koklasiyoruz yetiyo simdilik :) zaten sn kontrolde dr umuzda onermiyorum dedi zaten yapmiyoruz dedik icimizden :)

Çogu gecelık zaten onden dugmelı oluyor. Illa yanlardan dugmelı olmasına gerek yok onden dugmelı buyuk beden normal bır gecelık de alınabılır. Ben bır tane pıjama takımı aldım dagıden beyaz, yanlardan dugmelı olması hosuma gıtmedı cunku hem ıc gosterıyor beyaz oldugu ıcın hem de yanlardan sankı ıcım gozukuyor gıbı, onun dısında bır normal onden dugmelı bır de logysa gecelıgı aldım. 2 gecelık 1 pıjama takımım oldu ama bırını normalde de gıyebılırım. Hepsını kısa kollu aldım. Uzerıne şal tarzı bısey alıcam zaten hastaneler sıcak oluyormus

Ne desem senin için rahatlatmıyacak. Ama bende geçtğimiz hafta oysho dan baktım. Eşim yuh muh dedi çıktım. Ki oyshoyu bana kendisi tanıtmıştı :)
Bende şu kalın sabahlıktan alma niyetindeydim. Pijamaya karar verememiştim zaten yuhları duyunca vazgeçtim.
He önden açılması rahat olurdu belki de ama kimse dalga falan geçmez için rahat olsun :)
Tabi tarz meselesi kafanda başka şey olunca :/

Kızlar hastane için gecelik aldınız mı? Kullanılır mı acaba? Pijama takımı aldım ama gecelikte kararsızım

Ben aldım 2 tane , cevremdekı herkes ıyıkı kısa kollu gecelık almıssın zaten dogumdan sonra sıcak basıyor daha rahat dedıler dogum yapanlar,bır tane de pıjama takımı aldım

Canım benimde ilk hamileliğimde olmuştu memecik çıkmıştı. Doğumdan sonra doktora gittiğimde basur degil çatlak olduğunu söyledi. Oda meme yapıyormuş. Fitil ve krem verdi. O an iyi geliyor. Ama bu hastalık geçmez sadece uyur dedi. Arada kabız olursam nüksediyor.. hergün sıcak suya kayısı ve incir koy yumuşasınlar ye onları suyunuda iç.. başka öaresi yok. Canın çok acıyor ve oturamıyorsan doktora git ftil veriyor.
Oda sıcak diyor kuzenim ama doğduktan sonra bebek odasında ışıgın altına falan yatırıyotlar. Odadan odaya falan gidiyor ya herhalde o zaman üşüdü. Titremekten emememiş başka saglık problemi yok ama insan kıyamıyor işte..
Koy koy bende koyacagım. Fazlasını getiriyorlar. Özellikle battaniye unutmamak lazım. Sonrada kucagımdan bırakmam herhalde :)
Evet özellikle ilk gün önemli zaten sonrası kolay. Bende bebegi görünce dedim bu ne yaa incecik giydirmişsiniz. Bir hastane çıkışı vardı üzerinde. Üşümez üşümez deselerde demekkii üşüyormuş yavrucuk..

Birşey sorucam ama kızmayın
Genelde hareketsizliklerinden yakınılır ya, bende tam tersi.
Bu gece o kadar hareketliydi ki uyutmadığı gibi sürekli idrar torbamı ve midemi dürtüp durdu.
En son gittiğinde boynunda kordonu dolanmıştı. Endişelenmeli miyim.
Sanki kordon sıkıldı da ondan mı çabalanıp duruyor diye aklıma geldi sürekli

Benim oğlanda çook hareketli
Kordon bir kere dolansa çıkıyormuş içinden
Bi kaç kezden allah korusun
Bende korkuyorum..
Ama çok düşünmemek lazım Allah doğumunu nasip ettiyse doğar hiçbişeycik olmaz
İçini ferah tut çok takma

ben diyemiyorum ki millet önce kocamı arıyo. o da diyoki beni aramayın yengenizi arayın. sonra onlarda beni arıyooo bende yok gelmeyin diyemiyorummmm.... sonra eşimden intikamını alıyorum ama neye yarar sonuçta yine de geliyo misafir

Canim bence korkmani gerektiren birsey yok, Allah korusun kotu birsey olsa hareketsiz olurdu. Benim bebegimde cok heraketli ve suan yeri daraldigi halde bu degismedi. Dahada kuvvetli tekme atiyor kaburgama, mideme, idrar torbama.. gece cok hareketli oluyorlar zaten..
Kordon olayina gelince, maalesef 1/3 bebekte gozlemlenen birseymis.. doktorun daha iyi bilgilendirmistir diye saniyorum. Bu sekilde normal dogum bile yapan var.

Offf oglumdan kalan bazi seyler sararmis bende cikarmak icin vanish doktum ustlerine elim carpti dusuyodu tuttum elimin ustune yere dokuldu ellerim beyaz beyaz oldu yaniyooo bol suyla yikadim kolonya falan doktum ama dikkat edin sizde kizlar

Canim arayinca zaten geri cevirilmez ki misafir.. bizim tum arkadaslarimiz bir kac gun onceden arayip soruyor yada ben davet ediyorum.. evi toplamak, hazirlik yapmak dahada kolaylasiyor. Cevremde calismayan arkadasimizda olmadigi icin halden anliyor herkes.. ama calismayan anlamaz :) hatta israrci olabilir buda hic hos degil, seni anliyorum.. ama simdi kalp kirmakta hos degil, ama tabi kendini iyi hissetmiyorsan bunu acik bir dille soyleyebilirsin. Arkadas dedigin halden anlar oyle degilmi :)

Yalniz degilsin canim :) cogumuz ayniyizdir. Artik son duzlukteyiz :) skma canini keyfine bak.
Ben en basindan beri oyleyim
Dogru diyorsunuz kizlar, bu agirliktan ziyade yorgunluk.. kan sekerimmi dusuruyor, tansiyonummu bilemiyorum.. Yada hamileligin getirdigi birsey. Hic bu kadar yorgun hissetmemistim kendimi, ama gun icerisinde gayet iyiyim.. aksam ne oluyorsa oluyor

Arkadaşın benim olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…