Ya ben hamile oldugumu ogrenir ogrenmez, mide bulantisinin sebeplerini ve catlaklari nasil onlerim bir on arastirma yaptim.. mide bulantisini tetikleyen sebeplerden birininde vitamin eksikligi oldugunu ogrenince meyveye sarmistim kendimi :) ve gercektende hic bulantim olmadi, ayrica SIK araliklarla azar azar birseyler yemekte onleyici etkenler arasindaydi.. Catlaklar icinde, kalsiyum ve bol suyun iyi geldigini ogrendim. Arti iyi nemlenmek, (yag, losyon, turevi seyler) yardimci oluyor.. tabi genetik yapi cok onemli.. ben suana kadar fire vermeden gittim, dilerim boyle devam ederMesajı okuyunca hemen bir bardak daha su içtim :)
:)) zaten isminde hayir yok, askim su kalkanlarimi versene bir box maci yapalim.. Allahim yaa.. iri olan goyuslerim artik agzima girer heraldeAllah seni kız ne güldüm bu Zeyna benzetmesine hatta bebişimi hıçkırık tuttu benim depreşmemden sanırım
Kalkan gereksiz degil bence tabi evde buyuk rahatlik ped surekli gogus ucunu nemli birakiyor yara olmasini kolaylastiriyor. Kalkan hem goguste sut birikmesini sertlesmesini engelliyor hemde nemli kalmasini engelliyor. Gogus kremide forumsa cogumuz lansinoh gogus ucu kremi aldik.
Arkadaslar dalga geciyorum kusura bakmiyorsunuz dimi.. illa ki bir islevi vardir yoksa marka marka model model uretilmezdi.. ama yani bende oyle birseyler hic rahat edebilicegimi dusunmuyorum, birakiyim yara olsun daha iyi, ki zaten meme ucu bebek emdigi icin her turlu yara olucak, kaniyacak vs.. bunun onune gecebilicegimizi hic sanmiyorum.. baslarda oluyor sonrada zaten geciyor diye biliyorum.. uzun surmez yani, ilk alisma donemiKalkan gereksiz degil bence tabi evde buyuk rahatlik ped surekli gogus ucunu nemli birakiyor yara olmasini kolaylastiriyor. Kalkan hem goguste sut birikmesini sertlesmesini engelliyor hemde nemli kalmasini engelliyor. Gogus kremide forumsa cogumuz lansinoh gogus ucu kremi aldik.
Arkadaslar dalga geciyorum kusura bakmiyorsunuz dimi.. illa ki bir islevi vardir yoksa marka marka model model uretilmezdi.. ama yani bende oyle birseyler hic rahat edebilicegimi dusunmuyorum, birakiyim yara olsun daha iyi, ki zaten meme ucu bebek emdigi icin her turlu yara olucak, kaniyacak vs.. bunun onune gecebilicegimizi hic sanmiyorum.. baslarda oluyor sonrada zaten geciyor diye biliyorum.. uzun surmez yani, ilk alisma donemi
:) oyle bir garanti yok dogru emzirme sekliyle hic yara olmayabilir bakimini yaparsan gogsunun. Kendini sartlamissin sen zaten aman yara olcak diosun da. Oyle basit birsey degil onun acisi. Bence onlem almalisin ama senin bilecegin is tabiki :) hakkinda hayirlisi. Piyasada pahali bende chicco nun kalkanini aldim 50 tl normal foyadi ben 13/liraya kampanyadan aldm belki denk gelmese bende almazdm. Arastirma guzel ve karli :)Arkadaslar dalga geciyorum kusura bakmiyorsunuz dimi.. illa ki bir islevi vardir yoksa marka marka model model uretilmezdi.. ama yani bende oyle birseyler hic rahat edebilicegimi dusunmuyorum, birakiyim yara olsun daha iyi, ki zaten meme ucu bebek emdigi icin her turlu yara olucak, kaniyacak vs.. bunun onune gecebilicegimizi hic sanmiyorum.. baslarda oluyor sonrada zaten geciyor diye biliyorum.. uzun surmez yani, ilk alisma donemi
Bende var canım. Harfi harfine olmasa da Diyete mecburen uyuyorum. Çünkü biraz fazla yersem veya ara vermeden üst üste gelirse yediklerim şekerimin yükseldiğini anlıyorum. Kafamda bir bulanıklık oluyor. Olcunce de bakiyorum yukselmis.Ayrica zaten erken dogum riskim var bi de sekerle ugrasasim yok. Seker basit bir problem geliyor artik bana. Sen uymuyor musun canım.?Merhaba Arkadaşlar,
Aranızda hamilelik şekeri olan var mıdır? Modu moduna uyabiliyor musunuz diyete?
Estegfirullah ne demek canım. Bildiğimizyaşadığımız konularda yardımcı oluruz. Bu arada benim ilkinde kulandığım kalkan degildi. Şu göğüs ucu olmayanlar için bir zımbırtı varya işte oydu.. yumuşak slikondu çünkü delikli ucuda vardı. Yumuşak olduğu için beni rahatsız etmedi. Onu koyup memeyi kapıyordum dışardan belli bile olmuyordu.Çok sağol canım sorularımla sık sık kafanı şişiriyorum her seferinde beni aydınlattığın için tekrar teşekkür ederim
Eşim yapma ben silerim diyor ama onun silişini begenmiyorumMaşallah canım cam silebilmişsin tebrik ederim vallaben ayaklı süpürgeyle süpürüp toz alınca pert oluyorum resmen
Canim ise yarayacagini dusunuyorsaniz kullanin tabi, bebek emerken yara yapiyor diye biliyorum ben annemde oyle gormustum.. tahris ediyor, annemde cok yara olmamisti ama sizlatiyordu baslarda.. sonrada gecti zaten. Bu arada hani sutun antibiotik etkisi vardi, yarayi iyilestirecegine daha cok yakiyor baksaniza pehhValla benım arkadasım yenı dogum yaptı mutlaka kalkanı kullan dedı, yara olmasını engellıyormus . Zaten ılk zamanlar yara olmazsa daha sonra rahat edılıyormus.
