ben aldim simdi bile kullaniyorum... once krem suruyorum lansinoh sonra onu koyup camasirimi giyiyorum... hic bir yere degmiyo gogus ucum bence gogus pedine gore daha kullanisli gogus pedini de gobek deligim cok cikti... gobek deligimi kapamak icin kullaniyorum :))onu bende merak ediyorum. Gögüs kalkanı almalı mıyım?
En kötü durumunuzda olan benim herhalde..dun gitmem gereken doktora ne zaman gitcegim belli değil..
İzmir de şifa üniversitesi hastanesine gidiyordum ama hastaneler kapandı sadece bornovoda ki büyük hastane açık.. Ama doktorum sadece ameliyatlara giriyor muayene edebilecek yer yok cnk hastaları..doktorla irtibat halindeyim inşallah yarına netlik kazanır..
Allahtan acil bir şey yok..ama doğum yaklaştıkça bu durum beni sıkıntıya sokuyor..
İzmirli arkadaşlar sizler kime gidiyorsunuz yardımcı olabilir misiniz???
geçmiş olsun canım.inşallah endişelenilecek bir durum yoktur.Allah yardımcınız olsungünüm çok kötu geciyo sabah kontrole gittigimde bebeğimin başinin altinda su birikintisi varmiş dr beni başka hastaneye perinatoloji bölümune gonderdi simdi sira bekliyorum zorlukla ayakta duruyorum
bende avent aldim 30 tl idi sanirim... kullaniyorum suan krem surup onu koyuyorum... hic bir yere degmiyo ve yumusacik...:) oyle bir garanti yok dogru emzirme sekliyle hic yara olmayabilir bakimini yaparsan gogsunun. Kendini sartlamissin sen zaten aman yara olcak diosun da. Oyle basit birsey degil onun acisi. Bence onlem almalisin ama senin bilecegin is tabiki :) hakkinda hayirlisi. Piyasada pahali bende chicco nun kalkanini aldim 50 tl normal foyadi ben 13/liraya kampanyadan aldm belki denk gelmese bende almazdm. Arastirma guzel ve karli :)
hahah oda iyiymişben aldim simdi bile kullaniyorum... once krem suruyorum lansinoh sonra onu koyup camasirimi giyiyorum... hic bir yere degmiyo gogus ucum bence gogus pedine gore daha kullanisli gogus pedini de gobek deligim cok cikti... gobek deligimi kapamak icin kullaniyorum :))
Estegfirullah ne demek canım. Bildiğimizyaşadığımız konularda yardımcı oluruz. Bu arada benim ilkinde kulandığım kalkan degildi. Şu göğüs ucu olmayanlar için bir zımbırtı varya işte oydu.. yumuşak slikondu çünkü delikli ucuda vardı. Yumuşak olduğu için beni rahatsız etmedi. Onu koyup memeyi kapıyordum dışardan belli bile olmuyordu.kalkan sert galiba..
Eşim yapma ben silerim diyor ama onun silişini begenmiyorumaz iş yapınca yorulmuyor insan. Sadece bir oda temizledim oturdum
Bende var canım. Harfi harfine olmasa da Diyete mecburen uyuyorum. Çünkü biraz fazla yersem veya ara vermeden üst üste gelirse yediklerim şekerimin yükseldiğini anlıyorum. Kafamda bir bulanıklık oluyor. Olcunce de bakiyorum yukselmis.Ayrica zaten erken dogum riskim var bi de sekerle ugrasasim yok. Seker basit bir problem geliyor artik bana. Sen uymuyor musun canım.?
canım ben Egepol hastanesine Dr. Cem Büyüktosun'a gidiyorum, kendisi harika biri çok pozitif çok güleryüzlü her zaman sakin onun bu tutumu eşimi ve beni çok rahat hissettiriyor güven veriyor
Canım o belli olmuyor arkadaşımın başlarda yara oldu ve kötüleşerek gitti. iltihap yaptı en son doktor emzirme çocuk sütün yanında iltihap da içiyor tehlikeli dedi ve hiç emziremedi ben de çok faydası olduğunu duydum. çünkü o yaralara en çok kendi sütü iyi geliyormuş. kalkan da sütü topluyor ya sürme ihtimali falan varmış. bunlar ama hep duyum ben yaşamadım. benim normalde bile bazen çatlar sütyene değince canım gider. o yüzden değmemesi fikri hoşuma gitti.
