2016 Şubat Anneleri

evet çok ilginç oldu süpriz bebek tabiri tam uydu.

Arkadaşlar bir kısmınız biliyor, kafayı beslenmeye takmıştım ben :) sonunda aldım listeyi. Buyurunuz :) Aklınıza yatmayan kısımları boşveriniz:)

Kahvaltı:
1 Su bardağı süt
1 yumurta veya 1 kibrit kutusu kadar peynir
2 dilim ekmek
1 Yemek kaşığı pekmek, bal veya reçel
1 adet meyve ya da sebze (domates, biber vs)

Ara öğün:
1 porsiyon mevsim meyvesi veya taze fındık, ceviz ya da badem

Öğle:
60-90 gram etli yemek (3 köfte veya etli sebzeli yemek olarak) veya kuru baklagil yemeği (1 tabak)
1 porsiyon (4 yemek kaşığı) pilac veya makarna
1 küçük kase yoğurt (125ml)
1 dilim ekmek (25 gram)
1 porsiyon mevsim meyvesi

Ara öğün:
1 Su bardağı süt veya sütlü kek veya muhallebi
1 porsiyon meyve

Akşam:
1 Kase çorba (tarhana, mercimek, sebze veya yoğurtlu çorbalar)
60 gram et veya etli sebze yemeği
mevsim salata
1 dilim ekmek
1 porsiyon meyve

Yatarken:
1 bardak süt veya 1 küçük kase yoğurt

Not:
-Ben ekmek yemediğim için ekmek haklarımı pilav, makarna vs'den kullanacağım. Bu tarz geçişler yapılabilirmiş.
-Yoğurdu sen yap mutlaka dedi. Hazır yoğurt, ayran vs artık yok.
-Tavuk değil de et ve balık ye lütfen dedi.
-Balık yendiğinde gramlar artabiliyor, sorun yok.
-Sığ su balığı olmalıymış mutlaka.
-Sütleri yoğurt veya peynirle değiştirebiliyoruz. (süt içmekten nefret edenler veya alerjisi olanlar için)
-Günde iki litre su iç dedi.
-Meyveler meyce suyu ile değiştirilmiyormuş çünkü meyvenin posası çok yararlıymış.

Canim ben dinlemeyeyim hatta gormeyeyim onemli degil. Attigini bilsem bile yeter. Esimin ailesi hala bilmiyor. Kalbi duymayi bekliyoruz. Esimde cok heyecanli. Artik herkese esim hamile diye ilan etmek istiyor :)
aynen dimi bilmek yetiyor içeride pıt pıt atan minik bir kalp var. ne büyük bir mucize. inşAllah öğrenirsinizde haberleri güzelce verirsiniz herkese :=))

evet. benim doktorumda zararlı olduğu için sesini dinletmeyeceğim dedi görmekle yetindik. zarralıysa dinlemek için ısrar etmemeliyiz kesinlikle. önemli olan onların sağlığı

Unutmam :) gözüm yaşlı dönmeyimde gerisi boş. Alttanmı baktı karından göründümü?

alttan baktı da bu son herhalde. artık karından bakar diye düşünüyorum. iki hafta sonraya randevu. eşim gelebilsin diye 3 gün daha ileri attık neredeyse 20 gün sonra. büyümüş olur o zamana

benim listemde aynı
bu arada gözün aydın canım

eveet hatırlıyorum , CANIM BENİMKİSİ ADET tarihi ile orantılı ilerlemiş 6+2 yim şuanda keseyide minik bebek tohumunuda gördük kalp atışınıda gördük çok şükür.
Senin adina sevindim kendi adima kiskandim inşallah bende gorurum pazartesi Allah im hayirlisini nasip etsin

slm herkese.Kan testi yaptırdım.Sonuç 6314.cuma dr randevusu aldım.hayırlısı bakalım.bugün kardeş isteyen kızımın doğum günü 2 yaş oluyoruz.babayada akşama müjdeyi veririz artık

slm herkese.Kan testi yaptırdım.Sonuç 6314.cuma dr randevusu aldım.hayırlısı bakalım.bugün kardeş isteyen kızımın doğum günü 2 yaş oluyoruz.babayada akşama müjdeyi veririz artık

Hayırlı olsun :) hoşgeldin aramıza deneyimli anne

Hoşgeldin ne güzel bir zamanda gelmiş kardeş gözünüz aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…