2016 Şubat Anneleri

kızlarrr bugün test yaptım ve pozitif çıktı şubat annesi miyim mart annesi miyim bilemedim ama çok heyecanlıyım onu biliyorum birazda korku sevinç hepsi bir arada inşallah hepimizin sağlıklı minnoşları olur

Aramiza hosgeldin hayirlisi olsun :)
Kızlarrrrrrrrr miniğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür maşallah bebişime
Ayyyy en kısa sürede sizde duyarsınız inşallah İçimde minicik bir canlı var
masllah sna ve bebisine icimde minik bi canli var diye yazinca gozlerim doldu Allahim bizede o guzel sesi duymayi nasip etsin insllah :)

Kızlar çok feci mide bulantısı başladı bende az önce, okulun mangal partisi vardı çok zorladım sanırım kendimi bide açık hava çarpmış da olabilir diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi.. Bu devamlı hale gelirse çok kötü bişey ya umarım bir daha olmaz.. Bulantıları başlayan var mı?

Çok sağol canım çok iyi bir fikir oldu bu liste bana. Ama neden hazır yoğurt ayran yok dedi yaa ben ev yoğurdu fln yiyemiyorum kokusunu düşününce bile midem bulanıyor

okulda öğretmenler kahvaltı yapıyorlar hemen kendimi dışarı atıyorum çok fena mide bulantıları yaşıyorum ben de. Bi de halsizlik iştahsızlık da var gerçekten çok fena bu şekilde devam ederse

okulda öğretmenler kahvaltı yapıyorlar hemen kendimi dışarı atıyorum çok fena mide bulantıları yaşıyorum ben de. Bi de halsizlik iştahsızlık da var gerçekten çok fena bu şekilde devam ederse
Bi yandan da düzenli beslenmemiz gerekiyor ya bu durum işleri çok bozuyor.. Doktorum miden bulansa bile sık sık yemeye çalış dedi yoksa bebek vitamin almazmış.. Mide bulansa bile mideye indikten sonra besinlerin vitamini emilmiş oluyormuş. Bakalım bebişlerimiz için nelere katlanıcaz daha.. Çubuk krakerden leblebiden bıktım bile

Çok sağol canım çok iyi bir fikir oldu bu liste bana. Ama neden hazır yoğurt ayran yok dedi yaa ben ev yoğurdu fln yiyemiyorum kokusunu düşününce bile midem bulanıyor

O zaman hazır ye sonuçta kalsium lazım. Katkı maddeleri sebebiyle dedi büyük ihtimal ama bende yiyemezsem market yoğurduna döneceğim

gözün aydın adrecim bende gidiyorum yarın bakalım artık hayırlısı daha keseyi görmek için bile gitmedim biliyorsun bir daha kan testi de yaptırmadım ne diyecek ne olacak yaron çok merak ediyoruım
Guzel haberlerle donersin insallah cnm merakla bekliuorum

Olabilir, bana vajinal bakıyor. Daha yakından görülüyor herhalde, karın için küçük baya sanki. Portakal çekirdeği kadarmış bizimki :)
bana 13mm kesen var yoolk sac olusmus dedı kalp ıcın haftaya dedı belkı duyarım dıye gıtmıstım 5+5ız bugun

Benimki geliyor test sonucu bile olsun KBB ye bile gitsem gelir izin alıp işten o götürür hep..

Nazar değmesin :) benimki o kadar değil, ciddi konulara geliyor sadece. Sonuç almaya çağırsam "niye çağırıyorsun ki?" der herhalde. Huy meselesi herhalde

bana 13mm kesen var yoolk sac olusmus dedı kalp ıcın haftaya dedı belkı duyarım dıye gıtmıstım 5+5ız bugun

Bana da yolk molk onları demedi hiç. Benim de 5+6 bugün ama tüp olduğu için hesabı bi garip. Anlamadım niye 6. Haftadayım. 7'ye girdim sanıyordum bir hafta yanlış hesaplamışım. Herhalde karından duymak için bi hafta bekletti seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…