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin listeye ekledimnasip olursa 14.02.2016 bebegı olacak erkek adı ıse ALİ MİRAN
Bir an o ani yasadim sanki.. ben rambo bandi alicam kafama takicam ve doguma oyle giricemMerhaba bayanlar artik son zamanlarimuz. Hergun okuyorum ama yazamiyorum. Bikac fikir yazmak istedim . 3. Cocugum geliyor kismetse gogus ucuna Lansinoh birebir iki dogumda da iki uc gune duzeliyor yalniz sadece bebegin gogus ucunu degil koyu kismi tutmasini saglamak Cok onemli. Dogum sancisina gelince merak etmeyin digerlerinden farkli kendini gayet belli ediyor Birde 24 yada 48 saat once camasirinizda hafif kanli sumuksu bir koyu bir akinti gorurseniz bebis geliyo demektir benim hep oyle oldu. Hem normal hem epiduralli normal yaptim. Nasil olursa olsun korkmayin en fazla 18 saatlik acidan sonra o mis kokuyu icine cekince o cektiklerinin hepsi ucup gidiyor. Umarim herkes saglikla kuzusunu kucagina alir. Guzel haberler Almak dilegiyle...
Kızlar fikri olan yok muSelam kızlar. Bebeğimin karın çevresi ölçümü 1 hafta geride çıktı moralim bozuldu. Zayıf bebek miş böyle olan varmı
sağol canım çok güzel bilgiler vermişsin. Epiduralli normal doğumu merak ediyorum ne zaman uyuşturuyorlar, doğum nasıl uzun sürüyor mu? Normal doğuma göre epidural daha mı rahat? İlk hamileliğim normal mi sezeryan mı olur bilmiyorum ama hastaneye her gidişimde ağrısız doğum afişini gördükçe merak ediyordum sana sorayım dedim şimdiMerhaba bayanlar artik son zamanlarimuz. Hergun okuyorum ama yazamiyorum. Bikac fikir yazmak istedim . 3. Cocugum geliyor kismetse gogus ucuna Lansinoh birebir iki dogumda da iki uc gune duzeliyor yalniz sadece bebegin gogus ucunu degil koyu kismi tutmasini saglamak Cok onemli. Dogum sancisina gelince merak etmeyin digerlerinden farkli kendini gayet belli ediyor Birde 24 yada 48 saat once camasirinizda hafif kanli sumuksu bir koyu bir akinti gorurseniz bebis geliyo demektir benim hep oyle oldu. Hem normal hem epiduralli normal yaptim. Nasil olursa olsun korkmayin en fazla 18 saatlik acidan sonra o mis kokuyu icine cekince o cektiklerinin hepsi ucup gidiyor. Umarim herkes saglikla kuzusunu kucagina alir. Guzel haberler Almak dilegiyle...
Çatlak oluşmadan önce herhangi bir kaşıntın falan olmadı mı ? çok kaşınıyor diyorlar. bende daha başlamadı ama derim çok gergin benim de vücut da müsait sanki çatlamaya geçmişten kalma baya çatlak var.
Canim boyu filan iyiyse kilosu hallolur.. Bol sut ve muz yemeni tavsiye ederim, bebeklere kilo yaptiran seyler bunlar..Selam kızlar. Bebeğimin karın çevresi ölçümü 1 hafta geride çıktı moralim bozuldu. Zayıf bebek miş böyle olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?