2016 Şubat Anneleri

onu bende merak ediyorum. Gögüs kalkanı almalı mıyım?
ben aldim simdi bile kullaniyorum... once krem suruyorum lansinoh sonra onu koyup camasirimi giyiyorum... hic bir yere degmiyo gogus ucum bence gogus pedine gore daha kullanisli gogus pedini de gobek deligim cok cikti... gobek deligimi kapamak icin kullaniyorum :))

canım ben Egepol hastanesine Dr. Cem Büyüktosun'a gidiyorum, kendisi harika biri çok pozitif çok güleryüzlü her zaman sakin onun bu tutumu eşimi ve beni çok rahat hissettiriyor güven veriyor

günüm çok kötu geciyo sabah kontrole gittigimde bebeğimin başinin altinda su birikintisi varmiş dr beni başka hastaneye perinatoloji bölümune gonderdi simdi sira bekliyorum zorlukla ayakta duruyorum
geçmiş olsun canım.inşallah endişelenilecek bir durum yoktur.Allah yardımcınız olsun

bende avent aldim 30 tl idi sanirim... kullaniyorum suan krem surup onu koyuyorum... hic bir yere degmiyo ve yumusacik...

kızlar kan sulandırıcı iğne kullananlar,iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz? nereye uyguluyorsunuz ?
bu gün ilk defa kendim yapıcam.nasıl kolay mı acaba?

hahah oda iyiymiş benim göbek deliğim hiç çıkmadı.
ben ara ara gögsüme lansinoh sürüyorum. şimdilik bir sıkıntım yok.
kalkan alıcam bende.

cnm silikon uc yumusak aldim onu da ama gofus kalkani da yumusak avent aldim... kullaniyorum bile krem surunce... bende simdi farkettim bebeklerden ziyade kendime cok yatirim yapmisim... emzirme sutyeni atleti korse emzirme onlugu emzirme yastigi gogus kalkani silikon uc gogus pedi... hersey emzirmek icin... :)) bir de emmez iseler vururum popalarina... :)) bu arada sut saklama poseti de aldim tek eksigim pompa :))

Bi dönem çok hızlı kilo aldım şeker testi yaptırdım şekerim çıktı. sonra dikkat ettim düzeldi şimdi yiyorum valla ara ara

Merhaba bayanlar artik son zamanlarimuz. Hergun okuyorum ama yazamiyorum. Bikac fikir yazmak istedim . 3. Cocugum geliyor kismetse gogus ucuna Lansinoh birebir iki dogumda da iki uc gune duzeliyor yalniz sadece bebegin gogus ucunu degil koyu kismi tutmasini saglamak Cok onemli. Dogum sancisina gelince merak etmeyin digerlerinden farkli kendini gayet belli ediyor Birde 24 yada 48 saat once camasirinizda hafif kanli sumuksu bir koyu bir akinti gorurseniz bebis geliyo demektir benim hep oyle oldu. Hem normal hem epiduralli normal yaptim. Nasil olursa olsun korkmayin en fazla 18 saatlik acidan sonra o mis kokuyu icine cekince o cektiklerinin hepsi ucup gidiyor. Umarim herkes saglikla kuzusunu kucagina alir. Guzel haberler Almak dilegiyle...

canım ben Egepol hastanesine Dr. Cem Büyüktosun'a gidiyorum, kendisi harika biri çok pozitif çok güleryüzlü her zaman sakin onun bu tutumu eşimi ve beni çok rahat hissettiriyor güven veriyor

Zaten gidersen cem beye gitmeyi düşünüyorum bende..peki senin doğum için ne diyor normal sezeryan falan..yanı sezeryanci mi??

cnm benim de senin gibi normalde bile sutyen giymek canimi bazen yakiyor... hatta goguslerimden cok huylanirim... birisi dokununca yada carpinca bile kotu olur... ins emzirirken sorun yasamayiz...

Selam kızlar. Bebeğimin karın çevresi ölçümü 1 hafta geride çıktı moralim bozuldu. Zayıf bebek miş böyle olan varmı

Bir an o ani yasadim sanki.. ben rambo bandi alicam kafama takicam ve doguma oyle giricem hatta doguma girmeden iki pozda veririm ahahaha goz altinada birsey sursemmi diye dusunuyorum ama akar simdi gerek yok

sağol canım çok güzel bilgiler vermişsin. Epiduralli normal doğumu merak ediyorum ne zaman uyuşturuyorlar, doğum nasıl uzun sürüyor mu? Normal doğuma göre epidural daha mı rahat? İlk hamileliğim normal mi sezeryan mı olur bilmiyorum ama hastaneye her gidişimde ağrısız doğum afişini gördükçe merak ediyordum sana sorayım dedim şimdi

Hayır o kısımda kaşıntı yoktu garip bir şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…