İnşallah . bende de daha yok ama su olayını bazen unutabiliyorum çoğu zaman 2 litrenin üstünde tüketiyorum 3ü de buluyordur bazı günler tamamen aklımdan çıkıyor bir litre ancak içiyorumdur. bu kalsiyum olayı çok zor süt, yoğurt hiç sevmem. tansiyondan ötürü peynir pek yiyemiyorum. günde iki bardaklık süt ve yoğurt ancak tüketiyorumdur yeterli olur mu bilemiyorum.Ya ben hamile oldugumu ogrenir ogrenmez, mide bulantisinin sebeplerini ve catlaklari nasil onlerim bir on arastirma yaptim.. mide bulantisini tetikleyen sebeplerden birininde vitamin eksikligi oldugunu ogrenince meyveye sarmistim kendimi :) ve gercektende hic bulantim olmadi, ayrica SIK araliklarla azar azar birseyler yemekte onleyici etkenler arasindaydi.. Catlaklar icinde, kalsiyum ve bol suyun iyi geldigini ogrendim. Arti iyi nemlenmek, (yag, losyon, turevi seyler) yardimci oluyor.. tabi genetik yapi cok onemli.. ben suana kadar fire vermeden gittim, dilerim boyle devam eder
Canım o belli olmuyor arkadaşımın başlarda yara oldu ve kötüleşerek gitti. iltihap yaptı en son doktor emzirme çocuk sütün yanında iltihap da içiyor tehlikeli dedi ve hiç emziremedi ben de çok faydası olduğunu duydum. çünkü o yaralara en çok kendi sütü iyi geliyormuş. kalkan da sütü topluyor ya sürme ihtimali falan varmış. bunlar ama hep duyum ben yaşamadım. benim normalde bile bazen çatlar sütyene değince canım gider. o yüzden değmemesi fikri hoşuma gitti.Arkadaslar dalga geciyorum kusura bakmiyorsunuz dimi.. illa ki bir islevi vardir yoksa marka marka model model uretilmezdi.. ama yani bende oyle birseyler hic rahat edebilicegimi dusunmuyorum, birakiyim yara olsun daha iyi, ki zaten meme ucu bebek emdigi icin her turlu yara olucak, kaniyacak vs.. bunun onune gecebilicegimizi hic sanmiyorum.. baslarda oluyor sonrada zaten geciyor diye biliyorum.. uzun surmez yani, ilk alisma donemi
Yok canim ya sartlamadimda olur gibime geliyor, hassas cunku dokununca bile aciyor, emince neler olucak kim bilir :) .. sadece bir tahmin.. ben bebegin dagamiyla ezerek emdigi icin yara yaptigini dusunuyorum, sutunde daha cok yaktigini ve tahris ettigini.. ben kullanmicam, dilerim sizde ise yarar da yara yapmaz:) oyle bir garanti yok dogru emzirme sekliyle hic yara olmayabilir bakimini yaparsan gogsunun. Kendini sartlamissin sen zaten aman yara olcak diosun da. Oyle basit birsey degil onun acisi. Bence onlem almalisin ama senin bilecegin is tabiki :) hakkinda hayirlisi. Piyasada pahali bende chicco nun kalkanini aldim 50 tl normal foyadi ben 13/liraya kampanyadan aldm belki denk gelmese bende almazdm. Arastirma guzel ve karli :)
Ayyy icimi rahatlattin canim herkes normal diyo amaBence bu yasadiklariniz hepsi yalancı doğum ağrıları..cnk gerçekten sancı gelse durduramazsiniz kendinizi.. Ve ritmik olur sadece yatma ile kalkma ile olmaz..
Şahsen ben 2. Bebeğim olacak ama her doğum da birbirinden farklı..korkmayın derim ben..dedim yaa o sancı gelse anlarsınız geli geçici olmaz.. :))
Bende de oluyor kasığından ağrı falan karnimda sertlesme ama dert etmiyorum..daha zamanımız var merak etmeyin 35 den 36 dan sonra bence dikkate alinmali..
Bu arada herkese hayirli kandiller.. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın..
Gunde iki bardak gayet yeterli zaten.. zaten yarim kilodan fazla tukelmesi halinde duba gibi olurduk heralde :)İnşallah . bende de daha yok ama su olayını bazen unutabiliyorum çoğu zaman 2 litrenin üstünde tüketiyorum 3ü de buluyordur bazı günler tamamen aklımdan çıkıyor bir litre ancak içiyorumdur. bu kalsiyum olayı çok zor süt, yoğurt hiç sevmem. tansiyondan ötürü peynir pek yiyemiyorum. günde iki bardaklık süt ve yoğurt ancak tüketiyorumdur yeterli olur mu bilemiyorum.
cnm yeni gordum mesajini ne dedi doktor...günüm çok kötu geciyo sabah kontrole gittigimde bebeğimin başinin altinda su birikintisi varmiş dr beni başka hastaneye perinatoloji bölümune gonderdi simdi sira bekliyorum zorlukla ayakta duruyorum
ALENAY,benim de ayrılış tarihim raporda 22 ocak yazıyor.demekki aynı tarihte ayrılacağız.öğretmen misinizEvet 22 ocak izne ayrılış tarihim.
Sizinde mi izne ayrılış tarihiniz aynı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?