Benim eşim geliyor bugün kalp atışlarını gördüğünde ve duyduğunda cook heyecanlandıKızlar doktor kontrollerinize eşlerinizde geliyormu?
Aramiza hosgeldin hayirlisi olsun :)kızlarrr bugün test yaptım ve pozitif çıktışubat annesi miyim mart annesi miyim bilemedim ama çok heyecanlıyım onu biliyorum birazda korku sevinç hepsi bir arada inşallah hepimizin sağlıklı minnoşları olur
masllah sna ve bebisine icimde minik bi canli var diye yazinca gozlerim doldu Allahim bizede o guzel sesi duymayi nasip etsin insllah :)Kızlarrrrrrrrr miniğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür maşallah bebişime
Ayyyy en kısa sürede sizde duyarsınız inşallah İçimde minicik bir canlı var
En kısa sürede inşallah duyarsınızmasllah sna ve bebisine icimde minik bi canli var diye yazinca gozlerim doldu Allahim bizede o guzel sesi duymayi nasip etsin insllah :)
Çok sağol canım çok iyi bir fikir oldu bu liste bana. Ama neden hazır yoğurt ayran yok dedi yaa ben ev yoğurdu fln yiyemiyorum kokusunu düşününce bile midem bulanıyorArkadaşlar bir kısmınız biliyor, kafayı beslenmeye takmıştım ben :) sonunda aldım listeyi. Buyurunuz :) Aklınıza yatmayan kısımları boşveriniz:)
Kahvaltı:
1 Su bardağı süt
1 yumurta veya 1 kibrit kutusu kadar peynir
2 dilim ekmek
1 Yemek kaşığı pekmek, bal veya reçel
1 adet meyve ya da sebze (domates, biber vs)
Ara öğün:
1 porsiyon mevsim meyvesi veya taze fındık, ceviz ya da badem
Öğle:
60-90 gram etli yemek (3 köfte veya etli sebzeli yemek olarak) veya kuru baklagil yemeği (1 tabak)
1 porsiyon (4 yemek kaşığı) pilac veya makarna
1 küçük kase yoğurt (125ml)
1 dilim ekmek (25 gram)
1 porsiyon mevsim meyvesi
Ara öğün:
1 Su bardağı süt veya sütlü kek veya muhallebi
1 porsiyon meyve
Akşam:
1 Kase çorba (tarhana, mercimek, sebze veya yoğurtlu çorbalar)
60 gram et veya etli sebze yemeği
mevsim salata
1 dilim ekmek
1 porsiyon meyve
Yatarken:
1 bardak süt veya 1 küçük kase yoğurt
Not:
-Ben ekmek yemediğim için ekmek haklarımı pilav, makarna vs'den kullanacağım. Bu tarz geçişler yapılabilirmiş.
-Yoğurdu sen yap mutlaka dedi. Hazır yoğurt, ayran vs artık yok.
-Tavuk değil de et ve balık ye lütfen dedi.
-Balık yendiğinde gramlar artabiliyor, sorun yok.
-Sığ su balığı olmalıymış mutlaka.
-Sütleri yoğurt veya peynirle değiştirebiliyoruz. (süt içmekten nefret edenler veya alerjisi olanlar için)
-Günde iki litre su iç dedi.
-Meyveler meyce suyu ile değiştirilmiyormuş çünkü meyvenin posası çok yararlıymış.
gözünaydın canım maşallahKızlarrrrrrrrr miniğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür maşallah bebişime
Oyyyy maşallah miniğine gözün aydın canımKızlarrrrrrrrr miniğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür maşallah bebişime
okulda öğretmenler kahvaltı yapıyorlar hemen kendimi dışarı atıyorum çok fena mide bulantıları yaşıyorum ben de. Bi de halsizlik iştahsızlık da var gerçekten çok fena bu şekilde devam ederseKızlar çok feci mide bulantısı başladı bende az önce, okulun mangal partisi vardı çok zorladım sanırım kendimi bide açık hava çarpmış da olabilir diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi.. Bu devamlı hale gelirse çok kötü bişey ya umarım bir daha olmaz.. Bulantıları başlayan var mı?
Bi yandan da düzenli beslenmemiz gerekiyor ya bu durum işleri çok bozuyor.. Doktorum miden bulansa bile sık sık yemeye çalış dedi yoksa bebek vitamin almazmış.. Mide bulansa bile mideye indikten sonra besinlerin vitamini emilmiş oluyormuş. Bakalım bebişlerimiz için nelere katlanıcaz daha.. Çubuk krakerden leblebiden bıktım bileokulda öğretmenler kahvaltı yapıyorlar hemen kendimi dışarı atıyorum çok fena mide bulantıları yaşıyorum ben de. Bi de halsizlik iştahsızlık da var gerçekten çok fena bu şekilde devam ederse
Çok sağol canım çok iyi bir fikir oldu bu liste bana. Ama neden hazır yoğurt ayran yok dedi yaa ben ev yoğurdu fln yiyemiyorum kokusunu düşününce bile midem bulanıyor
Guzel haberlerle donersin insallah cnm merakla bekliuorumgözün aydın adrecim bende gidiyorum yarın bakalım artık hayırlısı daha keseyi görmek için bile gitmedim biliyorsun bir daha kan testi de yaptırmadım ne diyecek ne olacak yaron çok merak ediyoruım
Benimki geliyor test sonucu bile olsun KBB ye bile gitsem gelir izin alıp işten o götürür hep..Kızlar doktor kontrollerinize eşlerinizde geliyormu?
Masallah canim hayirli olsunnnmn.Merhabaaa!
Kalp atışı aşamasını da atlattık :) darısı herkesin başına :)
Masallah canim hayirli olsunnnmn.
Bize gostermedi ama karindan bakti onunla mi alakali acaba
bana 13mm kesen var yoolk sac olusmus dedı kalp ıcın haftaya dedı belkı duyarım dıye gıtmıstım 5+5ız bugunOlabilir, bana vajinal bakıyor. Daha yakından görülüyor herhalde, karın için küçük baya sanki. Portakal çekirdeği kadarmış bizimki :)
Benimki geliyor test sonucu bile olsun KBB ye bile gitsem gelir izin alıp işten o götürür hep..
aynen benımkı de onemlılere gelırNazar değmesin :) benimki o kadar değil, ciddi konulara geliyor sadece. Sonuç almaya çağırsam "niye çağırıyorsun ki?" der herhalde. Huy meselesi herhalde
bana 13mm kesen var yoolk sac olusmus dedı kalp ıcın haftaya dedı belkı duyarım dıye gıtmıstım 5+5ız bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?